2021. július 8., csütörtök

Stephan Anton: A Facebook bűnössége

 

https://cepi.net/news_cepi/cepi-and-sk-bioscience-expand-partnership-to-develop-vaccine-against-covid-19-variants/ a cikkben hivatalosan az oltás szervező a CEPI mondja ki nyilvánosan hogy a covid oltások nem hogy nem védenek, hanem pontosan azok fertőznek!

Itt a bizonyíték kiemelve a mellékelt cikkből:  A vakcina két összetevőből áll, az A és a B komponensből. Az A komponens egy rekombináns fehérje, amely a SARS-CoV-2 Spike fehérje egy részéből áll, amelyet receptorkötő tartománynak (RBD) neveznek.

Az RBD a Spike azon része, amely lehetővé teszi a vírus számára, hogy kötődjön és megfertőzze az emberi sejteket. Majd emiatt nem a CEPI-t teszik felelőssé, hanem engem tiltanak le 30 napra mert megmutattam hogy pontosan az oltással történik meg az amilyen"" jogcímen"" a tiltást  erőltetik rám és azon felhasználóikra  akik azt a valós igazságot mutatják be amit önök eltitkolnak, sőt azt merik kijelenteni az igazságra hogy hamis információ!!!  holott pontosan ezzel követik el maguk mindazt a bűntényt amilyen jogcímen a felhasználókat tiltogatják.  letiltást az oltáspropagáló emberiségellenes közösségellenes felbujtók érdemelnek.

Hiszen pont ők zavarták meg az emberiség közösségeit s tettek a halálba rengeteg olyan embert akik élete megmenthető lett volna. ez szándékos tömeggyilkosság amint a mellékelt cikk is mutatja. amíg  a Facebook  nem változtat a  közösségi alapelveiben foglaltakon, valamint az értelmezését szándékosan, emberellenesen a valós közösségi érdekek ellen fordítja ( folyamatosan ezt bizonyítja a tevékenysége) addig a Facebook gyilkosságokat és emberellenes tevékenységeket támogat, enged  hirdetni, sőt maga is hirdeti, így sokkal nagyobb bűncselekmények halmazatát követi el mint azon felhasználói akik felhívják a közösségek figyelmét az igazságra.  Tehát jelenleg is és minden egyéb esetben is maga a Facebook bizonyítja be saját emberellenes közösségellenes, sátánista bűnös mivoltát a felhasználói előtt.

Sátánista nézeteket terjeszt, hirdet, az igazságot pedig nem hajlandó elfogadni. Ezzel csakis önök minősíthetőek mindenféle bírósági eljárásban vádlottnak, és bűnösnek. Sokszoros büntetőjogi felelősségük van  a felhasználóikkal szemben, amit nem tudnak soha kimagyarázni.  Meg fogom mutatni minden hírportálnak nem lesz megállás addig amíg meg nem bűnhődnek sorozatos bűncselekményeik  bűnpártolásaik, hamis információt terjesztéseik miatt. Bőven van hivatalos bizonyíték, esélyetek sincs védekezni. Ezt az írást elmentettem, a szóban forgó cikk tartalmával együtt, vagy befejezik a hazugságok terjesztését vagy bűnhődni fognak mert kiteregetem az igazságot és nem fognak tudni védekezni akkor sem ha megszüntetik a fiókomat. Amennyiben megszüntetik újabb bizonyítékot kapok arra hogy nekem van igazam s önök a tömeggyilkos emberiség ellenes bűnök elkövetői, valamint bűnrészesei. Nem lesz megállás így  vagy úgy ,de maguk fognak megfizetni érte. Mindennemű ellenem való fellépésük kizárólag saját bűnlajstromuk tovább bővítése lesz, ugyanis hivatalos bizonyítékok letagadását fogják elkövetni vele.

A CEPI való megkeresés és a cikk eltüntettetése és átíratása  sem lesz megoldás, mert a cikk szöveg eredeti-szövege nálam van, s maga a cepi sem, fogja tudni kimosni magát mert már vannak bőven halálos áldozatai a covid oltásoknak és az összetevői miatt lesznek is. minden ember akit beoltottak vele mért fog meghalni az oltástól, és ezt senki nem fogja tudni megcáfolni a létező hivatalos anyagok miatt , melyeket már késő eltávolítani az internet felületeiről, mert már kéznél vannak. ezen kívül a platform működése is botrányosan rossz és lassú. és itt van a főbűnösök egyikének saját hivatalos bevallása:

A CEPI és az SK biotudomány bővíti partnerségét a COVID-19 variánsok elleni vakcina kifejlesztésére 2021. márc. 10. Készítette: CEPI  -  covax

RÉSZVÉNY... Akár 14,2 millió dolláros támogatás is támogatja a COVID-19 elleni vakcina kifejlesztését A kibővített partnerség további 12,5 millió dollárt is magában foglal a gyártás több . száz millió adagra való bővítésére. OSLO/SEOUL, 2021. március 10.– A CEPI, a Coalition for Epidemic Preparedness Innovations és az SK bioscience a mai napon bejelentette, hogy kibővített partnerséget alakított ki a SARS-CoV-2 variánsok elleni vakcinajelölt kifejlesztésére. A CEPI akár 14,2 millió dollárt is biztosít az SK bioscience rekombináns fehérje vakcina jelöltjének (GBP510) adaptációjának támogatására az "aggodalomra okot adó változatok" ellen, mint például a Dél-Afrikában először azonosított B.1.351 variáns. Ezzel párhuzamosan a CEPI akár 12,5 millió dollárt is biztosít, hogy segítse az SK biotudományt gyártási módszereik teljes kereskedelmi méretűvé történő előmozdításában, lehetővé téve több száz millió adag előállítását.

A GBP510 jelöltet – amely Dél-Koreában 1/2 fázisú tesztelésen megy keresztül – nanorészecske-platformmal gyártják. A CEPI 2020 decemberében 10 millió dollárt jelentett be az 1/2 fázisú kísérletek költségeire. Ez a finanszírozás része volt egy közös program a Bill & Melinda Gates Alapítvány, hogy támogassa a fejlesztés a "Wave 2" jelöltek, amelyek különböznek a már fejlett fejlesztésű, és alkalmas a több beállítás (pl. vakcinák, amelyek jobb hőmérséklet-stabilitás, a gyártási skálázhatóság, valamint a jobb vagy differenciált immunválasz).

Verseny a vírusmutáció ellen  A COVID-19-et okozó vírus folyamatosan mutálódik. A B.1.1.7 variáns (amelyet először az Egyesült Királyságban azonosítottak) akár 70%-kal is fertőzőbb, mint a Vuhanban megjelent vírus, és azóta bebizonyosodott, hogy összefüggésbe hozható a kórházi kezelés és a halálozás megnövekedett kockázatával. A B.1.351 és P.1 változatok (amelyeket Dél-Afrikában, illetve Brazíliában azonosítottak) még aggasztóbbak. Gyorsan terjednek, újrafertőzhetik azokat, akik korábban már megfertőződtek, és kevésbé hatékonyabbá teszik az ellenintézkedéseket – beleértve a vakcináinkat és a monoklonális antitest-kezeléseinket is. Ezeknek a változatoknak a megnövekedett átvihetősége az elmúlt hetekben tapasztalt globális csökkenő átviteli trendek megfordulását eredményezheti, ami az egészségügyi rendszerek megújult terheit és több halálesetet eredményezhet. Méltányos hozzáférés a világjárvány akut szakaszának befejezéséhez. A vírusmutáció mértéke a vírus globális terjedésének függvénye, ezért elengedhetetlen az átvitel ellenőrzése mindenhol. Az SK biotudomány és a CEPI ezért elkötelezett aMELLETT, hogy lehetővé tegye a COVID-19 vakcinákhoz való globális méltányos hozzáférést, és megállapodtak abban, hogy a vakcinajelölt több száz millió adagját a COVAX eszköz rendelkezésére bocsátják beszerzésre és kiosztásra, ha bebizonyosodik, hogy biztonságos és hatékony. A COVAX-eszköz célja, hogy méltányos hozzáférést biztosítson a COVID-19 vakcinákhoz minden olyan ország számára, amely a fejlesztés minden szintjén részt kíván venni. Eddig több mint 25 millió COVAX dózist szállítottak már több mint 30 országba, azzal a céllal, hogy 2021-ben világszerte 2 milliárd adagot terjesszen.

Az új COVID-19 variánsok gyors megjelenése óriási hatással van az oltási kampányokra szerte a világon, és arra, hogy milyen gyorsan tudjuk megszüntetni ezt a világjárványt. Most a világjárvány új és sokkal kevésbé kiszámítható szakaszába léptünk. Bár sok mindent még nem tudunk az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, Brazíliában és másutt először azonosított változatokról, tudjuk, hogy súlyos fenyegetést jelentenek, amelyet nem szabad alábecsülni.

Ha biztosítani akarjuk az elmúlt évben elért nyereséget, és a lehető leghamarabb véget akarunk vetni a világjárvány akut szakaszának, a lehető legszükségesebben kell lépnünk e változatok terjedésének megfékezése érdekében. Ma a CEPI is elindítja ötéves tervét, hogy jelentősen csökkentse, sőt hosszú távon megszüntesse a járvány és a világjárvány okozta betegségek, köztük a koronavírusok kockázatát. Ha el akarjuk érni ezt a jövőt, most úgy kell cselekednünk, hogy kulcsfontosságú kutatás-fejlesztésbe fektetünk be, hogy optimalizáljuk oltási stratégiáinkat és technológiáinkat.  Dr. Richard Hatchett vezérigazgató, CEPI  >> Örömmel lépünk partnerségre a CEPI-vel a COVID-19 variáns elleni vakcina kutatása és fejlesztése érdekében. A covid-19 vírus új variánsainak kifejlesztését várhatóan időben el tudjuk érni a vakcinaplatform technológiájának gyors felhasználásával. Továbbra is arra törekszünk, hogy felelősséggel győzzük le a világjárványt. Jaeyong Ahn az SK biotudomány vezérigazgatója  „”–VÉGE–„”

A GBP510 vakcina jelölt :  A vakcina jelölt egy rekombináns-fehérje vakcina alapján egy új, kétkomponensű önösszeszerelő nanorészecske kifejlesztett Institute for Protein Design (IPD) a University of Washington. A vakcina két összetevőből áll, az A és a B komponensből. Az A komponens egy rekombináns fehérje, amely a SARS-CoV-2 Spike fehérje egy részéből áll, amelyet receptorkötő tartománynak (RBD) neveznek. Az RBD a Spike azon része, amely lehetővé teszi a vírus számára, hogy kötődjön és megfertőzze az emberi sejteket. Az A komponens fehérjék ezután a B komponens, egy "központi mag" nanorészecske felületéhez kapcsolódnak. E két összetevő kombinációja az RBD antigén optimális expozícióját eredményezi, amelyet aztán az immunrendszer elismer.

