2021. május 26., szerda

Az ulmi egyetem kutatásai alapján az AstraZeneca Vaxzevria vakcinák 2/3-a több száz féle protein szennyezést tartalmaznak.

A kutatók HSP-t találtak a Vaxzevria®-ban – a VITT lehetséges kiváltója?
Új részletek az AstraZeneca vakcinájáról: A tudósok több száz szennyeződést találtak. Néhányuk érdekes lehet a ritka, súlyos vakcinák mellékhatásainak kutatása szempontjából.

 

Ulm. Az Ulmi Egyetemi Kórház kutatói számos szennyeződést mutattak ki az AstraZeneca Vaxzevria® COVID-19 vektor vakcinájában. A munka azonban nem tudott bizonyítékot szolgáltatni a mellékhatások lehetséges okaként – jelentette be az egyetem csütörtökön Ulmban. Azonban közvetett bizonyítékot szolgáltat. Az eredményeket május elején preprint formájában publikálták (Research Square 2021; online május 4.).

Az eredmények szerint a Stefan Kochanek professzor vezette génterápiás csoport három Vaxzevria®-tételben olyan emberi és vírusos fehérjéket talált, amelyek nem részei a csimpánz adenovírus vektornak. Ehhez az ABV4678, ABV5811 és ABV7764 tételek fehérjefestését összevetették a laboratóriumban előállított HAdV-C5-EGFP összehasonlító vektor festésével.

Mindhárom tételben a várt 12,5 μg/oltásadag értéknél lényegesen több fehérjét találtak – az ABV5811-es tételben 32 μg-ot is kimutattak. Az ott található fehérjék kétharmada emberből származott, csak 29 százalékuk a ChAdOx1-S vakcinavírusból. A kutatók olyan vírusos nem strukturális fehérjéket is találtak, amelyeket nem vártak volna.

A hősokkos fehérjék magas aránya
A kutatócsoport több mint 1000 különböző emberi fehérje peptidjét tudta elemezni. Feltételezhetően abból a sejtvonalból származnak, amelyen a vektorvírusokat, beleértve a SARS-CoV-2 tüskés fehérje kódolásának genetikai információját is, tenyésztik. Feltűnő volt a hősokkfehérjék (HSP) magas aránya, különösen a HSP-90-β és HSP-90-α chaperonoké, amelyek a citoszolban a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjék közé tartoznak.

A HSP nyomot adhat a ritkán előforduló, vakcina által kiváltott immunogén trombotikus trombocitopénia (VITT) patogeneziséhez. A Paul Ehrlich Intézet (PEI) szerint Németországban május 10-ig 77 VITT, más néven trombózis trombocitopéniás szindróma (TTS) esetet jelentettek a közel hétmillió beadott Vaxzevria® oltásból.

A greifswaldi transzfúziós orvos, Andreas Greinacher professzor már kimutatta, hogy a vakcina az adenovírusok mellett számos emberi fehérjét, valamint EDTA-t (etiléndiamintetraacetát) is tartalmaz. Elemzései szerint a 4-es trombocita faktor (PF4) elleni antitestek feltehetően egy olyan immunkaszkádot indítanak el, amely trombocitafogyasztással járó trombózishoz vezet.

Az edényekbe vezető útvonal a döntő
Ezt követően a vakcina összetevői neoantigént képezhetnek, amely aktiválja a vérlemezkéket, amelyek aztán PF4-et szabadítanak fel. A vakcina összetevőivel – ebben az esetben az ulmi kutatók által kimutatott fehérjékkel – komplexek képződhetnek a PF4-gyel. A vakcinában lévő EDTA növelné az érrendszer áteresztőképességét, ami a komplexek véráramba jutásához vezetne.

Az IgG antitestek végül az ott lévő PF4 fehérjekomplexekhez kötődnének, és immunkomplexekké válnának. A következmény: helyi gyulladásos reakció, amely további PF4-ellenes antitestek képződéséhez és végül a vérlemezkék aggregációjához vezet, ami viszont a véralvadási kaszkádot indítja be – ez egy ördögi kör.

