2020. november 28., szombat

A COVID-járványnak vége, nincs szükség oltásokra - mondja a Pfizer volt alelnöke

 

Míg a Pfizer Pharmaceuticals a koronavírus elleni vakcina kiadásáról szólt, addig a cég volt alelnöke és tudományos főorvosa, Dr. Michael Yeadon azt mondta, hogy nincs szükség semmilyen oltásra a COVID-19 járvány végéhez.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer Pharmaceutical volt alelnöke és vezérkutatója elmondta, hogy nincs szükség semmilyen oltásra a COVID-19 járvány végéhez. A Pfizer nemrégiben került a címlapokra, miután bejelentette a Covid Vaccine folyamatban lévő tárgyalásának sikerét.

A Lockdown Skeptics című cikkben megjelent cikk szerint Dr. Michael Yeadon azt írta: „A pandémia oltásához egyáltalán nincs szükség oltásokra. Még soha nem hallottam ilyen hülyeségeket az oltásokról. Nem oltja be azokat az embereket, akiket nem fenyeget a betegség. Azt sem tervezi, hogy fitt és egészséges emberek millióit oltja be olyan oltóanyaggal, amelyet még nem teszteltek alaposan emberen. "

OLVASSA EL | COVID-19 vakcina: A Pfizer a jövő hónap sürgősségi jóváhagyását célozza meg, nyílt levélben mondja a vezérigazgató

Hozzászólásai az Egyesült Királyság kormányzati ügynökségének, a sürgősségi helyzetek tudományos tanácsadó csoportjának (SAGE) átfogó kritikájának végén érkeztek, amelynek feladata a központi kormány sürgősségi tanácsadás.

Fontos szerepet játszott a SAGE az Egyesült Királyság nyilvános zárolási politikájának meghatározásában, válaszként a COVID-19 vírusra.

A SAGE által elkövetett néhány alapvető hibát Yeadon kiemelte előfeltevéseiben, amelyek átfogó következtetéseik gyökeresen elromlanak, ami a lakosság „kínzásához vezetett az elmúlt mintegy hét hónapban”.

„A SAGE szerint mindenki fogékony volt, és csak 7% -uk fertőzött. Szerintem ez szó szerint hihetetlen. Nem vettek figyelembe minden előzményt a légzőszervi vírusok elleni immunológiai memória területén. Vagy nem látták, vagy figyelmen kívül hagyták számos, világszinten vezető klinikai immunológus kiváló minőségű munkáját, amelyek azt mutatják, hogy a lakosság körülbelül 30% -ának volt előzetes immunitása. "

„Emellett ki kellett volna zárniuk a„ fogékonyak ”közül a legfiatalabb gyermekek nagy részét, akik úgy tűnik, hogy nem fertőződnek meg, valószínűleg azért, mert éretlen biológiájuk azt jelenti, hogy sejtjeik kevesebbet expresszálnak a tüskefehérje receptorból, az úgynevezett ACE2-ből. Nem feltételeztem, hogy minden kisgyerek nem vesz részt az átvitelben, de úgy gondolom, hogy a kétharmados érték nagyon konzervatív. Egyébként nem anyag ”- írta Yeadon

„Tehát a SAGE bizonyíthatóan téved egy igazán fontos változóban: nem vettek fel előzetes immunitást, míg a bizonyítékok egyértelműen 30% körüli értékre utalnak (és közel 40% -ra, ha néhány kisgyermeket is beleszámítunk, akik technikailag„ ellenállóak ”) mint az „immun”) ”- írta Yeadon

És figyelembe véve az állomány immunitásának valóságát, amikor a vírus iránti fogékonyság ilyen alacsony, 28-35% körüli szintre csökken, „ez a populáció már nem tudja támogatni a betegség egyre terjedő kitörését”, és így a vírus „elapad és eltűnik”.

