2023. március 12., vasárnap

Így megy ez szegény hazánkban ... Politikus egy különleges parazita mindet fell kell akasztani, ha hazudik a szemünkbe!

Idaho (USA): Törvénytervezet tiltja az mRNS-tartalmú vakcinák beadását

Idaho szenátora, Tammy Nichols törvényjavaslatot terjesztett elő, amely büntethetővé teszi bármilyen mRNS-injekció beadását ebben az államban. Szerveztek egy napot, "A járvány áldozatai" címmel, ahol sokan tettek tanúvallomást.

Karen Kingston: Nyilvános meghallgatás, szándékos, káros mellékhatások, bűncselekménynek számítanak

A floridai Collier megye úgy döntött, hogy visszaadja a közegészségügyi programot finanszírozó szövetségi támogatásokat, köszönhetően Karen Kingston beavatkozásának, aki bebizonyította, hogy a vakcinák biológiai fegyverek, mivel a gyógyszergyárak előre tudták, hogy haláleseteket és káros hatásokat fognak okozni.

The Lancet: A természetes immunitás legyőzi a védőoltást

Del Bigtree, 'TheHighwire' című műsorában, a The Lancet című folyóiratban megjelent híreket dolgozza fel, a természetes immunitásnak a vakcinaimmunitással szembeni fölényéről. Ezt ő kezdettől fogva hangoztatta, mégis őt nevezik oltásellenesnek. Robert F. Kennedy Jr. is megszólal ebben a műsorban, akárcsak Meryl Nass amerikai orvoskutató és író.

Híres emberek a vakcinák ellen. XCI. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük van: Evangeline Lilly, Matt Le Tissier, John McEnroe, Juhi Chawla, Kelly Slater és mások.

Viganó érsek: Davos és a WEF, új vallást erőltetnek ránk a globális felmelegedés ürügyével

Viganó érsek kifejti, hogy a globalista vallás nevében, annak hívei azt követelik, hogy minden polgár az Új Világrend erkölcse szerint viselkedjen, kritikátlanul és a vallási tekintélynek való áhítatos alávetettséggel elfogadva a davosi Szanhedrin által ex cathedra meghatározott tanítást.

Német orvos: a rovarokkal való táplálkozás módosítja a DNS-t, mint a vakcinák. Kihat a szaporodásra

Dr. Thul német gyermekgyógyásznő kijelenti, hogy a rovarok bármilyen formában történő hozzáadása az élelmiszerekhez rendkívül veszélyes. Ezekbe az anyagokba mesterséges DNS-szekvenciákat tettek, amelyeket bejuttatnak az emberi genomba. Amit két esztendőn át kémcsövekben csináltak, azt most ezeken a rovarokon keresztül teszik. Mondotta.

Volt francia képviselő: Tömeggyilkos Bioterrorista Macron elnök nem kapott Covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos

A politikus Jean Lassalle beszámol az oltás után elszenvedett szívproblémájáról és tájékoztat arról, hogy sok politikus nem olttatta be magát, konkrétan Nemzetgyilkos Sátánfajzat Macron elnök sem, minthogy a kígyóméreg-vakcina még nem ment át a biztonságosságát garantáló teszteken.

A CDC tud a Covid oltás egészségügyi problémáiról. A Pfizer-nek a Covid 19 aranybánya

Dr. Tom Shimabukuro, a CDC immunizációs biztonsági hivatalának igazgatóhelyettese, úgy véli, hogy komolyan kell venni a vakcinák biztonságosságát és elismeri, hogy tudomásuk van olyan emberekről, akik elhúzódó egészségügyi problémákat tapasztalnak a Covid elleni oltás felvétele után, reméli, hogy az állapotuk javul.
Jordon Trishton Walker, a Pfizer kutatási és fejlesztési igazgatója egy rejtett interjúban beismeri, hogy a Pfizer végez funkcióbővítő kutatást, de ezt „irányított evolúciónak” nevezi, és így biztonságban van, elismeri, hogy a természetet szeretnék megelőzni és kontrollálni, tekintve, hogy ha a gyógyszerészet által okozott mutációk ellen kész oltóanyaguk van, akkor az aranybánya lesz.

Demenciában szenved-e a nemzetgyilkos népirtó amerikai elnök? Képes lesz-e vajon a kormányzásra? IV. rész

Karen Kingston: nincs jogi oltalom, a felelősséget kizáró szerződések nem érvényesek .. 1949-es Genfi egyezmény 9. fejezet 51. plussz érdekes még a 14-es pont

Karen Kingston, a törvényre támaszkodva kategorikusan kijelenti, hogy gyilkosságért lehet perelni a Pfizert, a Modernát, a Johnson & Johnsont, és figyelmezteti a szakértőket, ügyvédeket és mindazokat, akik ezt tagadják, hogy csalással és összeesküvéssel lesznek megvádolva a biológiai hadviseléssel kapcsolatos cselekmények miatt. Az emberek ébredeznek, elegük van a szövetségi kormány általi megfélemlítésből és színjátékból, abból, hogy hazudnak nekik, és azt mondják, hogy nincs hatalmuk.