Az ulmi kutatók azt is állítják, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a ChAdOx1-S vakcina aktiválja a vérlemezkéket. Trombotikus eseményeket eddig főként a vírusvektorok i.v. injekciója során figyeltek meg. Itt az oltóanyagban lévő EDTA döntő híd lehet.

ATPase az izomsejtekben célzottan
Az ulmi kutatócsoport további bizonyítékokkal is szolgál: az extracelluláris HSP-kről feltételezik, hogy modulálják a veleszületett és adaptív immunválaszt, feltehetően képesek fokozni a gyulladásos reakciókat, és autoimmun reakciókkal hozhatók összefüggésbe. Az injekció beadásának helye, a deltoid izom is szerepet játszhat: Az ulmi kutatók szerint számos HSP aktiválja az ATP-ázt – az ATP-ben gazdag izomsejtekben a fehérjék így közvetlenül részt vehetnek a vérlemezkék aktiválásában az ATP ADP-vé történő átalakításán keresztül.

A tudósok azonban nem akarják kizárni annak lehetőségét, hogy vírusfehérjék is szerepet játszhatnak. Az adenovírusvektor pentonfehérjéi például “egy másik jelölt”, amely a sejtmembránokon lévő integrinekkel való kölcsönhatás révén aktiválhatja a vérlemezkéket.

Az egyetem közleménye szerint további vizsgálatok során most azt kell megvizsgálni, hogy ezek a szennyeződések milyen mértékben csökkenthetik a vakcinák hatékonyságát, vagy milyen összefüggésben lehetnek az oltási reakciókkal.

Forrás: https://www.aerztezeitung.de/Politik/Forscher-finden-HSP-in-Vaxzevria-moegliche-Ausloeser-fuer-VITT-419898.html

1000 ügyvéd és 10000 orvos indított pert a Nürnbergi Kódex megsértése miatt – Az új nürnbergi tárgyalás 2021. július 3-án kezdődik

Dr. Reiner Fuellmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10000 orvos szakértőből álló nagy csoport bírósági eljárást indított a CDC, a WHO és a Davosi Csoport ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt.

 

Fuellmich és csapata bemutatja az inkorrekt PCR tesztet és az orvosok azon utasítását, hogy az esetleges társbetegségek okozta halált koronavírus halálnak minősítsék, mint csalást. (1)

A PCR tesztet soha nem a kórokozók kimutatására tervezték, és 35 ciklus esetén 100%-ban pontatlan. A CDC által ellenőrzött összes PCR tesztet 37-45 ciklusra állítják be. A CDC elismeri, hogy a 28 ciklust meghaladó tesztek nem megengedettek a pozitív, megbízható eredmény megállapításához.

Ez érvényteleníti az állítólagos koronavírus esetek / “fertőzések” több mint 90%-át, amelyeket e hibás teszt segítségével észleltek.

A helytelen tesztek és a csalárd halotti bizonyítványok mellett a “kísérleti” vakcina maga is sérti a Genfi egyezmény 32. cikkét.

Az 1949. évi Genfi egyezmény 32. cikke megtiltja, hogy a “hatalmukban levő személyekkel szemben bármilyen testi fájdalom okozására vagy e személyek kiirtására alkalmas intézkedéseket alkalmazzanak“.

A 147. cikk szerint a védett személyeken végzett biológiai kísérletek az egyezmény súlyos megsértését jelentik.

A “kísérleti” vakcina megsérti a Nürnbergi Kódex pontjait is, ami halálbüntetést von maga után azok számára, akik megpróbálják megszegni ezeket a nemzetközi törvényeket.

1) Immunitást biztosít a vírussal szemben

Ez egy “szivárgó” génterápia, amely nem nyújt immunitást a koronavírussal szemben, és azt állítja, hogy csökkenti a tüneteket, de a kettős oltást ma már a betegek 60%-a megkapta, akiknek koronavírus fertőzés esetén sürgősségi vagy intenzív betegellátásra van szükségük.

2) Védelmet nyújt a beoltottak számára a vírustól

Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltottak még mindig képesek elkapni és terjeszteni a vírust.

