2022. április 26., kedd

A szuverén gittegylet

Forrás: www.kla.tv/22358
A GAVI, a Nemzetközi Oltásszövetség létrejötte jól példázza hogyan pozicionálják magukat mindenféle jogi trükkökkel szuverén nemzetek fölé demokratikus politikai legitimációval egyáltalán nem rendelkező magánszerveződések és hatalmi érdekcsoportok. A GAVI nem rendelkezik demokratikus mandátummal. Ahogy a WHO sem és a Világgazdasági Fórum sem. Mégis úgy kommandírozzák fel s alá a szuverén nemzetállamokat, mintha Isteni felhatalmazással sáfárkodnának az Emberiség boldog jövője felett

Azt csiripelik a verebek...

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/-T0BQl_zzCE

Három ország Európában, ahol kiugróan magas a covidosok száma - pedig a leginkább Fenevad bélyegével oltottak között vannak

 

Az orosz-ukrán harcok miatt a covid elleni "küzdelemre" már alig jut idő. Pedig olyan magas számokat produkál egy-egy ország, ami miatt pár hónapja még vészharangokat kongattak volna.

De ez most nincs. A világ nézi, ahogy Kínában milliókat terrorizálnak pár covid pozitív teszt miatt. Európa több országában a több tízezres megbetegedés szám sem hírérték. Németország, Franciaország, Olaszország áll a lista élén.

Hogy is van ez?

Érdemes megnézni az alábbi táblázatot! (megj.: Rákattintva megnyílik a forrásoldal a legfrissebb adatokkal.) Bal oldalon látjuk, hogy Európa országaiban hol mennyi új covid fertőzöttet regisztráltak. A jobboldalon az új esetek számát, az új tesztelések számát, az új tesztelések során pozitív eredményt adók számát, továbbá egy reprodukciós rátát látunk.

Nézzük, hogy áll a beoltottsággal Németország, Franciaország, Olaszország. Mindhárom országban igen magas a beoltottsági arány, ahogy ezt az alábbi grafikon is jelzi. (megj.: Rákattintva megnyílik a forrásoldal a legfrissebb adatokkal.)

Akik az oltás mindenhatóságáról beszélnek immár második éve, megmagyaráznák ezeket az adatokat? Itt van például Bulgária esete: a lakosság 30 %-a kapott eddig legalább 1 oltást a covid 19 ellen.  Most sereghajtó az új megbetegedések szempontjából Romániával karöltve, ahol a második legkevesebb (42 %)oltott ember van az európai országok tekintetében.

Van még valaki, aki nem látja át, kinek állt érdekében a globális félelemkeltés?

https://mediaforras.com/harom-orszag-europaban-ahol-kiugroan-magas-a-covidosok-szama-pedig-a-leginkabb-oltottak-kozott-vannak-1515

Elfuthatsz, Tömeggyilkos Fauci, de elbújni nem tudsz. Az igazság gyorsan utolér téged.

 

Füstölgő fegyver: A Fauci által ellenőrzött texasi laboratórium "bizalmas" megállapodást kötött wuhani tudósokkal a "titkos akták, anyagok megsemmisítéséről"

A Tony Fauci által a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézete (NIAID) égisze alatt létrehozott Galvestoni Nemzeti Laboratórium partnerséget kötött a Wuhan-i Virológiai Intézettel (WIV), amely jogot biztosít a kínai laboratóriumnak arra, hogy amerikai partnerét "a titkos akták, anyagok és berendezések biztonsági mentések nélküli megsemmisítésére és/vagy visszaszolgáltatására" kényszerítse.

A két szervezet között egy memorandumot írtak alá, amely létrehozta ezt a megállapodást, amelyet a jelek szerint azzal a céllal hoztak létre, hogy elfedjék azokat a terhelő információkat, amelyek a Galvestoni Nemzeti Laboratóriumot és/vagy a NIAID-ot a nyilvánosság elé tárhatják.