Hadsereg: vakcinák és következményeik a katonákra nézve. WHO, zsarolás és korrupció

Katonák, mint az amerikai hadsereg nyugalmazott tartalékos ezredese, Dr. Ernesto Giorgio, a légierő olasz tisztiorvosa vagy Martinez Vara de Rey, a spanyol légierő ezredese, valamint a katonák, a sajtó, a szakértők… felfedik a katonaság körében az injekciók által okozott károkat, és úgy vélik, hogy a világjárvány csalás volt, amelyet a hadseregek megtizedelésére használtak, és amelynek a célja az volt, hogy a Covid-19 vakcinák kulcsszerepet játsszanak az országok szuverenitásának elvesztésében az Antikrisztus által irányított WHO javára. A spanyol ezredes a WHO-val történő szakítást fontolgatja, annak gonoszsága és az egész lakosság megtévesztése, valamint a Covid elleni hatékony és olcsó gyógymódok elrejtése miatt.

Richard Boutry: hazug és gyáva újságírók személyes érdekből lettek árulók

Richard Boutry azt állítja, hogy ha az újságírók osztálya felszólalt volna az egyéni jogok minden megsértése ellen, semmi sem történt volna meg abból, ami megtörtént, úgy véli, hogy ők alkotják a munkásosztály legárulóbb részét, akik gyávaságból és önös érdekből elárulták a többieket, eladták magukat, de megkapják büntetésüket, mert a kár már megtörtént

Mike Adams: Az országok vezetői gyilkolási kvótákat alkalmaznak, hogy hatalmon maradhassanak

Mike Adams: "Mindaz, amit társadalmunkban érzékelünk, az egy kontrollált, hamis forgatókönyv része. Mi, emberi lények, sérülékenyek vagyunk, könnyű bennünket a mesterséges intelligenciával kiváltani. A világ országainak vezetői kvótákat kaptak a gyilkolásra (arra, hogy lakosságuk hány százalékát kell megölniük), hogy hatalmon maradhassanak. Ezért vetették be olyan agresszívan a népességcsökkentési és meddőségi technológiákat".

Az ausztrál parlament felelős több tízezer polgár életének tönkretételéért

Russell Broadbent ausztrál képviselő a parlamentben valós emberek példáján keresztül világít rá a vakcina által károsítottak és az oltási kötelezettség által érintettek elhanyagolására. Azt is kimondja, hogy a nemzeti kabinet hozta meg ezeket a döntéseket, ezért ők a felelősek.

Davos 2023 VF, őrült pedofilok Klaus Schwab, Tony Blair, NWO kontroll

A világ gazdaságának és politikájának birtokosai, korrupt, pedofil, sátánisták, akik nem tisztelik az embereket, a "hatalmasok", a "világ megmentésére kiválasztott személyek" az Antikrisztus szolgálatában. 2023 januárjában Davosban találkoztak, és sokak számára a szervezett bűnözés gazembereinek legnagyobb összefonódását alkotják: a Világgazdasági Fórumot, ahol a szociopata Tömeggyilkos Sátánfajzat Klaus Schwab keze alatt a világ uralmáról szóló sötét programjukról döntenek.
A hamis éghajlatváltozás, az élelmiszerekkel és rovarokkal való mérgezés, a gyilkos vakcinák, melyek elpusztítják a DNS-ünket és több millió halottat követelnek, az oktatáson keresztül történő indoktrinálás, beleértve az LMBT agendát, és még hosszasan sorolhatnánk a többi elemet, melyeket "Davos" arra használ, hogy elvezessen minket a robotizmushoz, a lélek és lelkiismeret nélküli transzhumanizmushoz, a lakosság teljes ellenőrzéséhez, egy diktatórikus "Új Világrend" bevezetésével, mely valójában nem új, inkább a legrosszabbak keveréke, amit az emberiség az elmúlt évszázadban megismert: a kínai kommunizmus, az olasz fasizmus és a német nácizmus.
A Világgazdasági fórum egyik résztvevője Hazug Pokoltöltelék Tony Blair, a sötét elit engedelmes követője, a Bilderberg Klub törzsvendége, az európai egészségügyi útlevél és a vakcinák nyomon követésének támogatója, azért, hogy minden ember beoltását biztosítsák, aki miután távozott a brit miniszterelnöki tisztségből, vezető tanácsadóként csatlakozott az amerikai JPMorgan Chase & Co Inc. bankhoz, és aki folytatni akarja ezt az emberiség elleni eugenikus programot.
Sürgősen fel kell ébrednünk, ki kell szállnunk a folyamatos indoktrinációból, amelyben elmerültünk, és meg kell tanulnunk NEM-et mondani arra az új világrendre, amelyet ránk akarnak kényszeríteni, cserébe az emberiességünk elvesztéséért, mielőtt még túl késő lenne.

