2021. október 8., péntek

Milyen politikai szándék áll a Pandora Papers nyilvánosságra hozatala mögött... ha ugyanazok állnak mögötte, mint a Panama Papers mögött és a módszer is kísértetiesen hasonló?

Bomba! Tudományos tanulmány tovább rombolja a kormány omladozó narratíváját

 

Az egész narratíva, amely egy tömeggyilkos járvány létezését állítja, alaposan megcáfolta - méghozzá a kormány saját statisztikái által! - és a narratívát megalapozó nyílt hazugságok könyörtelen menetét is leleplezték, a kormány hitelességének koporsójába egy újabb szöget vert a "Miért oltjuk be a gyerekeket a COVID-19 ellen?" című bombasztikus tudományos tanulmány közzététele.

A Covid kritikusai igazolást nyertek

A tanulmány továbbá alaposan igazolja azt a több ezer egészségügyi szakembert, megfigyelőt és népi médiát, akik fáradhatatlanul kampányoltak azért, hogy felhívják a közvélemény figyelmét a kormány által kitalált "egészségügyi válság" és a most már széles körben elfogadott, csapdába csalt ál-oltási "megoldás" mögött meghúzódó ellenséges tervre.

Ezek a leleplezések a Covid-művelet tervezőit és munkatársait komoly veszélybe sodorták a közvélemény elkerülhetetlen haragja miatt, mivel a kormány/MSM eltussolásának mértékére és az ebből eredő növekvő számú áldozatokra fény derül.

A büntetőjogi vizsgálatra való felhívásokat nehéz tagadni
Sokan most teljes körű büntetőjogi vizsgálatot követelnek a bűnösök leleplezése és megbüntetése érdekében, és most már nehéz belátni, hogy ezt a felhívást hogyan lehet figyelmen kívül hagyni.

Azt is hozzá kell tennünk, hogy amíg az igazságszolgáltatás nem lép érvényre, és nem tesznek lépéseket a politikusok, miniszterek, bürokraták és a gyógyszeripari vállalatok napirendjét irányítók ilyen halálos bűncselekményeinek felszámolására, addig az elmebetegek által okozott széles körű károkozás képessége továbbra is folt és fenyegetés marad minden polgár és gyermekeik életére, lelki békéjére és jólétére nézve.

Addig is, a bombasztikus újság:

  • Megmagyarázza, hogy a C_V_D-19 injekciók valójában egy "kezelés", amelyet megtévesztő módon vakcinának neveznek.

  • Megmutatja, hogy a klinikai vizsgálatok miért nem jelezték előre (a) a bekövetkezett azonnali és rövid távú mellékhatások súlyosságát, sem (b) az injekciók következtében bekövetkezett, tüneteket megelőző károsodások (azaz olyan károsodások, amelyek még nem mutattak tüneteket, de idővel valószínűleg jelentkezni fognak) lehetséges mértékét.

  • Összefoglalja a június közepéig bekövetkezett (a VAERS-ben jelentett), a tömeges injekciókból eredő nemkívánatos eseményeket.

  • Bemutatja azokat a biológiai bizonyítékokat, amelyek alátámasztják, hogy az injekcióknak közép- és hosszú távon még több mellékhatása is előfordulhat.

  • Megvizsgálja, hogy miért "kevés", de (a kormány állításaival ellentétben) nem elhanyagolható az injekciót követő halálesetek száma a gyermekek körében.

  • Részletesen elemzi azokat a főbb klinikai vizsgálatokat, amelyekkel a jelenleg az USA-ban és máshol beadott "oltóanyagok" sürgősségi felhasználási engedélyét (EUA) igazolták.

  • Bemutatja az USA-ban beadott C_V_D-19 oltások újszerű, legjobb esetre vonatkozó költség-haszon elemzését.

Kérjük, olvassa el a tanulmányt saját maga, és meg fogja találni a tudomány megállapítja:

A 65 év feletti demográfiai csoportba tartozó emberek a legkedvezőbb feltételezések mellett is ötször nagyobb valószínűséggel halnak meg az ál-vakcina injekciótól (nem nevezhetjük pontosan oltásnak vagy oltásnak), mint a COVID-19-től!

A hosszú távú költség-haszon arány a legjobb esetben is 10/1, 20/1, vagy annál is nagyobb lehet minden demográfiai csoport esetében, és az életkor csökkenésével nő.

És itt vannak további következtetések, amelyeket közvetlenül magából a tanulmányból idézünk.

Kiemelendő:

Az egy főre jutó COVID-19 halálesetek nagy része a magas komorbiditású időseknél fordul elő.

Az egy főre jutó COVID-19 halálozás elhanyagolható a gyermekek körében.

Ezen oltások klinikai vizsgálatai nagyon rövid ideig tartottak.

A klinikai vizsgálatok nem foglalkoztak a gyermekek szempontjából legfontosabb hosszú távú hatásokkal.

A VAERS-ben jelentett nagyszámú oltás utáni halálozásról (nagyon rövid távú).

Absztrakt

Ez a cikk a gyermekeknek szánt COVID-19 oltásokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgálja. Az egy főre jutó, hivatalosan COVID-19-nek tulajdonított halálesetek nagy része a magas komorbiditású időseknél fordul elő, és az egy főre jutó, COVID-19-nek tulajdonított halálesetek száma gyermekeknél elhanyagolható. Az oltás utáni normalizált halálesetek nagy része szintén a magas komorbiditású időseknél fordul elő, míg a gyermekeknél a normalizált oltás utáni halálesetek száma csekély, de nem elhanyagolható. Az ezekkel az oltásokkal kapcsolatos klinikai vizsgálatok nagyon rövid ideig tartottak (néhány hónap), a minták nem voltak reprezentatívak a teljes népességre nézve, és a serdülők/gyermekek esetében kis méretük miatt gyenge előrejelző erővel rendelkeztek. A klinikai vizsgálatok továbbá nem foglalkoztak a biomarkerek olyan változásaival, amelyek a súlyos betegségekre való fokozott hajlam korai figyelmeztető indikátoraiként szolgálhatnak. A legfontosabb, hogy a klinikai vizsgálatok nem foglalkoztak olyan hosszú távú hatásokkal, amelyeket, ha súlyosak, a gyermekek/ serdülők akár évtizedekig is viselnének.