['Ennek a jelöltnek a lehetséges előnyei közé tartozik a skálázhatóság, a termosztát, és a platformként való lehetséges felhasználás a jövőben ismeretlen kórokozók elleni vakcinák kifejlesztésére, amelyet X betegségnek neveznek. Ezenkívül a vakcinajelölt preklinikai vizsgálatai azt mutatták, hogy nagyon magas titereket indukál az antitestek semlegesítésére.\n']

Az SK biotudomány a vakcinajelölt fejlesztését a létrehozott technológiai platformokkal és a megfelelő kereskedelmi helyes gyártási gyakorlat (GMP) képességekkel haladta előre. Az SK biotudomány 2021 elején kezdte meg az 1/2 fázisú vizsgálatokat.  Az SK biotudomány és a CEPI elkötelezett a COVID-19 vakcinák globális méltányos hozzáférése mellett, és megállapodtak abban, hogy ezt a vakcinajelöltet a COVID-19 vakcina globális hozzáférési (COVAX) eszközén keresztül beszerzésre és kiosztásra bocsátják, ha bebizonyosodik, hogy biztonságos és hatékony. A COVAX-eszköz célja, hogy méltányos hozzáférést biztosítson a COVID-19 vakcinákhoz minden olyan ország számára, amely a fejlesztés minden szintjén részt kíván venni. CEPI a $ 3,5 milliárd befektetési ügy - A sürgős most. Fordulat a járvány és a világjárvány fertőző betegségei ellen A ma közzétett teljes befektetési ügy a https://endpandemics.cepi.net A CEPI-ről:  :  A CEPI egy innovatív partnerség állami, magán- és jótékonysági és civil szervezetek között, amelyet 2017-ben indítottak Davosban, hogy vakcinákat fejlesszenek ki a jövőbeli járványok megállítására. A CEPI nagy sürgősséggel és a WHO-val együttműködve lépett a COVID-19 megjelenésére válaszul. A CEPI 12 partnerséget kezdeményezett az új koronavírus elleni vakcinák kifejlesztésére. A programok kihasználják a CEPI által már támogatott gyorsreagálású platformokat, valamint az új partnerségeket. A cél az, hogy a COVID-19 vakcinajelölteket a lehető leggyorsabban klinikai tesztelésre állítsa elő. A COVID-19 megjelenése előtt a CEPI kiemelt betegségei közé tartozott az ebola vírus, a Lassa vírus, a közel-keleti légzőszervi szindróma koronavírusa, a Nipah vírus, a Rift Valley Fever vírus és a Chikungunya vírus. A CEPI olyan platformtechnológiákba is beruházott, amelyek felhasználhatók az ismeretlen kórokozók elleni gyors vakcinázására és immunprofilaxiás fejlesztésre (X. betegség).

A COVAX-ról

A COVAX az ACT-Accelerator vakcina pillére. A szervezetet a CEPI, a Gavi, a Vaccine Alliance és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közösen vezeti az UNICEF vezető szállítási partnerével, együttműködve a fejlett és fejlődő országok vakcinagyártóival, a Világbankkal, a civil társadalmi szervezetekkel és másokkal. A COVAX az egyetlen globális kezdeményezés, amely együttműködik a kormányokkal és a gyártókkal annak biztosítása érdekében, hogy a COVID-19 vakcinák világszerte elérhetőek legyenek minden pénzügyi eszköz gazdaságai számára.

Az SK biotudományról

Az SK bioscience egy innovatív dél-koreai biogyógyszerészeti vállalat, amely a vakcina területére specializálódott. Az SK bioscience kifejlesztette a SKYCellFlu nevű sejttenyészet alapú influenza vakcinátTm a WHO 2019-ben előminősítette, a SKYZosterTm, a világ második zsindely elleni vakcinája, és a SKYVaricellaTm, a világ második WHO-s előminősített varicella vakcinája a bárányhimlőre. Kihasználva a vállalat erősségeit a legmodernebb vakcinafejlesztési technológiák, SK bioscience már bővíti a K + F portfolió, beleértve a pneumococcus konjugált vakcina, humán papillomavírus vakcina, tífusz konjugált vakcina és nem replikáló rotavírus vakcina révén házon belüli fejlesztés vagy külső partnerség állami és magánintézmények szerte a világon folytatva a globális egészség. A COVID-19 vakcinaválaszhoz az SK biotudomány a Sars-CoV-2 elleni vakcinajelöltjének fejlesztése alatt áll a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a CEPI támogatásával, és a kialakult fejlesztési és gyártási képességeit felhasználva együttműködik az AstraZeneca és a Novavax COVID-19 vakcinajelöltjeinek kifejlesztésében és gyártásában. Médiakapcsolatok : CEPI E-mail cím: press@cepi.net Telefonszám: +44 7387 055214 SK biotudományi Kft. E-mail cím: Jin99@sk.com

https://pokolafoldon.hu/blog/a-facebook-bunossege

Trump perelni fogja a Google-t a Facebook-ot és a Twitter-t

 

