A kígyóolaj az a kifejezés, amit az emberek a termékek megtévesztő marketingjére használnak, különösen a csalárd egészségügyi ellátással kapcsolatban. A vakcinák laboratóriumokban készített főzetek, amelyek halálos antigéneket és kórokozókat tartalmaznak, és gyakran sokkal súlyosabb egészségkárosodást és halált okoznak, mint az a vírus, amely ellen védeni hivatottak. Minden kígyóolaj-oltás pontosan ugyanazzal a propagandával érkezik, amely azt állítja, hogy tesztelték és bizonyítottan "biztonságosnak és hatékonynak" bizonyultak, de erre soha semmilyen tudományos bizonyítékot nem szolgáltatnak.

Valójában éppen az ellenkezőjét bizonyították, különösen a Covid vakcinák esetében, amelyek kevesebb mint egy év alatt több embert öltek meg, mint az összes vakcina együttvéve, egészen a hamis, csalárd, kígyóolajos Polio oltásig visszamenőleg. Találjátok ki, ki nyeri el minden évben a legjobb "értékesítési díjat", amiért felpörgette a félelem alapú propagandát, hogy eladja az oltóanyagokat, és most ingyen adja őket, mert annyira mérgezőek? Jól tippeltek - a CDC.

A Covid vakcinák tüskés fehérjéi olyanok, mint egy mérges kígyó mérge - mérgező nanorészecskék, amelyek szövetkárosodást okoznak.

A Covid vakcinák a mérgező "kígyóolaj" injekciók "fekete mambája", és már több mint 5000 ember halálát okozták világszerte. A fekete mamba kígyó az emberi szervezet által elviselhető halálos dózis 10-szeresét vagy annál is többet fecskendez be, és egy támadás során többször is megmarhatja az embert, mint egy több dózisú vakcina.

Egy mamba kígyó harapása mindössze 20 perc alatt megölhet egy embert, de a Covid kígyóolajos oltásnak körülbelül 4 napra van szüksége ahhoz, hogy a vér megalvadjon és a szív eléggé begyulladjon ahhoz, hogy halálhoz vezessen, bár szinte minden terhes nő (82%), aki megkapja a Covid kígyóolajos oltást, szinte azonnal megtapasztalja a méhében lévő baba halálát az önkéntelen spontán abortusz révén.

Tudja, a vakcinatűk úgy működnek, mint a mérges kígyó agyarai, olyan genetikailag módosított szervezeteket fecskendeznek be, amelyek megkönnyítik a vér eltömődését vagy "mozgásképtelenné tételét", hasonlóan a kígyóméreghez, amely erősen módosított nyálat tartalmaz, olyan toxinokkal, amelyek megkönnyítik a zsákmányuk mozgásképtelenné tételét.

A mérges kígyóméreg farmakológiai hatásai a neurotoxikus, hemotoxikus vagy citotoxikus kategóriába sorolhatók, akárcsak a Pfizer, a Moderna, a Johnson & Johnson és az AstraZeneca által gyártott összes Covid-19 vakcina. Ahogyan a halálos kígyóméreg sok apró vérrögöt és az erek károsodását válthatja ki, úgy a Covid vakcina "csípése" is növeli a vérnyomást az erek eltömődésével és károsodásával, valamint a szív megterhelésével.

Ezért látunk olyan sok embert, akik megkapják a kígyóolajos vakcinát, akik néhány napon belül szívizomgyulladásban szenvednek (még a CDC-nek is be kellett ezt ismernie, tehát ennyire rossz a helyzet), és egészséges, fiatal felnőttekről beszélünk, köztük olyan katonákról, akik klinikai kísérletekben vettek részt, hogy ezt bizonyítsák.

A halálos Covid "kígyóolaj" vakcinákat ugyanazokban a laboratóriumokban főzték ki, ahol a Covid-19 vírus "funkciógyarapodását" szándékosan az emberek megfertőzésére készítették.

A szervezetet megrontó kémiai orvoslást 100 évvel ezelőtt találták fel az Egyesült Államokban, ugyanabban az időben, amikor az AMA elkezdett minden természetes gyógymódot elferdíteni és kígyóolajnak nevezni, de a valaha létrehozott legrosszabb, legveszélyesebb "kígyóolaj" oltásokat mRNS és tüskés fehérje hasznos terhelésű injekcióknak nevezik. Ezek a mérgező "orvosi kísérletek" soha nem lennének legálisak, ha csak természetes összetevőkből állnának. Hogyan jutottunk idáig?

Az 1920-as, 30-as és 40-es években az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) elkezdett minden természetes gyógymódot és gyógymódot "kígyóolajnak" és minden természetes gyógyítót "kuruzslónak" nevezni annak érdekében, hogy mindenféle egészségügyi problémára több ezer őshonos gyógymódot lejárasson, miközben fizetéseket vett fel hamis "jóváhagyási pecsétért" a kémiai vényköteles gyógyszerekért, amelyek betegségeket és rendellenességeket okoznak, nem pedig orvosolják vagy megelőzik azokat. Az allopátiás orvoslás volt az új kígyóolaj, és néhány évtizeddel később a vakcinák lettek az új kígyóméreg.

Az oltóanyagok nem csak értéktelen főzetek, hanem halálos készítmények, amelyek ma már vérrögöket, gyulladt szíveket és tömeges halált okoznak. Bárki, aki ezeket a mocskos oltóanyagokat erőlteti, árulja vagy felírja, ismert árusnak vagy sarlatánnak számít. Azokat, akik az oltóanyag- és gyógyszeripari komplexum számára írnak (gyógyszeripari forgatókönyvet öklendeznek fel), shilleknek nevezik.

A Covid-19 vakcinák nem biztonságosak vagy hatékonyak; nem biztonságosak és hibásak. Látogasson el a CovidVaccineReactions.com oldalra, ha már kapott egy-két mérgező Covid oltást, és mellékhatásokat, vérrögöket vagy egyéb mellékhatásokat tapasztal. Ezután hangolja internetes frekvenciáját a Pandemic.news-ra, hogy friss híreket kapjon ezekről az emberiség elleni bűntettekről, amelyeket oltás álcája alatt adnak be.

A cikk forrásai a következők:

Pandemic.news

NaturalNews.com

TruthWiki.org

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-vakcinak-olyanok-mint-a-halalos-kigyo-mereg-es-a-cdc-ugy-mukodik-mint-a-vegso-kigyoolaj-arus