Egy újszerű költség-haszon elemzés a legjobb forgatókönyv szerint nagyon óvatosan kimutatta, hogy a legveszélyeztetettebb 65 év feletti demográfiai csoportban ötször annyi haláleset fordul elő, mint a COVID-19-nek tulajdonítható halálesetek száma. A COVID-19 okozta halálozás kockázata drasztikusan csökken az életkor csökkenésével, és az oltások hosszabb távú hatásai az alacsonyabb korcsoportokban növelik a kockázat-haszon arányt, talán jelentősen.

 

Cikk forrása: WebWideNews.net
és

Telegra.ph

https://pokolafoldon.hu/great-reset/tudomanyos-tanulmany-tovabb-rombolja-a-kormany-omladozo-narrativajat

Amerika legjobban beoltott államában mostanra masszívan megugrott a covid kórházi kezelések száma

 

Annak ellenére, hogy a lakosság mintegy 88 százaléka már "teljesen be van oltva" a wuhani koronavírus (Covid-19) ellen, Vermontban tömegesen megugrott a betegség miatti új kórházi kezelések száma.

A jelentések szerint ilyen súlyos kiugrásra a járvány tavaly téli tetőzése óta nem volt példa, ami azt bizonyítja, hogy az oltások, amelyeket Donald "a vakcina atyja" Trump - saját szavai szerint - büszkén, görbületi sebességgel hozott a világra, nem működnek a "görbe ellaposítására".

"Azt hiszem, ez egyértelműen frusztráló mindannyiunk számára" - siránkozott Michael Pieciak, az állam vírusstatisztikáit figyelő vermonti pénzügyi szabályozási hivatal megbízottja.

Jelenleg a vermonti kórházi esetek száma majdnem rekordot döntött. Az állam szeptembert a második leghalálosabb hónapként jegyezte fel, és az október új rekordot dönthet.

Mindezt annak ellenére, hogy Vermontban szinte mindenki megkapta a Tony Fauci által ajánlott mindkét oltást - és sokan megkapták a harmadik Biden "emlékeztető" oltást is.

Ha az oltások valóban úgy működnének, ahogyan azt állítják, Vermont lenne most a legegészségesebb állam az országban. Ehelyett Vermont gyorsan az ország legbetegebb államává válik.

"Az államban szeptember 30-án regisztrálták a legmagasabb kórházi kezelések arányát 100 000 lakosra vetítve, megdöntve a 2020. január 31-én felállított rekordot" - jelentette Ivan Pentchoukov a The Epoch Times számára.

"Szeptember 13-án Vermontban állítólag nyolc ember halt meg a CCP (Kínai Kommunista Párt) vírusában, ami az államban eddig mért legmagasabb szám."

A teljesen beoltott Massachusetts, Maine, Connecticut mind hasonlóan megugrott a kórházi kezelések és halálesetek száma.

A vermonti egészségügyi minisztérium (VHD) mintegy 90 alkalmazottja még augusztus végén aláírt egy levelet, amelyben elismerte, hogy a kínai vírus új "eseteinek" száma folyamatosan emelkedik a teljesen beoltottak körében.

Abban az időben az új esetek közel fele olyan embereknél fordult elő, akik a kormány és a Big Pharma által előírt teljes oltási rendet szedték. Azóta ez az arány több mint 76 százalékra emelkedett.

Más szóval, Vermontban nagyon kevés oltatlan ember "pozitív" és megbetegszik. Az új megbetegedések és halálesetek túlnyomó többsége azoknál az embereknél fordul elő, akik engedelmeskedtek Fauci-nak és más politikusoknak, és beoltották magukat.

Phil Scott republikánus kormányzó júniusban feloldotta a vermonti szükségállapotot, miután az állam lakosságának legalább 80 százaléka megkapta legalább egy adag oltást. Az állam megmentése érdekében az oltóanyagra való hagyatkozás nyilvánvalóan kudarcot vallott.

"Nem lehetünk örökös szükségállapotban" - jelentette ki Scott a héten.

Maine, Massachusetts és Connecticut - a három állam, amely közvetlenül Vermont után következik az oltások betartása tekintetében - mindháromban hasonlóan megugrott az új kórházi esetek és halálesetek száma.

Az UMass Memorial Health, a legnagyobb közép-massachusettsi egészségügyi rendszer vezetője nemrégiben elismerte, hogy amióta az állam elérte azt, aminek az oltások majdnem teljes betartásával "csordamentességet" kellett volna jelentenie, a kórházi kórházi esetek száma a hússzorosára emelkedett.

"Massachusettsben az ötödik legmagasabb az oltási arány az országban" - jegyzi meg Pentchoukov.

Connecticutban, Amerika második legjobban beoltott államában ugyancsak masszívan megugrott a kórházi kezelések és halálesetek száma - olyannyira, hogy az állami törvényhozás nemrég kiterjesztette a kormányzó vészhelyzeti hatáskörét, hogy reagálni tudjon a vírus legújabb "hullámára".

"Szeptember 22-én Maine-ben, az Egyesült Államok harmadik legjobban beoltott államában közel 90 ember feküdt intenzív osztályon, ami világjárvány-csúcsot jelent az államban" - teszi hozzá Pentchoukov, bizonyítva a magas oltási arány és a megbetegedések és halálesetek jelentős növekedése közötti közvetlen összefüggést.

A Fauci influenza elleni oltások okozta sérülésekről és halálesetekről szóló legfrissebb hírekről a ChemicalViolence.com oldalon tájékozódhat.

A cikk forrásai a következők:

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/amerika-legjobban-beoltott-allamaban-mostanra-masszivan-megugrott-a-covid-korhazi-kezelesek-szama

Megtörni látszik a járvány, az orvosok nem akarnak részt venni a bukásban!