3) Csökkenti a vírusfertőzés okozta halálozásokat

Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket. A koronavírussal fertőzött, kettős oltással rendelkező emberek is meghaltak.

4) Csökkenti a vírus keringését

Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást biztosít a vírussal szemben.

5) Csökkenti a vírus átadását

Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus átadását, mert nem ad immunitást a vírussal szemben.

A Nürnbergi Kódexet a következő módokon sérti:

Nürnbergi kódex #1: Fontos az önkéntes hozzájárulás

Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül.

Sok média-, politikai és nem orvosi ember sürgeti az embereket az oltás beadatására.

Nem nyújtanak információt e génterápia negatív hatásairól vagy veszélyeiről. Csak annyit hallani tőlük: “biztonságos és hatékony,” és “az előnyök meghaladják a kockázatokat“.

Az országok blokádokat, kényszereket és fenyegetéseket alkalmaznak arra, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy ezt az oltást vegyék igénybe, vagy a kötelező oltási igazolás vagy útlevél alapján megtiltják számukra a társadalomban való szabad részvételt.

A nürnbergi tárgyalások során a média ellen is eljárást indítottak, és a tagjait halállal büntették a nyilvánosságnak való hazudozás miatt sok orvossal és nácival együtt, akiket emberiség elleni bűncselekményekben bűnösnek találtak.

Nürnbergi Kódex #2: Olyan eredményeket hoz, amelyeket más módon nem lehet előállítani

Mint fent említettük, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben. Vannak más olyan gyógykezelések, amelyek gyümölcsöző eredményeket hoznak a koronavírus ellen, mint például az Ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink és az immunrendszer erősítése influenza és megfázás esetén.

Nürnbergi Kódex #3: Alapkísérletek az állatkísérletek és a természettudományi megbetegedések eredményeként

Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és közvetlenül emberi kísérletekhez vezetett.

A Pfizer által használt mRNS-kutatások során – a BNT162b2 mRNS jelölt vizsgálata során a rhesus makákómajmok mRNS-ére vonatkozó tanulmányban minden majom esetében tüdőgyulladás fejlődött ki, de a kutatók a kockázatot alacsonynak ítélték meg, mivel ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves korig.

Izrael a Pfizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelményt, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-ának ezzel a génterápiával kell beadni az oltást.

E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül fejlesztette tovább a koronavírus elleni mRNS-ét.

Nürnbergi Kódex #4: A felesleges szenvedések és sérülések kerülése

A kísérlet elindítása óta és a CDC VAERS jelentési rendszer adatai szerint több mint 4000 halálesetet és 50000 oltási sérülést jelentettek az Egyesült Államokban. Az EU-ban több mint 7000 halálesetet és 365000 oltási sérülést jelentettek. Ez a kódex súlyos megsértése.

Nürnbergi Kódex #5: Nem szabad kísérletet végrehajtani, ha okkal feltételezhető, hogy sérülés vagy halál következik be

Lásd a 4. pontot, tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérülést okoz. Az mRNS-re vonatkozó korábbi kutatások számos olyan kockázatot is mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagytak ebben a génkísérletben. A SARS-CoV-1 tüskefehérjék 2002. évi vizsgálata azt mutatta, hogy gyulladást, immunopatológiát, vérrögöket okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját. Ez a kísérlet arra kényszeríti a testet, hogy termelje ezt a tüskefehérjét, amely örökli ezeket a kockázatokat.

Nürnbergi Kódex #6: A kockázat soha nem haladhatja meg az előnyöket

A koronavírus betegség gyógyulási aránya 98-99%. Az mRNS-génterápia káros mellékhatásai, az oltási károsodás és a halál messze felülmúlják ezt a kockázatot.

Az Amerikai Egyesült Államok és az EU megtiltotta a “szivárgó” oltások mezőgazdasági használatát a Marek csirke tanulmány miatt, amely kimutatta, hogy “forró vírusok” és változatok jelennek meg… és még halálosabbá teszik a betegséget.