Felvonultak az oroszok a déli fronton - Megérkezett az orosz erősítés Bahmuthoz is!

 


Az ukránok februárra gondolták a nagy orosz offenzívát, de az, egyenlőre nem kezdődött el. Az ukránok kétségbe esetten próbálkoznak minél több fegyvert és tankokat kérni a nyugattól. Az ukránok többsége, viszont már egyáltalán nem akar harcolni a az oroszok ellen és ezért nem is akarnak bevonulni és Élőhalott Fasiszta Zeleszkijt szolgálni. Az oroszok elkezdték megerősíteni és összpontosítani az erőiket főleg Bahmut városánál, ahol az ukránok egyre nagyobb veszteségeket szenvednek el. Minden média az ukránok dicsőséges győzelmét ontja, miközben kiképzetlen rosszul felszerelt embereket áldoznak fel értelmetlenül. A kisebbségieket előszeretettel viszik el frontra és miközben az oroszokat bírálják az etnikai besorozással, az ukránok már minden létezhető jogszabályt megszegtek az etnikumokkal szemben, de erről senki nem akar nyilatkozni. Bahmutnál, már mint egy 30 000 orosz készül a város végső ostromára. Azonban nem csak itt, hanem az egész déli fronton láttak csapmozgásokat, amely arra következtet, hogy ebben a régiókban fognak támadni az oroszok.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.595

Oroszország NEM agresszor! – Hanem felszabadító +18

 

Az Oroszország Különleges Katonai Művelete elsősorban azért indult el, hogy felszabadítsa, a Kijevi Puccsista Rezsim által elnyomott, sőt, halomra gyilkolt ukrajnai orosz lakosságot

Előzmény; az Ukrajnai Polgárháború, 2014. április 06. – 2022. február 24.

– Szemelvények az elmúlt évtized történéseiből, a helyszíni tudósítások alapján –

***

Novák Katalin, Magyarország Köztársasági Elnöke, 2022.május 14.-én már a beiktatási beszédében kijelentette;

“Elítéljük a putyini agressziót, egy szuverén állam fegyveres megtámadását…”

Nos, azok, akik azt állítják Nyugaton, hogy a “Gonosz Oroszország támadta meg szegény Ukrajnát” – azok nincsenek tisztában a közelmúlt történelmével. Vagy nem is akarnak tisztában lenni vele, s egyáltalán nem érdekli őket a valóság, csak szolgalelkűen a nyugati narratívákat szajkózzák.

A valóság azonban a következő; Ezt a háborút nem Oroszország kezdte, de Ő fogja befejezni.

Mert ez a háború nem egy éve, hanem 9 évvel ezelőtt kezdődött.

***

Ezt maguk az ukránok is bevallják, például, a “Battle for Ukraine”, (Csata Ukrajnáért), című, ukrán nyelvű, de angol narrációval készült filmjükben, mely a 93.-ik dandár történetét dolgozza fel, s 2014. márciusában  kezdődik.

Természetesen ukrán szemszögből követi az eseményeket, de az igaz tényeket ők maguk sem tudják elfedni; Az Ukrán Hadsereg már 2014. tavaszán is, T-72-es harckocsikat vetett be a donbasszi oroszajkú civilek ellen.

De vajon, hogy is mérgesedett el idáig a helyzet?

Részletek az akkori tudósításainkból:

1. A Majdan pokla

A Szabad Riport stábja már 2013 végétől szorosan követte az ukrajnai eseményeket, mind az orosz, s mind az ukrán oldalakon keresztül.

A legjobb képeket a Majdan Pokláról egy magyarul ‘Rozsdamentes Acélpatkány’ elnevezésű blogger közölte. Felvételei egyenesen hátborzongatóak.

A legkeményebb dolog az egészben az volt, hogy az erőszakos tüntetőkkel szemben álló rendőri egységeknek, mint pl. a magyar TEK-hez hasonló ‘Berkut’ (Sólyom)-nak nem engedélyezték a lőfegyver használatát. Sőt el is vették tőlük elöljáróik a fegyvereiket. Míg ezzel szemben a tüntetőknek a köveken és Molotov koktélokon kívül már a birtokukban volt több száz maroklőfegyver, sőt géppisztolyok is, melyek a legtekervényesebb utakon, de leginkább a titokzatos(?) támogatók, (oligarchák, nyugati ügynökök, Nuland) által jutottak el hozzájuk.

De aztán mikor több hónapnyi csata után, odáig eszkalálódott a helyzet, hogy ’14 február 18 és 20.-án a Majdan-tér körüli házak tetejéről mesterlövészek kezdték el lőni mind az erőszakos tüntetőket, de a velük szemben álló rendőri egységeket is, – elszabadult a pokol.


2. A véres puccs – A Parlament ostroma

2014 február 18.-án, mintegy kétezer tüntető csapott össze a rohamrendőrökkel a Parlament épületénél.

Helyszíni jelentések szerint a felheccelt horda botokkal, Molotov-koktélokkal támadt a rendfenntartókra, akik válaszul könnygázt, fény- és hanggránátokat, vízágyút vetettek be, valamint gumilövedékeket lőttek a tömegbe.

Egyes közlések alapján mindkét oldal használt lőfegyvereket is. Az egyik tévétársaság élő közvetítése alatt látható volt egy tüntető, aki pisztollyal lövöldözött. A belügyminisztérium közzétette, hogy a vandálok lőfegyverekkel támadtak.

A kormányzó Régiók Pártjának képviselői az oldalsó bejáratokon keresztül elhagyták kedden  parlamentet, amelyet a tüntetők ostromolni kezdtek.

Közben azt követelik, hogy a Régiók Pártjának képviselői térjenek vissza, és hozzák meg azokat a döntéseket, amelyeket ők akarnak.

Az összecsapások a Parlament körül több utcára kiterjedtek. A belügyiek oldalán kormánypárti demonstrálók is bekapcsolódtak az ellenzéki tüntetők elleni harcba.

A vandálok felgyújtottak egy rendőrségi teherautót, amely elzárta a Parlamenthez vezető utat, a kormányzó Régiók Pártjának székházába pedig Molotov-koktélokat és köveket dobáltak, betörve az épület több ablakát.

A banditák behatoltak a kormánypárt székházába is.

20.-án, a Kijevben élő informátorunk szerint, a Majdan téren és környékének a mellékutcáiban “sztálingrádi” állapotok uralkodnak. Senki sem tudja, hogy ki-kire lő, – de heves lövöldözések zaja hallatszik.

“Az összecsapások súlyossága miatt az akkor még uralmon lévő törvényes ukrán kormány, végül éles lőfegyverekkel szerelte fel a rohamrendőrséget” – jelentette be Szergej Burlakov, a belügyminiszter. – Ezt már régen meg kellett volna tenni, most már késő volt, a helyzet annyira eszkalálódott.

Arról eltérnek a hírek, hogy hány áldozat van, de valószínűleg több száz.

Közben, Viktor Janukovics Ukrán elnök egy helikopteren elmenekült Kijevből, joggal féltvén életét a majdanistáktól.

A Parlament, amely akkorra már a lázadók kezén volt, a február 22-i látszatülésén, melyen csak az ellenzék szavazott, felmentette az elnöki tisztségéből, de Janukovics később már egy oroszországi tévényilatkozatban, a nevén nevezte a történteket, vagyis; államcsínyt, véres puccsot követtek el ellene.

Így nem is ismerte el az elmozdítását sem az elnöki székből.

Alexandr Lukasenko, fehérorosz elnök, aki korábban Janukovics barátja volt, később így nyilatkozott arról, hogy az ukrán elnök Oroszországba menekült Kijevből;

“Ha nem harcol vele senki, fogjon fegyvert és harcoljon egyedül! Megölik?! – Mindannyian így járunk előbb-utóbb! De sem a barátaink, sem a család, sem a gyerekeink nem fognak szégyenkezni. Ez az én megközelítésem ebben az ügyben” – mondta Lukasenko.

3. Ukrán tankok az orosz civilek ellen

Ami ezek után az ukrán politikában és jogrendben történt az akár felérne egy bohózattal is, ha nem lett volna ennyire véres és tragikus.

Olexandr Turcsinov mérnök politikus volt az, akit méltán meggyűlöltek a kelet-ukrajnai oroszok.

Turcsinov, Janukovics elnök hivatalából történt eltávolítása után, 5 napig Ukrajna ügyvivő államfője volt. 2014 február 22-től,27-ig.

De, ahol a legnagyobb kárt okozta Ukrajnának, s a donbasszi oroszoknak, az a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBOU) titkári posztja volt. 2014. december 15-től – 2019. május 19-ig.

