2021. szeptember 25., szombat

A Berlini Korona Bizottság beszámolója

Dr. Reiner Füllmich beszámol a Berlini Korona Bizottság munkájáról, megállapításairól és az előttünk feladatokról, ha meg akarjuk akadályozni a napvilágra került globalista terveket. Összefoglalva: az emberség harcát kell megvívnunk az embertelenség ellen

A félelem rabja

 

Valószínűleg soha nem fogom megérteni, hogy egyáltalán hogyan és miért van az, hogy bárki, pláne ilyen sokan még mindig előfizetnek erre a szarságra (TAP - orvosok "gyilkolják a tehetetlen ártatlan és bizalmatlan" embereket?) és továbbra is vidáman részt vesznek az emberiséget gyűlölő kormány "Simon mondja" játékában.

Ijesztő, ugyanakkor morbid és szomorú, hogy az emberek ennyire vakok tudnak lenni arra, ami az orruk előtt van. Még mindig azt hiszik, hogy minden rendben van, és olyan téveszmékkel nyugtatják magukat, mint például: "Ó, ez csak egy balszerencsefolt, de a hatóságok mindent kézben tartanak - tudják, hogy mit csinálnak, úgyhogy hamarosan minden visszatér a normális kerékvágásba".
És ami még ennél is zavaróbb, hogy sokan annyira hozzászoktak ehhez az "új normális állapothoz", hogy valójában szeretik a szolgaságukat. Legalábbis egyelőre...

Vajon felébrednek-e, amikor a szabadságolási pénzek és egyéb segélyek elapadnak, amikor végleg elveszítik mindazt, amiért életük nagy részében keményen megdolgoztak, és mindent, amiért alapvetően éltek? Amikor minden álmuk végleg és visszavonhatatlanul szertefoszlik.
Valószínűleg nem... Még azt is elhiszik majd, amit a tévécsatornák harsognak nekik arról, hogy milyen nagyszerű az élet, most, hogy SEMMIJük sincs. De aztán amikor hajléktalanok és nincstelenek lesznek (tévé és közösségi média nélkül), hogy eligazodjanak a VALÓDI "új normális" életükben, amikor olyan sokáig elkényelmesedtek a műanyag művilágukban, ki fogja őket vezetni? Senki. Nem élnék túl, és nem is tudnák túlélni.

Valójában ennek kell történnie, hogy felébredjenek. A megtévesztett, szájkosaras idiótáknak el kell érniük egy mélypontot, ahol a valóság, amit saját tudatlanságuk és ostobaságuk révén építettek maguknak, úgy fogja őket sújtani, mint egy tonna tégla. Vagy felébrednek és követnek minket, vagy továbbra is áltatják magukat az MSM propagandájával, amíg az végül meg nem öli őket.

Ezek a szerencsétlenek olyanok, mint az alkoholisták, a drog- vagy szerencsejáték-függők: Akik sikeresen legyőzik a drogot, az italt, vagy bármilyen problémás függőséget, ami eluralkodott az életükön, szinte mindig át kellett élniük egy pusztító pillanatot az életükben - egy mélypontot, ahol már nem volt többé támogatás másoktól, akiket felhasználtak és visszaéltek, hogy megtámasszák őket - végül egy olyan sarokba kényszerültek, egyedül, ahonnan csak ők maguk tudtak kimászni. Szükség volt egy nagy sokkra, ami felébresztette őket, hogy végre úgy lássák magukat, ahogy mások látják őket: reménytelen esetként, amivé váltak. A valóságot, hogy érzelmileg, szellemileg és fizikailag mennyire sérültek - hogy milyen sokáig áltatták magukat.

Amint életüknek ezt a mélypontját elérik, teljes szemléletváltást indítanak el, és azon dolgoznak, hogy újraépítsék magukat, és sikeres és produktív, drog (vagy más függőségtől) mentes életet éljenek.

Hasonlóan a drogosokhoz vagy alkoholistákhoz: ezek az emberek reménytelenül függnek a média FÉLELMÉTŐL és a hisztériától - egyfajta adrenalinlöketet élnek át az egészből, ami a drogokhoz hasonlóan erősen addiktív. Ki kell törniük ebből a nagyon romboló függőségből, és élvezniük kell a normális, hétköznapi, hétköznapi életet - amely mentes a felesleges félelemtől.Bocsánat a szónoklatért...

https://pokolafoldon.hu/blog/a-felelem-rabja

Az emberek kezdenek kijönni a félelemből, és ez egyre gyorsul, mivel az igazságot a kormány hazugságainak természetéről és mértékéről lehetetlennek bizonyul elnyomni.

 

A Szabadság mozgalom most exponenciális ütemben növekszik, amit ennek az igazságnak a megjelenése táplál (lásd fentebb), és ahogy egyre nyilvánvalóbbá válik a kormány csapdába ejtett álvakcinái által az embereknek okozott károk mértéke.

A Szabadság mozgalom és az ebből fakadó felvilágosult, alulról jövő ellenállás az új zsarnoksággal szemben egyre csak növekszik és növekszik, és terjed, mint az erdőtűz a lakosság körében.

Ha eljön az ősz és a szezonális megfázás és influenza, látni fogjuk a beoltottak előre jelzett súlyos reakcióit ezekre a baktériumokra. A kormány továbbra is megpróbálja majd más okokra fogni a dolgot, de a beoltottak megbetegedésének súlyossága és gyakorisága lehetetlenné fogja tenni ezt a ködösítést.

A beoltottak vírusokra adott súlyos reakciói a vakcinák által okozott különféle egyéb egészségügyi problémák mellett jelentkeznek majd, amelyek idővel egyre nagyobb számban és egyre szélesebb körben fognak elterjedni, mivel a vakcinák által okozott rövid távú károk csak egy aspektusa a veszélyeiknek. A szakértők kezdettől fogva figyelmeztettek a HOSSZÚ TÁVÚ hatásokra.

A vakcinák áldozatainak száma már most elérte azt a szintet, amit egy fegyveres konfliktus vagy egy sztálini tisztogatás esetén várnánk, és mostanra még a kormány hamis számait is meghaladja a Covid állítólagos haláleseteivel kapcsolatban.

Így a kormány egyre gyorsuló ütemben fog ellenségeket gyűjteni, és ellenségei nagyrészt e két kategóriából fognak származni:

* Azok, akik visszautasították a vakcinákat az ál-járvány egyértelmű hazugságai, hamisításai és trükkjei miatt, a vakcinák egyértelmű veszélyei miatt, az ismert, biztonságos gyógymódok cinikus kormányzati elfojtása miatt elvesztett életek miatt, és akik látták, hogy a barátok, szeretteik, kollégáik, polgártársaik és gyermekeik célpontjai és károsultak a kormány által rosszindulatúan, rosszindulattal erőltetett, csapdába ejtett vakcinák miatt.

 

Azok, akik elfogadták a vakcinákat, és most megbetegedtek, vagy akik látták, hogy barátaik és szeretteik, kollégáik, polgártársaik ÉS GYERMEKEIK súlyos betegséget vagy halált szenvednek. A bizonyítékok rávezetik őket a valóságra, hogy egy olyan kormány nyomást gyakorolt rájuk, megtévesztette őket, átverte vagy kényszerítette őket, hogy kockáztassák az álvakcinákat, amelyek most veszélybe sodorták őket, mert hazudott nekik, tudta, hogy hazudik, és cinikusan elárulta a bizalmukat.

A kormány tehát komoly bajban van.

Mindössze annyi kell ahhoz, hogy a bizalmukat elárult polgárok lázadása kirobbanjon, hogy az oltások okozta halálesetek és sérülések száma még egy kicsit növekedjen, hogy az emberek elveszítsék szeretteiket vagy akár gyermekeiket, hogy a vállalkozásokat, az egészségügyi szolgálatot, a rendőrséget és így tovább megtizedelje az oltott személyzet távolléte, akik most megbetegednek.

Érdekes, hogy éppen akkor, amikor az emberek kezdenek ráébredni a kormány csalásaira, és a lázadás első előfutárai érezhetőek, új válságokat és félelmeket terveznek, hogy eltereljék a figyelmünket, mintha a kormányzás teljes "tudománya" és a pszichotikus elit által ismert know-how egyetlen primitív eszközre futna ki: a félelem felhasználása a csorda irányítására.

Igen, a kormány komoly bajban van, és ahogy az emberek egyre nagyobb számban halnak meg, ez csak egyféleképpen történhet: rosszul fog végződni a globalista frontemberek számára, akiket becsaptak, hogy a bűnbakjaik és bűnbakjaik legyenek.

A mögöttük álló kiagyalók, tervezők és bábjátékosok arra számítanak, hogy a farkasok elé vethetik a csatlósaikat, ahogy mindig is tették, és ők maguk is megússzák büntetlenül.

Talán itt az ideje, mielőtt még élve még több szenvedést okoznak az emberiségnek, hogy ne elégedjünk meg azzal, hogy csak meglincseljük a fedőembereiket, hanem húzzuk vissza a madzagot egészen a függöny mögött rejtőző bábjátékosokig.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/mi-fog-tortenni