 

A kormány korábbi jóslatai arról szóltak, hogy a negyedik hullám tarolni fogja szeptemberben az országot. Ennek fényében sok egészségügyi dolgozót fenyegettek meg, hogy elküldik őket, ha nem veszik fel az oltásokat. Lassan október közepe van és valahogy megrekedt a hullám. Az elégedetlenség is nőt, valamint a kormány népszerűsége teljesen a mélyponton van. Népirtó Orbán félelme, hogy elszámoltatják majd az eddigi korrupcióról, mint ahogyan Ausztriában Tömeggyilkos Kurz-ot akarják börtönben látni. A kormány hasonlóan csapta be az embereket, mint a szomszédos osztrákoknál csinálták. A média hamis információkat közölt az emberekkel és ezt tették Magyarországon is. Az orvosok, már nem hivatalosan, de nem javasolják senkinek, hogy beoltassa magát. Egyre több szakorvos nyilatkozza, hogy nincs szükség vakcinára. Németországban Hitlerjugend Merkel bukásának köszönhetően, már nem nyomják el az igazságot, mint Magyarországon. Ott közzétették a hamis adatokat és 136 híres professzor és tudós bizonyította be, hogy nem volt járvány! Ennek függvényében Magyarországon sem volt semmiféle járvány és az emberek többsége nem a covid-ban halt meg! A német orvosok azt állítják, hogy a covid alapvírust 99%-ig túl lehet élni. A vakcinák azok, amelyek az immunrendszerünket károsítják meg, ezzel megnöveli a halálozás esélyeit. Már nem lehet elhallgatni Magyarországon sem a külföldi történéseket, hogy a világ ellen áll ennek a nemzetközi átverésnek. Mentősök legyintenek, amikor megkérdezik, hogy melyik vakcinával oltották be a beteget. Több embernél okozott szívproblémákat a védőoltás 5-6 hónap után. A politika megtiltotta az orvosoknak, hogy erről beszéljenek. Látszólag betartják az intézkedéseket, de mindenki jól tudja köztük, hogy nincs és nem is volt járvány. Lassan, de biztosan összeomlik a járvány Európában és vele együtt buknak a tömeggyilkps politikusok is. Nemzetirtó Merkel és Tömeggyilkos Kurz kezdte a sort. Németországban megfogalmazták az első pereket, azokkal szemben, akik a rossz PCR tesztek alapján állították emberekről, hogy fertőzőek és kártérítésre is nyújtottak már be keresetet akit covid halottként tüntettek fel. Kérdés Magyarországon számonkérik e azokat, akik mind ezt elhitették az emberekkel és sokat hagytak meghalni az ellátatlanság miatt.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.417

Colin Todhunter: A félelemjárvány és a kapitalizmus válsága

 

2019 októberében a Nemzetközi Valutaalap konferenciáján tartott beszédében Mervyn King, a Bank of England volt kormányzója arra figyelmeztetett, hogy a világ egy újabb gazdasági és pénzügyi válság felé álmában jár, amelynek pusztító következményei lesznek az általa "demokratikus piaci rendszernek" nevezett rendszerre nézve.

King szerint a világgazdaság alacsony növekedési csapdába esett, és a 2008-as válságból való kilábalás gyengébb volt, mint a nagy gazdasági világválság után. Arra a következtetésre jutott, hogy itt az ideje, hogy a Federal Reserve és más központi bankok zárt ajtók mögött tárgyalásokat kezdjenek a politikusokkal.

A repóügyletek (repoügyletek) piacán szeptember 16-án a kamatlábak az egekbe szöktek. A Federal Reserve közbelépett, és négy napon keresztül napi 75 milliárd dollár értékben avatkozott be, amire a 2008-as válság óta nem volt példa.

Fabio Vighi, a Cardiffi Egyetem kritikai elméletének professzora szerint a Fed ekkor kezdte el a sürgősségi monetáris programot, amelynek keretében hetente több százmilliárd dollárt pumpáltak a Wall Streetre.

Az elmúlt mintegy 18 hónapban a "világjárvány" leple alatt azt láttuk, hogy gazdaságokat zártak be, kisvállalkozásokat zúztak szét, munkásokat tettek munkanélkülivé, és az emberek jogait rombolták le. A zárlatok és korlátozások elősegítették ezt a folyamatot.

Ezeknek az úgynevezett "közegészségügyi intézkedéseknek" kevés köze van a közegészségügyhöz, és sok köze van a kapitalizmus válságának kezeléséhez és végső soron a gazdaság szerkezetátalakításához.

A neoliberalizmus megszorította a munkavállalók jövedelmét és juttatásait, a gazdaságok kulcsfontosságú ágazatait kiszervezte, és minden rendelkezésére álló eszközt felhasznált a kereslet fenntartására és olyan pénzügyi Ponzi-rendszerek létrehozására, amelyekbe a gazdagok továbbra is befektethetnek és amelyekből profitálhatnak.

A 2008-as összeomlást követően a bankszektornak nyújtott mentőcsomagok csak átmeneti haladékot jelentettek. Az összeomlás sokkal nagyobb durranással tért vissza a Kovács-korszak előtt, a több milliárd dolláros mentőcsomagokkal együtt.

A disztópikus "nagy újrakezdés", amelynek jelenleg tanúi vagyunk, erre a válságra adott válasz. Ez az újraindítás a kapitalizmus átalakítását irányozza elő.

Fabio Vighi megvilágítja a "világjárvány" szerepét mindebben:

...néhányan talán már elgondolkodtak azon, hogy a rendszerint gátlástalan uralkodó elit miért döntött úgy, hogy befagyasztja a globális profittermelő gépezetet egy olyan kórokozóval szemben, amely szinte kizárólag a nem produktív (80 év felettiek) embereket támadja meg.".

Vighi leírja, hogy a kovász előtti időkben a világgazdaság egy újabb kolosszális összeomlás küszöbén állt, és megírja, hogyan dolgoztak a svájci Nemzetközi Fizetések Bankja, a BlackRock (a világ leghatalmasabb befektetési alapja), a G7 központi bankárok és mások azon, hogy elhárítsák a közelgő hatalmas pénzügyi összeomlást.

A világgazdaság fuldoklott a fenntarthatatlan adóssághegyek alatt. Sok vállalat nem tudott annyi nyereséget termelni, hogy fedezze saját adósságai kamatfizetéseit, és csak újabb hitelek felvételével tudott talpon maradni. A csökkenő forgalom, a megszorított árrés, a korlátozott pénzforgalom és a nagymértékben tőkeáttételes mérlegek mindenütt egyre nagyobb méreteket öltöttek.