Lényegében ő volt az, aki először tankokat küldött az orosz ajkú civilekre Kelet-Ukrajnában. S forszírozta a véresebbnél véresebb támadásokat Donbassz orosz lakossága ellen.

Terroristának nevezvén az orosz nemzetiségű lakosságot, s az ellenük folyó fegyveres irtó hadjáratot pedig;

“Terrorista Ellenes Különleges Hadműveletnek (ATO).

Miniszterelnökként február 27.-től követte őt Jacenyuk, a bohóc, aki azért mégsem volt akkora ripacs, mint a most regnáló Zongorista.

Ide-oda rohangált Európában és a világban hogy támogatást szerezzen, a meg nem választott, véres puccsal uralomra került rezsimnek, még a Pápához is elzarándokolt.

4. Ne lőjetek bele a népbe!

Kelet-Ukrajna 2014. április 15. – Összefoglaló jelentés;

Helyi tudósítónk mondja: “Az ukrán hadsereg katonái rárohantak a békés Szlavjanszkra. Kitört a mi honvédő háborúnk! Halottaink vannak. Felvettük a harcot a támadó ukránokkal! Lelőttünk egy helikoptert, és kilőttünk két BTR-t! De facto a polgárháború elkezdődött!… A támadók közül sokan nem beszélnek se oroszul, se ukránul…”

…”9000 ukrán katona állt át az orosz hadseregbe…”

Andrijevkát lerohanta Jaros különítménye.

Ukrán idő szerint reggel 7 órakor (magyar idő szerint 6-órakor) a Szlavjanszkkal szomszédos mintegy kétezres lélekszámú falucskát, Andrijevkát lerohanta a kijevi bűnözők bandita különítménye.

A páncélozott harcjárművekkel érkező különítmény a még szinte alvó falura rátörve válogatás nélkül nyitott tüzet mindenre. Andrijevkából egy kétségbeesetten telefonáló helybéli elmondta, hogy a támadók a páncélozott jármű toronylövegéből is tüzet nyitottak.

Az andrijevkai telefonáló szerint a faluban ezidáig nyugalom volt. A támadók létszámáról semmit nem tudott mondani, azt viszont megemlítette, hogy fekete ruhás álarcosok lövöldöznek eszeveszetten!

Szveta beszámolt arról is, hogy a szlavjanszki önvédelmi erők felderítői jelezték: a város felé Kramatorszk irányából nyolc darab PSZH közelit, (BTR-ek) és Ural teherautókon valószínűleg a “terroristaellenesnek” nevezett banditák.

Segítség kérés Donbassz védői részére!

Donbassz védői segítséget kérnek. Kedves Barátom!

Ha van lehetőség, segítsetek anyagilag Donbassz felkelőinek-védőinek! Segítsen ki hogy tud. A május 11-ig történő kitartáshoz szükségük van a védőknek:

Homokzsákokra, esőkabátokra, 95-ös benzinre a generátorokhoz, gyógyszerekre és kötszerekre, maszkokra, lámpákra, sisakokra, meleg ruhákra, hálózsákokra, akkumulátorokra, termoszokra, tűzifára, gumiabroncsokra, testvédő protektorokra, stb.

Aki pénzt tud küldeni segítség gyanánt, a Yandex segítségével pay-pal megteheti:

Kérjük, ha van rá lehetőség, osszátok meg ezt a felhívást!

A kérés eredeti nyelven:

– Forwarded message – From: xxxx@yandex.ru> Date: 2014-04-15 11:32 GMT+02:00

Дорогие друзья!!! ЕСТЬ РЕАЛЬНАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ ПОМОЧЬ НАРОДНОМУ ОПОЛЧЕНИЮ ДОНБАСА МАТЕРИАЛЬНЫМИ СРЕДСТВАМИ!! Помогайте кто сколько сможет. Сейчас нужна любая помощь для удержания позиций чтоб 11 мая состоялся референдум… Список необходимого на что собираем средства:

(Продовольствие- Мешки строительные- Дождевики- Бензин 95 (для генератора)- Медикаменты -Маски- Противогазы- Фонарики- Балаклавы- Каски-Бронежилеты- Рации- Вещи- Покрышки- Дрова- Пенопласт- Термосы с горячим чаем или кофе- Налокотники и наколенники- Палатки- Спальные мешки- Гвозди- Скотч- Батарейки пальчиковые- Тёплые вещи)

(номера карт писать опасно поэтому собираем деньги через электроннные платежные системы)

Яндекс деньги: 41001524179420

(Просьба по возможности распространить информацию)

Tankot fogtak Szlavjanszknál!