A texasi székhelyű laboratórium és a WIV többéves együttműködési partnersége különböző csereprogramok befogadására és a kutatók képzésére terjedt ki a laboratórium 4. biológiai biztonsági szintű (BSL-4) létesítményében. Mind a wuhani laboratórium, mind a galvestoni nemzeti laboratórium igazgatói 2018-ban elismerték, hogy a "világ legveszélyesebb kórokozóival" dolgoznak.

Ezek a leleplezések akkor kerülnek napvilágra, amikor Fauci közvetlen szerepe a denevérkoronavírus-kutatás finanszírozásában a WIV-ben lelepleződik, egy olyan kapcsolat, amely az újonnan feltárt dokumentumok szerint csak a jéghegy csúcsa volt Fauci emberiség elleni bűnei tekintetében. A WIV egyébként egyesek szerint a Wuhan coronavírus (Covid-19) forrása.

Galveston ugyanolyan bűnrészes a kovid létrehozásában, mint a Wuhan?

A U.S. Right to Know (USRTK) nevű kormányzati megfigyelőcsoport által megszerzett belső dokumentumok egy másik csoportja tovább erősíti a program létezését, és további betekintést nyújt a Galveston Nemzeti Laboratórium és a WIV között létrejött megállapodásba.

 

 

Az USRTK-nak sikerült megszereznie egy hivatalos szerződést, amely azt mutatja, hogy a Wuhan és Galveston között már 2017-ben megszilárdult a partnerség. Ez a megállapodás az ún:

"Együttműködési szándéknyilatkozat a Kínai Tudományos Akadémia Wuhan-i Virológiai Intézete és a Galvestoni Texasi Orvosi Egyetem között".

Ennek a szerződésnek / emlékeztetőnek a 16. szakasza, amelynek címe "Titoktartás", feltárja, hogy a WIV-nek hatalma van arra, hogy a galvestoni labortól kérje a "titkos fájlok, anyagok és berendezések megsemmisítését és / vagy visszaadását biztonsági mentések nélkül".

"Minden együttműködést és cserét, dokumentumot, adatot, részletet és anyagot a felek bizalmas információként kezelnek" - teszi hozzá továbbá a szerződés.

A szerződésben felvázolt "együttműködés céljai" továbbá kifejtik, hogy a szerződés egyik célja "a felek közötti tudományos és tehetségcsere erősítése", valamint "a fertőző betegségek megfékezésére irányuló kutatási együttműködés előmozdítása Kína és az Egyesült Államok között".

Egy másik, a feljegyzésben található felfedezés a Galveston és Wuhan közötti megállapodás, miszerint mindkét laboratórium szabadon "cserélheti a vírusforrásokat szigorúan tudományos célokra", ami azt jelenti, hogy a biotechnológiával előállított vírusok oda-vissza mozoghatnak az Egyesült Államok és Kína között.

Úgy tűnik, hogy a feljegyzést a galvestoni laboratórium vezető alelnöke és jogtanácsosa, Carolee King, valamint James LeDuc igazgató írta alá.

Mint emlékezhetnek, Fauci igyekezett elhatárolódni a WIV-től, amikor kezdett világossá válni, hogy a Fauci által felügyelt amerikai kormányzati ügynökségek és szervezetek közvetlen kapcsolatban állnak Wuhannal és annak biofegyver-fejlesztési programjaival.

Fauci megpróbálta azt állítani, hogy a National Institutes of Health (NIH) nem áll kapcsolatban a WIV-vel, annak ellenére, hogy a NIH a WIV partnereként szerepelt a WIV honlapján egészen 2021 elejéig, amikor is ezt az információt kényelmesen letörölték az internetről.

