2023. október 26., csütörtök

A Budapesti WHO elleni tüntetésének szervezése

“Új-zélandi politikus: „A kormány minden mellékhatásról tudott az oltás beadása előtt”.”

 

Liz Gunn, új-zélandi politikus bűnügyi vizsgálatot követel a kovid-“oltás” okozta halálesetek ügyében. (…)

https://tkp.at/2023/10/26/neuseelaendischer-politikerin-die-regierung-kannte-jede-nebenwirkung-bevor-eine-einzige-impfung-in-neuseeland-verabreicht-wurde/

Gunn egy komoly dolgot állít:

„Az információszabadságra vonatkozó törvény révén bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy a kormány minden mellékhatásról tudott, mielőtt egyetlen “oltást” is beadtak volna Új-Zélandon. Állításának forrásai itt találhatók:
https://www.docdroid.net/htV2dnZ/h202117570-response-0-pdf
https://www.docdroid.net/hDgvjvo/h202203737-nightingale-final-pdf

Gunn elmagyarázta, hogy az új-zélandi kormány még azelőtt hozzáfért a Pfizer forgalomba hozatalt követő adataihoz, amelyek 1.223 halálesetet és több oldalnyi nemkívánatos eseményt tartalmaztak, mielőtt 2021. március 10-én megkezdte volna a tömeges oltási kampányát.

A Pfizer adatai: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf


Biró Éva

Neil Oliver: A valódi ellenség

Forrás: Neil Oliver @ YouTube

‘…it’s time to look up and see the real problem, the real enemy’
https://youtu.be/WleLAd1INyA

Kiszivárgott az EU és a Pfizer közti szerződés: A hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek!

 

És kiszivárgott az EU és a Pfizer közti szerződés is, kitakarások nélkül: A hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek!


https://tkp.at/2023/10/26/ungeschwaerzter-vertrag-eu-pfizer-wirksamkeit-nebenwirkung-und-langzeitfolgen-unbekannt/


Az EU mintegy 100 milliárd euró értékben 5,4 milliárd vakcinaadagról írt alá szerződést a Pfizerrel. A szerződésben világosan benne szerepel, hogy a hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények nem ismertek. (…)

Tegnap a Dél-Afrikával kötött Pfizer szerződés került nyilvánosságra, amely ugyanezeket a bekezdéseket tartalmazza. Ma pedig Kim Dotcom közzétette az EU-szerződését.
A 48. oldalon a következő olvasható:

“A résztvevő tagállam tudomásul veszi, hogy a vakcina és a vakcinával kapcsolatos anyagok, valamint azok összetevői és alkotóelemei a kovid világjárvány miatti vészhelyzetre való tekintettel gyorsan lettek kifejlesztve és a résztvevő tagállamok számára történő rendelkezésre bocsátás után is tovább vizsgálják az APA (Advance Purchase Agreement= Előzetes adásvételi szerződés) keretein belül. A résztvevő tagállam elismeri továbbá, hogy a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága jelenleg nem ismert és hogy a vakcinának lehetnek olyan nemkívánatos hatásai, amelyek jelenleg nem ismertek…

A teljes dokumentum itt olvasható: https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/10/Contract-EU-Pfizer.pdf

https://orvosokatisztanlatasert.hu/kiszivargott-az-eu-es-a-pfizer-kozti-szerzodes-a-hatekonysag-a-mellekhatasok-es-a-hosszu-tavu-kovetkezmenyek-ismeretlenek/