A zárlatok és a gazdasági tranzakciók globális felfüggesztése azt a célt szolgálta, hogy a Fed (a COVID álcája alatt) frissen nyomtatott pénzzel árassza el a gyengélkedő pénzügyi piacokat, miközben a hiperinfláció elkerülése érdekében leállította a reálgazdaságot.

Vighi szerint:

...a tőzsde nem azért omlott össze (2020 márciusában), mert zárlatokat kellett bevezetni; sokkal inkább azért kellett zárlatokat bevezetni, mert a pénzügyi piacok összeomlottak. A zárlatokkal együtt járt az üzleti tranzakciók felfüggesztése, ami lecsökkentette a hitelkeresletet és megállította a fertőzést. Más szóval, a pénzügyi struktúra rendkívüli monetáris politikával történő átalakítása a gazdaság motorjának leállításától függött."

Mindez a Wall Street több milliárdos mentőcsomagját jelentette a COVID "enyhítésének" álcája alatt, amelyet a kapitalizmus alapvető átalakítására irányuló folyamatos terv követett, amely magában foglalja a kisebb vállalkozások csődbe kergetését vagy felvásárlását a monopóliumok és globális láncok által, biztosítva ezzel e ragadozó vállalatok számára a további életképes nyereséget, valamint a zárlatok és a felgyorsult automatizálás következtében munkahelyek millióinak felszámolását.

Matt Taibbi író és újságíró 2020-ban megjegyezte:

Megőrzi a szabad piac minden kegyetlenségét azok számára, akik a való világban élnek és dolgoznak, de a papírgazdaságot állami protektorátussá alakítja, amelyet egyfajta trumpi pénzfal vesz körül, amelynek célja, hogy a befektetői osztályt megóvja a veszteségtől való félelemtől. Ez a pénzügyi gazdaság egy fantázia kaszinó, ahol a nyeremények valódiak, de az ingyenes zsetonok fedezik a veszteségeket. A társadalom egy ritka szegmense számára a kudarcot kiírják a kapitalista alkuból".

A Világgazdasági Fórum szerint 2030-ra a lakosság mindent, amire szüksége van, "bérelni" fog. Ez azt jelenti, hogy aláássák a tulajdonjogot (vagy esetleg lefoglalják a személyes vagyontárgyakat) és korlátozzák a fogyasztói választási lehetőségeket, amit az államadósság csökkentésének vagy a "fenntartható fogyasztásnak" a retorikája támaszt alá, amit a gazdasági összeomlás következtében közelgő megszorítások legitimálására fognak használni. A "COVID-mentességi" csomagok számláját az átlagemberek fogják állni.

Ha a pénzügyi mentőcsomagok nem a tervek szerint alakulnak, további megszorításokat rendelhetnek el, amelyeket talán a "vírus", de az "éghajlati vészhelyzet" ürügye is indokolhat.

Nemcsak a nagy pénzügyek mentették meg magukat. A korábban gyengélkedő gyógyszeripar is hatalmas mentőövet kapott (közpénzek a vakcinák kifejlesztésére és megvásárlására) és mentőövet a pénzt hozó COVID oltásoknak köszönhetően.

A 2020 márciusa óta tapasztalt zárlatok és korlátozások hozzájárultak a globális láncok és az e-kereskedelmi óriások eredményeinek fellendítéséhez is, és megszilárdították dominanciájukat. Ugyanakkor a COVID-kormány intézkedései nyomán az alapvető jogokat felszámolták.

KAPITALIZMUS ÉS MUNKA

Ennek az "új normálisnak" a lényege az egyéni szabadságjogok és a személyes szabadságjogok megszüntetésének kényszere. A munkásosztály jelentős részét már régóta "feleslegesnek" tekintik - ezeket az embereket feláldozták a neoliberalizmus oltárán. Az automatizálás és az offshoring miatt elvesztették a munkájukat.

Azóta a lakosság ezen részének a szűkös állami jólétre és a lepusztult közszolgáltatásokra, vagy - ha "szerencséjük van" - bizonytalan, rosszul fizetett szolgáltatási szektorbeli állásokra kellett támaszkodnia.

A 2008-as összeomlást követően azt láttuk, hogy az átlagemberek még inkább a peremre szorultak. Az Egyesült Királyságban egy évtizedes "megszorítások" után - a bankok megmentését követő államadósság visszafogásának álcája alatt végrehajtott neoliberális támadás az átlagemberek életkörülményei ellen - az ENSZ egyik vezető szegénységi szakértője a konzervatív jóléti politikát a 19. századi dologházak létrehozásához hasonlította, és arra figyelmeztetett, hogy ha a megszorításoknak nem vetnek véget, az Egyesült Királyság legszegényebb emberei "magányos, szegényes, csúnya, brutális és rövid életet" fognak élni.

Philip Alston, az ENSZ szélsőséges szegénységgel foglalkozó előadója azzal vádolta a minisztereket, hogy tagadják a politikák hatását. Azzal vádolta őket, hogy "a brit lakosság jelentős részének szisztematikus elszegényítésével".

Egy másik 2019-es jelentésében az Institute for Public Policy Research agytröszt a kormány politikáját tette felelőssé a 2012 óta az Egyesült Királyságban bekövetkezett több mint 130 000 halálesetért. Azt állította, hogy ezek a halálesetek megelőzhetők lettek volna, ha a közegészségügyi politika javulása nem akadozik a megszorítások közvetlen következményeként.

A Trussell Group szerint az elmúlt 10 évben az Egyesült Királyságban nőtt az élelmiszer-szegénység és az élelmiszerbankok igénybevétele.

David Gordon, a Bristoli Egyetem professzora által készített, az Egyesült Királyságban tapasztalható szegénységről szóló, lesújtó jelentésből pedig kiderült, hogy közel 18 millióan nem engedhetik meg maguknak a megfelelő lakhatási körülményeket, 12 millióan túl szegények ahhoz, hogy részt vegyenek a közös társadalmi tevékenységekben, minden harmadik ember nem engedheti meg magának, hogy télen megfelelően fűtse otthonát, és négymillió gyermek és felnőtt nem kap megfelelő ételt (Nagy-Britannia lakossága a becslések szerint mintegy 66 millió fő).