„A járvány gyakorlatilag elmúlt, és a megfelelően működő NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) könnyen kezelheti. Ennek megfelelően azonnal meg kell engedni az országnak, hogy visszatérjen a normális élethez. ” - fejezi be Yeadon.

 

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-jarvanynak-vege-nincs-szukseg-oltasokra-mondja-a-pfizer-volt-alelnoke.html

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk Kísérlet a világkormányzás bevezetésére

 

A járvány az első szakaszában Kína elleni kereskedelmi háború volt, amely az exportra termelő ipari szektort is leállította. Mindehhez Kína ellenes faji jellegű kampányok is kapcsolódtak.
A Második szakaszában a pénzügyi összeomlás veszélyét túlszárnyalta a félelem és a pénzpiac manipulációja. Kibontakozott egy globális pénzügyi válság, amely 2020 februárjában érte el csúcspontját, és a pénzpiacok és a tőzsdék részbeni összeomlását eredményezte. A kőolaj világpiaci árának a drasztikus csökkenése rekord méretű volt. Mindez azonban nem spontán történt. A bennfentes kereskedelem és a beavatottak előzetes tájékoztatása a szakemberek számára tetten érhető volt. A tőzsdék és a pénzpiacok összeomlásában kulcsszerepet játszottak a félelemkeltést végző médiumok.
A harmadik periódusban kerültek előtérbe a korlátozások, a házi fogságban tartás és a világgazdaság megbénítása. 2020 februárjában mintegy hatezer milliárd dollár értékű részvény és értékpapír árzuhanása következett be. Igen sok kisjövedelmű vállalkozás megtakarítása ment veszendőbe, de tömegesen került sor vállalati csődökre is. A nagy intézményi befektetők számára ez viszont lehetőséget biztosított, hogy fedezeti alapjaik segítségével mélyen az értékük alatt vásárolhassák fel a fizetésképtelenné vált vállalatokat.
Világméretű stratégia indult be az egész emberiség ellen, amely elvezethet nagymértékű globális munkanélküliséghez és elszegényedéshez. Ahhoz, hogy ez a stratégia sikeres legyen, az irányítóknak el kellett érniük, hogy az emberek elhiggyék, minderre a korlátozásra szükség van az egészségügyi válság leküzdéséhez.
A „Big Money”-nak, Deep State-nek nevezett államok feletti hatalom ezért ambivalensen viszonyul a gazdasági élet újraindításához. A „Big Money” azt kívánta a politikusoktól, hogy ameddig lehet, tartsák az embereket karanténban, akadályozzák a mozgásukat és halasszák el a nemzetgazdaságok beindítását. Az emberek támogatását pedig a túldimenzionált félelemkampánnyal biztosítsák a maguk számára.
Kibontakozóban van a globális kapitalizmusnak egy újabb szakasza. Valamennyi nemzetállamot alá akarnak rendelni a globális kormányzást végző, informálisan működő világkormánynak.
Az elhúzódó korlátozások, a lakosság otthonmaradásra kényszerítése következtében az emberek nélkülözhetetlen erőforrásai elváltak a termelő folyamatoktól. Az értéket előállító reálgazdaságot sikeresen leállították hosszabb időre. Ez persze megbénította a gazdasági élet és a többi életfunkció normális reprodukcióját. Itt nem csak az olyan élethez szükséges javak előállításáról van szó, mint az élelem vagy az egészségügyi szolgáltatások, az iskolaügy, a lakhatás, de szó van a társadalmi viszonyok egészének, a politikai intézményeknek, a kulturális életnek és a nemzeti önazonosságnak is a reprodukciójáról.
A főáramlatú tömegtájékoztatás kulcsintézményei, amelyek magántulajdonban vannak, nem számolnak be arról, hogy a szupergazdag pénzoligarchiák és a tulajdonukban lévő pénzrendszer intézményei egyre nyíltabban háborút viselnek az értékelőállító reálgazdaság ellen. Ebben a pénzügyi-gazdasági háborúban óriási előnyt jelent számukra az, hogy a magántulajdonukban lévő pénzrendszer hitelez mind az államoknak, mind a reálgazdaságban működő vállalatoknak.
