2022. augusztus 13., szombat

Antikrisztuskövető Népirtó Moderna vezérigazgatója: "Minden évben frissítésre van szükséged"

 

A Tömeggyilkos Moderna vezérigazgatója szerint a Covid felvételek olyanok, mint az iPhone-ok: "Minden évben frissítésre van szükséged

A Covid-19 mRNS vakcinák "pontosan olyanok", mint az iPhone-ok, a Moderna vezérigazgatója, Sátánfatty Haramia Stéphane Bancel szerint, aki a CNN nézőinek elmondta, hogy hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy minden szeptemberben frissíteniük kell az oltási státuszukat, ugyanúgy, ahogyan új mobiltelefonokat vásárolnak.

A CNN Business című műsorában a héten megjelent Népirtó Bioterrorista Bancel elmondta a nézőknek, hogy a Moderna "folyamatosan frissíti a vakcinákat", hogy a következő öt évben "egy egyszeri dózisú éves emlékeztető oltóanyagot vezessen be, amely a koronavírus, az influenza és egy másik gyakori légúti vírus ellen is védelmet nyújt".

"Nem kapod meg a csodálatos kamerát, a csodálatos mindent, amikor először kapsz egy iPhone-t, de sok mindent kapsz" - mondta.

"Sokan minden szeptemberben új iPhone-t veszünk, és új alkalmazásokat kapunk, és felfrissített alkalmazásokat" - magyarázta Tömeggyilkos Népirtó Bancel. "Pontosan ugyanez az elképzelés, vagyis egyetlen adagban megkapod a Covidot, az influenzát és az RSV-t [légúti szinciális vírus]."

"Úgy gondoljuk, hogy egyetlen termékbe egy csomó mRNS-t tudunk tenni, gondoskodva az összes ilyen vírusról. És ezt évente egyszer. Lehetővé kell tenni, hogy évente kapjon egy emlékeztetőt, egy egyszeri adagot, amely az injekciós üvegben tartalmazza az összes mRNS-t az összes olyan vírushoz, amelyek természetesen alkalmazkodnak az adott szezon törzséhez, például az influenzához, a COVID törzshez és így tovább" - mondta Antikrisztuskövető Sátánfatty Bancel.

 

 

Bancel elismerte, hogy a jövőben sokan dönthetnek úgy, hogy a Covid-19 vírussal élnek együtt, ahogyan a múltban az emberek az influenzával.

"Úgy gondolom, hogy lassan - ha egyes országokban nem már most is - egy olyan világ felé haladunk, ahol minden eszköz rendelkezésre áll, és mindenki meghozhatja a saját döntését a kockázattűrő képessége alapján"."

Februárban újabb bizonyíték merült fel arra, hogy nem mondták el nekünk az igazságot a Covid-19 eredetéről, miután a tudósok a Moderna által 2016-ban szabadalmaztatott genetikai anyagot találtak a vírus tüskefehérjében. A kutatók szerint "egy a három trillióhoz az esélye" annak, hogy ez a "véletlen" természetes úton fejlődik ki.

A nemzetközi kutatócsoport egy apró kódrészletet azonosított, amely megegyezik a Antikrisztuskövető BigPharma Moderna által három évvel a világjárvány előtt szabadalmaztatott gén egy részével.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-moderna-vezerigazgatoja-minden-evben-frissitesre-van-szukseged

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése