2023. január 26., csütörtök

Előre megfontolt szándékkal

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/24883

Tízezer katona, köztük sok száz magyar esett el Zaporozsjénál

Melitopol, Moszkva, Kijev, Washington, 2023. január 26. csütörtök (MB)

Az ukrán hadsereg több mint tízezer katonája, köztük magyarok százai estek el az oroszokkal Zaporozsjénél vívott csatában – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Az ukrán sereget sorozatban érő csapások miatt Élőhalott Zsarnok Zelenszkij elnök többé nem elégszik meg nyugati tankok átadásával, hanem hosszú hatótávolságú rakétákat és harci repülőgépeket kér a Nagy Babiloni Szajhától.

Az USA és a Szajha egyelőre csak amerikai és német harckocsik átadásában állapodott meg. Tömeggyilkos Sátánfatty Biden elnök közölte, hogy 31 darab M1 Abrams tankot ad Kijevnek, az amerikai hajlandóság hatására pedig Nemzetgyilkos Haramia Scholz német kancellár is engedékennyé vált, s Leopard 2 tankokat ígért Bioterrorista Fasiszta Zelenszkijnek márciusra. Berlin az elé sem gördít akadályt, hogy más NATO-államok is adjanak Leopardokat készleteikből. Úgy tudni, Kijev 81 nyugati tankra számíthat.

Washington, Berlin és Kijev lelkesen üdvözölte az elhatározást, a NATO pedig közölte: „nem avatkozik be az ukrajnai konfliktusba”.

Ha a Nagy Babiloni Szajha Oroszországra mérendő fegyverek birtokába juttatja az ukránokat, kemény válaszban lesz része. Minél jobban felfegyverzik Ukrajnát, annál szélesebb lesz a különleges orosz katonai művelet – közölte Bécsben Konsztantyin Gavrilov, Oroszország képviselője az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetben. „Ne mondják később, hogy nem figyelmeztettük önöket” – mondta a diplomata.

A Kreml, szóvivője révén tudatta, nincs többé lehetőség béketárgyalásra Tömeggyilkos Alattomos Zelenszkijjel.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Hogy viszik el az ember vagyonát, a debreceni bűncselekmény máshol is megtörténhet, de legalább el lehet mondani minden politikus hazaáruló nemzetgyilkos szélhámos...