A megtervezett vírusjárvány segítségével az államok feletti pénzhatalom sikerrel tudott megbénítani olyan világméretű cégeket is, amelyekhez tartoztak a legnagyobb légiközlekedési vállalatok, a nagy szálloda láncok, a high tech laboratóriumok, a világszintű kereskedelmi hálózatok, az import-export cégek. Ezek most mind egy csapásra a csőd szélére jutottak.
Az államok feletti hatalmat gyakorló elit szabadulni akar a nemzetállamoktól és demokratikusan ellenőrzött intézményeitől.
2020-ban már nem kell feltétlenül hadosztályokat küldeni az egyes országokba. Elég, ha a szervilis helyi kormányzatok leállítják a gazdasági életet egészségügyi és humanitárius okokra hivatkozva. Ezt a célt szolgálta korábban a „Responsibility to Protect” program, amikor közvetlen katonai beavatkozás nélkül számolták fel a nemzetállamok maradék önrendelkezését.
A globális elit a nemzetállamok privatizálásával a világgazdaság tulajdonosa akar lenni. Ezt előkészítette a nemzetállamok tudatosan megtervezett és végrehajtott eladósítása. A magántulajdonban lévő pénzrendszer legfőbb képviselői a Wall Street, a City of London, a katonai-ipari komplexum, a Big Pharma és a Big Oil. Ezt kiegészíti a magántulajdonban lévő tömegtájékoztatás és digitális kommunikáció.
Ma már látható, hogy az új-koronavírus által okozott világjárvány valójában egy birodalmi stratégia az emberiség egésze feletti kontroll létrehozására. Ezt a stratégiát egy szupergazdag pénzoligarchia csoport hálózata irányítja.
Olyan egy központból irányított világrend van kialakulóban, amely valamennyi
Az Agenda 2021, amely az Agenda 2030 kiegészítőjének tekinthető, hivatalosan Davosban lesz meghirdetve 2021 januárjában. Ekkor teszi közzé a Világgazdasági Fórum The Great Reset című kiáltványát. Az itt meghirdetett világstratégia valójában 2020 januárjában kezdődött az új koronavírus világjárványnak a beindításával. Ezen a stratégián már több évtizede dolgoztak. Ennek az előkészítő munkának volt az egyik láthatóvá vált része a 2010-ben elkészült Rockefeller Report és a hozzá kapcsolható tanácskozás New York-ban 2019. október 18-án, amely az Event 201 elnevezést kapta.
Századunkban a bűnöző liberalizmus jutott világuralomra. Ez a liberalizmus már nem a szabadságot védelmezi mindenki számára, hanem a szabadsággal való visszaélés korlátlan szabadságát biztosítja a privilegizáltaknak. A degenerálódott liberalizmus segítségével a Globális Hatalmi Elit be akarja betonozni az általa létrehozott egypólusú világrendet. Ehhez tartozik a középosztály, az európai nemzetállamok felszámolása és a kevertfajú európai népesség mesterséges létrehozása.
A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, a Black Lives Matter anarchia és az Antifa terrorizmus. A cél világméretű káosz előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a globális elit megszilárdíthassa a megfélemlített emberiség feletti uralmát. Az államok feletti hatalom olyan egypólusú világrendszert akar univerzális kényszer-kultúrával stabilizálni, amelyben az erős büntetlenül elkövethet mindent a gyengébbel szemben. A nemzeti kultúrájukhoz és identitásukhoz ragaszkodó népeknek ezért most fel kell állniuk és meg kell tagadniuk, hogy felvegyék ezt az univerzális szellemi kényszerzubbonyt.

https://katolikus.info/vilagkormany.html