2022. március 6., vasárnap

Megette a fene az egészségügyet

 

Mire a sok manipulált ember figyelmét már az orosz-ukrán háború köti le, most elkezdi megírni a fősodratú média az elmúlt két év csalásait. A "Berlini Újság" elmeséli, hogy hatalmas pénzeket kaszáltak a kórházak, ha az intenzív osztályok legalább 75 százalékát megtöltötték beteggel. Ezzel a módszerrel mondjuk egy 600 ágyas kórház napi 50.000 eurót tudott nyerészkedni. Olyan kórházak is pénzhez jutottak, melyek soha egyetlen kovid-beteget sem kezeltek.

Két konkrét klinikával kapcsolatos 18 millió eurós csalás miatt ügyvédek egy csoportja feljelentést tett.

Szóval ezért vágták egyes kórházak lélegeztetőgépre azt is, akinek még légszomja sem volt, hogy meglegyen a 75 százalék. Más kórházak pedig inkább leépítették az ágyakat, csakhogy elérjék a 75 százalékos kihasználtságot.

Kíváncsi vagyok, hogy arról mikor ír a Mainstream, hogy az orvosok 15-18 eurót kaptak tesztenként és orrán-száján tesztelték a betegeket függetlenül attól, hogy milyen panasszal érkeztek. Vagy, hogy óránként 150-180 euróért szalagmunkában nyomták az emberekbe a géninjekciót.

Pénz beszél, kutya ugat. Megette a fene az egészségügyet... tele van pénzéhes, korrupt orvossal. Szégyen.

https://mediaforras.com/megette-a-fene-az-egeszsegugyet-1436

UKRAJNA: Zelenszkij, Biden, a NATO, a Covid19, a grafén törmelék és az Új Világrend parallaxisa

 

Őszintén remélem, hogy ez az úttörő jelentőségű írás kikényszeríti annak felülvizsgálatát, ahogyan a legtöbb megfigyelő Ukrajna közelmúltbeli történelmét szemléli.

Zelenszkij nem egy hős, hanem egy korrupt, undok alak, akit a szokásos gyanúsítottak elfogadtak. Biden nem demokratikus politikus, hanem egy züllött öregember egy kapzsi fiúval. Putyin nem egy kedves ember, de nem hajlandó végignézni, ahogy megerőszakolják a honfitársait. Az EUNATO egy terjeszkedő birodalom, amelynek a hegemónia téveszméit az USA nem megválasztott állama tolja hátulról. Az ukrajnai biolaborok elválaszthatatlanul kapcsolódnak a Covid19 eredetéhez és az mRNS/Graphene "vakcinák" tartalmához. Úgy tűnik, hogy a CDC, az FDA, a CIA, az MI6 és az Egyesült Királyság gyógyszerfelügyeleti hatóságainak minden útja a Nagy Újraindításhoz vezet vissza. De ezt az eseményt a pénzes pszichopaták irányítják. Ukrajna nem csak egy figyelemelterelés, hanem pontosabban a népirtó biofegyverkezés egy újabb dimenziója.

A Biden bűnözőcsalád és titkos állami szövetségesei körülbelül 2015 óta húzzák le az ukrán népet, amikor Álmos Joe még Barack Obama amerikai alelnöke volt. Ezt négy fő módon tették:

Az ukrán néptől ellopott több tízmillió dollár kifizetése hamis "tanácsadói szolgáltatásokért" cserébe, pénzügyi "lyukakon" keresztül - különböző országok bankjainak segítségével tisztára mosva, majd ezt követően átutalva egy olyan amerikai cég számláira, amely teljes egészében a Biden család tulajdonában és ellenőrzése alatt áll.

Petro Porosenko volt ukrán elnök hatalmát és befolyását felhasználva. A Porosenko és Joe Biden volt amerikai alelnök közötti, titokban rögzített telefonbeszélgetéseket az ukrán igazságszolgáltatás elé helyezték, amelyek azt illusztrálják, amit eufemisztikusan "külső irányításnak" neveznek - vagyis azt, hogy az amerikai titkosszolgálatok szabad kezet kaptak a nagyrészt Harkovban található grafén K+F feletti nagyobb ellenőrzés megszerzésére (és biolaborok számára történő bérlésére).

Több milliárd dolláros korrupciós csalások a szén- és gázüzletekkel kapcsolatos csalárd beszerzésekkel kapcsolatban, amelyek révén az ukránok még mindig 30%-kal magasabb árat fizetnek, mint amennyit a költségek indokolnak. Számos magas rangú ukrán és amerikai tisztviselő több éven keresztül elképesztő összegeket vett fel ezen a módon.

 

 

Az ukrán tisztviselők - a minden irányú kapzsi korrupció régóta fennálló hírnevének megfelelően - több százezer dollárt sikkasztottak el, amelyet az amerikai állam adott a biofegyverek kifejlesztéséhez nyújtott technikai segítségre. Ennek a pénznek egy részét aztán arra használták fel, hogy megvesztegessék az ukrán főügyészséget, hogy nézzenek másfelé.

A pénzzel való korrupció, lássuk be, többdimenziós dolog. És sehol máshol nem annyira, mint az EUNATO-barát Ukrajnában.

Egy rendkívül részletes és hosszú dossziét (és egy idén március 3-án tartott sajtótájékoztató jegyzőkönyvét) a NABU kiszivárogtatói juttattak el hozzám: itt tanulmányozhatja teljes egészében, bár hangsúlyoznám, hogy a Biden család égbekiáltó önmeggazdagodásáról más forrásokból is birtokomba jutott további ismeretek.