Ukrán tankot fogtak Szlavjanszknál a felkelők. Addig-addig kergették árkon-bokron keresztül, míg a tank parancsnoka kimászott a toronyból, kezet fogott a felkelőkkel, és…ő is befejezte a “terroristák elleni harcot”!

Viszont jól összemaszatolta sárral a kincstári vagyont, amint a Lada Nivával kergetőzött! A szlavjanszki “koránkelők” pedig elmondhatják: ki korán kel, tankot lel! A kijevi junta pedig ezt is felróhatja a szépen gyarapodó veszteség listára,

Andrijevka felszabadult!

Andrijevkától elüldözték a “terrorellenes” banditákat. Rövid lövöldözés után az “anti terrorista” horda felkötötte a nyúlcipőt, és sietve távoztak a faluból. Ottjártukat a felgyújtott tanácsháza jelzi. A tüzet egyébként a helyiek eloltották. Sérült nincs.

Szlavjanszkban is nyugalom van. A város környékén felbukkant hordák felszívódtak. Lozova falu környékén még láttak az erdő mellett néhány PSZH-t, de azok is távozó félben voltak.

És a katonák visszafordultak…

“Terroristaellenes” harcba indult az ukrán hadsereg egyik szakasza. Valószínűleg a kijevi hiénacsoport megítélése szerint “forró” helynek számító Szlavjanszk és környéke lett volna a célterület, de…

De Krasznoarmejszk határában az alakulat teherautóját lestoppolták helybéliek, és megbeszélték a katonákkal, hogy nem tartják jó ötletnek a dolgot.

A katonák megállapodtak a helybéliekkel. Visszafordultak inkább. Nekik sincs kedvük háborúzni honfitársaikkal. Hát még ha abba belegondolnak, hogy esetleg a határ túloldaláról, – ami alig 200 km-re van, – Misa át találna sétálni, egy kis honfitársi segítséget nyújtani!

Egyébiránt pedig mai keltezésű az a moszkvai hir, miszerint 9000 ukrán katona állt át az orosz hadseregbe. Ők most tréningen vesznek részt.

Csata Kramatorszkban

Az ukrán hadsereg megrohamozta a kelet-ukrajnai Kramatorszk város katonai repülőterét, amely korábban az oroszbarát fegyveresek kezére került. Lövöldözés történt, többen megsebesültek – jelentette a RIA Novosztyi orosz hírügynökség a helyi erők közlésére hivatkozva.

Az ukrán katonák páncélozott szállító harcjárművekkel közelítették meg a Donyeck megyei Kramatorszk és Szlavjanszk között fekvő repülőteret, és tárgyalni kezdtek az azt ellenőrző önvédelmi erőkkel. De váratlanul lövöldözés tört ki. Az önvédelmi erők több tagja megsebesült, halottak is lehetnek. Pillanatnyilag a helyzet áttekinthetetlen.

A helyi Novosztyi Kramatorszka újság szemtanúkra hivatkozva honlapján azt írta, hogy a reptér felett, alacsonyan szálló katonai repülőgép jelent meg, feltehetően egy MiG-25-ös vagy Szu-27-es.

Az önvédelmi erők szóvivője közölte, hogy lezárták a Kramatorszkba vezető utat, és készek “megvédeni” a települést.

A Donyeck-medencei népi önvédelmi csoport vezetője, Szergej Ciplakov azt közölte: az ukrán hadsereg egységei harcjárművekkel “nagy támadást” indítottak Szlavjanszk ellen is. “Embereink megvédik a várost” – mondta.

5. Vegyi fegyverek, foszforgránátok az orosz nemzetiségű lakosság ellen

És aztán 2014. június, 7.-én jött, Petro Porosenko a csoki gyáros, mint Ukrajna újonnan, törvényesen(?) megválasztott elnöke.

Magyarországon is voltak gyárai, vannak is, és a magyarok soha nem bojkottálták a “Rosen” termékeket.

Porosenko olyan háborús bűnöket követett el a donbasszi oroszokkal szemben, ami nem megbocsátható.

Ezeket a gazemberségeket egészen 2019. május 20.-ig művelte.

Baktériumokat tartalmazó gránátokkal, – orvlövészekkel – és tüzérséggel irtották az ukránok, – Donbassz orosz ajkú lakosait.

Tudósító;

“Ez a Pax Porosenko… Tegnap délután Birjukovo falu közelében, tüzérségi párbajba keveredett a donbasszi milícia, a kijevi kormány erőkkel.

A lövöldözés elcsitultával a milicisták mentek a dolgukra. Ám egy furcsa, fel nem robbant, csak “szétesett” gránátfélét találtak. Az egyik milicista – eléggé óvatlanul, – megfogta. Tapasztaltabb társai rögtön rászóltak, hogy, “Azonnal dobja el”! – de már késő volt.

