2022. június 10., péntek

Egy bizarr hasonlattal kezdem, amely az oltásnak nevezett ostobaságot illusztrálja.

 

Egy 16 éves fiú, aki egy farmon él, 11 éves kora óta járja a földet járművekkel. Vezetett már személygépkocsit, teherautót és traktort. Vezette őket az utakon, a mezőkön, és sokszor az apjával a mellette lévő apjával együtt vezette az autókat és teherautókat a városi utcákon és autópályákon. A fiú tudja, hogyan kell vezetni. Profi.

De amikor betölti a 16. életévét, az apja szabadságon van, és a nagybátyja érkezik a családhoz. A nagybácsi teljesen őrült. Azt mondja a fiúnak: "Elvégzünk veled egy vezetési tanfolyamot. Ez egy próba az igazira."

A fiú tiltakozása ellenére a nagybácsi beülteti őt egy zárt autóba, amely speciálisan arra van felszerelve, hogy amfetamint pumpáljon a levegőbe. A nagybácsi azt mondja: "A kábítószertől éberebb leszel, amikor vezetsz. Így javulni fognak a képességeid. Jobb sofőr leszel ettől a próbától... így amikor ténylegesen megszerzed a jogosítványodat, készen állsz majd az igazira...".

"De én már most is jobban tudok vezetni, mint te" - mondja a fiú.

"Fogd be a szád" - mondja neki a nagybátyja.

 

 

Én az oltást próbának nevezem, mert annak kell lennie.

Az immunrendszert hangolják az "igazi dolog" esetleges későbbi megjelenésére.

Egyelőre tegyük félre azt a tényt, hogy a SARS-CoV-2 nem létezik, és ezért a vakcina teljesen lényegtelen.

A sokaknak, akik hisznek a vírusban, itt egy kérdés. Miért van egyáltalán értelme a vakcina használatának, mint a valódi dolog próbájának?

Ha az immunrendszer az oltóanyagban lévő vírus (vagy vírusfehérje) ellen lép működésbe, miért ne lépne működésbe akkor is, amikor a vírus a természetben megjelenik? Mi értelme van az előzetes próbának? A szervezet nem áll már készen a valódi dologra?

Kiderült, hogy van orvosi válasz. A vakcinák különböző anyagokat, úgynevezett adjuvánsokat tartalmaznak. Ezek feladata, hogy a próba során fokozzák az immunválaszt, jobban felkészítve azt arra a pillanatra, amikor a valódi dolog bekövetkezik.

A COVID RNS vakcinák egy PEG nevű adjuvánst tartalmaznak. Polietilénglikol.

A PEG azonban, mint azt sok tudós tudja, veszélyes anafilaxiás reakciót okozhat. Nem jó.

Miért okozza a PEG ezt a reakciót?

Mert az antitestek túlreagálnak a PEG-re.

 

 

Gondold végig. A szervezet immunrendszere nem erősödik az oltásnak nevezett próba során. Az adjuváns (PEG) nem okozza azt, hogy az immunrendszer antitestjei a vírus tüskés fehérjéje ellen felerősödjenek. Az adjuváns hatására az immunrendszer megtámadja az adjuvánst.

Hoppá.

 

Mire jó a vakcina?

És most nem csak a PEG nevű adjuvánsról beszélünk. Következésképpen ez az anafilaxiás reakció arra utal, hogy az összes oltóanyagban lévő MINDEN adjuváns nem igazán fokozza az immunválaszt a vírusokkal szemben. Ehelyett antitestreakciókat váltanak ki magukkal, az adjuvánsokkal szemben.

Ebben az esetben visszatérek az eredeti kérdésemhez: minek vesződni az oltásnak nevezett próbával, hiszen az nem bizonyít semmit, kivéve, hogy a szervezet már felkészült a valódi dologra. És így az oltásra nem volt szükség.

Íme, részletek a Science (12/21/20) egyik cikkéből: "A gyanú egyre erősödik, hogy a Pfizer COVID vakcinájában [és a Moderna vakcinájában] lévő nanorészecskék ritka allergiás reakciókat váltanak ki". Átfúrhatja és kiáshatja a rögöket, amelyek együttesen illusztrálják azt, amit az imént bemutattam.

A következő idézetekben a nagybetűk az enyémek.

"Súlyos allergiaszerű reakciók legalább nyolc embernél, akik az elmúlt két hétben a Pfizer és a BioNTech [Pfizer] által gyártott COVID-19 vakcinát kapták, a tudósok szerint a vakcina fő összetevőjét képező hírvivő RNS (mRNS) csomagolásában lévő vegyület okozhatja. A Moderna által kifejlesztett hasonló mRNS-vakcina, amelyet pénteken engedélyeztek sürgősségi használatra az Egyesült Államokban, szintén tartalmazza a vegyületet, a polietilénglikolt (PEG)".

 

 

"A PEG-t még soha nem használták engedélyezett vakcinában, de számos olyan gyógyszerben megtalálható, amelyek alkalmanként anafilaxiát váltottak ki - egy potenciálisan életveszélyes reakciót, amely kiütéseket, vérnyomásesést, légszomjat és szapora szívverést okozhat. Egyes allergológusok és immunológusok úgy vélik, hogy a korábban PEG-nek kitett emberek egy kis része MAGAS SZINTŰ ANTESTEKET KAPHAT A PEG ELLEN, ami a vakcinára adott anafilaxiás reakció kockázatának teszi ki őket.".

"A két vakcina mindkettő lipid nanorészecskékbe (LNP) csomagolt mRNS-t tartalmaz, amelyek segítenek az emberi sejtekbe juttatni, DE ADJUVÁNSKÉNT is működnek, olyan VAKCINA-ÖSSZETEVŐKÉNT, AMELY MEGSZABADÍTJA AZ IMMUN VÁLASZT. Az LNP-k "PEGiláltak" - kémiailag PEG-molekulákhoz kapcsolódnak, amelyek bevonják a részecskék külsejét, és növelik stabilitásukat és élettartamukat."

"A PEG-eket sokáig úgy gondolták, hogy biológiailag inertek, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy nem azok. Az emberek 72%-ának legalább SZEMÉLYES ANTITESTJE van a PEG-ekkel szemben, egy 2016-os tanulmány szerint, amelyet Samuel Lai, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetem gyógyszerészmérnöke vezetett, feltehetően a kozmetikumokkal és gyógyszerekkel való érintkezés következtében. Mintegy 7%-uknak olyan szintje van, amely elég magas lehet ahhoz, hogy anafilaxiás reakcióra hajlamos legyen - állapította meg."

Bumm!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/egy-masik-covid-vakcina-fustolgo-fegyver

Ausztrália, ahol az állampolgárokat Chemtrails segítségével erőszakosan oltják be

 

Ausztrália jóváhagyta a PaxVax nagy gyógyszergyártó cég engedélykérelmét, amely lehetővé teszi számukra, hogy Queenslandben szándékosan élő baktériumokból álló GMO-vakcinát juttassanak ki a kémcsíkok segítségével.

A Géntechnológiai Szabályozó Hivatal (OGTR) szerint a vakcina a 2000. évi géntechnológiai törvény 50A szakasza alapján korlátozott és ellenőrzött kibocsátásnak minősül.

A Preventdisease.com beszámolója:

chemtrail_vaccines2A PaxVax engedélyt kér a kolera elleni, genetikailag módosított élő baktériumos vakcina klinikai vizsgálatának lefolytatására.

A kísérletet várhatóan egy éven belül befejezik, és a kísérleti helyszíneket Queensland, Dél-Ausztrália, Victoria és Nyugat-Ausztrália önkormányzati területeiről (LGA) választják ki. A PaxVax számos ellenőrző intézkedést javasolt, amelyek szerintük korlátozni fogják a géntechnológiával módosított vakcina és az abban lévő genetikai anyag terjedését és fennmaradását, azonban mindig fennáll annak a lehetősége, hogy ezek a korlátozások nem működnek és megfertőzik a vadon élő állatvilágot és az ökoszisztémákat.