Ráadásul a New Policy Institute 2015-ös jelentése megállapította, hogy az Egyesült Királyságban a szegénységben élők száma mindössze két-három év alatt 800 ezerrel, 13,2 millióról 14,0 millióra nőtt.

Eközben a The Equality Trust 2018-ban arról számolt be, hogy a "megszorítások" évei minden voltak, csak nem szigorúak az Egyesült Királyság leggazdagabb 1000 embere számára. Csak egy év alatt (2017-2018) 66 milliárd fonttal, öt év alatt (2013-2018) pedig 274 milliárd fonttal növelték vagyonukat, és teljes vagyonukat 724 milliárd fontra növelték - ez jelentősen több, mint a háztartások legszegényebb 40%-ának vagyona együttvéve (567 milliárd font).

Csak néhány a "szabad piac" kegyetlenségei közül azok számára, akik a való világban élnek és dolgoznak. És mindezek a nehézségek a bezárásokat megelőzően történtek, amelyek aztán tönkretették az életeket, a megélhetést és az egészséget: a rák diagnózisa és kezelése, valamint más betegségek elhanyagolása az egészségügyi szolgáltatások bezárása miatt.

A jelenlegi gazdasági válság során azt látjuk, hogy világszerte sok millió embert fosztanak meg a megélhetésétől. A mesterséges intelligencia és a termelés, az elosztás és a szolgáltatásnyújtás fejlett automatizálása miatt a közeljövőben már nem lesz szükség tömeges munkaerőre.

Ez alapvető kérdéseket vet fel a tömeges oktatás, a jóléti és egészségügyi ellátás és rendszerek szükségességével és jövőjével kapcsolatban, amelyek hagyományosan a kapitalista gazdasági tevékenység által megkövetelt munkaerő reprodukálását és fenntartását szolgálták.

A gazdaság átstrukturálásával a munkaerő és a tőke kapcsolata átalakul. Ha a munka a munkásosztályok létezésének feltétele, akkor a kapitalisták szemében miért tartanak fenn olyan (többlet)munkaerőt, amelyre már nincs szükség?

A COVID-hez kapcsolódó politikák eredményeként a vagyoni hatalom és tulajdon koncentrációja zajlik: az Oxfam kutatása szerint 2020-ban a világ milliárdosai 3,9 billió dollárral gazdagodtak, míg a dolgozó emberek 3,7 billió dollárt veszítettek.

Ugyanakkor, miközben a lakosság nagy része a tartós munkanélküliség állapotába kerül, az uralkodók belefáradtak a tömeges ellenállásba és ellenállásba. Egy olyan biológiailag biztonságos megfigyelő állam kialakulásának vagyunk tanúi, amelynek célja a szabadságjogok korlátozása a mozgás- és gyülekezési szabadságtól kezdve a politikai tiltakozáson át a szólásszabadságig.

A globális következmények is óriásiak. Alig egy hónappal a COVID-menetrend bevezetése után az IMF és a Világbank máris a fejlődő országok segélykérelmeinek áradatával szembesült, amelyek mentőcsomagokat és kölcsönöket kértek.

Ideális fedezet a világgazdaság újraindításához egy hatalmas adósságválság és a nemzeti vagyon későbbi privatizációja révén.

2020-ban David Malpass, a Világbank-csoport elnöke kijelentette, hogy a szegényebb országoknak "segíteni" fognak, hogy a különböző zárlatok után talpra álljanak, de a "segítség" feltétele az lesz, hogy a neoliberális reformok még jobban beágyazódjanak.

Más szóval, az államok de facto privatizációja (amely minden nemzetet érint, gazdagokat és szegényeket egyaránt), a nemzeti szuverenitás (teljes) eróziója és a dollárban denominált adósság, amely az USA befolyásának és hatalmának további erősödéséhez vezet.

A felülről lefelé irányuló felügyeleti kapitalizmus rendszerében, amelyben a lakosság egyre nagyobb részét tekintik "nem produktívnak" és "haszontalan evőnek", az elit az individualizmus, a liberális demokrácia, a szabad választás és a fogyasztás ideológiáját "felesleges luxusnak" tekinti a politikai és polgári jogokkal és szabadságjogokkal együtt.

Csak meg kell néznünk az Ausztráliában zajló zsarnokságot, hogy lássuk, hová tarthatnak más országok. Milyen gyorsan alakult át Ausztrália "liberális demokráciából" brutális, totalitárius rendőrállammá, ahol a gyülekezés és a tiltakozás nem tűrhető.

Az egészség védelmének nevében megveretni, földre dobni és gumilövedékekkel lőni magunkat, ugyanannyi értelme van, mint egész társadalmakat tönkretenni társadalmilag és gazdaságilag romboló lezárásokkal, hogy "életeket mentsünk".

Ugyanannyi értelme van, mint a tudományosan nem alátámasztott maszkviselésnek és a társadalom eltorzítására vonatkozó megbízásoknak, a visszaélésszerű és hibás PCR-teszteknek, a teljesen egészséges emberek "esetnek" való bélyegzésének, a szándékosan felfújt COVID halálozási adatoknak, a veszélyes kísérleti vakcináknak az egészség nevében történő erőltetésének, a félelem fokozásának, Neil Ferguson hamis modelljeire támaszkodva, a mindezekről szóló viták cenzúrázása, és a WHO világméretű "világjárványt" hirdetett ki a 2020 elején a globális "esetek" nagyon alacsony száma alapján (44 279 "eset" és 1440 feltételezett COVID-halálozás Kínán kívül a 6 fős népességből. 4 milliárd emberből).

Ebben kevés, ha van egyáltalán logika. De persze, ha a kapitalizmus válsága szempontjából nézzük a történéseket, akkor talán sokkal több értelme lesz.

A 2008-as összeomlást követő megszorító intézkedések elég rosszul érintették a hétköznapi embereket, akik még az első zárlat bevezetésekor is a hatásoktól szenvedtek.

A hatóságok tisztában vannak azzal, hogy ezúttal mélyebb, durvább hatások, valamint sokkal szélesebb körű változások várhatók, és úgy tűnik, hajthatatlanul ragaszkodnak ahhoz, hogy a tömegeket szigorúbban ellenőrizzék és kondicionálják a közelgő szolgasághoz.