Elfuthatsz, Fauci, de elbújni nem tudsz. Az igazság gyorsan utolér téged.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/elfuthatsz-fauci-de-elbujni-nem-tudsz-az-igazsag-gyorsan-utoler-teged

Vernon Coleman: Tíz szervezet, amelyek nélkül szerintem jobb lenne a világ

Ez az én személyes listám azokról a szervezetekről, amelyek szerintem a legnagyobb veszélyt jelentik szabadságunkra, demokráciánkra és az emberiségre. (A kormányokat kizártam a listámról.)

1. Világgazdasági Fórum: Hogyan lett Klaus Schwab szervezete az éves viccből komoly fenyegetés az életre, a reményre és a szabadságra? Schwab álma egy kommunista világról, amelyet egy csomó milliárdos irányít, úgy hangzik, mintha egy James Bond-filmből származna. De ez nagyobb fenyegetés, mint azt a legtöbben gondolnák.

2. ENSZ: Az ENSZ volt az, amely megadta nekünk azt a napirendet, amely Schwab embertelen Nagy Újraindítása felé vezet minket. És az ENSZ volt az, amely segített a globális felmelegedés áltudományos mítoszát bizarr, de veszélyes szektává tenni.

3. Egészségügyi Világszervezet: A WHO része az ENSZ világuralmi tervének. Azzal, hogy hazugságokat terjesztett az influenza 2019-es márkájáról, segített globális félelmet kelteni, előkészítette az utat ahhoz, hogy emberek millióit szúrják be egy kísérleti termékkel, és olyan politikákat vezetett be, amelyek százmilliók halálát fogják eredményezni.

4. Google/YouTube: Nevetséges visszaemlékezni, hogy a Google eredeti mottója az volt, hogy ne tegyünk semmi rosszat. Úgy vélem, a Google és a YouTube többet tett a szólásszabadság megöléséért, az igazság elfojtásáért és a félretájékoztatást terjesztők támogatásáért, mint bármely más vállalat a világtörténelemben.

5. NATO: A NATO volt az, amely Oroszországot Ukrajna lerohanására kényszerítette. Ahelyett, hogy a béke ereje lett volna, a NATO a gonosz erejének bizonyult. Százmilliók fognak meghalni Afrikában és Ázsiában a NATO miatt.

 

 

6. Pfizer: A Pfizer a világ multinacionális gyógyszergyártó vállalatainak példaképe - vég nélkül népszerűsíti az olyan veszélyes termékeket, mint a halálos, kísérleti covid-19 oltás, amelyről régóta hiszem, hogy sokkal több embert fog megölni, mint az átnevezett influenza. Sajnálom, hogy a Pfizert az orvosi szakma, és különösen az orvosok szervezetei - mint például a Brit Orvosi Szövetség - segítették céljai elérésében.

7. National Institute of Allergy and Infectious Diseases: Az NIAID igazgatója Dr. Fauci - a világ egyik leglátványosabb támogatója a járványügyi csalásnak.

8. Wikipedia: Az igazmondók démonizálásával a Wikipedia az igazság elhallgatásának lényeges és alábecsült eszköze.

9. Twitter: Vicces hallani, hogy a Twittert a világ vitapiacaként írják le. A Twitter a szólásszabadság ellenségének bizonyult azáltal, hogy betiltotta az igazmondókat, és ezáltal elnyomta az igazságot.

10. BBC: Gyanítom, hogy kevés, ha van egyáltalán olyan médiaszervezet, amelyik annyira elkötelezett a propaganda iránt, mint a BBC. A BBC-nek kiegyensúlyozott híreket kellene szolgáltatnia a tandíjfizetőknek, de kiegyensúlyozatlan képet ad az oltásokról (az elmúlt két év egyik nagy kérdéséről) azzal, hogy nem ad műsoridőt mindenkinek, aki megkérdőjelezi az oltásokat. A BBC pénzügyi kapcsolatban áll Bill Gatesszel, az oltást támogató Bill Gatesszel, és Jeffrey Epstein, a kegyvesztett pénzember kapcsolatával.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tiz-szervezet-amelyek-nelkul-szerintem-jobb-lenne-a-vilag

 

Világméretű kormányzati riasztás: A nemzeti szuverenitást veszélyeztető fenyegetés május 22-28. között a WHO közgyűlésén fog eldőlni

 

Az Egészségügyi Világszervezet hatalomátvételi kísérletet tesz" - csendben létrehoz egy egységes, globalizált választ minden jövőbeli világjárványra.