Az Egyesült Államokban repülőgépek vagy helikopterek által ledobott műanyag csomagok felhasználásával az állatokra irányított légi vakcinákat alkalmaztak.A Sanofinak (amely a világ egyik legnagyobb vakcinagyártója) olyan leányvállalatai vannak, mint a Merial Limited, amely a Raboral-t, egy szájon át szedhető élő vírust gyártja, amely mérgező az emberekre, de tömegesen terjeszti a vadon élő állatokat.

 

 

NYUGAT-NÍLUSI VÍRUS PERMETEZÉSE

2006-ban Michael Greenwood írt egy cikket a Yale School of Public Health számára "A légi permetezés hatékonyan csökkenti a nyugat-nílusi vírus (WNV) előfordulását az emberekben" címmel. A cikk megállapította, hogy a Yale School of Public Health és a kaliforniai közegészségügyi minisztérium kutatásai szerint a felnőtt szúnyogokat célzó nagyszabású légi permetezéssel jelentősen csökkenthető a nyugat-nílusi vírus emberi megbetegedések előfordulása.

Az emberi egészségre veszélyt jelentő, meghatározott vektorok elleni légi permetezésre vonatkozó megbízás értelmében a WNV elleni DNS-vakcina-fejlesztés és rekombináns vakcina néven ismert légi vakcinákat lehet tesztelni vagy használni, hogy "megvédjék" az embereket a vektorfertőzéssel kapcsolatos expozícióktól. A DNS-vakcina továbbfejlesztések kifejezetten Epstein-Barr-vírus capside-okat használnak több humán komplement II. osztályú aktivátorokkal az antitestek semlegesítésére. A WNV elleni rekombináns vakcinák nyúl béta-globulint vagy az SV40 vírus poli(A) jelét használják. A DNS-vakcinák korai vizsgálatai során megállapították, hogy a negatív eredményű vizsgálatok a génterápia jövőbeli fejlesztési kutatási projektjeinek kategóriájába kerülnek. Az SV40 vírus poli(A)-jelzésének WNV vakcinákhoz történő vizsgálata során megfigyelték, hogy a WNV szunnyadó állapotban van azokban az egyénekben, akik bárányhimlőnek voltak kitéve, így a WNV légi vakcináknak való kitettség esetén a bárányhimlő vírus felszabadulásának lehetősége nagyobb kockázatot jelent a felnőttkori övsömör kialakulására.

 

 

KALIFORNIA LÉGIPRÉMÁBAN történő permetezés a WNV és az SV40 ellen.

2009 februárjától napjainkig a WNV elleni légi permetezésre került sor Kalifornia állam nagyvárosaiban. A kaliforniai Anaheimben végzett permetezés során egy kaukázusi nő (50 éves) erős permetezésnek volt kitéve, miközben napi testmozgását végezte, azaz több mérföldet sétált. Ezen a területen több napon keresztül erős helikopteres tevékenység folyt. A permetezés után a nő szédülést, hányingert, izomfájdalmakat és erősödő derékfájást tapasztalt. A légi permetezés miatti peszticid-expozícióval összefüggő toxikológiai mechanizmusokat vizsgálták a fejlett biológiai megfigyelési vizsgálatok segítségével. A vizsgálati eredmények, amelyek között szerepelt a fehérje sávok vizsgálata fehérjepárosított válasz (PCR) módszerekkel, pozitívak voltak a KD-45-re. A KD-45 az SV-40 Simian Green Monkey vírus fehérjesávja. További vizsgálatokat végeztek az Epstein-Barr vírus capside és a Cytomeglia vírusra, amelyeket a génszállító rendszerek biotechnológiájában használnak a vírus fehérjeburok és az adenovírus fehérjeburok technológiáján keresztül. Az egyén mindkettőre pozitív volt; ami azt jelzi, hogy nagy valószínűséggel orrba belégzéssel DNS-vakcinációs hordozórendszerrel való érintkezésnek volt kitéve.

A Pentagon dokumentuma felfedte a légi vakcinázási terveket

A 2007. júniusi negyedéves FunVax Review-ban a jelentés egy projekt céljaként szerepel az ID: 149AZ2 jelű, egy olyan vírusvektor elkészítését, amely gátolja/csökkenti egy specifikus bomlasztó gén (VMAT2) kifejeződését az emberi populációban. Az összefoglalóban továbbá azt is jelzi, hogy a vírus elterjedésének hat módszerét tesztelték, köztük a magaslati kibocsátást, a vízkészletből történő kibocsátást, a rovarok általi átvitelt és a diffúzió különböző módszereit.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-ahol-az-allampolgarokat-chemtrails-segitsegevel-eroszakosan-oltjak-be

Tömeggyilkos Népirtó Macron francia elnök: „Oltass be mindent, amit be lehet oltani”

 

Macron megjegyzése az elmúlt napokban bejárta a Twittert.

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy a 15 000-es számot az egészségügyi dolgozókkal kapcsolatban adták meg, akiket azért függesztettek fel (vagy bocsátottak el), mert elutasították a vakcinát. Fogalmunk sincs, hogy ez a szám reális-e, vagy valószínűleg súlyos alulbecslés.

Az Egyesült Királyságban 80 000 NHS-alkalmazott fenyegetőzött azzal, hogy felmondanak a kötelező oltási politika miatt, ezért azt visszavonják.

De hogy mit lehet tenni ezekkel az emberekkel, akik fizetés nélkül maradnak, az egy forró téma, különösen mivel kristálytisztán látszik, hogy a francia egészségügyi rendszer súlyos bajban van, nem utolsósorban a létszámhiány miatt, amihez az oltást nem kapó alkalmazottakkal szembeni megdöbbentő bánásmód is hozzájárul. Emiatt már most is tiltakozások zajlanak. Macront nemrég a leggyanúsabb körülmények között újraválasztották, így újabb 5 év ennek az embernek az élete megdöbbenést okoz.

És még egyszer merészkedünk erre a területre. Miután hallottunk olyan pletykákat, hogy Macron nem Macron, csináltunk egy kis egyenes Google-keresést a fickóról készült képekről a mandátumának kezdetétől az elmúlt 1-2 évig. Egy még mindig fiatal férfit látunk, bár idősebbnek látszik, más koponyaszerkezettel és bőrpigmentációval, néhány egyéb jellegzetesség mellett.

A plasztikai sebészet nem tud számot adni ezekről a változásokról, nem mintha elég idős lenne ahhoz, hogy mindenképpen ezzel foglalkozzon. Mi folyik itt? Milyen előadás zajlik itt? Ki adja ennek a bábunak a "mindent be kell oltani" szövegét, ami garantáltan felkelti a franciák figyelmét, és remélhetőleg felháborodnak, mert Franciaország általában véve nem egy nagyon éber nemzet. A bűnözői elit sok mindent megúszik itt, más néven Rothschild Central.

 

 

A francia nyelv tele van nyelvtani részletekkel, amelyeket komolyan vesznek, különösen a műveltek körében. A Tout (dolgok) versus Tous (emberek) nem olyan "hiba", amit bárki elkövet. Hacsak nem valami üzenetváltás folyik itt.

Európa napról napra jobban hasonlít a bohócvilágra.

Néhány Twitter-válasz tisztességes politikusoktól, akiknek fontos a polgárok szabadsága:

COVID19: Nemzetgyilkos Sátánfatty Macron tárgyaknak nézi az alattvalóit, idézem: "Oltassatok be mindent, amit be lehet oltani".

Ha június 12-én nem akadályozzuk meg, a franciák kénytelenek lesznek további kísérleti oltásokat kapni.

Egy újabb jeleként annak, hogy a C-19 elleni európai oltási kampány még messze nem ért véget, Emmanuel Macron francia elnök a múlt héten azt javasolta, hogy a túlterhelt francia sürgősségi egészségügyi ellátórendszer válságára a megfelelő válasz az, hogy "beoltanak mindent, ami beoltható".

"Oltassunk be mindent, ami beoltható" - mondta Macron - "mert elkerüljük a vírust. Ez a legjobb válasz az egészségügyi rendszer tehermentesítésére és az egészséges lakosságra. Tehát tovább fogunk dolgozni ezen a szemponton".