Mindazonáltal a CDC ezt emberi felhasználásra figyelmen kívül hagyta, tudatában annak, hogy az új, halálosabb változatok kockázata a szivárgó oltásokból származik. A CDC teljes mértékben tisztában van azzal, hogy a szivárgó vakcinák használata megkönnyíti a forróbb (halálosabb) törzsek megjelenését. Mégis figyelmen kívül hagyták ezt, amikor emberekről volt szó.

Nürnbergi Kódex #7: Fel kell készülni a sérülések, fogyatékosságok vagy halál még távoli lehetőségeire is

Nem történtek előkészületek. Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket. A gyógyszergyárak saját, 3. fázisú klinikai vizsgálata csak 2022/2023-ban ér véget. Ezeket az oltásokat vészhelyzetben engedélyezték.

Csak tévesen tájékoztatott nyilvánosságra kényszerített intézkedés, és az FDA sem hagyta jóvá.

Nürnbergi Kódex #8: A kísérleteket tudományosan képzett személyeknek kell elvégezniük

Azok a politikusok, média és szereplők, akik azt állítják, hogy ez egy biztonságos és hatékony oltás, nincsenek képesítve. A propaganda nem orvostudomány.

Számos üzlet, például a Walmart és az oltóközpontok nem alkalmasak arra, hogy kísérleti orvosi génterápiákat végezzenek a tájékozatlan nyilvánosságon.

Nürnbergi Kódex #9: Mindenkinek meg kell engedni, hogy bármikor befejezze a kísérletet

A több mint 85000 orvos, nővér, virológus és epidemiológus felhívása ellenére a kísérlet nem ért véget. Valójában jelenleg sok kísérlet van a törvények megváltoztatására az oltások beadásának kikényszerítése érdekében.

Ez magában foglalja a kötelező oltásokat. A kísérleti “oltásokat” fél évente tervezik anélkül, hogy felhasználnák a kísérlet által már okozott egyre növekvő számú halálesetet és sérülést.

Ezeket a frissítő oltásokat klinikai vizsgálatok nélkül adják be. Remélhetőleg ez az új nürnbergi per véget vet ennek az emberiség elleni bűncselekménynek.

Nürnbergi Kódex #10: A kutatónak bármikor be kell fejeznie a kísérletet, ha valószínűsíthető oka van a sérülésnek vagy halálnak

A statisztikai jelentési adatokból egyértelmű, hogy ez a kísérlet halálhoz és sérüléshez vezet. De nem minden politikus, gyógyszergyár és úgynevezett szakértő tesz kísérletet annak megakadályozására, hogy ez a génterápiás kísérlet kárt okozzon a tévesen tájékoztatott nyilvánosságnak.

A jogi eljárások haladnak előre, a bizonyítékokat tovább gyűjtik és egyre nagyobb szakértői csoport kongatja a vészharangot. (2)

(1) – http://sistatiden.se/1000-advokater-och
(2) – https://sorendreier.com/1000-lawyers-

https://civilekatisztanlatasert.hu/nurnbergi-perek-ii-a-21-szazad-nepirtasa-ellen/

A Bíróság megtorpedózza a Bayer tervét, hogy elkerülje a jogi felelősséget a Roundup rákos megbetegedéses ügyeiben

 

A Korábbi hírek arról számoltak be, hogy Roundup bajor gyártójára súlyos büntetést szabtak ki.

Az országos Roundup-pereket felügyelő szövetségi bíró szerdán elutasította a Bayer legújabb kísérletét, hogy korlátozza jogi felelősségét a glifozát-alapú gyomirtó szerekkel kapcsolatos jövőbeli rákos megbetegedésekkel kapcsolatos keresetekkel szemben, számos “égbekiáltó hibára” hivatkozva a Roundup-felhasználókra javasolt megegyezésben, akik még nem perelték be a vállalatot, de a jövőben esetleg be akarják perelni.

Vince Chhabria amerikai bíró azt mondta, hogy a terv egyes részei “nyilvánvalóan ésszerűtlenek” és tisztességtelenek a rákos betegekkel szemben, akik a csoportos megegyezés részesei lennének, ezért a Bayer és az ügyvédek kis csoportja, akik a Bayerrel közösen állították össze a tervet.