Amint arról korábban a LeoHohmann.com már beszámolt, az amerikai és a nyugati kormányok mély állami ragadozói úgy döntöttek, hogy a világnak szüksége van egy központosított pandémiás válaszreakcióra, amelyet az ENSZ Egészségügyi Világszervezete irányít és működtet egy nemzetközi szerződésen keresztül.

A WHO honlapja szerint 2021. március 30-án bejelentette, hogy "sürgős felhívást tesz közzé egy nemzetközi pandémiaszerződésre", és kijelentette, hogy egy ilyen szerződésre van szükség a világjárványokra való egységes, globalizált reagálás megszervezéséhez. És "25 kormányfő és nemzetközi vezető" közös felhívásban fogott össze a szerződés megalkotására.

Ne felejtsük el, hogy Yuval Noah Harari, Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum főtanácsadója kijelentette, hogy a globalista elit a "válságokat" fogja felhasználni a világkormány létrehozására.

"A katasztrófa megnyitja az ajtót" olyan hatalmas változások előtt, amelyeket az emberek egyébként soha nem fogadnának el - mondta Harari.

Magánál a szerződésnél is sürgetőbb most valami, amire szinte senki sem figyel az amerikai politikai, vallási vagy médiakörökben, és ez egy olyan módosításcsomagot érint, amely a javasolt új globális egészségügyi szerződés paramétereit és hatályát határozza meg. Az Egyesült Államok kormánya 13 módosítást nyújtott be, amelyeket szeretne a szerződésbe foglalni, és ezeket a módosításokat sokan szuverenitásgyilkosoknak tekintik.

Egy 2021 májusában készült ENSZ-jelentés több hatáskört követel a WHO számára, amely szerint "jelenlegi formájában a WHO nem rendelkezik ilyen hatáskörrel [...] Ahhoz, hogy a szerződéssel továbbléphessen, a WHO-t ezért fel kell hatalmazni - mind pénzügyileg, mind politikailag".

A WHO május 22-28. között a svájci Genfben tartja éves ülését, a 75. Egészségügyi Világgyűlést, amelyen 192 nemzet küldöttei vesznek részt. Ezen a találkozón szavaznak majd a tagok arról a 13 módosításról, amelyek további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört adnak át az Egészségügyi Világszervezetnek. Ha ezeket a módosításokat elfogadják, a WHO felhatalmazást kap arra, hogy nemzetközi egészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki, felülbírálva a nemzeti kormányokat.

Bizonyos értelemben ez már megtörtént 2020-ban és 2021-ben, amikor a legszigorúbb zárlatok közül sokat a WHO tanácsolt, és a legtöbb nemzet egyetértett velük. De ha ezt a szerződést elfogadják, Katy elzárja az ajtót, mert a zárlatok még szigorúbbá és gyakoribbá válhatnak. Gondoljunk csak bele, milyen lehetőségei vannak egy "éghajlati" zárlatnak.

Ez azt jelenti, hogy a nemzetek lemondanak szuverenitásukról és a saját egészségügyi ellátásuk ellenőrzésére vonatkozó jogaikról, és átadják ezt a hatalmat egy olyan nemzetközi szervezetnek, amely az ENSZ-hez kapcsolódik, és amelyet olyan zsarnokok irányítanak, mint Dr. Tedros.

James Roguski, egy kutató és aktivista, aki tanulmányozta ezeket a módosításokat, "öt riasztó tűzként" emlegette őket, amellyel foglalkozni kell, különben a nemzetközi jog részévé válnak.