 

 

Macron szóhasználata különös figyelmet keltett a francia Twitterszférában és más online médiumokban, mivel szó szerint azt mondta, hogy "mindent" (tout ce) kell beoltani, és nem mondjuk "mindenkit" (tous ceux), akit be lehet oltani. De még ha úgy is döntött volna, hogy az embereket embereknek és nem dolgoknak nevezi, maga a gondolat, hogy az embereket "be kell oltani", egyértelműen megtagadja tőlük a cselekvőképességet - nem is beszélve a tájékozott beleegyezés lehetőségéről.

A BFM TV francia hírcsatornán elhangzott Macron megjegyzéseiből készült felvétel itt tekinthető meg. Ezek egy szélesebb körű megjegyzés részét képezik, amelynek teljes videója a jelek szerint nem érhető el az interneten. (ER: ez a videokivonat már nem érhető el.)

Egy másik, a BFM weboldalán közzétett részlet azonban úgy tűnik, hogy a "oltsatok be mindent" megjegyzés közvetlen előzményeit mutatja, és azt sugallja, hogy Macron egy olyan kérdésre válaszolt, amely pontosabban arról szólt, hogy a francia sürgősségi osztályok létszámhiányának kezelésében segíthet-e a Covid-19 elleni védőoltás megtagadása miatt felfüggesztett kórházi személyzet visszaállítása.

"Az oltatlan egészségügyi dolgozók reintegrálása egyáltalán nem válasz a problémára" - mondta Macron, nemcsak azért, mert szerinte ők csak egy "elenyésző kisebbséget" képviselnek, hanem azért is, mert - "ha őszinték vagyunk" - az oltatlan személyzetnek "kétes a viszonya az ellátáshoz és az etikához". A francia kormány 2021 szeptemberében tette kötelezővé a Covid-19 elleni védőoltást az egészségügyi dolgozók számára.

Macron megjegyzései arról, hogy "mindent be kell oltani, amit be lehet oltani", azt követően hangzottak el, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nemrégiben felszólított arra, hogy "tovább kell fokozni a védőoltásokat" az egész EU-ban, és a Bizottság ősszel részletes stratégiát adott ki erre vonatkozóan.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/macron-francia-elnok-oltass-be-mindent-amit-be-lehet-oltani

A Nagy Ukrán Szarkavarás

Forrás: https://youtu.be/KKtofNBgSiU

Amikor még a fősodratú TV is időnként igazat mondott

Dr. Wodarg: Az oltási mellékhatásokat valószínűleg új, vírus-okozta betegségként akarják majd eladni az embereknek

A legutóbbi (2022. június 10.) Füllmich-féle ülésen dr. Wolfgang Wodarg is újra jelen volt. Először a Robert Koch Intézet kovid-esetszámait mutatta be az elmúlt két évben. (1.kép) Látszik, hogy a booster-oltás óta sokkal katasztrofálisabb a helyzet, mint előtte.

1. kép

A 2. képen a légúti megbetegedések alakulása látszik a 2017/18-as szezontól a 2021/22-es szezonig, a 3. képen pedig ezek közül a súlyos, kórházi ápolást igénylő esetek.

A 4. és 5. kép azt mutatja, hogy az oltások kezdete óta a kardiovaszkuláris és neurológiai sürgősségi ellátást igénylő esetek aránya jelentősen megemelkedett.

A 6. képen látható ábrán az angol adatok vannak. Érdekesség, hogy az első oltások beadását követően az “oltatlanok” halálozási aránya ugrott meg, míg a 2. adaggal való oltások után a hivatalosan egyszer oltottaknál ugrott meg a halálozási arány.

6. kép

A 7. kép Steven Kirsch statisztikája, itt az USA, Németország és Ciprus összhalálozási adatai láthatóak. Feltűnő, hogy 2021-es év 3. negyedévében megugrott a fiatal korosztály ( 25-64 év) halálozási aránya. (utolsó oszlopban pirossal jelölve) Magyarázatot nem ad erre senki.

