2022. augusztus 13., szombat

Antikrisztuskövető Népirtó Moderna vezérigazgatója: "Minden évben frissítésre van szükséged"

 

A Tömeggyilkos Moderna vezérigazgatója szerint a Covid felvételek olyanok, mint az iPhone-ok: "Minden évben frissítésre van szükséged

A Covid-19 mRNS vakcinák "pontosan olyanok", mint az iPhone-ok, a Moderna vezérigazgatója, Sátánfatty Haramia Stéphane Bancel szerint, aki a CNN nézőinek elmondta, hogy hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy minden szeptemberben frissíteniük kell az oltási státuszukat, ugyanúgy, ahogyan új mobiltelefonokat vásárolnak.

A CNN Business című műsorában a héten megjelent Népirtó Bioterrorista Bancel elmondta a nézőknek, hogy a Moderna "folyamatosan frissíti a vakcinákat", hogy a következő öt évben "egy egyszeri dózisú éves emlékeztető oltóanyagot vezessen be, amely a koronavírus, az influenza és egy másik gyakori légúti vírus ellen is védelmet nyújt".

"Nem kapod meg a csodálatos kamerát, a csodálatos mindent, amikor először kapsz egy iPhone-t, de sok mindent kapsz" - mondta.

"Sokan minden szeptemberben új iPhone-t veszünk, és új alkalmazásokat kapunk, és felfrissített alkalmazásokat" - magyarázta Tömeggyilkos Népirtó Bancel. "Pontosan ugyanez az elképzelés, vagyis egyetlen adagban megkapod a Covidot, az influenzát és az RSV-t [légúti szinciális vírus]."

"Úgy gondoljuk, hogy egyetlen termékbe egy csomó mRNS-t tudunk tenni, gondoskodva az összes ilyen vírusról. És ezt évente egyszer. Lehetővé kell tenni, hogy évente kapjon egy emlékeztetőt, egy egyszeri adagot, amely az injekciós üvegben tartalmazza az összes mRNS-t az összes olyan vírushoz, amelyek természetesen alkalmazkodnak az adott szezon törzséhez, például az influenzához, a COVID törzshez és így tovább" - mondta Antikrisztuskövető Sátánfatty Bancel.

 

 

Bancel elismerte, hogy a jövőben sokan dönthetnek úgy, hogy a Covid-19 vírussal élnek együtt, ahogyan a múltban az emberek az influenzával.

"Úgy gondolom, hogy lassan - ha egyes országokban nem már most is - egy olyan világ felé haladunk, ahol minden eszköz rendelkezésre áll, és mindenki meghozhatja a saját döntését a kockázattűrő képessége alapján"."

Februárban újabb bizonyíték merült fel arra, hogy nem mondták el nekünk az igazságot a Covid-19 eredetéről, miután a tudósok a Moderna által 2016-ban szabadalmaztatott genetikai anyagot találtak a vírus tüskefehérjében. A kutatók szerint "egy a három trillióhoz az esélye" annak, hogy ez a "véletlen" természetes úton fejlődik ki.

A nemzetközi kutatócsoport egy apró kódrészletet azonosított, amely megegyezik a Antikrisztuskövető BigPharma Moderna által három évvel a világjárvány előtt szabadalmaztatott gén egy részével.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-moderna-vezerigazgatoja-minden-evben-frissitesre-van-szukseged

Kijev most az atomerőmű hűtését biztosító vízenergia-létesítményt ostromolja

 

Újabb veszély fenyegeti az ukrán atomerőművet

Kijev a katasztrófával kacérkodik a zaporozsjei atomerőművet kiszolgáló vízerőmű ágyúzásával - állítja egy helyi tisztségviselő.
Újabb veszély fenyegeti az ukrán atomerőművet

A kachovkai vízerőművet az ukrán erők ágyúzása "nukleáris katasztrófával" fenyegeti a zaporozsjei atomerőművet - közölte szombaton újságírókkal Arszenyij Zelenszkij, a kachovkai erőmű rekonstrukciós igazgatóhelyettese.

A TASZSZ által idézett Zelenszkij szerint Kakhovka most "nagyon veszélyes" vészüzemmódban működik.

A kakhovkai üzem a dél-ukrajnai Herszon régióban található, amelyet a moszkvai katonai művelet kezdeti szakaszában foglaltak el az orosz erők. Az orosz ellenőrzés alatt álló Zaporozsjei atomerőművel együtt, amely Európa legnagyobb atomerőműve, a kijevi csapatok támadták meg - nyugatiak által szállított fegyverek felhasználásával - a regionális hatóságok szerint.