Colin Todhunter a fejlesztés, az élelmiszeripar és a mezőgazdaság területére szakosodott, és a Centre for Research on Globális Kutatások Központjának munkatársa.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-felelemjarvany-es-a-kapitalizmus-valsaga

Mi a fenéért tettek "polietilén-glikolt" - a fagyálló aktív összetevőjét - a Covid injekciókba?!?!?!?!

 

A polietilén-glikol magyarázza a káros vakcinák jelentősen megnövekedett szív- és érrendszeri kockázatát?

Részlet az AFFIDAVIT OF LTC. THERESA LONG M.D. AZ ELŐZETES LETILTÓ VÉGZÉS IRÁNTI KÉRELEM ALÁTÁMASZTÁSÁRA.
Beküldte Harold Saive

24. Tekintettel arra, hogy a Comirnaty és a BioNtech címkén egyértelműen szerepel, hogy az oltás nem adható be olyan személyeknek, akik allergiásak az összetevőkre. Megjegyeztem, hogy a Pfizer oltásokban a lipid nanorészecskék hordozórendszerének egyik fő összetevője az "ALC 1035" (két melléklet, kiemelt részek). A negyedik melléklet az ALC-1035 toxicitási jelentése, amely az összes összetevő 30-50%-át teszi ki.3 A biztonsági adatlap (B. melléklet) erre az elsődleges összetevőre vonatkozóan azt állítja, hogy az OSHA HCS-előírások (21 CFR 1910) szerint a 2. kategóriába tartozik, és számos figyelmeztetést tartalmaz, többek között, de nem kizárólagosan az alábbiakat:

1. Orvosi ellátást kérjen, ha a bőrével érintkezik;
2. Ha belélegzik és Ha nehéz a légzés, szív- és légzés újraélesztést kell végezni.
3. Evakuálni kell, ha a környezetbe került
4. A kémiai, fizikai és toxikológiai tulajdonságok még nem teljesen kivizsgáltak.
5. Vigyázat! A terméket nem validálták teljes mértékben orvosi alkalmazásra. Kizárólag kutatási célú felhasználásra

25. Más folyóiratok és tudományos cikkek is jelzik, hogy ezt a bizonyos összetevőt még soha nem használták embereken.

4 Hogy teljesen világos legyen, ezen injekciós készítmények egyik felsorolt elsődleges összetevője a polietilénglikol ("PEG"), amely az etilén-oxid származéka. A polietilén-glikol a fagyálló folyadékok aktív összetevője. Noha nehéz elhinni, hogy ez az egyik fő összetevője ezeknek az oltóanyagoknak, ez megmagyarázná a BioNTech vagy Comirnaty injekciókat használók megnövekedett szív- és érrendszeri kockázatát. Nem tudom felfogni, hogy a Pfizer és az FDA milyen alkímiát fedezett fel, amely a fagyállót az emberi szervezet számára egészséges gyógymóddá teszi. Úgy tűnik, mások is egyetértenek velem a közelmúltban végzett tudományos tanulmányok alapján, amelyek hatására egy 57 orvosból és tudósból álló csoport az oltási program azonnali leállítására szólított fel.

5 Röviden, ezt a fagyálló összetevőt először vizsgálják emberi injekcióban. A VAERS adatai szerint, amelyek bevallottan 100-szorosan aluljelentik a tényleges SAE-ket, csak ehhez a bizonyos vakcinához több mint 600 000 dokumentált súlyos (orvosi ellátást igénylő) mellékhatás és több mint 13 000 haláleset kapcsolódik közvetlenül. Nem értem, hogy ez a vakcina hogyan marad a Covid kezelésére rendelkezésre álló lehetőségek listáján, amikor annyi más, nem halálos vagy károsító hatású lehetőség áll rendelkezésre.

26. Ezért úgy vélem, ésszerű a következtetés, hogy sok ember allergiás ezekre a veszélyes és halálos toxinokra, és ezért nem szabadna sem a Comirnaty, sem a BioNtech oltásokat beadnia. Ismét azonosítottam egy olyan anyagot, amely jelentős veszéllyel rendelkezik a katonákra nézve, amely a 2-11. pontban hivatkozott DA Pam 385-61 Toxic Safety Standards (Toxikus biztonsági előírások) alá tartozna.

27. Értékelésem szerint az ALC 0315 egy ismert toxin, amelyet kevéssé tanulmányoztak, kifejezetten "csak kutatásra" korlátozódik, és ténylegesen nincs korábbi felhasználási története, az SDS jelölése (GHS02), H315 és H319, más szóval veszélyes, ha belélegzik, lenyelik vagy bőrrel érintkezik, és egészségügyi kockázatot jelent a (P313) jelöléssel. Az SDS áttekintése körvonalazza, hogy nem emberi vagy állatgyógyászati felhasználásra szánt anyag,

28. Nem szántam jelentős időt arra, hogy a Moderna fő összetevőjének, az SM-102-nek a biztonsági adatlapján kívül más Covid 19 vakcinák kockázatait is körülírjam (C. bizonyíték). Elég annyit mondani, hogy az SM-102 lényegesen veszélyesebb, mint a Pfizer ALC 3015, és úgy tűnik, hogy a Védelmi Minisztérium nem szerez be vagy forgalmazza aktívan ezt az IND/EUA-t. Ha a Védelmi Minisztérium vállalná a Moderna vakcina használatát, sokkal nagyobb arányú súlyos nemkívánatos eseményre és halálos áldozatokra számíthatunk, mivel az SM-102-t a GHS06 és a GHS08 szerint "Koponya és keresztcsontok" kifejezett figyelmeztetés jellemzi. Más szóval, ez a Moderna összetevő halálos.