Trump azt állítja, hogy a cenzúra miatt csoportos keresetet nyújt be a Google, a Facebook és a Twitter ellen. Állítása szerint ezek a közösségi oldalak jelentős információkat tüntettek el a választók elöl, amely a választásokat is befolyásolhatta volna. Úgy gondolja, hogy az ilyen jellegű cenzúra befolyásolta a választási eredményeket. Azonban azt nem mondta, hogy milyen bizonyítékai vannak, amely alapján ezt alá tudná támasztani, de egy biztos, hogy a keresetet beadta. Amerikában nagy figyelemmel fogják kísérni a fejleményeket, hiszen a volt elnöknek, még most is nagy a támogató tábora. A felhasználók körében is érdekes lesz ez a per, hiszen sok olyan tartalmat törölnek az oldalak, amely tartalmát indokolatlanul törlik a megosztásokból. Annyi bizonyos, hogy a világon is nagy figyelmet fog kapni ez a per.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.341

A Covid vakcinák olyanok, mint a halálos kígyó MÉREG és a CDC úgy működik, mint a végső kígyóolaj "árus"

 

A kígyóolaj az a kifejezés, amit az emberek a termékek megtévesztő marketingjére használnak, különösen a csalárd egészségügyi ellátással kapcsolatban. A vakcinák laboratóriumokban készített főzetek, amelyek halálos antigéneket és kórokozókat tartalmaznak, és gyakran sokkal súlyosabb egészségkárosodást és halált okoznak, mint az a vírus, amely ellen védeni hivatottak. Minden kígyóolaj-oltás pontosan ugyanazzal a propagandával érkezik, amely azt állítja, hogy tesztelték és bizonyítottan "biztonságosnak és hatékonynak" bizonyultak, de erre soha semmilyen tudományos bizonyítékot nem szolgáltatnak.

Valójában éppen az ellenkezőjét bizonyították, különösen a Covid vakcinák esetében, amelyek kevesebb mint egy év alatt több embert öltek meg, mint az összes vakcina együttvéve, egészen a hamis, csalárd, kígyóolajos Polio oltásig visszamenőleg. Találjátok ki, ki nyeri el minden évben a legjobb "értékesítési díjat", amiért felpörgette a félelem alapú propagandát, hogy eladja az oltóanyagokat, és most ingyen adja őket, mert annyira mérgezőek? Jól tippeltek - a CDC.

A Covid vakcinák tüskés fehérjéi olyanok, mint egy mérges kígyó mérge - mérgező nanorészecskék, amelyek szövetkárosodást okoznak.

A Covid vakcinák a mérgező "kígyóolaj" injekciók "fekete mambája", és már több mint 5000 ember halálát okozták világszerte. A fekete mamba kígyó az emberi szervezet által elviselhető halálos dózis 10-szeresét vagy annál is többet fecskendez be, és egy támadás során többször is megmarhatja az embert, mint egy több dózisú vakcina.

Egy mamba kígyó harapása mindössze 20 perc alatt megölhet egy embert, de a Covid kígyóolajos oltásnak körülbelül 4 napra van szüksége ahhoz, hogy a vér megalvadjon és a szív eléggé begyulladjon ahhoz, hogy halálhoz vezessen, bár szinte minden terhes nő (82%), aki megkapja a Covid kígyóolajos oltást, szinte azonnal megtapasztalja a méhében lévő baba halálát az önkéntelen spontán abortusz révén.

Tudja, a vakcinatűk úgy működnek, mint a mérges kígyó agyarai, olyan genetikailag módosított szervezeteket fecskendeznek be, amelyek megkönnyítik a vér eltömődését vagy "mozgásképtelenné tételét", hasonlóan a kígyóméreghez, amely erősen módosított nyálat tartalmaz, olyan toxinokkal, amelyek megkönnyítik a zsákmányuk mozgásképtelenné tételét.

A mérges kígyóméreg farmakológiai hatásai a neurotoxikus, hemotoxikus vagy citotoxikus kategóriába sorolhatók, akárcsak a Pfizer, a Moderna, a Johnson & Johnson és az AstraZeneca által gyártott összes Covid-19 vakcina. Ahogyan a halálos kígyóméreg sok apró vérrögöt és az erek károsodását válthatja ki, úgy a Covid vakcina "csípése" is növeli a vérnyomást az erek eltömődésével és károsodásával, valamint a szív megterhelésével.

Ezért látunk olyan sok embert, akik megkapják a kígyóolajos vakcinát, akik néhány napon belül szívizomgyulladásban szenvednek (még a CDC-nek is be kellett ezt ismernie, tehát ennyire rossz a helyzet), és egészséges, fiatal felnőttekről beszélünk, köztük olyan katonákról, akik klinikai kísérletekben vettek részt, hogy ezt bizonyítsák.

