2020. szeptember 30., szerda

Schneider: A Covid korlátozások egy világkormányra utalnak - nem összeesküvési elmélet

 

A koronavírusra adott válasz "a világkormány jeleit mutatja" - mondta Athanasius Schneider püspök a Gloria.tv-nek.

Elismeri, hogy erre nincsenek egyértelmű bizonyítékok, mert egy ilyen diktatúra tervezői okosak, ezért rejtve cselekednek. Mindazonáltal Schneider számára vannak "határozott jelek" egy olyan világkormány működésére, amelyet nem lehet egyszerűen "összeesküvés elméletként" elvetni.

Olyan befolyásos személyiségekre hivatkozik, akik már évekkel ezelőtt azt mondták, hogy egy új világkormány felállításához járványra lenne szükség.

Továbbá, a világ minden táján élő embereket gyermekként kezelik, beleértve az öltözködési szabályokat és az olyan szabályokat, mint a maszkok és a társadalmi távolságtartás, hangsúlyozza Schneider: "A saját szemünk előtt kialakul egy forgatókönyv, amely a világkormány egyértelmű jeleit mutatja."

https://gloria.tv/post/okHPy4TtSp1z1RQsJVJ1vwkEa

Ki irányítja ma a világot? A "300-as bizottság": A tagok teljes listája

 

A válasz a kérdésre: Ki irányítja ma a világot? A "300-as bizottság": A tagok teljes listája

ILLUMINÁTUSROTHSCHILDTITKOS TÁRSASÁGOK

A "300-as bizottság": A tagok teljes listája

A "300-as Bizottság" tagjai alapvetően azok az emberek, akik ma a világot irányítják. Fölöttük van egy másik csoport, a 33-as Tanács, és fölötte még egy másik csoport, a 13-as Tanács (más néven a 13-as Koronatanács), amely a Föld leghatalmasabb családjai közül mindössze 13-ból áll.

Ezeknek a családoknak nemcsak a hihetetlen gazdagságuk a fontos, hanem a nagyon hosszú származásuk is - ezek a családok állítólag egészen az ősi "istenekig" vezetik vissza a származásukat, akik a Föld vezetését "félisten" utódaiknak (vagyis azoknak a gyerekeik, akiket az "istenek" emberi nőkkel születtek) adták át, mielőtt elhagyták a Földet azzal az ígérettel, hogy a jövőben visszatérnek.

Ezt a 13 családot a globális elit hierarchiájának csúcsán állónak tekintik, és mindannyian házassági, valamint vérségi kötelékkel kapcsolódnak egymáshoz, így az egyes családok sorsa mind egymáshoz, mind pedig az Új Világrend létrehozására irányuló terv sikeréhez kapcsolódik.

 

 

A 13-ak Tanácsáról bővebben ezen a linken olvashat magyarul.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a 13-as Tanács uralkodója, és következésképpen a Föld leghatalmasabb embere a Rothschild család feje (amely a leghatalmasabb az "elit" családok közül). Őt Pindarnak hívják, és a témáról bővebben ITT olvashatsz (mielőtt továbblépnél ezen a linken, figyelmeztetlek, hogy a nyúl ürege nagyon mély, és közvetlenül kapcsolódik a túlvilági lényekhez, ezért néhány vezető kutató mindig is azt állította, hogy az Új Világrend napirendje valójában az Idegenek napirendje).

Most pedig vissza a 300-as bizottsághoz.

A 300-as Bizottság a Brit Kelet-Indiai Társaság 300-as Tanácsának terméke.

A Kelet-Indiai Társaságot a brit királyi család alapította 1600-ban. Hatalmas vagyonokat szerzett a Kínával folytatott ópiumdrog-kereskedelemből, és a maga idejében a világ legnagyobb vállalatává vált.

Ma, számos hatalmas szövetségen keresztül, a 300-as Bizottság uralja a világot, és a "totalitárius globális kormány" alatt álló "Új Világrend" létrehozására irányuló bűnös program mozgatórugója.

Nincs szükség az "ők" vagy "az ellenség" kifejezés használatára, kivéve a rövidítést. Tudjuk, hogy kik "ők", az ellenség.

A 300-as Bizottság a maga "arisztokráciájával", az amerikai jegybankrendszer, a biztosítótársaságok, óriásvállalatok, alapítványok, kommunikációs hálózatok tulajdonosaival, az összeesküvők hierarchiájának vezetésével - ez az ellenség.

 

 

A titkos társaságok megtévesztés útján léteznek.

Mindegyik hierarchia egy belső körrel a csúcson, amely hazugságokkal, például nemes célokat állítva megtéveszti az alatta lévőket; így megtévesztve őket, hogy kövessék a részekre osztott bűnrészesség hálóját.

A 300ak Tanácsának tagjai királyi családok, csúcsbankárok, "elit" milliárdosok, vallási csúcsfigurák, médiamogulok, katonai csúcsfigurák és néhány csúcspolitikus (személy szerint azt gyanítom, hogy a tábornokok és a politikusok nem állandó tagjai a bizottságnak, és a helyüket szükség esetén fel lehet üríteni és mással betölteni).

Egyes jelentések 500 fős bizottságot említenek, ami azt jelenti, hogy lehetséges, hogy a 300 fős bizottság 500 tagúvá bővült (és ennek következtében meg kellett változtatni a nevét), vagy talán ez egy teljesen más bizottság, amely az 500 fős bizottság alá van helyezve.

A királynő aláírása a 300-as bizottság dokumentumán

Az alábbiakban a 300-as Bizottság teljes listáját találja 2010-től*:
https://humansbefree.com/2020/09/committee-of-300-complete-list-of-members.html

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ki-iranyitja-ma-a-vilagot-a-300-as-bizottsag-a-tagok-teljes-listaja