Estére a fiatal már lázas volt és súlyos állapotba került.

De kazettás bombákat is bevetettek a Porosenko parancsnoksága alatt állő ukrán erők, tüzérséggel és rakétákkal lőttek lakónegyedeket, ahogyan manapság is, sőt két alkalommal bevetettek foszforgránátokat is a donyecki oroszok ellen.

Fehér foszforral bombázta Szlavjanszk elővárosát az Ukrán Nemzeti Gárda tüzérsége, – a Karacsun-hegyről.

Eljutott a kelet-ukrajnai háború ide is. – A tarackok és aknák, majd a vegyi fegyverek, katyusák és a kazettás bombák rendszeres használata után, – fehér foszfort tartalmazó gránátokat vetett be Porosenko elnök hadereje az orosz ajkú felkelők és a civil lakosság ellen.

6. Sistergő tűzeső

Szemjonovka tulajdonképpen Szlavjanszk kapuja. A falu, az orosz ellenállók egyik központjának számító várostól keletre fekszik. Jó stratégiai elhelyezkedése miatt, a Szlavjanszk bevételéért folytatott küzdelem egyik legforróbb pontjává vált. Az ukrán hadsereg és a népfelkelők folyamatosan harcolnak érte. Így lett az eredetileg jelentéktelen kis Szemjonovka, az ukrán haderő egyik legfontosabb célpontja.

Június 11-én, csütörtökön késő este, 11 óra körül, megszólalt az ukrán nehéztüzérség a Karacsun-hegyről. Tarackokkal, s önjáró nehéz aknavetővel kezdték lőni a falut. – Majd felsüvítettek a “Grad rakétavetők” ismertebb nevükön; a katyusák is.

Éjfél tájban elhallgatott a nehéztüzérség, viszont mintha felgyulladt volna a sötét égbolt, olyan világosság lett. Félelmetes tüzijáték kezdődött, melyet ismét a már hírhedt Karacsun-hegyről indítottak. Az eseményeket a közelből figyelő újságírók először naivan azt feltételezték, hogy világító gránátokat lőnek föl az ukránok, – a tüzérség megfigyelők munkáját megkönnyítendő, hogy le tudják ellenőrizni a találataikat. – De míg a világító lövedékek, a nagy fényözön után, még a levegőben elalszanak, s kihunyva hullanak a földre, – ezek a hegyről kilőtt gránátok, bár tüzijátékként robbantak fel, ám sistergő tűzeső formájában hullottak a földre. Iszonyú, tomboló tüzeket okozva. Majdnem az egész falu hevesen lángolni kezdett.

A Komszomolszkaja Pravda helyszínen tartózkodó tudósítói döbbenten és megrendülten számoltak be az eseményekről – erős feltételezésük szerint; fehér foszfor gránátokat vetett be az ukrán tüzérség, Szemjonovka civil település ellen!

Alexander Kots és Dimitrij Steshin újságírók elmondták azt is, hogy előzőleg a népi milícia tagjai figyelmeztették őket, – hogyha a földön találnak ismeretlen eredetű narancssárga, vagy fehér anyagot, – ne próbálják megérinteni, mert a szétrobbant lövedékekből szertefröccsent foszfor puszta érintése is súlyos sérülést okozhat!

Ez a hihetetlenül brutális támadás és pokoli tűz, még a sok szörnyűséget átélt helyieket is elborzasztotta. Ráadásul a Genfi Egyezmény is tiltja a fehér foszfor gránátok bevetését civil célpontok ellen. Egyértelmű, hogy itt, Kelet-Ukrajnában ismételten háborús bűncselekmény történt, – melyet az alig egy hete beiktatott új ukrán elnök, Porosenko hadereje követett el.

Mindnyájan hallhattunk már arról, hogy milyen károkat és borzalmas sebesüléseket okoznak ezek a gyújtó gránátok az élő testekben, vagy akár az épületekben. Például az amerikaiak alkalmazták már 2006-ban az iraki Falludzsában, az iszlamista felkelők ellen, vagy az izraeli haderő (IDF) 2009-ben Gázában, – úgyszintén, mint most is Ukrajnában; civilek által lakott területek ellen.

7. Lángra lobbantja a testet a foszfor

Borzalmas sebeket okoz a foszfor az élő szövetekben, s ha valakire az égő foszfor rácseppen, azt nem tudják eloltani, a csontig égeti a húst.