Rámutatott, hogy a vállalat ” folyamatosan veszíti el a pereket” a non-Hodgkin limfómában (NHL) szenvedő emberek által benyújtott keresetekben, akik szerint a Monsanto Roundup és más glifozát alapú gyomirtó szereknek való kitettség volt az oka.

A Bayer 2018 óta a Monsanto tulajdonosa, és azóta küzd a rákos megbetegedésekre vonatkozó keresetek megvédésével. A rákos áldozatok három eddig tartott pert nyertek meg, és több tízezer más felperes nyújtott be keresetet, akik azt állítják, hogy a Monsanto gyomirtó szereknek való kitettség okozta náluk az NHL kialakulását, miközben a Monsanto évtizedeken át titkolta a kockázatokat.

A Bayer nem válaszolt az ítélettel kapcsolatos megkeresésre.


FRISSÍTÉS: A Bíróság megtorpedózza a Bayer tervét, hogy elkerülje a jogi felelősséget a Roundup rákos ügyeiben, hivatkozással az “égbekiáltó hiányosságokra”
Az országos Roundup-pereket felügyelő szövetségi bíró ma elutasította a Bayer legújabb kísérletét, hogy korlátozza jogi felelősségét a Roundup gyomirtószerrel kapcsolatos jövőbeli rákos megbetegedésekkel kapcsolatos keresetekkel kapcsolatban, mondván, hogy a terv egyes részei “egyértelműen ésszerűtlenek” és tisztességtelenek a rákos betegekkel szemben.

A Roundup-pereket országszerte felügyelő szövetségi bíró ma elutasította a Bayer legújabb kísérletét, hogy korlátozza jogi felelősségét a glifozát-alapú gyomirtó szerekkel kapcsolatos jövőbeli rákos megbetegedésekkel kapcsolatos keresetekkel szemben, számos “égbekiáltó hibára” hivatkozva a Roundupot használókra vonatkozó, a jövőben rákos megbetegedésekkel járó megegyezésben javasolt egyezségben.

Vince Chhabria amerikai bíró azt mondta, hogy a terv egyes részei “nyilvánvalóan ésszerűtlenek” és tisztességtelenek a rákos betegekkel szemben, akik a csoportos megegyezés részesei lennének, ezért a Bayer és az ügyvédek kis csoportja, akik a Bayerrel közösen állították össze a tervet.

Rámutatott, hogy a vállalat “jobbra-balra elveszíti a pereket” a non-Hodgkin limfómában (NHL) szenvedő emberek által benyújtott keresetekben, akik azt állították, hogy a Monsanto Roundup és más glifozát alapú gyomirtó szereknek való kitettség volt az oka.

A Bayer 2018 óta a Monsanto tulajdonosa, és a Bayer nehezen tudja megvédeni a glifozátalapú gyomirtó szerek, például a Roundup termékcsaládját, amelyet a Bayer az akvizíció során örökölt. A rákos áldozatok három eddig tartott pert nyertek meg, és több tízezer más felperes nyújtott be keresetet, azt állítva, hogy a Monsanto gyomirtó szereknek való kitettség NHL-t okozott náluk, miközben a Monsanto évtizedeken át titkolta a kockázatokat.

A bíró szerint a bizonyítékok a felpereseknek kedveznek.

Chhabria bíró a döntésében azt mondta, hogy a vállalat a cég által eddig elszenvedett perbeli vereségek miatt kíván egy “tudományos testületet” felállítani annak megállapítására, hogy a gyomirtó szerek valóban rákot okoznak-e vagy sem, ahelyett, hogy ezt a kérdést a jövőben az esküdtszékre bízná.

A Monsanto “azért akarja ennyire a tudományos testületet, mert a vállalat három perben is elveszítette a szakértők csatáját” – írta a bíró a végzésében. “Jelenleg az ok-okozati összefüggésekkel kapcsolatos szakértői vallomások kérdésében a játéktér erősen a felperesek javára van megdöntve”.

Az ítéletre egy múlt heti hosszas meghallgatást követően került sor, amelyet azért tartottak, hogy megvitassák a személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek széles körű ellenállását az Egyesült Államokban a megegyezési javaslattal szemben. A javasolt terv szerint a Bayer nagyjából 2 milliárd dollárt kellett volna befizetnie egy sor olyan intézkedésre, amely segítene a vállalatnak elkerülni a jövőbeni Roundup rákos megbetegedésekkel kapcsolatos pereket.

A csoportos peres megegyezés a 2021. február 3-tól a Roundup termékeknek kitett személyekre vonatkozna, akik még nem perelték be a Monsantót, vagy nem fogadtak ügyvédet ennek érdekében. Az egyezségi terv keretet hozna létre az olyan személyek által benyújtott új keresetek kezelésére, akiknél a Roundup-expozíciónak tulajdonított NHL alakul ki. A terv azokra az emberekre vonatkozna, akiknek már van NHL-jük, de még nem perelték be a vállalatot, valamint azokra, akiknél a jövőben alakul ki NHL.

A tervet a Bayer a felperesek ügyvédjeinek egy kis csapatával együttműködve dolgozta ki, akik több millió dollárt kapnának a részvételükért.

A javasolt csoportos kereset tervének támogatói azt mondták a bírónak, hogy az “életeket fog megmenteni”, és “gyors kártérítést” fog nyújtani azoknak, akik non-Hodgkin limfómában szenvednek, és a Roundup expozíciót okolják.

Az ellenzők azonban azt mondták, hogy a javaslat valójában keveset tesz a rákos betegekért, miközben a Bayer és a terv kidolgozásában segédkező ügyvédek számára előnyös.

Az ellenvetések középpontjában az a nézet áll, hogy ha a csoportos kereset tervét elfogadják, az korlátozná az emberek azon jogát, hogy a jövőben bírósághoz forduljanak és büntető kártérítést kérjenek, ha a Roundupnak való kitettség után NHL-t diagnosztizálnak náluk, miközben lehetővé tenné a Bayer számára, hogy továbbra is úgy értékesítse a Roundup termékeket, hogy a címkén nem szerepel kifejezett figyelmeztetés a rák kockázatára.

A Public Justice nonprofit jogi csoport által benyújtott ellenzéki beadvány szerint a felperesek büntető kártérítési igényének korlátozása, miközben nem korlátozza a Bayer azon lehetőségét, hogy továbbra is értékesítse a Roundupot, megkülönbözteti ezt a megállapodást minden hasonló csoportos keresettől. A csoport szerint a terv egy “tervrajz arra, hogy a gyártók hogyan vághatják el az áldozatok jogát arra, hogy büntető kártérítést követeljenek a veszélyes növényvédő szerek által okozott sérülések miatt.

A terv másik fő problémája a kritikusok szerint az, hogy az Egyesült Államokban mindenki, aki megfelel a potenciális felperes kritériumainak, automatikusan az osztály részévé válik, és a terv rendelkezései vonatkoznak rá, ha nem lép ki aktívan az osztályból egy meghatározott időn belül. Ha az emberek nem lépnének ki – még akkor is, ha nem tudtak a tervről -, elveszítenék a jogot, hogy büntető kártérítést követeljenek, ha valaha is pert indítanának.

“A Monsanto próbálta megvásárolni a saját igazságszolgáltatási rendszerét, és csodálatos, hogy a bíróság átlátott azon, amit tenni próbáltak” – mondta Gerson Smoger ügyvéd, aki az ellenzők között volt. “A megegyezés paródia lett volna azok számára, akik Roundupot használnak”.

A széles körű vitarendezéstől különválasztva

A csoportos kereset tervét, amely elkülönül a Bayer által tavaly júniusban bejelentett 11 milliárd dolláros Roundup peres ügyek rendezésétől, amely a már benyújtott pereket hivatott kezelni, Chhabriának jóvá kell hagynia. A bíró felügyeli a Roundup-per több ezer felperest érintő szövetségi többkörös Roundup-perét az Egyesült Államok minden tájáról.

Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/judge-denies-bayer-plan-skirt-legal-liability-roundup-cancer-cases

Nem ad immunitást, továbbfertőz, nő a mutáció kockázata!

 

Sok információt hallottunk, hogy miért is kell és miért is van szükség az oltásokra. A hatvanas években alakult ki Magyarországon a gyógyszer és orvosfüggőség. Az emberek megbíztak az orvoslásban, azonban a rendszerváltás után az orvosok többsége nem a megbecsülésért orvosol, hanem anyagi javakért. Akkor élek jól, ha több betegem van! Az emberek, pedig ezt veszik alapul, hogy mennyien járnak az adott orvoshoz. A kormány jól kihasználta az emberek hiszékenységét, hiszen az orvosok pénzt kapnak azért, hogy az embereket beoltassák a covid vakcinákkal. Egy olyan orvost kérdeztünk, aki már többször szerepelt médiákban és arról híres, hogy nem javasolta a betegeinek a védőoltást. Ezért több eljárás indult ellen és a kamarából is kiakarják zárni. Mivel elég sok támadás érte, ezért most nem tesszük közzé a nevét. Egy oltás lényege az immunitás létrehozása, hogy a betegség ne tudjon terjedni és ellenálló legyen a szervezet. Lásd a himlő a tetanus oltások. Ezeket jól ismerik az emberek és ezért hisznek a vakcinákban. Azonban a covid, önmagában nem is egy gyilkos betegség amit a kormány állít. Ez a betegség már az ötvenes években is jelen volt, de soha nem okozott világjárványt, hiszen jelentéktelenebb, mint az influenza vírus. Amikor az oltást megkapja valaki, az nem ad immunitást, se védettséget! Sőt, nagyobb eséllyel fertőz meg egészséges embereket az oltott, mint aki nem rendelkezik oltással. A vakcinák többsége vérzékenységet okoz, hematómás foltokat és növeli a trombózisok lehetőségét! Az oltás nélkül 3-5% az esély, hogy belehalhatunk, az oltással viszont, akár 25% az esélyünk, hogy belehalunk. Véleménye szerint, ezeknek az oltásoknak a hatása 2-3 év múlva fog jelentkezni, nem feltétlenül az oltás után. Ezek a készítmények alapjában felborítják az immunrendszert, és az egyszerű influenza is elviheti őket. Ha a járványt tartjuk szem előtt, akkor érthetetlen miért azoknak ad előnyt, akik beoltatták magukat, hiszen alapból nem ad védettséget a vakcina, sőt növeli a veszélyt, hogy egészséges embereket fertőzzön. Azt gondolja, hogy nem a gyógyítás miatt hozták létre a vakcinákat, hanem elsődlegesen üzleti és politikai érdekek irányítják az eseményeket.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.299

Stoffán György: Miért fontos, hogy Magyarországon visszaállítsuk a királyságot?

 

Mit tud, vagy gondol a mai magyar ember a királyságról?

Csupán azt a felületes és a szocializmusban a társadalom fejébe erőltetett butaságot, miszerint kizsákmányoló társadalmi rendszer volt, hogy a szegény nép pénzéből élt a nemesség, hogy sarcolta a király a népét… és hintóval járt a bálokba, mint a Hamupipőke című mesében. Nos, ez valóban butaság.

Hiszen, a királyság lényege a nép, a nemzet tökéletes biztonságát, a rendet, az állandóságot, az állam megtartását és a nép jólétét hivatott biztosítani. Nem egyetlen emberen, annak kénye-kedvén múlottak a törvények, hanem a koronatanács tagjainak beleegyezésével születtek egyszerű, hatékony és rendet biztosító törvényeink.

Nem négyévenként választottak az emberek buta, tapasztalatlan, pénzéhes tisztségviselőket, akiknek semmi közük nincs a hazaszeretethez és a rendhez, az önálló és független ország fogalmához.