Olvassa el a LTC teljes nyilatkozatát. THERESA LONG M.D. AZ ELŐZETES LETILTÓ VÉGZÉS IRÁNTI KÉRELEM ALÁTÁMASZTÁSA ÉRDEKÉBEN
https://americasfrontlinedoctors.org/legal/colorado-lawsuits/?s=09

https://sagaciousnewsnetwork.net/comirnaty-biontech-lipid-nanoparticle-delivery-system-is-alc-1035-a-known-toxin/

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mi-a-feneert-tettek-polietilen-glikolt-a-fagyallo-aktiv-osszetevojet-a-covid-injekciokba

Randy Hillier, az Ontario-i (Kanada) tartományi parlament tagja

Megvonja a klímaváltozást tagadók pénzét a YouTube

 

A hirdetőknek elegük lett, a Google lépett: nem kap pénzt, aki szembeszáll a tudományos konszenzussal.

A Google csütörtökön bejelentette, hogy a jövőben nem számíthatnak a megtekintések után járó jutalékra azok a YouTube videók, amik „ellentmondanak a klímaváltozás létezésével és okaival kapcsolatos jól alátámasztott tudományos konszenzusnak”.

Az új szabály novembertől lép életbe. A Google szerint ilyen tartalomnak számít

a klímaváltozásra hoaxként és átverésként hivatkozó tartalom, olyan állítások amelyek tagadják, hogy a hosszú távú trendek alapján a globális éghajlat melegszik, és olyan állítások amelyek tagadják, hogy az üvegházhatást okozó gázok kibocsátása és az emberi tevékenység hozzájárul

a klímaváltozáshoz.

Az alkotók reklámbevételek után járó pénzének megvonása, vagyis a demonetizáció, olyan eszköz amit a szabályokat feszegető uszító és álhíreket terjesztő csatornákkal szoktak figyelmeztetésképp alkalmazni. A klímaváltozás tagadásával kapcsolatos tartalmak továbbra is felkerülhetnek, csak az alkotók nem kereshetnek rajta. A tartalmak mellett tiltani fogják a klímaváltozást tagadó reklámokat is.

Az Extinction Rebellion környezetvédő aktivistái a klímaváltozást tagadó Youtube-videók eltávolítását követelik 2019 októberében
Az Extinction Rebellion környezetvédő aktivistái a klímaváltozást tagadó Youtube-videók eltávolítását követelik 2019 októberében
Fotó: Ollie Millington / Getty Images Hungary

A Google Ads csoportja blogjában azzal indokolta a lépést, hogy a szabályokat a hirdetők kívánságára szigorították:

A hirdetők egyszerűen nem akarják, hogy a reklámjaik ilyen tartalom mellett jelenjenek meg. Az alkotók és kiadók pedig nem szeretnék, hogy ilyen témájú reklámok jelentenek meg az oldalaikon vagy videóik mellett

Az új szabály nem érinti a klímaváltozással vagy annak hatásaival kapcsolatos vitákat, vagy új kutatások ismertetését. A szabályt a platform automatikus rendszereivel és emberek által végzett értékelések alapján fogják betartatni.

https://index.hu/techtud/2021/10/08/google-youtube-internet-video-klimavaltozas-tagadas-tudomanyos-konszenzus-hirdetoi-keres/

FORGATÓKÖNYV: Tények bizonyítják a létezését

A Normális Életet Követelünk Facebook oldalon jelent meg az alábbi gyűjtés. Sok olyan információ van, ami nem jutott el a széles közvéleményhez. Tudjuk miért. Pedig mindenkinek joga van tudni az alábbi tényekről, amivel a politikusoknak, a médiának és a lebonyolításban részt vevő szakembereknek egyszer el kell számolni!

Igyekeztem mindenhez hivatalos forrást linkelni.

2003.04.25.-én a CDC szabadalmaztatta (levédette) a SARS-COV vírust

Mit is szoktak szabadalmaztatni, levédeni? Tudtommal egy ember által létrehozott, megalkotott dolgot, művet, találmányt. Bővebben ITT.

2012. július 27. A londoni nyári olimpiai játékok megnyitója

Művészi érzékkel előadnak egy pandémiát kórház, nővérek, orvosok, vírusok...kézmosás...tánc minden ami kell. Akkor még nem értettük, mit keres egy ilyen jelenet az olimpiai nyitóprogramban. Viszont ha most megnézzük, hátborzongató.

44-től 55 percig:

2015.április 02. Bill Gates TED előadása

Bill Gates, a Bill és Melinda Gates Alapítvány feje, aki egyébként a WHO, és a CEPI egyik legnagyobb támogatója, tartott egy TED-es előadást, amely a járványokról szólt. Mi lenne, ha... megjelenne egy cseppfertőzéssel terjedő vírus, ami sok-sok millió embert fertőzne, ölne meg...

Elmondta, hogy nem a nukleáris fenyegetéstől kell félnünk, hanem egy új világjárványtól.

A Microsoft cég 2019.06.20.-án iktattatja, majd 2020.03.26.-án nyilvánosságra hozza a WO2020060606 számon bejegyzett- CRYPTOVALUTA RENDSZERT A TEST TEVÉKENYSÉGI ADATAINAK HASZNÁLATÁVAL.

"A felhasználó számára biztosított feladathoz kapcsolódó emberi test tevékenysége felhasználható egy kriptovaluta rendszer keresési ​​folyamatában. A szerver feladatot adhat a felhasználó eszközének, amely kommunikációs módon kapcsolódik a szerverhez. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt vagy abban elhelyezett érzékelő érzékelheti a felhasználó testaktivitását. Testaktivitási adatok előállíthatók a felhasználó érzékelt testaktivitása alapján. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt kriptovaluta rendszer ellenőrizheti, hogy a testaktivitási adatok megfelelnek-e a kriptopénzrendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és kriptovalutát adományozhat annak a felhasználónak, akinek testaktivitási adatait ellenőrzik."

Alul a kijelölt államok közt persze Magyarország is szerepel. Bővebben ITT.

Kary B. Mullis 1985-ben feltalálta a polimeráz láncreakciónak (PCR) nevezett eljárást, amelynek során kis mennyiségű DNS rövid idő alatt nagy mennyiségben lemásolható.

Ő maga kijelentette, hogy a teszt diagnosztizálásra nem alkalmas. Munkájáért Nobel-díjat kapott 1993-ban. Kary B. Mullis 2019. augusztus 7-én váratlanul elhunyt.

Az Európai Bizottság az Egészségügyi Világszervezettel együttműködve globális oltási csúcstalálkozót szervezett 2019. szeptember 12-én Brüsszelben.