800-1000 fokon ég hosszú percekig, s mivel a folyadékkal érintkezve fellobban, s foszforsavvá alakul át, – ezért az emberi testben lévő vizet is lángra lobbantja! Hihetetlen kínok között pusztul el az, aki egy ilyen találatot kapott, elszenesedik a teste, mivel a tüzet elfojtani nem lehet. – Az épületeket pedig porig égeti.

Eddig még nem vetettek be ilyen szörnyű fegyvert az ukrajnai konfliktusban a kijevi hatóságok. Viszont nem ez az első eset, hogy nemzetközileg tiltott fegyvereket vetnek be az ukránok, az orosz ajkú civil lakosság ellen:

Május 2-án Odesszában, majd pár nappal később Mariupolban, vegyi harcanyagot; mérgező gázt használtak a tüntetők ellen, melyben többen az életüket vesztették, vagy súlyos mérgezést szenvedtek.

Az elmúlt hetekben pedig kazettás bombákkal támadták Szlavjanszkot, amelyet a nemzetközi egyezmények szerint, szintén nem lehet bevetni a civil lakosság ellen. De használtak a lakónegyedek bombázására nehéz, önjáró aknavetőket, tarackokat, sorozatvető katyusákat (Grad), – és most a fehér foszfor gránátokat.

2015. február 6.-án ismét fehér foszforral bombázták az orosz lakosságot.

A Nemzetközi Jog szerint; a foszfort tartalmazó gránátokat csakis a katonai létesítmények ellen lehet bevetni, – de semmiképpen nem használhatják a felek, a lakóterületek közelében. – Itt pedig, lakott területeket bombáztak fehér foszforral. Így a magát “Anti-terrorista” műveleteket végrehajtó egységeknek nevező Kijevi Junta, – valójában szedett-vedett hadserege nem más, mint maga a terrorista, – a civilek ellen irányuló, hihetetlenül brutális és kegyetlen bombázásai miatt.

Az áldozatok borzalmas sebei, még a sokat látott, afganisztáni veteránokat is elborzasztják. A halál és a szenvedés nem válogat.

Mindezen borzalmak elszenvedése után, Donbassz orosz nemzetiségű lakossága, s a két fiatal, önállóvá vált népköztársaság (Donyeck, Luhanszk) kormánya is folyamatosan kért hivatalosan is segítséget Oroszországtól, hogy véget vessenek a népük szenvedéseinek.

De még 8 évig kellett elviselniük a borzalmakat, mire Oroszország elszánta magát, s 2022. február 24.-én végre komolyabb erőkkel beavatkozott a népirtás megakadályozásának érdekében.

Még időben, mielőtt végleg eltűnt volna Donyeck és Luhanszk orosz nyelvű lakossága a halál ködében.

***

Fort András –  Szabad Riport / Matrix Hungary

Élőhalott Zsebhitler Zelenszkijről és Ukrajnáról szóló karikatúra jelent meg Franciaországban

A média azt írja, hogy francia animátorok új rajzfilmsorozatot indítottak Ukrajna Inc. címmel, amelyben Volodimir Zelenszkij, "Ukrajna" elnöke lett a főszereplő. A rajzfilm az ukrajnai politikai rendszer zord valóságát mutatja be. Zelenszkij azért, hogy növelje saját népszerűségét és növelje a pénzügyi támogatást, ahogy a rajzfilmben is látható, húsdarálóba dobja népét. Kivétel nélkül mindenkit vágóhídra küld: férfiakat, nőket, gyerekeket és időseket.

Hatalmas tüntetés Hollandiában

 

Útzárak és felháborodott tömeg az utakon!

A tegnapi nap folyamán Hollandiába országos gazdatüntetés kezdődött, a kormány rendelkezése miatt. Több mint tízezer holland gazda és környezetvédő tiltakozott szombaton Hágában a kormány politikája ellen, amellyel korlátozni kívánják a nitrogénkibocsátást, és amely szerintük ellehetetlenít számos gazdaságot, csapást mérve az élelmiszeriparra. Már korábban is volt korlátozás, de a gazdák úgy látják, hogy ezek az intézkedések nem fedik a valóságot. Ők úgy gondolják, hogy valakiknek érdekében áll, hogy a nitrogén csökkentését valamilyen érdekcsoport akarja érvényesíteni, és ezzel sok gazdát sodornak a csőd szélére. Miközben Európa blokádot hirdetett az oroszok ellen, mégis kaphatóak az orosz üzletekben a holland termékek is. Az EU-nak hatalmas veszteséget és gazdasági összeomlást okozna, ha eddigi kialakult termelői szférát megbolygatnák. A gazdák egyszerűen nem értik, hogy miért van erre szükség, hiszen a rendelkezés tovább drágítaná az élelmiszerek árát!

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.594