A halálos Covid "kígyóolaj" vakcinákat ugyanazokban a laboratóriumokban főzték ki, ahol a Covid-19 vírus "funkciógyarapodását" szándékosan az emberek megfertőzésére készítették.

A szervezetet megrontó kémiai orvoslást 100 évvel ezelőtt találták fel az Egyesült Államokban, ugyanabban az időben, amikor az AMA elkezdett minden természetes gyógymódot elferdíteni és kígyóolajnak nevezni, de a valaha létrehozott legrosszabb, legveszélyesebb "kígyóolaj" oltásokat mRNS és tüskés fehérje hasznos terhelésű injekcióknak nevezik. Ezek a mérgező "orvosi kísérletek" soha nem lennének legálisak, ha csak természetes összetevőkből állnának. Hogyan jutottunk idáig?

Az 1920-as, 30-as és 40-es években az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) elkezdett minden természetes gyógymódot és gyógymódot "kígyóolajnak" és minden természetes gyógyítót "kuruzslónak" nevezni annak érdekében, hogy mindenféle egészségügyi problémára több ezer őshonos gyógymódot lejárasson, miközben fizetéseket vett fel hamis "jóváhagyási pecsétért" a kémiai vényköteles gyógyszerekért, amelyek betegségeket és rendellenességeket okoznak, nem pedig orvosolják vagy megelőzik azokat. Az allopátiás orvoslás volt az új kígyóolaj, és néhány évtizeddel később a vakcinák lettek az új kígyóméreg.

Az oltóanyagok nem csak értéktelen főzetek, hanem halálos készítmények, amelyek ma már vérrögöket, gyulladt szíveket és tömeges halált okoznak. Bárki, aki ezeket a mocskos oltóanyagokat erőlteti, árulja vagy felírja, ismert árusnak vagy sarlatánnak számít. Azokat, akik az oltóanyag- és gyógyszeripari komplexum számára írnak (gyógyszeripari forgatókönyvet öklendeznek fel), shilleknek nevezik.

A Covid-19 vakcinák nem biztonságosak vagy hatékonyak; nem biztonságosak és hibásak. Látogasson el a CovidVaccineReactions.com oldalra, ha már kapott egy-két mérgező Covid oltást, és mellékhatásokat, vérrögöket vagy egyéb mellékhatásokat tapasztal. Ezután hangolja internetes frekvenciáját a Pandemic.news-ra, hogy friss híreket kapjon ezekről az emberiség elleni bűntettekről, amelyeket oltás álcája alatt adnak be.

A cikk forrásai a következők:

Pandemic.news

NaturalNews.com

TruthWiki.org

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-vakcinak-olyanok-mint-a-halalos-kigyo-mereg-es-a-cdc-ugy-mukodik-mint-a-vegso-kigyoolaj-arus

Felrobbant egy hajó a Dubaji kikötőben!

 

Nagy robbanást láttak Dubajban, a Jebel Ali kikötőben, éjfél körül, szerda este. Az állami média szerint a robbanást hajótűz okozta. Még nem jelentettek áldozatokat. Azonban elgondolkodtató, hogy egy hajótűzben mi okozott ekkora robbanást. A hajó üzemanyagja nem képes ekkora detonációra. Nem hozták nyilvánosságra, hogy a hajón mit szállítottak, vagy mit tároltak. Valószínű, hogy az esetet balesetként fogják kezelni és a valós okot sosem tudjuk meg.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.342

A következő 10 évben be kell zárni az összes repülőteret, be kell tiltani a marha- és bárányhúst, és le kell állítani az új épületek építését

 

A brit kormány jelentése szerint a következő 10 évben be kell zárni az összes brit repülőteret, be kell tiltani a marha- és bárányhúst, és az éghajlatváltozás nevében le kell állítani az új épületek építését.

Az Oxfordi Egyetem és a londoni Imperial College által az Egyesült Királyság kormánya számára készített jelentésből kiderül, hogy az összes repülőteret be kell zárni, a marha- és bárányhús fogyasztását illegálissá kell tenni, és az új épületek építését sem engedélyezik annak érdekében, hogy teljesüljön a 2050-ig történő nulla kibocsátásra vonatkozó törvényi kötelezettség.

A jelentés szerint 2020 és 2029 között minden repülőteret be kell zárni, kivéve a Heathrow, a glasgow-i és a belfasti repülőteret, amelyek csak azzal a feltétellel maradhatnak nyitva, ha a repülőtérre és a repülőtérről való eljutás vasúton történik.

A fennmaradó repülőtereket 2030 és 2049 között kell bezárni, mivel a 2050-re vállalt zéró kibocsátásra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez az Egyesült Királyság minden polgárának jelentős időre "le kell állnia a repülőgépek használatával".

Ezen túlmenően a jelentés szerint az éghajlatváltozásról szóló törvényben foglaltak betartása érdekében a lakosságnak fel kell hagynia mindennel, ami kibocsátást okoz, függetlenül annak energiaforrásától. A jelentés szerint ez azt fogja megkövetelni, hogy a lakosság soha többé ne egyen marhahúst vagy bárányhúst.

