Annak ellenére, hogy a lakosság mintegy 88 százaléka már "teljesen be van oltva" a wuhani koronavírus (Covid-19) ellen, Vermontban tömegesen megugrott a betegség miatti új kórházi kezelések száma.

A jelentések szerint ilyen súlyos kiugrásra a járvány tavaly téli tetőzése óta nem volt példa, ami azt bizonyítja, hogy az oltások, amelyeket Donald "a vakcina atyja" Trump - saját szavai szerint - büszkén, görbületi sebességgel hozott a világra, nem működnek a "görbe ellaposítására".

"Azt hiszem, ez egyértelműen frusztráló mindannyiunk számára" - siránkozott Michael Pieciak, az állam vírusstatisztikáit figyelő vermonti pénzügyi szabályozási hivatal megbízottja.

Jelenleg a vermonti kórházi esetek száma majdnem rekordot döntött. Az állam szeptembert a második leghalálosabb hónapként jegyezte fel, és az október új rekordot dönthet.

Mindezt annak ellenére, hogy Vermontban szinte mindenki megkapta a Tony Fauci által ajánlott mindkét oltást - és sokan megkapták a harmadik Biden "emlékeztető" oltást is.

Ha az oltások valóban úgy működnének, ahogyan azt állítják, Vermont lenne most a legegészségesebb állam az országban. Ehelyett Vermont gyorsan az ország legbetegebb államává válik.

"Az államban szeptember 30-án regisztrálták a legmagasabb kórházi kezelések arányát 100 000 lakosra vetítve, megdöntve a 2020. január 31-én felállított rekordot" - jelentette Ivan Pentchoukov a The Epoch Times számára.

"Szeptember 13-án Vermontban állítólag nyolc ember halt meg a CCP (Kínai Kommunista Párt) vírusában, ami az államban eddig mért legmagasabb szám."

A teljesen beoltott Massachusetts, Maine, Connecticut mind hasonlóan megugrott a kórházi kezelések és halálesetek száma.

A vermonti egészségügyi minisztérium (VHD) mintegy 90 alkalmazottja még augusztus végén aláírt egy levelet, amelyben elismerte, hogy a kínai vírus új "eseteinek" száma folyamatosan emelkedik a teljesen beoltottak körében.

Abban az időben az új esetek közel fele olyan embereknél fordult elő, akik a kormány és a Big Pharma által előírt teljes oltási rendet szedték. Azóta ez az arány több mint 76 százalékra emelkedett.

Más szóval, Vermontban nagyon kevés oltatlan ember "pozitív" és megbetegszik. Az új megbetegedések és halálesetek túlnyomó többsége azoknál az embereknél fordul elő, akik engedelmeskedtek Fauci-nak és más politikusoknak, és beoltották magukat.

Phil Scott republikánus kormányzó júniusban feloldotta a vermonti szükségállapotot, miután az állam lakosságának legalább 80 százaléka megkapta legalább egy adag oltást. Az állam megmentése érdekében az oltóanyagra való hagyatkozás nyilvánvalóan kudarcot vallott.

"Nem lehetünk örökös szükségállapotban" - jelentette ki Scott a héten.

Maine, Massachusetts és Connecticut - a három állam, amely közvetlenül Vermont után következik az oltások betartása tekintetében - mindháromban hasonlóan megugrott az új kórházi esetek és halálesetek száma.

Az UMass Memorial Health, a legnagyobb közép-massachusettsi egészségügyi rendszer vezetője nemrégiben elismerte, hogy amióta az állam elérte azt, aminek az oltások majdnem teljes betartásával "csordamentességet" kellett volna jelentenie, a kórházi kórházi esetek száma a hússzorosára emelkedett.

"Massachusettsben az ötödik legmagasabb az oltási arány az országban" - jegyzi meg Pentchoukov.

Connecticutban, Amerika második legjobban beoltott államában ugyancsak masszívan megugrott a kórházi kezelések és halálesetek száma - olyannyira, hogy az állami törvényhozás nemrég kiterjesztette a kormányzó vészhelyzeti hatáskörét, hogy reagálni tudjon a vírus legújabb "hullámára".

"Szeptember 22-én Maine-ben, az Egyesült Államok harmadik legjobban beoltott államában közel 90 ember feküdt intenzív osztályon, ami világjárvány-csúcsot jelent az államban" - teszi hozzá Pentchoukov, bizonyítva a magas oltási arány és a megbetegedések és halálesetek jelentős növekedése közötti közvetlen összefüggést.

A Fauci influenza elleni oltások okozta sérülésekről és halálesetekről szóló legfrissebb hírekről a ChemicalViolence.com oldalon tájékozódhat.

A cikk forrásai a következők:

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/amerika-legjobban-beoltott-allamaban-mostanra-masszivan-megugrott-a-covid-korhazi-kezelesek-szama