"Amennyiben a kachovkai vízerőmű gátjával gondok lesznek, nagy bajok lesznek a zaporozsjei atomerőműben. Nukleáris katasztrófához vezethet" - mondta a kachovkai erőmű igazgatóhelyettese.

A volt orosz elnök "balesetekre" figyelmeztet az EU nukleáris telephelyeinREADORE: balesetekre" figyelmeztet az EU nukleáris létesítményeiben
Újságíróknak kifejtette, hogy ha a gát megsemmisül, az atomerőmű nem kapja meg a reaktorok hűtéséhez szükséges vizet.

Elárulta, hogy az erőmű "az ellenségeskedések első napjai óta" vészüzemmódban működik.

"Az állomás saját szükségletei, a 6 kV-os tartalék áramellátás megszűnt, nagyon veszélyes üzemmódban dolgozunk" - mondta, hozzátéve, hogy az egyik turbinát ukrán rakétatámadások után kellett kikapcsolni.

Ha a katonai akciók megszűnnek, Zelenszkij szerint az erőmű "egy héten belül helyreállhat".

 

 

"Szerencsére az erőmű még nem szenvedett nagyobb károkat, a márciusban leégett hármas számú vízerőművi blokkot kivéve 1,5 évbe telik, amíg a munkálatok befejeződnek" - mondta.

Zelenszkij megjegyzései egy nappal azután hangzottak el, hogy Kirill Sztremuszov, a Herszon régió katonai-polgári közigazgatásának helyettes vezetője nyilvánosságra hozta, hogy Novaja Kakhovka városát ismét megtámadták "ukrán nacionalisták "de "kézzelfogható károkat" nem okoztak. "A vízerőmű nem sérült meg" - mondta.

Csütörtökön Oroszország ENSZ-nagykövete, Vaszilij Nebenzia azt mondta a Biztonsági Tanácsnak, hogy "bármelyik pillanatban" bekövetkezhet egy nukleáris katasztrófa a kijevi erők által a zaporozsjei erőművet ért "vakmerő" lövések közepette.

"Kijevnek a nukleáris infrastruktúra létesítményei elleni bűnös támadásai egy olyan nukleáris katasztrófa szélére sodorják a világot, amely a csernobili katasztrófával vetekedne" - mondta Nebenzia.

Kijev azon állításaira reagálva, miszerint Oroszország volt az, aki az erőművet célba vette egy állítólagos összeesküvés keretében Ukrajna lejáratására, a diplomata azt mondta, hogy Oroszországnak nincs oka arra, hogy a létesítményt vagy saját csapatait célba vegye, és hogy a létesítményt több támadás is dokumentáltan az ukránok által birtokolt Dnyepropetrovszki területről érte.

Az amerikai külügyminisztérium ugyanakkor Kijev oldalára állt, és támogatta a zaporozsjei atomerőmű körüli demilitarizált övezetre vonatkozó követelést, valamint felszólított a területet ellenőrző orosz csapatok kivonására.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/kijev-most-az-atomeromu-huteset-biztosito-vizenergia-letesitmenyt-ostromolja

Lesz még novemberben Egyesült Államok?

 

Az amerikai főügyészként szolgáló náci azt mondja, hogy feloldja a parancsot, amelyet Trump elnök otthonának agresszív megszállására használt a fegyveres és politizált FBI, lényegében a korrupt Demokrata Pártnak felültetett művészek.

A kérdés, amire a náci főügyész nem válaszol, és amit a presbiterek szorgalmasan elkerülik, hogy miért pecsételték le egyáltalán azt a parancsot, amely a valószínűsíthető okot tartalmazta egy amerikai elnök otthonába való példátlan behatoláshoz?

Aligha kétséges, hogy a hivatalos magyarázat hazugság lesz, amelyet a presstituáltak a végtelenségig ismételgetni fognak, hogy a hazugságot ismétléssel igazsággá változtassák, ahogyan tették azt "Szaddám Huszein tömegpusztító fegyvereivel", "Asszad vegyi fegyverek használatával", és így tovább.

Az én meglátásom szerint a helyzet az, hogy nincs valószínűsíthető ok. Itt van egy forgatókönyv, amely kibontakozhat. Az FBI elvitt néhány doboznyi dokumentumot, amelyekhez előzetesen hozzáférhettek, de nem voltak érdekesek. Amint eldöntik, hogy milyen jellegű Trump felültetése, az egyik dobozba beleteszik azt a dokumentumot, amelyet Trump terhelésére fognak használni. Ezután beillesztik a házkutatási parancsba a "valószínűsíthető okot", amely igazolja a házkutatást.