Ennek érdekében a marha- és bárányhús fogyasztása 2020 és 2029 között 50%-kal csökken. Ezt követően 2030 és 2049 között a marha- és bárányhús fogyasztását fokozatosan megszüntetik.

A jelentés azt is megerősíti, hogy az új épületek építését 2050-ig be kell szüntetni.

A lényeg az, hogy minden olyan eszköz, amely szén-dioxidot használ, 2050-ben lényegében nulla értékű lesz. Ez viszont ösztönözheti a nagyobb mértékű felhasználást 2050-ig - például az új épületek sokkal gyorsabb ütemű építését a következő 30 évben, tudván, hogy az építkezéseket ezután le kell állítani.

A 2019 novemberében megjelent jelentés szerzője a "UK Fires", amely a Cambridge-i, az Oxfordi, a Nottinghami, a Bath-i és a londoni Imperial College - Neil Ferguson professzor otthona - egyetemek együttműködésével jött létre.

Az "Absolute Zero" címet viselő jelentés egy kutatási együttműködés, amelyben a szerzők feltárják, hogy mit kell tennie az Egyesült Királyságnak ahhoz, hogy teljesítse a törvényi előírást, miszerint 2050-re el kell érnie a nettó nulla kibocsátást, és ez egy megrázó olvasmány.

Az események menetrendje azonban jelentősen felgyorsulhat, mivel a kormány 2021 áprilisában törvénybe iktatott egy új célt, amely szerint 2035-ig 78%-kal kell csökkenteni a kibocsátást.

 

 

A jelentés szerzői szerint a legfontosabb üzenetek a következők.

Az energiaigényünk csökkentése mellett a zéró kibocsátás eléréséhez a mai technológiákkal a repülés, a hajózás, a bárány- és marhahús, a kohósalak és a cement fokozatos megszüntetése szükséges.

A munkahelyekkel és a telephelyekkel kapcsolatban a következőket mondják -

Két kulcsfontosságú következménye van annak, ahogyan az életünket éljük: először is, az épületek sokkal drágábbak lesznek, mert az építésre vonatkozó korlátozások jelentős hiányt generálnak; másodszor, a közlekedés sokkal drágább lesz, mert a légi közlekedésre vonatkozó korlátozások többletkeresletet generálnak más közlekedési formák iránt.

Azok, akik most, 2019-ben kezdik a középiskolát, 2050-ben 43 évesek lesznek. Kulcskérdés, hogy milyen oktatás felel meg a nagyon eltérő iparágaknak. Még mindig repülőgép-pilótákat kellene képeznünk? Vagy repülőmérnököket?

És ezt a követelmények végrehajtásáról állítják -

Az abszolút zéró eléréséhez egyértelműen jelentős magatartásbeli változásokra van szükség. Elvileg ezeket a változásokat az árak megváltoztatásával lehetne előidézni, és így egyértelmű ösztönzést nyújtani a viselkedés megváltoztatására. Az alternatíva az, hogy a kormány megtilt bizonyos magatartásformákat, és szabályozza a termelési folyamatokat.

Talán elgondolkodik azon, hogy vajon hogyan a fenébe fogják megszerezni a lakosság támogatását a repülőterek bezárásához és a marha- és bárányhús fogyasztásának leállításához?

Nos, azt állíthatjuk, hogy már most is jó úton haladnak afelé, hogy számos repülőtér bezárását biztosítsák, köszönhetően azoknak a drákói törvényeknek, amelyekkel a britek 2020 márciusa óta élnek az NHS védelme és az életek megmentése nevében.

Vajon csak véletlen egybeesés, hogy négy hónappal a jelentés közzététele után az Egyesült Királyság kormánya bevezette a koronavírus-törvényt, és nemzeti zárlatot vezetett be, amely megtizedelte az utazási ágazatot? A jelentés gyors átolvasása alapján a zárlat valódi oka az lehetett, hogy a kormány teljesíteni tudja a kibocsátáscsökkentésre vonatkozó jogi kötelezettségét.

Ugyanúgy megkapják a támogatást, mint ahogyan a Covid-19 terjedésének megállítása ürügyén nevetséges, drákói törvények bevezetéséhez is megkapták a támogatást. Olyan törvények, amelyek megtizedelték a kisvállalkozásokat, elvették a szabadságjogainkat, és létrehozták a valaha volt legnagyobb egészségügyi válságot, mivel az NHS-t Nemzeti Covid-szolgálattá, majd Nemzeti Oltási Szolgálattá alakították át.

Mindezt pszichológiai manipulációval és kényszerítéssel érték el. Ez nem vélemény, ez tény, és mindez hivatalos brit kormányzati dokumentumokban dokumentálva van, amelyeket itt és itt olvashat.

És pontosan ugyanazt a taktikát fogják alkalmazni, hogy biztosítsák, hogy az összes repülőteret bezárják, és soha többé ne egyenek marha- vagy bárányhúst - ezt javasolja az "Abszolút Zéró" jelentés az Egyesült Királyság kormányának, hogy a törvény által előírt célokat elérje.