Ezek a rendelkezések az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének tevékenységét szabályozzák.

Szerinte ezeknek a módosításoknak a lényege Kínára vezethető vissza. Nézze meg az alábbi videót:

 

 

A videóban Roguski kijelenti:

"Bármit is gondolunk arról, hogy mi történt 2020-ban Wuhanban, a WHO úgy tűnik, azon a véleményen van, hogy semmi sem történt volna abból, ami utána következett, ha csak akkor kapták volna meg a hatalmat, hogy egyoldalúan vészhelyzetet hirdessenek és felülbírálják a kínai ellenzéket..... Mi azt mondjuk, hogy vészhelyzet van. Mindenkit le fogunk zárni. Közbelépünk... Meg akarják ragadni a hatalmat. Megváltoztatják a 12. cikkely 2. szakaszát, és ez gyakorlatilag eltörli 192 nemzet szuverenitását, hogy eldönthessék, megengedik-e egy nemzetközi szervezetnek, hogy közbelépjen vagy sem"."

Fontos megjegyezni, hogy a Nemzetközi Pandémiaszerződés sokkal kiterjedtebb lesz, mint ezek a módosítások, de ezek a módosítások sürgősebbek, mert a következő hónapban szavaznak róluk.

És erről egyetlen amerikai politikus sem beszél. És a mainstream média sem számol be róla. Egyetlen lelkipásztor sem figyelmeztet senkit ezekre a monumentális, egyesek szerint bibliai változásokra.

Roguski azért hozta létre a DontYouDare.info weboldalt, hogy dokumentálja az erre az egyvilági egészségügyi egyezményre irányuló törekvéseket. Az alábbi pontok az ő összefoglalója a szerződés módosítási tervezetéről:

A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat jogilag kötelező érvényű lenne, és az Egyesült Államok alkotmányának helyébe lépne.

Az Egyesült Államok módosítási javaslatokat terjesztett elő a jogilag kötelező erejű Nemzetközi Egészségügyi Szabályzathoz, amelyekről a következő, május 22. és 28. közötti Egészségügyi Világgyűlésen szavaznak majd.

KATTINTSON IDE A HIVATALOS DOKUMENTUMÉRT

  • Ezek a javasolt módosítások további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört engednek át az Egészségügyi Világszervezetnek.
  • Ezekhez a módosításokhoz NEM szükséges az Egyesült Államok Szenátusának 2/3-ának jóváhagyása. Ha ezeket (az Egyesült Államok által előterjesztett módon) az Egészségügyi Világközgyűlés 194 tagországának egyszerű többsége jóváhagyja), akkor ezek a módosítások nemzetközi jogként lépnének hatályba mindössze hat hónappal később (2022 novemberében). Ennek részletei nem kristálytiszták.
  • Nem ismert, hogy a módosításokról egyenként vagy teljes csomagként szavaznak-e majd.
  • A módosítások a WHO főigazgatóját feljogosítják arra, hogy egyoldalúan, akár a járvány kitörésével foglalkozó ország ellenvetése ellenére is nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdessen ki.
  • Az amerikai szabályozásban végrehajtott módosítások szerint, amelyeket egy nappal Donald Trump beiktatása előtt (2017. január 19.) tettek közzé, az Egyesült Államokban a "közegészségügyi vészhelyzet" fogalmába immár beletartozik a PHEIC WHO általi kihirdetése is.
  • A PHEIC WHO általi egyoldalú kihirdetése lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánminisztériumának minisztere közegészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki.
  • Az Egyesült Államok által javasolt módosítások a WHO főigazgatóját is jogi felhatalmazással ruháznák fel arra, hogy egyoldalúan "köztes közegészségügyi riasztást (IPHA)" adjon ki. Az IPHA kiadásának kritériuma egyszerűen az, hogy "a főigazgató úgy ítélte meg, hogy az fokozott nemzetközi tudatosságot és potenciális nemzetközi közegészségügyi választ igényel".
  • A módosítások a WHO-n belül a "regionális igazgatók" számára is jogi felhatalmazást adnak a regionális szintű közegészségügyi vészhelyzet (PHERC) kihirdetésére.