Badarság, mondod te. A szövetségi bíró, aki a parancsot adta, soha nem menne bele egy felültetésbe. Honnan tudja? Az a bíró ugyanaz, aki - nyilvánvalóan parancsra - elengedte a pedofil Epsteint, amikor először letartóztatták. Ahogyan a forradalmi hatalomra törő demokraták az amerikai biztonsági ügynökségeket és a médiát hadsereggé alakították politikai ellenfeleik ellen, úgy a bíróságokat is fegyverré tették a bírák kinevezésével. Ahogyan az FBI részt vett abban, hogy Trump elnököt a Russiagate-tel és egy "január 6-i lázadással" próbálják megvádolni, úgy a DOJ főügyészei, ügyészei és szövetségi bírái is. Az amerikai igazságszolgáltatási rendszer a lehető legkorruptabb.

 

 

A lakosság éber része, azok az amerikaiak, akiknek van annyi intelligenciájuk, hogy képesek legyenek függetlenül gondolkodni attól, amit a CNN, az NPR, az NBC, a NYTimes és a többi presstituált a fejükbe nyom, dühösek Biden féktelen Amerika-ellenességére. Hogy csak néhányat említsünk: nyitott határok, amelyek elárasztják az országot a bevándorlókkal-betolakodókkal és az ezzel járó jóléti terhekkel, bűnözéssel és illegális szavazással; ellenzékiek politikai üldözése; indokolatlan konfliktus Oroszországgal, Kínával és Iránnal; a fehér amerikaiak rasszistaként való démonizálása; illegális zárlatok és oltási előírások; zöld utat adnak a szexuális perverziónak; az érzékenységi tréning és a kritikus fajelmélet rákényszerítése a fehér gyerekekre az állami iskolákban és a katonaság és a közszolgálat fehér tagjaira, valamint kvóták bevezetése az előléptetésükre. A korrupt Biden-rezsim mindent megtett az egyenlő bánásmód lerombolásáért. Az esélytársadalom helyett Amerikában most az "elnyomott kisebbségek" különleges kiváltságainak társadalma van.

Az embereknek végre elegük lett, és ezt a közvélemény-kutatások is mutatják. A korrupt Amerika-ellenes demokratákra novemberben megsemmisítés vár, és a demokraták az FBI, a CIA, az NSA, a DOJ és a média seregével nem fogják hagyni, hogy ez megtörténjen.

Trumpot hamisan vád alá kell helyezni és meg kell szabadulni tőle. Ez már hat éve nyilvánvaló - Russiaagate, impeach gate, január 6-i lázadás, és most a legújabb a Gestapo betörése Trump elnök otthonába, aminek a média hamarosan nevet ad.

 

 

Kétségbeesett demokratákkal állunk szemben. A Hillary, az Igazságügyi Minisztérium tisztviselői, az FBI, a CIA és a demokrata kongresszusi bizottságok által elkövetett bűncselekmények nem kevesebbet jelentenek, mint hazaárulást az Egyesült Államok ellen. A bizonyítékok olyan bőségesek, hogy még a nyápic republikánusok sem tudták elkerülni, hogy felhasználják azokat, és helyreállítsák az amerikai kormány integritását és a törvényesség tekintélyét az Egyesült Államokban.

Ha Trump tervezett felültetése nem sikerül, a Biden-rezsim a "Trump Deplorables" fehér felsőbbrendűségi összeesküvését fogja leleplezni a novemberi választások ellopására, ami szükségessé teszi a választások szövetségi átvételét, hogy megakadályozzák a fehér felsőbbrendűségiek általi lopást. Így a demokraták ismét ellopják a választást, és politikai ellenségeik üldözése a barnaingesek hitleri és a bolsevikok sztálini likvidálásának hangvételét fogja felvenni.

A demokraták, akik szövetségi ügyészek, FBI, CIA és NSA kémek és bérgyilkosok seregén, valamint a médiának álcázott hatékony propagandaminisztériumon ülnek, nem jutottak olyan közel a teljhatalomhoz, hogy meghátráljanak és elszenvedjék számos bűncselekményük következményeit. A kérdés az: tud-e tenni ellene valamit Mitch McConnell és John Durham gyenge térdű, megfélemlített republikánus pártja?