"Az eseményre az Európai Bizottság elnöke, Jean Claude Juncker és a WHO főigazgatója, Tedros Adhanom közös égisze alatt került sor. Az általános cél az volt, hogy magas szintű láthatóságot és politikai támogatást nyújtson az oltás témájának, amely a legsikeresebb közegészségügyi intézkedés, amely évente több millió életet ment meg." Bővebben ITT.

Egy hónapra rá megrendezték a 201. eseményt, ahol egy koronavírus világjárvány szimulációt "játszottak" le.

"201. esemény - A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2019. október 18-án, egy magas szintű járványgyakorlatnak adott otthont 2019. október 18-án New Yorkban."

2019. decemberében jelent meg az első SARS-COV2 eset Kínában, Vuhan városában.

Az első híradások a „Huanan tenger gyümölcsei nagykereskedelmi piac” árusaival kapcsolták össze a megbetegedéseket, ahol élő állatokat is értékesítenek. Ez a feltevés azóta sem lett bizonyítva. Sőt: immár nyíltan beszélnek a vírus mesterséges voltáról.

A kezdetektől fogva a világsajtó pandémiáról kommunikált, holott akkor még nem lépte át a kínai tartomány határait. Mindazonáltal Zhong Nanshan, aki a Kínai Népköztársaság epidemiológusaként a SARS-járvány megfékezésében szerzett hírnevet, azt jósolta, hogy áprilisra végleg eltűnhet Kínából a koronavírus járvány kórokozója. De nem tűnt el...

2020. március 11-én a WHO világjárvánnyá, pandémiává nyilvánította a Covid19-koronavírus-járványt.

Március 25-én a WHO vezetője, Tedrosz Adamon Gebrejeszusz kijelentette, hogy „egy hónappal, két hónappal ezelőtt lett volna itt a cselekvés ideje”.[

2020.július 09.-én megjelent Klaus Schwab és Thierry Malleret könyve a COVID-19: The Great Reset címmel, mely a negyedik ipari forradalom lehetőségét hangsúlyozza.

"A COVID-19 válság idején a vállalatok, egyetemek és mások összefognak a diagnosztika, a terápiás gyógyszerek és az esetleges oltások kifejlesztésében; tesztközpontokat hoz létre; mechanizmusok létrehozása a fertőzések felkutatására; és telemedicinát hoz létre. Képzelje el, mi lenne lehetséges, ha minden ágazatban hasonló összehangolt erőfeszítéseket tesznek." Bővebben ITT.

2021. január 20.-án a WHO megváltoztatja ajánlását a PCR tesztet illetően, azzal az indokkal, hogy ciklusszámtól függően sok lehet a fals pozitív eset.

Érdekes módon ennek ellenére mai napig ezt használják diagnosztizálásra.

"A WHO útmutatása a SARS-CoV-2 diagnosztikai vizsgálata kimondja, hogy a gyenge pozitív eredmények körültekintő értelmezésére van szükség. A vírus kimutatásához szükséges ciklusküszöb (Ct) fordítottan arányos a beteg vírusterhelésével. Amennyiben a vizsgálati eredmények nem egyeznek meg a klinikai megjelenéssel, új mintát kell venni, és újra meg kell vizsgálni ugyanazon vagy eltérő NAT technológiával."

2021.március 18-án Angliában pályázatot írtak ki a COVID 19 hirdetési kampányára.

"Végrehajtó Iroda azonnal megbíz egy reklámvállalkozót, hogy a COVID-19-ről multimédiás hirdetési kampányt építsen és folytasson. A szerződés időtartama két év, 2021. április 1-jén kezdődik. A maximális költségvetés 2 millió font áfa nélkül."

A WHO nyilatkozata 2021.03.19.-én: "Több mint 200 további vakcinajelölt van kidolgozás alatt, amelyek közül több mint 60 klinikai fejlesztés alatt áll"

"A biztonságos és hatékony védőoltások fontossá válnak: de a belátható jövőben továbbra is maszkot kell viselnünk, fizikailag elhatárolódnunk és kerülnünk kell a tömeget. Az oltás nem azt jelenti, hogy elhagyhatjuk az óvatosságot, mert veszélybe sodorhatjuk magunkat és másokat, különösen azért, mert még mindig nem világos, hogy az oltások milyen mértékben védhetnek meg a betegségtől, és az sem, hogy a fertőzések átvitelét mennyire akadályozzák" - áll a nyilatkozatban.

A CEPI weboldala szerint a Covid19 térdre kényszerítette a világot.

2021.03.31-én finanszírozási felhívást ad ki a koronavírus elleni védekezéshez vakcinák fejlesztésére. 03.31-én! Ezek szerint még sokfajta vakcinára lesz szükség, sokáig. 3,5 millió dollárt szán erre. (A CEPI egyik fő befektetője Bill Gates, aki annyira aggódik a járványos megbetegedések miatt, hogy a linkelt videóban épp arról beszél, hogy nagyon magasak az egészségügyi kiadások és azért, ha meghosszabbítjuk valaki életét 3 hónappal mit kapunk cserébe? Semmit! Akkor vajon hogy jön ehhez a gondolkodásmódhoz a vakcinafejlesztés ilyen "önzetlen"  támogatása?

Világjárvány ide vagy oda, 2020-ban - bár márciustól tombolt a vírus - a halálozási adatok nem emelkedtek. (Ne feledkezzünk meg, hogy a szakellátás erősen visszaszorult a covid miatt kapacitás átcsoportosítás miatt!)

Mindenesetre a globalresearch tájékoztatása szerint az elmúlt 3 hónapban több ember halt meg a c@vid oltási mellékhatás következtében, mint az egyéb oltások szövődményeként az elmúlt 10 évben összesen.

"...vírusoltások káros hatásait érintő valódi aggályok ellenére a kormányok szerte a világon továbbra is ragaszkodnak az oltás kötelezővé tételéhez, a legutóbb javaslattal olyan oltóanyag-útlevélre, amely oltásra kényszeríti az embereket a normális életvitel érdekében."

https://mediaforras.com/forgatokonyv-tenyek-bizonyitjak-a-letezeset-1093