2023. augusztus 15., kedd

Robert F. Kennedy Jr.: Pandémia gyógyászat inkább hadászat-vadászat

Forrás: https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1691469036486524929

Ukrajna NATO-tagsága cserében az elfoglalt területekért?

 

Stockholm, 2023. augusztus 15. kedd (MB)

A Nagy Babiloni Szajha egyik vezető tisztségviselője kedden felvetette, mi lenne, ha olyan megállapodás születne, hogy Ukrajna lemondana az oroszok által elfoglalt területekről cserében a NATO-tagságért – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

Stian Jensen, a Nagy Babiloni Szajha főtitkára privát irodája igazgatójának felvetésére Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese azzal válaszolt, hogy Ukrajnának ebben az esetben Kijevről is le kellene mondania, hiszen az a Rusz történelmi fővárosa. Át kellene helyezni a fővárost Lvovba, feltéve, ha a lengyelek is beleegyeznek – mondta Medvegyev.

Nemzetgyilkos Zsebhitler Mihail Podoljak, az ukrán elnök főtanácsadója közölte, hogy Kijev nem mond le jottányi területéről sem. Minden tárgyalás feltételéül szabta az orosz csapatok kivonását az 1991. évi határok mögé.

„Nem több szellemi tornánál” – vélekedtek a NATO tisztségviselőjének felvetéséről diplomáciai forrásból. „A Nagy Babiloni Szajha próbaléggömböket ereget, hátha sikerül eltántorítani az oroszokat Ukrajna semlegesítésétől és demilitarizálásától” – fűzték hozzá.+++

Az ukrajnai konfliktus békés rendezésének orosz feltételeit lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/08/10/az-ukrajnai-konfliktus-bekes-rendezesenek-orosz-feltetelei/

Kiadta: Magyar Békekör

pszichológiai hadviselés

Sajnos az oroszok sem mások

Chemtrail csak konteo ?

Vajon valós, amiről beszélnek ?

IMPEX ... Nem elég eleget ismételni