Ha egyszer elveszik a nemzeti szuverenitást, és elkezdik Amerikát globális mércével mérni, az végtelen lehetőségeket nyit meg a globális rendszert irányító elit számára, hogy elkobozzanak bármit, amiről úgy gondolják, hogy "rosszat tesz az egészségünknek".

Mi van, ha a WHO úgy dönt, hogy mindannyiunknak oltásokra és digitális útlevelekre van szüksége? Várjunk csak, a WHO már döntött erről! Már csak az hiányzik, hogy felülbírálja a nemzeti kormányokat.

Ez a szerződés arra is felhasználható, hogy elvegye az amerikaiak első és második alkotmánymódosításhoz fűződő jogait. Mi a helyzet a Bibliával? A vallásos hit kérdése, vagy a "gyűlöletbeszéd" eszköze? A fegyverek, a Biblia és a túl sok szólásszabadság árt a kollektív "egészségünknek", ezért a WHO-nak kell szabályoznia őket.

Kit Knightly az Off Guardian cikkében felveti azt a kérdést is, hogy az új globális egészségügyi egyezmény "be nem tartása" miatt büntetni fogják az országokat. A WHO dokumentumai szerint:

"[A szerződésnek rendelkeznie kell] egy adaptálható ösztönző rendszerrel, [beleértve] az olyan szankciókat, mint a nyilvános megrovás, a gazdasági szankciók vagy az ellátások megtagadása."

Más szavakkal, magyarázza Knightly:

Ha "időben" jelented a "betegségkitöréseket", akkor "pénzügyi forrásokat" kapsz a kezelésükhöz.
Ha nem jelented a betegségkitöréseket, vagy nem követed a WHO utasításait, akkor elesel a nemzetközi segélyektől, és kereskedelmi embargókkal és szankciókkal kell szembenézned.
Ahogy Patrick Wood emlékeztet bennünket, már a Covid-járvány idején is kemény büntetéseket szabtak ki.

"Burundi és Tanzánia elnökei kitiltották a WHO-t a határaikról, mivel nem voltak hajlandók csatlakozni a világjárványról szóló narratívához: Mindketten hónapokon belül váratlanul meghaltak, és helyükre WHO-párti elnökök kerültek" - írja Wood. "Nyilvánvaló, hogy a WHO-t nem érdekli a globális egészségügy vagy bármelyik állampolgár élete vagy halála. A nemzeti vezetők számára kiküldték a figyelmeztetést: fogadjátok el az ajánlatunkat, vagy kiiktatunk titeket".

Ez egy szellemi háború, és olyan időket élünk, amikor minden imaharcost be kell vonni és harcba kell hívni. Imádkozzatok, hogy az emberek szemei megnyíljanak, és minden megtévesztés és téveszme szétzúzódjon Jézus Krisztus nevében.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/vilagmeretu-kormanyzati-riasztas-a-nemzeti-szuverenitast-veszelyezteto-fenyegetes-majus-22-28-kozott-a-who-kozgyulesen-fog-eldolni

Kipukkadt a Pfizer lufi Rövid idézet a Pfizer éves beszámolója szöveges mellékletéből

 

„Üzleti tevékenységünk számos kockázatnak van kitéve, beleértve az alábbiakban leírtakat. Alaposan mérlegelje az alábbiakban és a jövőbeni bejelentéseinkben leírt kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Ha az alábbi kockázatok bármelyike megvalósul, üzleti tevékenységünk, pénzügyi helyzetünk, működési eredményeink és kilátásaink jelentősen és hátrányosan befolyásolhatják. Ezen túlmenően a jelenleg általunk nem ismert, vagy általunk jelenleg jelentéktelennek ítélt kockázatok és bizonytalanságok is jelentősen hátrányosan befolyásolhatják üzletmenetünket, pénzügyi helyzetünket, működési eredményeinket és/vagy kilátásainkat.