7. kép

A 8. képen ugyancsak Steven Kirsch grafikonja, itt a szívizomgyulladások számának emelkedése látható.

8. kép

A 9. kép a “pandémiában” elvégzett tesztek számát mutatja Németországban. (kékkel jelzett oszlopok, az értékek a grafikon bal oldalán olvashatók le)  A piros vonal a pozitív teszteredmények százalékos arányát mutatja, ennek értéke a jobb oldalon olvasható le. Az oltások kezdete előtt maximum 13 százaléka volt pozitív az összes elvégzett tesztnek, az oltások óta a pozitív arány már 55 százalék is volt, mégpedig idén március/áprilisban. De erre már pár tudós adott magyarázatot: A géninjekció által a szervezetben megtermelt tüskefehérje miatt is pozitív lehet a PCR-teszt.

9. kép

Fontos kérdés, hogy ki számít oltatlan az RKI meghatározása szerint? Mindenki, aki nincsen beoltva. Mindenki, aki csak egy oltást kapott. És minden kétszer oltott, akinél még nem telt el két hét a 2. oltás után. Ha valakinek ebben az időszakban lesz a PCR-tesztje pozitív, oltatlan kovidosként megy a statisztikába. Ha meg talál halni mellékhatás miatt ebben az időszakban, de a tesztje pozitív, ugyancsak oltatlan kovidosként megy a statisztikába.

Egy FDA statisztika azt mutatja, hogy az oltást követő napokban a legmagasabb a halálozási arány. (9. kép) És pont ezek az esetek vannak oltatlanként számontartva (szürke keretben az oltás utáni első 2 hét halálesetei).

Dr. Wodarg arról is beszélt, hogy az ízérzés és a szaglás elvesztése nem tartozik a tipikus kovidtünetek közé, semmi specifikus nincsen ezekben, bármilyen megfázásos megbetegedés, vírusfertőzés velejárója lehet.

Megemlítette prof. Luc Montagnier tanulmányát 26 beoltott francia ember Creutzfeld-Jakob-megbetegedésről és idézte prof. Montegnier kijelentését, miszerint a kovid-géninjekciók prionnak tekinthető fehérjéket tartalmaznak. 2014-ben maga Ugur Sahin (Biontech vezetője) is beszélt a fejlesztés nehézségeiről és arról, hogy hiba esetén rosszul hajtogatott fehérjék (prionok) keletkezhetnek.

A kérdés: Hol vannak most a prionkutatók? Hol vannak azok, akik az oltás és a prionbetegségek kialakulása közti összefüggéseket vizsgálják? Prof. Burkhardt patológus ezt a feladatot is magára vállalta és hamarosan elkezdenek ilyen irányba is vizsgálódni.

Dr. Wodarg szerint az oltási mellékhatásokat valószínűleg új, vírus-okozta betegségként akarják majd eladni az embereknek. Ehhez elegendő lesz mindig egy-egy Drosten-tesztet fejleszteni, amivel számokat lehet generálni és garantáltan csilingelni fog a kassza a gyógyszeriparnál.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-wodarg-az-oltasi-mellekhatasokat-valoszinuleg-uj-virus-okozta-betegsegkent-akarjak-majd-eladni-az-embereknek/

X-Akták 10 Évadból tényszerű részletek, melyek igazolják a Sátán létét, az Antikrisztus a küszöbön a háttérben működik

.. "Azt mondja, átírták a DNS-ünket, hogy leállítsák az immunrendszerünket úgy, hogy hozzáadtak valamit a DNS-hez?...
.. Gondolja végig...
Az immunrendszer leállítása bonyolult biológiai folyamat, az kell hozzá, hogy eltűnjön valami a genomból, nem az, hogy bővüljön valahogy..."