A társadalom irányítását és vezetését, az ország biztonságát és a nép jólétét, egy arra nevelt, évszázados hagyományokon nyugvó társadalmi osztály, a legjobb tudása szerint vállalta és végezte. A király a törvények betartásának a garanciája volt, és évszázadokon keresztül a hagyományok és a törvények mentén fejlődött az ország, a haza, a társadalom minden egyes tagja, saját képességei, akarata és erényei szerint.

A királyság megszűnése óta – mint azt minden nap látjuk is – a rendnélküliség, a káosz és a meghatározhatatlan értékű „demokrácia” rombolja a nemzetet amellett, hogy sem a törvényeket, sem az ország vezetését nem tiszteli a társadalom, mert a tiszteletet sem nem követelik meg, sem nem érdemlik ki a mai ország vezetők, akik négy évig – választástól-választásig – jól élnek. Ezt a szerzett jólétet akarják maguknak biztosítani továbbra is, tehát, legkevésbé sem érdekli őket az ország, a nemzet és a haza sorsa.

Ha királyság lenne, akkor az ország vezetői nem a saját gazdagodásukat szolgálnák, hanem – mert állandó és örökölt hivatás volna –, a nemzet fejlődéséért, erkölcsi és gazdasági növekedéséért dolgoznának. Ez volt a nemesség hivatása úgy, hogy a királytól kapott birtokok nem csak az ő családjaikat és vagyonukat gyarapították, mint ma, hanem a társadalom minden rétegét szolgálták. Hiszen a jobbágy gyermekek is eljutottak az egyetemekre, papként, tudósként élték le az életüket, mert a nemesség kiemelte az arra rátermett fiatalokat, taníttatta őket és segítette – mint minden cselédnek és munkásnak – a családjait.

Az ezer éves királyság, és az ebben rejlő gazdasági, tudományos, erkölcsi és politikai függetlenség visszaállítása tehát, a kulcs a magyar megmaradáshoz. Ha a királyságot nem állítjuk vissza, ha a kapitalizmus rablását nem állítjuk le, akkor olyanná válik az ország hamarosan, mint egy szétzüllött család, amelynek nincs vezetője, családfője, és így nincs, aki szeretettel irányítsa hozzátartozóit, azaz, a nemzetet. Mert a királyság lényege a haza és a nép szeretete, a gondviselés, és a felelősség vállalása, átvállalása.

Mai korunk európai társadalmai, így a magyar társadalom is, egy, a magyarságtól távol álló, szeretet nélküli, harácsoló, és bosszúálló logika alapján működik és rombol. Rombolja a lelket, az embert, a nemzetet egyaránt. Ma, az emberi életnél nagyobb követelmény és érték a gazdasági fejlődés, hazánk nem önellátó, noha erre minden lehetőség adott még a megcsonkult országban is, és egy nemzetellenes kisebbség, valamint egy nehezen fejlődő, magát nemzetinek valló, de a szocializmusban nevelődött politikai tömb irányítja Magyarországot, immár 32 éve. Hol kirabolva, hol fejlesztve, de az újrakezdések átkával.

Ha azonban az állandóság, azaz, a királyság intézményét visszaállítanánk, nem volna ez a vetésforgó és nem kellene négyévenként mindent újra kezdeni, hanem a fejlődés, a rend, a szuverenitás és az önellátó ország fejlesztése volna a fő irány.

Tehát nem az urizálás, a vagyonszerzés és a kizsákmányolás – mint ma – lenne elsődleges a királyság politikusai számára, hanem a nemzet fejlődése, amelyet a király személye garantál, és amely megnyugtató állandóságot biztosít a legrosszabb emberi tulajdonságok – kapzsiság, mohóság, irigység, gyűlölködés – nélkül. Ez a lényege a királyságnak, és ez az érdeke a Kárpát-hazának… hogy az európai liberális és szocialista örvénytől megszabaduljunk. Keresztény Magyarország csak a királyság égisze alatt képzelhető el.

Hiszen, mind a szocializmus, mind a kapitalizmus egy keresztényietlen, szeretet nélküli logika alapján született meg, és mindkettő egy tőről fakad.

2021.05.26.  Stoffán György írása.