Az ADS-ekbe való befektetés különböző kockázatokkal jár. Önnek gondosan el kell olvasnia és mérlegelnie kell a jelen éves jelentésben a "Kockázati tényezők" címszó alatt tárgyalt kérdéseket, amelyek a következő kockázatokat tartalmazzák:

-A bevételeink nagymértékben függnek a COVID-19 vakcinánk értékesítésétől, és a COVID-19 vakcinából származó jövőbeli bevételeink bizonytalanok.

-A bejelentett kereskedelmi bevételeink a Pfizer Inc. vagy Pfizer által a COVID-19 vakcina értékesítésére és költségeire vonatkozó előzetes becsléseken alapulnak, mivel a Pfizer Egyesült Államokon kívüli leányvállalatainak pénzügyi negyedéve eltér a miénktől, és ez további időbeli késedelmet okoz. Ezek a becslések a jövőbeni időszakokban valószínűleg megváltoznak, ami hatással lesz a bejelentett pénzügyi eredményeinkre.

-Elképzelhető, hogy nem leszünk képesek a COVID-19 vakcinánk és/vagy a variáns-specifikus formulák megfelelő hatékonyságát vagy biztonságosságát bizonyítani ahhoz, hogy végleges hatósági engedélyt kapjunk az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban vagy más olyan országokban, ahol sürgősségi felhasználásra engedélyezték vagy feltételes forgalomba hozatali engedélyt kaptak.

-Jelentős nemkívánatos események fordulhatnak elő a klinikai vizsgálataink során vagy akár a hatósági jóváhagyás megszerzése után is, amelyek késleltethetik vagy leállíthatják a klinikai vizsgálatokat, késleltethetik vagy megakadályozhatják bármelyik termékjelöltünk hatósági jóváhagyását vagy piaci elfogadását.

-A COVID-19 vakcinák más gyártóival szemben jelentős versenyben állunk, és előfordulhat, hogy nem leszünk képesek megtartani a COVID-19 vakcinánk versenyképes piaci részesedését.

-Marketing- és értékesítési szervezetünket csak nemrégiben építettük ki. Ha nem tudjuk tovább növelni marketing- és értékesítési képességeinket saját magunk vagy harmadik felek révén, előfordulhat, hogy nem leszünk képesek hatékonyan forgalmazni és értékesíteni termékjelöltjeinket az Egyesült Államokban és más joghatóságokban, amennyiben azokat engedélyezik, illetve nem tudunk termékértékesítési bevételt generálni.

A teljes beszámolót itt tudod angolul elolvasni. Ha az izgalmas részletek érdekelnek, kb 20 perces videó és egy kis olvasnivaló ezen a linken.


https://angelikamihalik.substack.com/p/kipukkadt-a-pfizer-lufi?s=r

Az amerikai katonák halálozásának 1100%-os növekedése az mRNS-injekciók miatt

Az amerikai hadseregben a halálozások száma 1100%-kal nőtt. Az amerikai katonák kétharmada döntött úgy, hogy megkapja ezt az életet megváltoztató vakcinát. A hadsereg parancsnokai széles körben megsértették a 92. cikket, a Covid ’vakcinával’ kapcsolatos parancsokkal.

Egy újságíró elítéli a média hazugságait és kirúgják, az orvosi protokollok ölnek

Stew Peters interjúja April Moss újságírónővel, aki a CBS-nél dolgozott, és aki, látva csatornája részrehajlását, adásba ment, és leleplezte cége hazugságait, azonnal kirúgták; ebben az interjúban az orvosi zsarnokságról beszél, amelyben ma élünk.