Ahhoz, hogy a szabadság, az elszámoltatható kormányzás és a jogállamiság fennmaradjon az Egyesült Államokban, az amerikai népnek fegyvert kell fognia Washington ellen, ahogyan a donbászi oroszoknak kellett Kijev ellen?

 

 

Ha sikerül megakadályozni, hogy a demokraták ismét ellopják a novemberi választásokat, talán több gerinces republikánus kerülhet hivatalba, olyan emberek, mint Devin Nunes, Jim Jordan, Marjorie Taylor Greene, Kristi Noem dél-dakotai kormányzó és Ron DeSantis floridai kormányzó. DeSantis kormányzó egyenesen kijelentette, hogy nem fogja megengedni, hogy az éber ügyészek bűnözőket védjenek az igazságszolgáltatás elől, ahogyan az számos demokrata joghatóságban gyakorlat. DeSantis megérti, hogy a demokratáknak a bűnözés, a szexuális perverzió és a nyitott határok normalizálására irányuló politikája Amerika halálát jelenti.

Bár örökké tartott, de végre sok amerikai is eljutott erre a felismerésre. Ha a megmaradt érző amerikaiak elutasítják, hogy a demokraták és a média Amerika ellenségei - az oroszoknál, kínaiaknál és irániaknál sokkal veszélyesebb emberek - védekező helyzetbe hozzák őket, és agresszívvá válnak, mint az Antifa és a BLM, akkor a köztársaságnak van esélye a helyreállításra.

Ellenkező esetben búcsút mondhatunk Amerikának.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/lesz-meg-novemberben-egyesult-allamok

Cukrot...enni nem kell félnetek jó lesz

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/gesund-auf1/zucker-droge-oder-treibstoff

A WEF mesterséges intelligenciával akarja a "dezinformációt" automatikusan cenzúrázni

 

Antiktisztuskövető Világgazdasági Fórum (WEF) nyilvánosságra hozta legújabb tervét:

mesterséges intelligenciát akarnak használni arra, hogy automatizálják a cenzúrát mindazok ellen, amelyeket "gyűlöletbeszédnek" és "dezinformációnak" tartanak.

A Népirtásban élenjáró WEF által közzétett cikk szerint sürgősen szükség van az "ember által kurált, többnyelvű, platformon kívüli intelligencia tanulási halmazokba történő felhasználására", hogy az AI még azelőtt felismerje az online visszaéléseket, mielőtt azok elérnék a mainstream platformokat.

A fórum szerint erre azért van szükség, hogy a gyermekekkel való visszaéléstől kezdve a szélsőségességig, a dezinformációig, a gyűlöletbeszédig és a csalásig minden megállítható legyen.

"Ha ezt az intelligensebb automatizált észlelést emberi szakértelemmel egészítjük ki, hogy felülvizsgáljuk a szélsőséges eseteket és azonosítsuk a téves pozitív és negatív eredményeket, majd ezeket a megállapításokat visszatápláljuk a tanulóhalmazokba, akkor lehetővé válik, hogy olyan mesterséges intelligenciát hozzunk létre, amelybe emberi intelligenciát is beépítettünk" - áll a Haramiák WEF cikkében. "Ez az intelligensebb AI minden egyes moderációs döntéssel egyre kifinomultabbá válik, és végül lehetővé teszi a közel tökéletes felismerést, méghozzá méretarányosan."

A cikk azzal folytatódik, hogy a szerző szerint késés van aközött, hogy új, újszerű visszaélési taktikák születnek, és aközött, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen fel tudja fedezni azokat. Ezért a bizalmi és biztonsági csapatoknak arra kellene törekedniük, hogy az ember által vezérelt mesterséges intelligenciát beépítsék a tartalom moderálási folyamatába, hogy ilyen visszaélések még csak ne is kerülhessenek fel a honlapra.

 

 

Bár az ilyen mesterséges intelligencia kétségtelenül jót tenne a gyermekbántalmazással kapcsolatos anyagok terjedésének megelőzésében, riasztó, hogy a Népirtó WEF támogatja a mesterséges intelligencia használatát annak megakadályozására, hogy az állítólagosan káros "dezinformációk" egyáltalán felkerüljenek.

A Fórumot az elmúlt két évben egyre nagyobb figyelem övezte, és sokan ráébredtek arra, hogy a szervezet milyen befolyásos lett a globális és regionális kormányzás tekintetében.