 

 

Társadalmi normák és egyéni viselkedés

A kormányzat által ajánlott intézkedések (pl. energiatakarékosság) és az egyének által leggyakrabban végrehajtott intézkedések (pl. újrahasznosítás) között nincs összhang. Az olyan nagy hatású intézkedéseket, mint a házak jobb szigetelése és a repülőgépek használatának mellőzése, figyelmen kívül hagyják a kisebb, nagy horderejű intézkedések javára, mint például a műanyag szívószálak használatának mellőzése. Ez lehetővé teszi az egyének számára, hogy elégedetten érezzék, hogy "megteszik a magukét", anélkül, hogy ténylegesen megváltoztatnák az életmódjukat, ami a nulla kibocsátási cél eléréséhez szükséges. A nagyszabású társadalmi változások sikeréhez új megközelítésre van szükség.

Miközben a gondolat, hogy a társadalom radikális, értelmes lépéseket tegyen a nulla kibocsátási célok elérése érdekében, kritizálható idealizmusként, tanulhatunk a történelmi kulturális változásokból. Nem is olyan régen még bátorították a cigarettázást, és elfogadhatónak tartották a gyermekek által látogatott nyilvános helyeken, az ittas vezetést olyan rendszerességgel gyakorolták, hogy évente 1000 ember halálát okozta az Egyesült Királyságban, a szexuális irányultságon alapuló megkülönböztetést pedig törvénybe foglalták. Ezek a magatartások ma már elítélendőnek tűnnek, ami azt mutatja, hogy a társadalom képes elismerni bizonyos magatartások negatív következményeit, és társadalmilag törvényen kívül helyezni azok gyakorlását. Ezért a hangsúlyt az új társadalmi normák kialakulásának felgyorsítására kell helyezni, bízva abban, hogy a változás megtörténhet.

A viselkedéstudományok bizonyítékai, valamint a dohányzással és alkoholfogyasztással kapcsolatos magatartás megváltoztatásával kapcsolatos hosszú közegészségügyi tapasztalatok azt mutatják, hogy a tájékoztatás önmagában nem elegendő a magatartás megváltoztatásához. Az ebben a jelentésben leírt típusú változásokhoz szélesebb körben kell gondolkodnunk azokról a gazdasági és fizikai összefüggésekről, amelyekben a tervezők, mérnökök és a lakosság tagjai a szén-dioxid-kibocsátást meghatározó döntéseket hoznak.

Ugyanakkor a problémákról és a javasolt megoldások hatékonyságáról szóló világos, pontos és átlátható tájékoztatás elengedhetetlen a politikai beavatkozások közvélemény általi támogatásának fenntartásához. A kommunikáció megfogalmazása is fontos. A félelemről és az éghajlati válságról szóló üzenetek hatástalannak bizonyultak a változás motiválására.

A kibocsátáscsökkentés kihívásának hosszú távú volta, valamint a kis egyéni intézkedések azonnali vagy akár nyilvánvaló következményeinek hiánya miatt kihívást jelent, hogy ezeket az intézkedéseket összekapcsolják a nagyszabású éghajlati válsággal. Ez lehetővé teszi, hogy az egyének olyan döntéseket hozzanak, amelyek ellentétben állnak a kibocsátáscsökkentési szándékukkal.

A tudományos leírás nem mindig a leghatékonyabb kommunikációs eszköz, és a nulla kibocsátás népszerűsítésére használt nyelvezetnek nem a "környezetbarát" és "zöld" lexikonra kellene összpontosítania, hanem inkább az emberi kiteljesedésre apelláló cselekvések őszinte leírására. Az időfelhasználási tanulmányokból származó bizonyítékok azt mutatják, hogy az emberi kiteljesedés nem szigorúan az energiafelhasználástól függ - azok a tevékenységek, amelyeket a legjobban élvezünk, a legalacsonyabb energiaigényűek.

A fogyasztók elégedettek lehetnek a nulla kibocsátású környezetben.

 

 

De megkapják a szükséges támogatást azáltal is, hogy az iskolákban kondicionálják és indoktrinálják a gyermekeiteket -

"A nehéz döntésekkel kezdve az oktatási környezetnek meg kell adnia az emberiség által meghozandó intézkedések ütemezését annak érdekében, hogy 2050-re elérjük a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó célkitűzéseinket. Ha 2050-től visszafelé haladunk, és egymás után kidolgozzuk, hogy milyen sorrendben és milyen időzítéssel kell végrehajtani a legfontosabb mérséklési intézkedéseket, akkor kialakítható a szükséges visszafogottság ütemterve.

A középiskolai rendszerben ez az útiterv alapvető fontosságú ahhoz, hogy az iskolásokból elkerülhetetlenül felmerülő kérdéseket lehessen feltenni. Ez lehetővé teszi a valódi változások feltárását azok gondolkodásmódjában, akiknek később életük során minden eddiginél jobban kell majd elfogadniuk a változásokat.

Hatalmas kérdések fognak felmerülni, mint például: eltűnnek-e a belsőégésű motorok, eltűnnek-e a repülőgépek, eltűnik-e a hús- és tejtermelés, és le kell-e állnunk az építkezéssel? Azzal, hogy az iskolások felismerik, hogy a hatalmas kérdések feltevése helyénvaló, lehetővé tesszük, hogy a változás az oktatáson keresztül is elfogadható legyen.

