Ugyanazok a problémák - hamis járványok, veszélyes oltások, energiahiány, éhínség és tömeges éhínség, infláció, dizájnerháborúk, emelkedő árak és így tovább - mindenütt a világon előfordulnak. Ez nem véletlen.

Íme néhány más változás, amelyet az összeesküvők szerveznek:

1. Mindenütt nemi zavart gyártanak. Németországban például az állampolgárok mostantól évente egyszer megváltoztathatják a nemüket (és a választott névmásukat). "Idén férfi leszek. Jövőre nő leszek. Nincs értelme a feministáknak panaszkodni - hacsak nem hajlandók csatlakozni azokhoz, akiket "összeesküvés-elméletet vallóként" démonizálnak. A baloldali szélsőségesek (akiket az összeesküvők támogatnak) vezetik a napirendet, és cenzúráznak mindenkit, aki nem ért egyet az álláspontjukkal. (A cenzúra ma már mindennapos. Érdemes megjegyezni, hogy a káros irodalmat - például Shakespeare színdarabjait és Dickens regényeit - most visszavonják. Charlotte Bronte és Jane Austen könyvei azok közé tartoznak, amelyeknél figyelmeztetést kell adni azoknak, akik esetleg elolvassák őket).

2. A rendőrség túlságosan elfoglalt azzal, hogy a közösségi médiát olyan kommentek után kutassa, amelyek felbosszanthatnak valakit, vagy letartóztassa a kerékpárosokat felbosszantó autósokat, hogy a bűncselekmények megoldásával vagy megelőzésével foglalkozzon. Angliában és Walesben a rendőrség az elmúlt három évben tíz környékből nyolcban nem tudott megoldani egyetlen lopást sem Angliában és Walesben. (Megkérdezhetnénk, hogy miért fizetünk még mindig a rendőrségért. De ha mégis megkérdezi, attól tartok, nem tudok rá válaszolni).

3. Jelenleg 6,6 millió ember vár alapvető NHS-kezelésre. Ez a szám növekszik, és várhatóan egy éven belül eléri a 13-14 milliót. A várólistákat szándékosan alakították ki. Az NHS szánalmas kudarca ellenére a személyzetnek olyan `keménységi támogatásokat' ajánlanak fel, amelyeket más állampolgároknak megtagadnak.

 

 

4. A "tartósan betegnek" minősített emberek száma rohamosan nő. Most milliók állítják, hogy `hosszú távú betegségben' szenvednek - és képtelenek lesznek újra dolgozni. A krónikus betegek e hatalmas seregének gondozásának költségei évente milliárdokat tesznek ki. A tömeges krónikus megbetegedés globális probléma, amelyet súlyosbít a PCR-tesztre - a világ leghaszontalanabb tesztjére - való abszurd támaszkodás.

5. A gazdasági előrejelzések szerint a jövő valóban borús. Az előttünk álló problémáknak semmi köze a hamis globális felmelegedési történethez, hanem minden a világgazdaság szándékos szabotálásához. Hacsak az összeesküvőket nem verjük vissza, nem kétséges, hogy a mai gyerekek a félelem, a szegénység és a nyomor rabszolgaság megtört - és valószínűleg megjavíthatatlan - világában fognak élni. Ha azt hiszik, hogy túlzok, akkor nem figyeltek.

6. A munkáltatók bölcsen tennék, ha nem vennének fel oltottakat. A legtöbbjük agykárosodott, és a következő egy-két évben meg fog betegedni. Azok, akik rendszeresen maszkot viseltek, szintén agykárosodást és immunrendszerük károsodását szenvedték el.

7. Az Egyesült Királyság vízművei naponta 3 milliárd liter vizet pazarolnak el szivárgások miatt. Ez körülbelül 20 millió ember napi szükségletének kielégítésére elegendő. A vízszolgáltatók (más közművekhez hasonlóan) gyakran olyan külföldi cégek tulajdonában vannak, amelyek kizárólag a nyereséggel törődnek - és amelyek semmit sem tesznek a meghibásodott szállítási rendszerek javításáért. Az Egyesült Királyságban több csapadék esik, mint bárhol máshol az EU-ban, mégis azt mondják a briteknek, hogy kevesebb időt töltsenek mosással, és csak alkalmanként húzzák le a vécét.

 

 

8. A BioNTech főorvosa szerint az egereken végzett vizsgálatok adatai azt mutatják, hogy az új kovidózis elleni oltás hatékony lesz. Azt mondja, hogy ezek az adatok, a korábbi kovidózis elleni oltásokból származó tapasztalatokkal és adatokkal kombinálva, `lehet, hogy elegendőek az új oltás sürgősségi jóváhagyásához'. Az amerikai FDA azt mondta, hogy kész lenne jóváhagyni az oltást, amíg a kísérletek folyamatban vannak. Véleményem szerint ez példátlan és hihetetlenül veszélyes. Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszeripar teljesen haszontalannak tartja az állatkísérleteket. Amikor egy gyógyszert állatokon tesztelnek, és kiderül, hogy rákot vagy más súlyos problémát okoz, a gyógyszert továbbra is használják az embereknél, arra hivatkozva, hogy az állatok különböznek az emberektől. A honlapomon található egy lista 50 vényköteles gyógyszerről, amelyekről ismert, hogy állatokban súlyos egészségügyi problémákat okoznak, de amelyeket engedélyeztek az embereken való használatra, "mert az állatok mások". Ha azonban az állatkísérletek hasznosnak bizonyulnak (és "megfelelő" eredményeket adnak), akkor azokat elfogadják.

9. A háziorvosok ma már átlagosan 26 órát dolgoznak, és jóval több mint 100 000 fontot keresnek, hatalmas, 50 000-100 000 font közötti bónuszokkal, amiért engedélyezik a rendelői nővéreknek, hogy oltásokat és védőoltásokat adjanak be. (A nővérek költségeinek nagy részét az adófizetők állják.) Mit csinálnak a háziorvosok az idejükkel? Sokan az internetes orvosoldalaknak dolgozva keresnek további díjakat. Azok a betegek, akik online orvoshoz fordulnak, valaki más háziorvoshoz fordulnak - aki valószínűleg 26 órás heti munkaidőben dolgozik az NHS-betegeiért.

10. Az önfoglalkoztatókat szándékosan tönkreteszik az összeesküvők, akik azt akarják, hogy mindenki az államtól függjön. Az önfoglalkoztatóknak minősülő egyének száma rohamosan csökken. A sikeres kisvállalkozások gyakran egyedül dolgozó magánszemélyként indulnak. Az önfoglalkoztatók közel fele havi 1000 fontnál kevesebbet keres.

11. A bérlakások egyre drágulnak, mivel a magánbérbeadók kénytelenek eladni a nyomasztó új jogszabályok miatt. Világszerte az a cél, hogy senkinek ne legyen semmije, és mindenki egy belvárosi tömbházban lévő apró lakásban éljen.

12. Ha Sunak lesz a miniszterelnök, mindenkit, aki kritizálja az Egyesült Királyság kormányát, a Prevent nevű új kormányzati terrorizmusellenes programba utalnak - amelynek célja, hogy elszigetelje és megbüntesse azokat, akik úgy gondolják, hogy joguk van elmondani, amit gondolnak a kormányukról. Sunak természetesen kapcsolatban áll a WEF-fel. A kampány kezdetén figyelmeztettem, hogy ha Sunak lesz az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke, akkor elveszünk. (Lásd a honlapjaimon 2022. július 16-án megjelent "Bármelyik jelölt jobb, mint Sunak miniszterelnöknek" című cikkemet).

Copyright Vernon Coleman 2022. augusztus