Az ilyen mesterséges intelligencia által vezérelt cenzúra természetesen rendkívül hatékonyan csökkentené az ilyen jellegű vizsgálatokat.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-mesterseges-intelligenciaval-akarja-a-dezinformaciot-automatikusan-cenzurazni

Európa folyói kiszáradnak, a tudósok figyelmeztetnek, az elmúlt 500 év legsúlyosabb aszálya jöhet

A kiszáradt vízfolyások miatt a termesztés, az erőművek, az uszályforgalom, az ipar és a halállomány pusztulását okozta a szárazság.

A Loire-t helyenként már gyalogosan is át lehet kelni; Franciaország leghosszabb folyója még soha nem folyt ilyen lassan. A Rajna hamarosan járhatatlanná válik az uszályforgalom számára. Olaszországban a Pó 2 méterrel alacsonyabb a normálisnál, ami a terméskultúrát megbénítja. Szerbia kotortatja a Dunát.

Európa-szerte az aszály miatt az egykor hatalmas folyók csordogálnak, ami drámai következményekkel járhat az iparra, a teherszállításra, az energia- és élelmiszertermelésre - ahogyan az ellátási hiány és az áremelkedés is, amelyet Oroszország ukrajnai inváziója okoz.

Az éghajlatváltozás okozta összeomlás miatt a szokatlanul száraz tél és tavasz, majd a rekordhőmérsékletű nyár és az ismétlődő hőhullámok miatt Európa alapvető fontosságú vízi útjai nem eléggé feltöltődtek, és egyre inkább túlmelegedtek.

Mivel Nyugat-, Közép- és Dél-Európában csaknem két hónapja nem esett jelentős mennyiségű csapadék, és a közeljövőben sem várható, a meteorológusok szerint a szárazság a kontinens legsúlyosabb aszálya lehet az elmúlt több mint 500 évben.

"Még nem elemeztük teljes mértékben az idei eseményt, mert az még mindig tart" - mondta Andrea Toreti, az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának munkatársa. "Az elmúlt 500 [évben] nem volt más, a 2018-as aszályhoz hasonló esemény. De az idei év, úgy gondolom, rosszabb".

Szerinte "nagyon nagy a kockázata annak, hogy a következő három hónapban folytatódnak az aszályos körülmények", és hozzátette, hogy hatékony enyhítés nélkül az aszály intenzitása és gyakorisága "drámaian megnövekszik Európa fölött, mind északon, mind délen".

 

 

A német Szövetségi Hidrológiai Intézet (BfG) szerint a Rajna vízszintje - amelynek vizét a teherszállítás, az öntözés, a gyártás, az energiatermelés és az ivóvíz előállítása során használják - legalább a jövő hét elejéig tovább csökken.

Pénteken a vízszint a Mainz-tól 50 kilométerrel folyásirányban lévő kritikus Kaub-jelzőnél - amely nem a vízmélységet, hanem a hajózhatóságot méri - 40 centiméter alá süllyedt, amely szintnél sok hajózási cég szerint már nem gazdaságos a bárkák közlekedése. A BfG szerint a következő napokban 30 cm közelébe csökkenhet a vízszint.

Sok uszály, amelyek az erőművek számára szenet és olyan ipari óriások számára létfontosságú nyersanyagokat szállítanak, mint az acélgyártó Thyssen és a vegyipari óriás BASF, már most is körülbelül 25%-os kapacitással üzemel, hogy csökkentse a merülésüket, ami akár ötszörösére is növelheti a szállítási költségeket.

A Rajna 760 mérföld (1233 km) hosszú folyása évszázadok óta létfontosságú része Északnyugat-Európa gazdaságának, és Svájcból indulva Németország ipari központján keresztül folyik, mielőtt Rotterdam megakikötőjénél az Északi-tengerbe torkollik.

A rajnai uszályforgalom teljes leállása súlyosan érintené Németország - és Európa - gazdaságát: szakértők számításai szerint a 2018-as féléves leállás mintegy 5 milliárd euróba (4,2 milliárd font) kerülne, az alacsony vízállás pedig az előrejelzések szerint Németország idei gazdasági növekedésének 0,2 százalékpontjába kerülne.

Míg az EU szerint a vízi áruszállítás 25%-os növelése a blokk zöld átmenet egyik prioritása, Németország most azon dolgozik, hogy a vízi áruszállítást átirányítsa a vasútra és a közútra - bár egy normál uszályos rakomány helyettesítéséhez 40-100 teherautóra van szükség.

 

 

Franciaország folyói talán nem ilyen fontos árufuvarozási útvonalak, de az ország villamos energiájának 70%-át előállító atomerőművek hűtésére szolgálnak. Miközben az árak minden idők legmagasabbra emelkedtek, az energiaóriás EDF kénytelen volt csökkenteni a termelést az aszály miatt.

Szigorú szabályok szabályozzák, hogy az atomerőművek mennyire emelhetik a folyó hőmérsékletét, amikor hűtővizet engednek le - és ha a rekord alacsony vízszint és a magas léghőmérséklet azt jelenti, hogy a folyó már túlmelegedett, akkor nincs más lehetőségük, mint a termelés csökkentésére. Mivel Európa fenyegető energiaválsága egyre fokozódik, és a Garonne, a Rhône és a Loire folyók már túl melegek ahhoz, hogy a hűtővizet ki lehessen engedni, a francia nukleáris szabályozó hatóság a múlt héten öt erőműnek engedélyezte, hogy ideiglenesen megszegje a szabályokat.

A Pó majdnem kiszáradt medre Piacenza közelében.

Olaszországban a kiszáradt Pó, Olaszország leghosszabb folyójának vízhozama a szokásosnak a tizedére esett vissza, és a vízszint 2 méterrel a normális alatt van. Mivel november óta nem esett tartósan csapadék a régióban, a kukorica- és rizottó rizstermesztés súlyosan megsínylette a helyzetet.

A Pó-síkság Olaszország mezőgazdasági termelésének 30-40%-át adja, de különösen a rizstermesztők figyelmeztettek, hogy termésük akár 60%-a is elveszhet, mivel a rizsföldek kiszáradnak, és az alacsony folyószint által beszívott tengervíz tönkreteszi őket.

A folyó Velence melletti deltavidékének védett vizes élőhelyein a magas hőmérséklet és a lassú áramlás olyan mértékben csökkentette a víz oxigéntartalmát, hogy a becslések szerint a lagúnában élő kagylók 30%-a már elpusztult.

 

A folyó alacsony vízszintje és a magas vízhőmérséklet számos faj számára végzetes lehet. Bajorországban a Duna a múlt héten elérte a 25 Celsius-fokot, és a hónap közepére elérheti a 26,5 Celsius-fokot, ami azt jelenti, hogy oxigéntartalma hat ppm alá csökken - ami a pisztrángok számára végzetes.

A Duna 2850 km hosszúságú szakaszán a teherforgalom is jelentős zavarokat szenvedett, ami arra késztette a szerbiai, romániai és bolgár hatóságokat, hogy mélyebb csatornák kotrásába kezdjenek, miközben a főleg az áramfejlesztők számára üzemanyagot szállító uszályok várják az előrehaladást.

Még Norvégia is, amely villamosenergia-termelésének mintegy 90%-át a vízenergiára alapozza, azt mondta, hogy tározóinak szokatlanul alacsony szintje miatt végül arra kényszerülhet, hogy korlátozza az energiaexportot.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/europa-folyoi-kiszaradnak-a-tudosok-figyelmeztetnek-az-elmult-500-ev-legsulyosabb-aszalya-johet

Ausztrália: az oltási rendeletek hatástalanok, és igazságtalanok, és károsak a gazdaságra nézve

Chris Kenny műsorvezető elitéli, hogy a beoltási rendeletek hatástalanok, igazságtalanok és károsak. Vannak rendőreink, professzoraink, ápolónőink, elsősegélynyújtóink és sok más fontos ember, akik nem járulhatnak hozzá közösségünkhöz, mert nincsenek beoltva a Fenevad bélyegével.

Dr. Naomi Wolf: a vakcinák tökéletes és ördögi tervet alkotnak

Naomi Wolf a Pfizer belső jelentéseinek és a vakcinák tanulmányozása után, elmagyarázza, hogy háború folyik, lövések és bombák nélkül. A terv tökéletes és ördögi, de mindez arra késztette, hogy jobban higgyen Istenben, mint valaha.

Hírességek szokatlan reakciói és bolondságai a vakcinák után: XLVI. Rész

Sok híres ember, mint Roberto Carlos, Alessandra Amoroso, Elias Ymer,
Aleix Espargaró, Jens Lehmann és mások túlreagálják és őrült dolgokat csinálnak a mérgező génvakcináktól, amelyek megváltoztatják a pszichét.

Termények és az élelmiszeripari infrastruktúra provokált és szervezett megsemmisítése folyik

Szándékosan előidézett erdőtüzek pusztítják a termést és az állatállományt fél Európában, ami világszerte súlyosbítja az élelmiszerhiányt és felhajtja a búza árát.