Bill Gates és a CRISPR technológia
https://rumble.com/vqd5x1-bill-gates-luciferz.html

DARPA és a CRISPR technológia
https://rumble.com/vu8lwr-a-darpa-elmekontrollja-dns-megvltoztatsval.html

Pillanatok alatt szörnyű járvány terjed a világon. Először a katonák betegszenek meg a lépfene vírustól. Mivel az emberiség immunrendszere összeomlik, a korábban kapott vakcinák megbetegítik őket annak a vírusnak a kórokozójával, ami ellen kapták. Scully szerint egy mód van arra, hogy ellenszert készítsenek: a vérében lévő idegen DNS. Einstein nem hisz neki, de mindenben a segítségére van. Előkerül egy arc a múltból. Reyes ügynök felfedi a titkot Scully előtt.
Forrás: https://www.fenyorveny.hu/2016/02/x-aktak-10evad-6resz-az-en-harcom-2.html?m=1

Gazdag emberek, beleértve a BigPharma cég elnökét is, hamis COVID oltási bizonyítványok vásárlásán kapták rajta őket.

 

A "vezető egészségügyi személyzet" fizetett azért, hogy felvegyék az oltóanyag-adatbázisba anélkül, hogy felvették volna az oltóanyagot.

Még Amerika utcáin is.

A spanyolországi rendőrség egy olyan csalást leplezett le, amelyben több mint 2000 híres ember, köztük vezető egészségügyi személyzet és egy nagy gyógyszergyártó cég vezetője vett részt, akik illegálisan vásároltak hamis COVID-19 oltási bizonyítványokat egy ápolónőtől anélkül, hogy beadták volna az oltást.

A megdöbbentő leleplezéseket az EuroWeekly News által közzétett cikk tartalmazza.

"Azok között, akik ellen nyomozás indult, vannak vezető énekesek, zenészek, futballsztárok, üzletemberek, politikusok és vezető egészségügyi dolgozók" - olvasható a jelentésben.

A tehetős személyek fizettek azért, hogy felvegyék őket a nemzeti oltási nyilvántartásba anélkül, hogy ténylegesen be kellett volna venniük az oltást.

A legnevesebb név a listán José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar elnöke, Spanyolország egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatának elnöke, amely a COVID-19 gyógyszeres kezeléseket kutatta.

 

 

"A 76 éves üzletember, akit még nem idéztek be tanúvallomásra, azért került fel a listákra, hogy tükrözze, hogy megkapta a harmadik adagot" - áll a jelentésben.

A La Paz-i Egyetemi Kórház egyik ápolási asszisztensét a rendőrség letartóztatta a csalásban játszott szerepe miatt. Több mint 200 000 eurót keresett azzal, hogy 2200 embert illegálisan felvett a nemzeti oltóanyag-adatbázisba. Minél híresebb volt az illető, annál több pénzt számolt fel.

Érdekes, hogy a listán számos sportolói személyiség és sportoló szerepel, köztük focisták, bokszolók és birkózók, tekintettel arra, hogy a jelentések szerint az elmúlt évben jelentősen megugrott a sportcsillagok által elszenvedett mellékhatások és halálesetek száma.

"Az eddig vizsgált híres emberek között szerepel többek között: José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar elnöke; Trinitario Casanova, Spanyolország egyik leggazdagabb embere; Kidd Keo, énekes; Anier, rap-énekes; Jarfaiter, rap-énekes; Veronica Echegui, színésznő; Bruno Gonzalez Cabrera, labdarúgó; Fabio Díez Steinaker, korábbi strandröplabda olimpikon; José Luis Zapater, alias Titín, korábbi bokszoló; Camilo Esquivel, elismert és tekintélyes orvos" - áll a jelentésben.

"Ne feledkezzünk meg itt a legnagyobb botrányról: arról, hogy egy gyógyszergyártó cég elnöke ennyire óvakodik egy olyan gyógyszer szedésétől, amelyről minden vizsgálat és orvosi hatóság azt állítja, hogy biztonságos és hatékony. Mit tud, amit nem árul el?" - kérdezi Will Jones.

Amint arra tavaly márciusban már korábban felhívtuk a figyelmet, hamis oltóanyag-útleveleket árultak Amerika utcáin Andrew Gruel televíziós személyiség szerint, aki elmondása szerint látta, hogy ez megtörtént.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vasaroljon-hamis-cvvv-tanusitvanyokat