Mindezt azért, hogy állítólag csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátást a globális felmelegedés állítólagos veszélye miatt.

Az Egyesült Királyságban az egy főre jutó átlagos szén-dioxid-kibocsátás évente 12,7 tonna CO2e.

Ahhoz, hogy 12,7 tonna CO2e-t termeljen, 80 napon keresztül kellene teljes erővel működnie a fűtésnek.
Egy átlagos autóval 23 000 mérföldet kellene vezetnie ahhoz, hogy 12,7 tonna CO2e-t bocsásson ki (ez egyszer körbejárja a világot).
Több mint 1000 marhaszeletet kellene megenni ahhoz, hogy 12,7 tonna CO2e-t termeljünk.
A kb. 38 000 megatonna CO2e globális éves szén-dioxid-kibocsátás szempontjából a 12,7 tonna nem tűnik soknak. De ha figyelembe vesszük, hogy csak az Egyesült Királyságban 68 millió ember él, világszerte pedig közelít a 8 milliárdhoz, akkor hirtelen úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság törvényben rögzített és jogilag teljesítendő célkitűzés teljesítése érdekében talán egyszerűbb lenne csökkenteni az Egyesült Királyság lakosságát.

Az elmúlt tizenhat hónapban -

Lezárást lezárás után, amely tönkretette a kisvállalkozásokat és a légi közlekedési ágazatot.

Bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy időseket és kiszolgáltatottakat eutanáziát végeztek idősotthonokban, majd azt mondták, hogy a Covid-19-ben haltak meg.

Statisztikák, amelyek szerint minden 5 állítólagos Covid-19 halálesetből 3 a fogyatékkal élőkre esik.

És egy kísérleti oltási program, amely nem akadályozza meg az állítólagos Covid-19 vírus elkapását vagy terjesztését. A hatóságok azonban rendkívül lelkesen oltanak be minden férfit, nőt és gyermeket. Mindezt annak ellenére, hogy több mint 1 millió mellékhatást jelentettek az MHRA sárga kártyás rendszerének, és több mint 1400 halálesetet. Az MHRA szerint a mellékhatásoknak mindössze 1-10%-át jelentik be.
El kell olvasni az "Absolute Zero" jelentést, amelynek szerzői az Oxfordi Egyetem és a londoni Imperial College, az előbbi az AstraZeneca Covid-19 vakcinájának feltalálója, az utóbbi pedig közreműködött a hibás modellek kidolgozásában, amelyekkel drákói zárlatokat indokoltak mind az Egyesült Királyságban, mind az USA-ban.

Mert ha ezt megteszik, akkor rájönnek, hogy az elmúlt tizenhat hónap egy sokkal baljósabb napirend része volt, amely még csak most kezdődött.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-kovetkezo-10-evben-be-kell-zarni-az-osszes-repuloteret-be-kell-tiltani-a-marha-es-baranyhust-es-le-kell-allitani-az-uj-epuletek-epiteset

200 millió eurót fizetett ki a német kormány a tesztekért!

 

Áprilisban a tesztkészletek piaci ára egységenként csak 2,50 és 2,80 euró között mozgott. Számos számla és árajánlat, amelyeket SZ, NDR és WDR kapott, ezen keretek között szerepelnek. A tesztkészletek szállítói arról számolnak be, hogy a gyorsteszt-üzemeltetők jelenleg 1,80–2 euróért vásárolhatják meg a teszteket. Még a szupermarketláncokban is jelenleg két euróért állnak rendelkezésre a tesztek. Tavasszal azonban a magán tesztüzemeltetők tesztkészletenként átlagosan legfeljebb hat eurót számláztak. Ezt mutatja a szövetségi államokban a törvényben előírt egészségbiztosítási szövetségek (KV) felmérése. A magán tesztüzemeltetők benyújtják számláikat ezeknek az orvosszövetségeknek, és onnan kapják meg a pénzt, amelyet a szövetségi kormány végül megtérít a KV regionális irodáinak. A kereskedelmi tesztüzemeltetők szinte mindig olyan anyagköltségeket számoltak fel, amelyek jóval meghaladták a szokásos kiskereskedelmi árakat. A KV Berlinnek tesztkészletenként átlagosan 5,55 euró, Szász-Anhalt 5,66, Alsó-Szászország 5,71, Hamburgnak pedig pontosan 6 eurót kellett megtérítenie tesztkészletenként. A Szövetségi Egészségügyi Minisztérium adatai szerint májusban tesztenként átlagosan 5,58 eurót számláztak Németországban. Magyarországon is hatalmas üzlet a teszt és itt is a szabályzott árak messzemenőkig sokkal magasabb összegeket számláztak az államnak, illetve a magánúton történő eredmények lekérésére. Azonban a világon, már csak papíron alkalmazzák a teszteket, valós jelentőségük nincs, mert alkalmatlan a vírus kimutatására, csak Magyarországon tulajdonítanak jelentőséget a teszteknek. Amíg a magyarok csendben várják a negyedik hullámot, addig sokan milliárdokat keresnek a nemzet hallgatása miatt. A többi nyugati ország fellázad a "járvány" ellen, addig a magyarok várják a következő nemlétező hullámot.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.344