Elég, ha csak annyit mondok, hogy az, hogy Vlagyimir Putyin mit kezdhet ezzel az információval, az amerikai demokratákat jelenleg kissé megviseli: Biden számára nem nagy dolog elhallgattatni a DoJ-t... Vlagyimir Lad elhallgattatása már egészen más kategória. Nem csoda, hogy az amerikai elit most már nyíltan azt mondja, hogy Oroszország "agresszív háborújának" megoldása a Kreml vezetőjének meggyilkolása.

Ha további szempontokat szeretnének az ukrán politikai romlottság sok évre visszanyúló valóságáról - és az ebből hasznot húzó geopolitikai machinációkról -, akkor sokkal rosszabbat tehetnek, mint meghallgatják ezt a podcast interjút a helyszínen tartózkodó texasi Russell Bentley-vel - - - https://jermwarfare.com/blog/russell-bentley.

 

 

Eközben ez a két fiatal srác elég közelinek tűnik:

A kanadai fasizmusról való figyelemeltereléshez "kapcsolatokat" használni sokkal könnyebb, ha az ember ismer egy ukrán nácit. Ők ketten közeli barátok, akiknek kapcsolata egy közös élményre vezethető vissza - a Világgazdasági Fórum Fiatal Globális Vezetők programjára. Zelensky 2000-ben végzett, akárcsak Trudeau. 2019 júliusában Zelensky a kanadai miniszterelnöknek tulajdonította, hogy "inspirálta őt arra, hogy politikába kezdjen".

Minden út előbb-utóbb visszavezet Davosba, és annak fő behatolójához, Klaus Schwabhoz. De a Zelenszkij villámgyors elnöki székbe jutását finanszírozó pénz, ahogy azt több nyomozó is nyomon követte, a CIA-tól, a globalista bankkartelltől, több ukrán oligarchától....és a neonáci Azov-zászlóaljtól származik.

OK, az Azov finanszírozza őt - de vajon Volodomir Zelenszkij tényleg megérdemli a monniker "náci" jelzőt, tekintve, hogy zsidó? Ez az elmúlt hetekben vitatott kérdés volt. De bele kell ásni az ukrán nácizmus természetébe. Zelenszkijnek több magas rangú Azov-kollégája van a környezetében, akik a náci doktrína "másik felét" papolnak: hogy Hitler igazi célpontja a kommunizmus volt, hogy Hitler így bástya volt a gonosz ellen, és hogy egyetlen "demokratikus" államnak sincs bátorsága "szembeszállni a vörösökkel": csak egy Führerprinzip lehet hatékony ellene.

Ennek nagy része az ukrán nők ellen elkövetett szörnyű háborús bűnökre vezethető vissza, amikor Sztálin Vörös Hadserege 1944-ben Berlin felé haladva átnyomult. Jelzésértékű, hogy a Facebook idén februárban úgy döntött, hogy mostantól lehetővé teszi több milliárd felhasználójának, hogy dicsérje az Azov zászlóaljat... szokásos Zuckerberg (szintén zsidó) átírása a történelemnek, most, hogy az Azov a jófiúk, akik az angyali Zelenszkijnek dolgoznak.

De a mi Volodomirunk nem angyal. Mint látni fogjuk, ő egy teljesen aláírt NWO kapzsi mohó, akit a nyugati médiamogulok dicsőítenek hegemón programjuk részeként.*.

Őt a közösségi média masszív finanszírozásával, a bankárok segítségével juttatták a csúcspozícióba a fénysebességhez közelítő sebességgel...., ahogy természetesen Macront is Franciaországban (aki szintén Davosban sportol, mint alma mater).

Hogy érzékeltessük a közvetlenséget, Zelensky szerepelt a Nép szolgája című sikersorozatban, ahol egy középiskolai történelemtanár szerepét játszotta, aki megnyerte az elnökválasztást, miután egy vírusvideón látható volt, hogy a kormányzati korrupció ellen szónokol Ukrajnában.

A sorozat 2015 októberétől 2019 márciusáig futott. Zelenszkij és producerei a nevet a 2018 márciusában Saint Z és produkciós cégének tagjai által alapított új pártjukhoz nyúlták le. Hat héttel később leváltotta a hivatalban lévő ukrán elnököt, Petro Porosenkót....és 2019. május 2-án beiktatták hivatalába. Szappanopera-sztárból államfő egy év alatt. Nem rossz.

De ez semmi ahhoz a sebességhez képest, amellyel Zelenszkij "elnök" nagyon-nagyon gazdaggá vált. Egyik fő támogatója az Aszovot támogató Ihor Kolomojszkij: mindkét férfi neve feltűnt a Panama- és Pandora-iratokban.

Tíz nappal ezelőtt Ilia Kyva, az Ellenzéki Platform az Életért (OPPL) párt ukrán parlamenti képviselője a Telegramban azt írta, hogy Zelenszkij több mint 1,2 milliárd dollárt halmozott fel elnöksége első két és fél éve alatt, amelyet a Costa Rica-i Dresdner Bank Lateinamerika banknál vezetett több számlán tároltak. További konkrétumokat is közölt, hozzátéve: "Ezek rendszeresen, 12-35 millió dolláros részletekben kapnak feltöltést különböző csatornákon keresztül, például Rinat Ahmetovtól és Viktor Pincsuktól a First Union Bankon és a Deutsche Bankon keresztül, valamint Ihor Kolomojszkijtól a Banque Nationale de Paris-nál vezetett genfi számláiról".

Zelenszkij 34 millió dollárért vett egy villát Miamiban. George Webb - elismert online újságíró, aki Miamiból tudósít - meglátogatta Zelenszkij miami ingatlanát, az ottani kazah konzulátus közelében. Webb érti a dolgát: alig tíz órával ezelőtt azt írta a Twitteren: "Az alternatív média lassan rájön, hogy az amerikai külügyminisztérium a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökség - DTRA - keretében biolaborokat működtet Ukrajnában. Azt mondtuk, hogy Kolomoysky két évvel ezelőtt, 2020 márciusában ezeket a kórokozókat permetezte Afrikában. Megmutattuk a CNN-nek a bizonyítékokat, de ők figyelmen kívül hagyták.

 

 

Egy négy nappal ezelőtti podcast során Webb azt vallotta, hogy megerősítette a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökséggel (DTRA), hogy 11 különböző biolaborban dolgoztak Ukrajnával (másnap a tényellenőrzők álhírként jelentették fel a történetet, nem vették észre, hogy a Védelmi Minisztérium már megerősítette); hozzátette, hogy "Ukrajnában egy nagy, aktív biofegyver-program van. Rendelkezünk "UPA" (Ukraine Program Aid) nevű dokumentumokkal, amelyek a hemorrhagiás lázzal kapcsolatos biofegyverrel kapcsolatosak, amelyről pletykákat hallottunk".

A műveletet úgy írja le, mint egy 4000 emberből, katonákból és tengerészekből álló programot Ukrajnában, egyet-egyet Ukrajna minden sarkából; egyet Lvivből, egyet Harkivból északon, egyet a Luganszki területről, egyet pedig Odessza területéről, akik mindannyian megkapták ezt a vérzéses lázas biofegyvert.

A Slog rendszeres követői és az ukrajnai szökevényről szóló tudósításai emlékeznek arra, hogy a múlt hétvégén gyorsan felhívtuk a figyelmüket arra, hogy a 11 biolaboratórium elfogására összpontosítanak, és gyorsan haladnak Harkiv felé. Harkiv még mindig a grafén biofegyverek legnagyobb ismert központja Kelet-Európában.

Bizonyára mindannyian emlékeznek a Graphenre. Ez az a törmelék, ami az összes nagy oltóanyagban van, ami nem is oltóanyag, de úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban 300%-kal megnövekedett halálozási arányt okoz.

Látjátok, emberek, túl gyorsan látjuk Ukrajnát, mint tiszta figyelemelterelést..... és ez bizonyára jól csinálja: valószínűleg a világ Faucis, Trudeau és Whittyjei jobban aludtak az elmúlt héten.

De valójában ez az egész ugyanaz a történet, amely különböző frontokon bontakozik ki: a Wall Street vezető szereplői leértékelik a Pfizert és a Modernát, mert a Kongresszus sikeresen elérte, hogy átadják a "vakcinákkal" kapcsolatos kárhozatos vizsgálati anyagokat, amelyekből kiderül, hogy mennyit hazudtak a vizsgálati eredményekről, a tartalomról és a hatékonyságról. A Whitehall statisztikusai mostanában idegesek, hogy a temetkezési vállalkozók és a biztosítási főnökök "egyértelműen szándékosan félrevezetőnek" nevezik a halálozási statisztikáikat. Matt Hancock nagyon aggódik a Met Police-nak átadott privát tesztadatok miatt, amelyek egyértelműen a népirtásra utalnak.

A grafén a lázbaktériumokkal kombinálva nyilvánvalóan ördögi főzet. Putyin nagyon határozottan utal arra, hogy a nyugati nem kormányzati szervezetek orosz DNS-adatokat gyűjtöttek egy olyan fegyver katonai felhasználása céljából, amely csak az ellenségnek árt. Mások kiszúrják, hogy a multikulturális társadalmak egyes közösségei egészen más mRNS-tételeket kapnak, mint mások. Biden ellopott választási győzelme közvetlen kapcsolatban áll családjának a korábbi ukrán rezsimek alatti viselkedésével: Hunter Biden 42 évesen hirtelen az Egyesült Államok haditengerészetének legidősebb zászlósa lett, mert máskülönben nem lett volna törvényesen engedélyezve, hogy katonai szintű kommunikációval ellátott, titkosított Blackberryt hordjon magánál...., amit egy ideje már megtett. Amikor Rudy Giuliani Ukrajnába utazott, hogy Hunter Biden Burismával folytatott korrupt ügyletei után nyomozzon, Kolomojszkij..... "tájékoztatta" őt, ugyanaz az ember, aki Kelenszkij korrupt módon felhalmozott vagyonát mossa tisztára. Nem csoda, hogy nem jutott messzire.

De George Webb ismét úgy válaszol a podcast interjúalanyának, hogy a vége "ők irányítják a biofegyver-laborokat, beleértve Fort Detricket az Egyesült Államokban".

Szóval itt vagyunk... ismét Fort Detrickben. És Wuhanban. És két év "hihető tagadás" a Covid19 laboratóriumi eredetéről.

 

 

Végső soron úgy tűnik, hogy minden Davosba vezet vissza. De Klaus von Schlaphead nem a pénz áll az egész mögött - teljes vagyona mindössze 15,5 millió euró. Ő csupán a világítási igazgató. Nem is a Global Pharma nagyágyúi a főszereplői ennek a bizarr és elképzelhetetlenül gonosz produkciónak: már most világos, hogy a farkasok elé vetik őket. A legjobb, amiben reménykedhetnek, hogy a Homo sapiens elleni merényletkísérletben Lee Oswald szerepét játszhatják.

Ez az egész a hatalmas költségvetésekről, a megalomán módon bedrótozott pszichopatákról, a nem papíralapú vagyon hatalmas készleteiről, az oxigénnel visszaélők szegénységbe digitalizálásáról és a kommunikáció ellenőrzéséről szól és szólt mindig is egy internettel ellátott világban. Ez az egyenlet a központi bankárok, a katonai hírszerzés, a társadalmi és "hír"-média, valamint a szilícium-völgyi megfigyelő technológiai milliárdosok formájában jön ki. Ezek a csoportok azzal tartják hűségesnek a zöld klímamánia, a fekete faji megszállottság és a vörös szexualitás pc hasznos idióta csecsemőit, hogy úgy tűnik, emberbaráti szeretetből támogatják az ügyeiket; de a legjobb védekezési mechanizmus számukra az, hogy a céljuk annyira kimondhatatlanul elferdült - annyira obszcén pokoli -, hogy a legtöbb ember inkább tagadja a tények és indítékok lavináját, minthogy elhiggye, hogy embertársai képesek lennének akár csak gondolkodni is egy ilyen ötleten - nem is beszélve arról, hogy remélik, hogy a gyakorlatban is megvalósítják.

Nekünk, a tudatos 1in8-aknak nagy szükségünk van egy bátor establishment disszidensre. Kétségtelen, hogy néhány képmutató fog megjelenni (sajnálatukat és ártatlanságukat kifejezve), amint a gyógyszeripari csalók végre lelepleződnek. De ez csak annyit fog tenni, hogy lehetőséget ad a valódi elkövetőknek, hogy meggyőzzék a semlegeseket, hogy a Gonosz Pharma a Könyvraktárból követte el a tettet, és igen, a golyók és az agyak mégiscsak repülhetnek visszafelé.

A leleplezéseknek sokkal tovább kell menniük. Mit keresünk - egy becsületes zsarut, egy szégyenkező médiamogult, egy banki megfelelési szabályok betartását bejelentő informátort? Bárcsak tudnám!

Köszönöm, hogy kitartottál a poszt mellett. Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez.

*Az eredeti Zelensky tévésorozat állítólag hamarosan adásba kerül a Channel4 csatornán az Egyesült Királyságban. Szerintem bölcs ötlet lenne, ha a C4 őrültjei átgondolnák a dolgot.

A szerző lelkesen elismeri, hogy számos forrás, különösen George Webb, a NABU kiszivárogtatói, az EverydayConcernedCitizen, a Jermwarfare.com, Russell Bentley, Deidre New Yorkban, és a Sloggerek hada, akik soha nem hagynak cserben, ha arról van szó, hogy észreveszik a nyilvánvaló dolgokat, amiket kihagytam, nagyban hozzájárultak ehhez a cikkhez.

Továbbá, mint mindig, most is tisztelettel kell adóznom AJC Boone volt diplomatának, amiért végigvezette tévelygő orromat azon, hogy miről is szól valójában az ukránság: az ő legutóbbi esszéjét itt, "Minden, amit tudni akartál Ukrajnáról", a bölcsesség alapértelmezett forrásaként fogják idézni, még sokáig, miután a kortárs szélhámosok már csak lábjegyzetként szerepelnek eme tudatmódosító korszakunk történetében.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ukraina-zelenszkij-biden-a-nato-a-covid19-a-grafen-tormelek-es-az-uj-vilagrend-parallaxisa

COVID-19 vakcinák szívrohamot és agyvérzést okoznak, ismeri el csendben a CDC

 

A CDC csendben elismeri, hogy a COVID-19 vakcinák szívrohamot és agyvérzést okoznak; a Big Pharma média megpróbálja másra kenni a felelősséget.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) csendben elismerte, hogy a Wuhan coronavírus (COVID-19) vakcinák szívgyulladást, szívrohamot és agyvérzést okoznak.

Konkrétan a CDC elismerte, hogy a vakcinák szívizomgyulladást és szívizomgyulladást okoznak. Az előbbi akkor következik be, amikor a szívizom - más néven a szívizomzat - begyullad. Az utóbbi akkor következik be, amikor mind a szívizom, mind a szívet körülvevő zsák - az úgynevezett szívburok - begyullad.

A szívizomgyulladás gyengítheti a szív vérpumpáló képességét, és ritmuszavarokat okozhat. A szívizomgyulladás súlyos esetei annyira meggyengíthetik a szívet, hogy az képtelenné válik arra, hogy elegendő vért pumpáljon az egész testbe. Ez vérrögök kialakulásához is vezethet a szívben, ami stroke-ot vagy szívrohamot okozhat.

"Több ország több biztonsági monitoring rendszeréből származó bizonyítékok alátámasztják a szívizomgyulladás és a szívizomgyulladás megnövekedett kockázatának megállapítását az mRNS COVID-19 vakcinázást követően" - olvasható a CDC "COVID-19 Vaccine Safety Updates" című jelentésében, amelyet a CDC COVID-19 Vaccine Task Force egyik tagja írt.

A jelentés rámutatott, hogy a myocarditis és a myopericarditis kockázata serdülőknél és fiatal felnőtteknél a legmagasabb. A férfiaknál szintén nagyobb valószínűséggel fordul elő bármelyik állapot, mint a nőknél.

A betegségek nagyobb valószínűséggel jelentkeznek a második adagot követően, mint az elsőt követően, és a tünetek az oltást követő néhány napon belül, legfeljebb egy héten belül jelentkeznek.

 

A mainstream média túlórázik, hogy a vakcinák által okozott betegségeket másra kenje.

A mainstream média csatornái azzal terelik el az emberek figyelmét a COVID-19 vakcinákról, hogy a szívbetegségeket és azok tüneteit más tényezőkre próbálják fogni. Shane St. Pierre, az "Anti-Disinformáció" című műsor házigazdája a műsor március 3-i epizódjában mutatott rá erre.

St. Pierre először is megjegyezte, hogy a nyugati világ legnagyobb és legbefolyásosabb mainstream médiumainak többsége mélyen kötődik - ha nem is egyenesen a Big Pharma vállalatok irányítják - a nagy gyógyszeripari cégekhez.

A mainstream médiumok a világ két legnagyobb befektetés-kezelő vállalatán - a BlackRockon és a Vanguard Groupon - keresztül kötődnek a Big Pharma-hoz. Portfóliójuk értéke együttesen meghaladja a 17 billió dollárt.

"Ennél is fontosabb, hogy ők a Big Pharma ipar tulajdonosai és irányítói. És ami még ennél is fontosabb, a BlackRock és a Vanguard birtokolja a világ mainstream médiáját" - mondta St. Pierre. "Más szóval, a Big Pharma birtokolja a mainstream médiát."

Ez erős ösztönzést ad a mainstream médiaorgánumoknak arra, hogy cikkek özönét tegyék közzé, amelyek azt állítják, hogy az élet bizonyos tényezői és nem a kísérleti és halálos COVID-19 vakcina növelik az emberek különböző egészségügyi állapotok kialakulásának kockázatát. Majd rámutatott, hogy ezek a cikkek csak akkor kezdtek el megjelenni, amikor a COVID-19 vakcinák kezdtek elterjedni.

A Daily Express 2021. december 12-én megjelent egyik cikke azt állította, hogy a reggeli kihagyása növelheti a szívroham kockázatát, "annak ellenére, hogy az időszakos böjt minden idők legnagyobb bizonyított egészségügyi előnye" - mondta St. Pierre. "Most hirtelen a reggeli kihagyása szívrohamot okoz".

 

"De ha nem hagyjuk ki a reggelit, akkor hirtelen a világ legnépszerűbb reggeli étele - a tojás - növeli a vérrögképződés kockázatát" - tette hozzá. St. Pierre a Daily Express egy másik, január 22-én megjelent cikkére utal, amely azt állította, hogy a tojásban lévő egyik anyag miatt az embereknél valójában megnő a vérrögök, a szívroham és a stroke kockázata.

St. Pierre ezután rámutatott, hogy mennyire nevetségessé váltak ezek az állítások, amikor megosztotta a Wales Online egyik cikkét, amely azt állította, hogy összefüggés van az emberek energiaszámlája és a szívroham és a stroke kockázata között.

"Azt mondják, hogy ezek az energiaszámla-emelések még a gyermekeink egészségét is megbetegíthetik. Mert mindannyiunk gyerekei kinyitják az energiaszámlákat, és aztán megkérdezik tőlük, hogyan fogják fizetni, ha nincs munkájuk" - kommentálta viccesen St. Pierre.

További tényezők, amelyek a mainstream média szerint szívrohamot és agyvérzést okozhatnak, a marihuána fogyasztása, a hideg időjárás, a szexuális tárgyak használata és még a túl sok légzés is.

St. Pierre nem tartja véletlennek, hogy a Black Rock és a Vanguard tulajdonában lévő mainstream média hirtelen a COVID-19 vakcinákon kívül sok minden másra is rákente a stroke-ot, a szívrohamokat és a haláleseteket, nagyjából akkor, amikor ezek a befektetéskezelő vállalatok átvették az irányítást a Big Pharma felett.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-19-vakcinak-szivrohamot-es-agyverzest-okoznak-ismeri-el-csendben-a-cdc

David Icke - Az Utolsó Végjáték

Az USA tervei Európával és az oroszokkal

George Friedman, magyar származású amerikai geopolitikai előrejelző, megdöbbentő nyilatkozatot tett az USA Ukrajnát és Oroszországot érintő geopolitikai stratégiájáról. A videó nem friss, hisz 2015 februárjában készült. De az elhangzottaknak súlyos üzenete van a 10 napja élesben folyó konfliktus ismeretében.

A legfontosabb kijelentések:

  • Hodges tábornok a hadsereg parancsnoka  Ukrajnába látogatott, és bejelentette, hogy hamarosan érkeznek a kiképzők. (Megj.: 7 évvel ezelőtt!). Bejelentette, hogy az Egyesült Államok páncélos tüzérséget és egyéb felszereléseket telepít a balti országokba, Lengyelországba, Romániába és Bulgáriába is. Az USA tehát készen áll egy kordon létrehozására Oroszország körül, és ezt Oroszország is tudja.
  • Az a cél, hogy az európaiak egymás torkának essenek. Ronald Reagan mintáját kell követni, amit Irán és Irak esetében tett: mindkét oldalt finanszírozta, és hagyta, hogy egymás ellen harcoljanak. Ez elég erkölcstelen hozzáállás volt, de működött.
  • Az USA-nak megvan a lehetősége, hogy támogasson különböző versengő hatalmakat, így ők egymásra koncentrálnak. A szélsőségesek pedig azt teszik, amit mi tettünk Japánban, Vietnamban, Irakban és  Afganisztánban: a támadások nem arra szolgáltak, hogy legyőzzék az ellenséget, hanem hogy kibillentsék az egyensúlyából. Az Egyesült Államok nem tud állandóan beavatkozni Eurázsia-szerte, de a "szelektív" beavatkozás járható út. Anno Nagy-Britannia sem szállta meg Indiát, hanem különböző indiai államokat fordított egymás ellen, csak néhány brit tisztet kellett odavezényelni.
  • Az oroszok számára az a kérdés, hogy a határai közelében meg tudnak-e tartani egy semleges pufferzónát, vagy hagyják, hogy a Nyugat behatoljon Ukrajnába, és 70 mérföldre legyenek Sztálingrádtól, 300 mérföldre Moszkvától. Oroszországnak Ukrajna amerika-barát státusza egzisztenciális veszélyt jelent, és az oroszok nem engedhetik

Azt nem lehet tudni, hogy Németország mit lép egy ilyen kritikus helyzetben, hisz a németeknek nagyon összetett kapcsolatuk van az oroszokkal. De tény: az USA ősi félelme, hogy a német tőke és technológia az orosz nyersanyagtartalékokkal és humánerőforrással összefonódnak. Ez az egyetlen kombináció, amitől az USA már régóta tart. És aki meg tudja jósolni, mit lépne Németország az USA-orosz összefeszülésre, előre tud látni kb. 20 évet a történelemben. Mondhatni:

Németországon múlik, hogy mivé eszkalálódik az orosz-ukrán konfliktus.

A 10 perces videó egy hosszabb nyilatkozat legfontosabb gondolatait összegzi:

George Friedman magyar származású amerikai politológus, geopolitikai előrejelző, a nemzetközi ügyek stratégája. Alapítója és elnöke a Geopolitical Futures nevű online kiadványnak, amely elemzi és előrejelzi a globális események menetét. Nem szövetségi alkalmazott. A fenti sajtótájékoztatót  a The Chicago Council on Global Affairs-nél tartotta 2015 februárjában.

https://mediaforras.com/az-usa-tervei-europaval-es-az-oroszokkal-1435

Ukrajna - az agyelszívás

 

Az idióták közösségi médiás erénymutogatásának mennyisége az Ukrajna melletti kiállásról újabb bizonyítéka a bölcsőtől a sírig tartó agymosásnak és a társadalomtervezésnek, amely annyira megzavarta azokat, akik beleestek a tömegformálási pszichózisba.

Korábban már írtam az idióták elkerülhetetlen és mesterséges felemelkedéséről. Ezek az idióták a "demokráciáról", a szabadságról és az emberi jogokról hablatyolnak, de kirohanásaik nem többek puszta agyrémeknél, amelyeknek körülbelül akkora jelentőségük van, mint egy tüsszentésnek az erdőben: ha senki sem hallja, akkor valóban megtörtént? Végtére is, sokan ezek közül a fecsegők közül ugyanazok az emberek, akik meghunyászkodtak egy bűnöző kormány és annak szektás beavatási rituáléi (a kézmosás, az arc-nyálas-maszatolást, az antiszociális távolságtartást és a bűnös "bezárásokat") előtt. A WEF bábjainak (Trudeau, Ardhern, Zelensky, Johnson, Macron és mások) - akik mind Klaus "Rothschild" Schwab szajhái - képmutatása szókimondásaikban nyilvánvaló.

Így amikor Bozo Johnson azt állítja, hogy Putyin "zsarnok", akkor a képmutatás meztelen. Mindketten azt állítják, hogy kormányozzák az embereket, és mindketten végrehajtották a Divoc 91-es pszichopédiát a mentálisan és spirituálisan megrontott lakosságukkal szemben. Mindegyik WEF-bábu átvette - és továbbra is át fogja venni - a hamis Divoc 91 pszichopsziát, és arra használta, hogy drákói diktátumokat kényszerítsen a hipnotizált és engedelmes lakosságra. Egyszerűen fogalmazva, Putyin egy államférfi, és ő és társai ugyanúgy részt vesznek a csalásban és a kézzelfogható hamis zászlós "globális" műveletben, ami az átverés, mint bármely más leendő despota.

Lényegében Bozo Johnson és Vlagyimir csak két pofa ugyanazon a WEF seggén, amelynek közeli bizalmasait és tanácsadóit számos olyan agytröszt helyezi el a világ kormányaiban, amelyek a választási képviseletre való mindenféle igényen kívül léteznek, mivel ők csak egy olyan külső ügynökség képviselői, amely saját bevallása szerint világszerte beszivárgott a kormányokba:

És természetesen minden egyes felszarvazott-poli-bábu, aki együttműködik ezekkel a WEF Schwabian ügynökökkel, definíció szerint áruló. Azok számára, akik további bizonyítékokat szeretnének olvasni arról, hogy Putyin a védőoltásokkal, az oltások elfedésével, az oltások okozta károk bizonyítékainak eltussolásával, a karszúrás saját változatának kifejlesztésével és a nép mindennapos elnyomásával kapcsolatban, akkor egy sor linket találnak a cikk alján található "További olvasnivaló/nézegetés" részben.

Mint korábban Blairt és Merkelt, egészen Feketearcú Trudeau-ig és Lópofa Ardhernig, ezeket a hamis színészeket is felkészítették, kompromittálták, megzsarolták és hatalomra juttatták, mint a mandzsúriai jelölteket, és ezzel bitoroltak minden hamis állítást, hogy bármely nemzet "demokrácia". Ez szó szerint egy világméretű színpadi show, ahol a színpadon jobbra lépnek be a különböző színészek, akik a picsába szaladgálnak, és balra távoznak a színpadról. Egy sivár színház, ahol a kisemberek bádogdiktátorok szerepét játsszák, akiket hamis tudósok, álpszichológusok, tudatmanipulátorok és a nagy gyógyszergyártókkal való elkerülhetetlen pénzügyi kapcsolatokra támaszkodó csoport tanácsaival látnak el.

Mindannyian ugyanabba a fazékba pisálnak, és ez egy szüntelen rendszer, a fecsegés, öblítés, ismétlés.

Végül is,

Az orosz kormány a legnagyobb fenyegetés az orosz népre, ahogyan a brit kormány a legnagyobb fenyegetés a brit népre, és a német kormány a legnagyobb fenyegetés a német népre; valószínűleg az eszkimó kormány jelenleg az eszkimók első számú gyilkosa." Forrás:

Ahogy a félelmetes Jon Rappoport állítja,

Bár néhány kormány világszerte feloldja a COVID korlátozásokat és mandátumokat, nem szabad elfelejtenünk, hogy még mindig megvan a hatalmuk, hogy ezeket az intézkedéseket egy pillanat alatt újra bevezethessék - bármilyen okból, amit kitalálnak.

És az egyik tanulság: a kormányok egyáltalán nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy széles körben megvitassák és megvitassák a COVID-intézkedések hatékonyságát. Tehát nincs okunk feltételezni, hogy valaha is úgy döntenek, hogy meghallgatják a saját hangjukon kívül más hangokat is.

COVID-határozataik célszerűségen alapuló politikai döntések. És a zsarnokság előmozdítása. Semmi közük a tudományhoz vagy az erkölcshöz.

A döntéseiket azonban befolyásolja, hogy a polgárok mit tesznek vagy nem tesznek. A kormányok, mint jól tudjuk, például odafigyelnek a kamionos konvojokra. És a tüntetésekre.

Ezt hívják nyomravezetésnek.

Most ne hátrálj meg.

Ne engedjenek a nyomásból.

És ne hagyjuk magunkat abban a hitben ringatni, hogy a bíróságokra számíthatunk a végrehajtó hatalom "túlkapásainak" visszafordításában. A növekvő ügyszámokról szóló hamis jelentések egyik napról a másikra megváltoztathatják a bíróságok gondolkodását."

Röviden, a kézzelfogható ostobaság újabb hullámával állunk szemben.

Így olyan helyzettel állunk szemben, amelyben:

1. Az ölebmédia pumpálja az álhíreket, a hülyék pedig felnyalják és felhánytorgatják, mintha ezzel bizonyítanák, hogy helyesen értették volna, mi történik a korábban Khazaria néven ismert régióban.

2. A hülye pedig beveszi és megismétli, tévesen azt hiszi magáról, hogy okos sütemény, mert képes hazugságokat felhánytorgatni anélkül, hogy bármilyen kritikus gondolkodást bevetne. Ne feledje, kérem, a hülye egyszerűen egy olyan egyén, aki a megértését hamis információkra alapozza, és így ostoba döntések sorozatát hozza meg. Ezt a tényt nem lehet megkerülni.

Példaként nézzük meg ezt a párhuzamos analógiát, amely a helyzetet ábrázolja, ha a helyzet fordított lenne - vagyis ha Putyin és szövetségesei egy geopolitikai műveletet indítanának Amerika határainak közelében,

Képzeljük el ezt az agressziós forgatókönyvet. Oroszország létrehozott valamit, amit SATA-nak hívnak. (Surround America Together Alliance) a Bahamákkal, Kubával, Kanadával és egész Közép-Amerikával.

A SATA 5. cikke kimondja, hogy ha egy háborúba megy, akkor mindannyian háborúba mennek. Putyin megpróbálja rávenni Mexikót, hogy csatlakozzon. Ő rendezett ott egy puccsot 2014-ben és egy bábdiktátort ültetett be, aki Putyin krakkfejű fián keresztül segít Putyin gazdagodásában. Folyamatosan biztosítja Mexikót, hogy egy napon csatlakozni fognak a SATA-hoz, annak ellenére, hogy a többi ország nem hagyná jóvá a szavazást, és nem teljesítenek bizonyos minimumkövetelményeket.

A duma más politikusai a gyerekeiket küldik a mexikói cégek igazgatótanácsaiba, hogy havi 50 000 dolláros fizetést kapjanak. Oroszország folyamatosan fegyvereket küld Mexikónak, amelynek neonáci nacionalista erői vannak a határ közelében, akik lövöldöznek az angolul beszélő amerikai szeparatistákra, akik inkább az Egyesült Államokhoz tartoznának.

A tűzszünetet 8 év alatt 2000 alkalommal törik meg, 14 000 halottja van a konfliktusnak. Az USA türelmes álláspontra helyezkedett, és megpróbált szót érteni a mexikói kokszos diktátorral, de ő továbbra is elfogadja a SATA fegyvereit és pénzét.

Múlt héten a mexikói diktátor azt mondta, hogy nem csak SATA-tagságot akar, hanem orosz atomfegyvereket akar az országában, amelyek az Egyesült Államok ellen irányulnak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Kedden az Egyesült Államok légicsapásokat indított Mexikó ellen, és független köztársaságokká nyilvánította ezeket az angol nyelvű amerikai államokat." Forrás:

Rothschild veri a háborús dobot.

Tovább nagyítva, észrevehetjük Nathaniel Rothschild nyilatkozatát Ukrajnáról, őseinek khazáriai hazájáról, amelyet, úgy tűnik, látszólag a gazember brit bűnöző kormánynak adtak át.

A kritikus gondolkodó számos kérdést fog feltenni erre válaszul:

Ki ez a "mi", amelyhez való tartozásra és tekintélyre hivatkozik? A Rothschild-ház? A pénzemberek khazáriai klikkje?

Amikor azt állítja, hogy "a mi jelenlegi utunk" - közvetlenül a Rothschildok útjáról beszél, amely a bolygó teljes pénzügyi ellenőrzésére irányul?

Amikor a "véleménykorrekció" szükségességéről beszél, nyilvánvalóan azt állítja, hogy a tömegek téves gondolkodását manipulálni kell - agymosás más néven.

Az a mondat, hogy "fegyvereket kell küldeni ukrajnai barátainknak", nyilvánvalóan az ellenőrzött ellenzék finanszírozásáról és felfegyverzéséről szól.

Akárhogy is nézzük, Nathaniel Rothschild nyilvánvalóan, akárcsak a hazugok nemzedékei, akiktől származik, Isten-komplexusban szenved, amennyiben szilárdan hiszi, hogy joga van Isten világát uralni. Istent játszani sosem működik jól, Natty Lad, és ezt a tényt nem ártana észben tartanod.

Egy másik színész, aki a Rothschild-maffia színpadán dolgozik, a fegyverforgató Ursula Von der Leyen:

Az említett csoportok felfegyverzése egy olyan lépés, amelyet a jelek szerint már kezdeményeztek a számonkérhetetlen és mindenütt jelen lévő Rothschild-kurva révén, aki az "Európai Bizottság elnöke" címet viseli - holott ő csak egy nem megválasztott meghatalmazott, aki a WEF valamiféle akolitusának álcázza magát, aki nyíltan kijelentette, hogy a Bizottság fegyvereket és fegyvereket fog szállítani az önjelölt és CIA által létrehozott önjelölt neofasiszta harcosoknak, akiknek létezése a Rothschildhoz és Soroshoz hasonló személyek finanszírozásán alapszik. Ez sok szempontból egyenértékű lenne azzal, mintha ő nyíltan kijelentené, hogy felfegyverzik az IRA-t (egy másik irányított ellenzéki szervezetet) Észak-Írországban.

A világ színpadán az egyik ember szabadságharcosa a másik ember terroristája.

Ugyanez a helyzet Down Underben, ahol Ausztrália szintén nyíltan állítja, hogy fegyvereket vásárol és küld az ukrán ál-szabadságharcosoknak:

Barnaby Joyce miniszterelnök-helyettes nem árulja el, hogy Ausztrália milyen fegyvereket vásárol Ukrajnának, arra hivatkozva, hogy "15 év börtönt" kockáztatna.

Az ausztrál légierő egyik repülőgépe, amely kritikus fontosságú katonai felszerelést és orvosi ellátmányt szállított, szerdán indult Ukrajnába.

Scott Morrison miniszterelnök megerősítette, hogy a szövetségi kormány 70 millió dollárnyi halálos segélyt küld, hogy segítsen az országnak az orosz invázió elhárításában." Daily Mail

Ez nem is annyira Alice a Tükörben, mint inkább Alice, aki LSD-n keresztül zuhan le a féreglyukon, és kerül az Őrült Kalapos Gombász Teapartijára.

Mint mindig, az igazi nemzeti deficit a kritikus gondolkodás, és csak ez, párosulva azzal a mély tudattal, hogy kik vagyunk valójában, Isten törvénye szerint, fogja jelenteni, hogy képesek leszünk átúszni a baromságok viharos hullámain, és nyugodtabb vizekre jutni. Végül is,

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-az-agyelszivas

Azonnali hatállyal nem exportálnak több gabonát Magyarországról... globális éhínség forgatókönyv felé tart a világ

 

Magyarország, Európa egyik leggabonadúsabb országa azonnali hatállyal leállítja a gabonaexportot.

Alig néhány órával azután, hogy Oroszország bejelentette a műtrágyaexport betiltását, Magyarország bombát dobott a világra ezzel a döntéssel, amely várhatóan még magasabbra repíti a már most is rekordmagas búzaárakat.

A Zero Hedge arra figyelmeztet, hogy az egész világnak arra kell számítania, hogy a búza ára a következő hetekben megduplázódik, mivel egyre világosabbá válik, hogy valójában mi történik a globális élelmiszerellátással.

"A mi javaslatunk: vásároljon lisztet, rizst, árpát és minden más gabonát, amit csak tud, most, ahelyett, hogy egy hónapot várna, mert muszáj" - írták a szerkesztők.

Törökország, Egyiptom és Tunézia szinte teljes mértékben Oroszországtól és Ukrajnától függ búzaimportjában. Kiderült, hogy Oroszország és Ukrajna is leállítja egyelőre a gabonaexportot.

Egyesek arra számítanak, hogy az arab tavaszhoz hasonló élelmiszerválság alakul ki Észak-Afrikában, hacsak az orosz-ukrán válság nem oldódik meg.

 

Mivel az orosz ellenszankciók miatt a világ nagy része nem kap műtrágyát, valószínűleg mindenhol élelmiszerválság lesz, ezt fontos megjegyezni.

"Ami még rosszabb, a legtöbb nitrogén/műtrágya termék előállítási folyamatához földgázra van szükség ... így az európai NatGas árak közelmúltbeli rekordmagasságba emelkedése csak tovább növeli a műtrágya költségeit az Oroszországból történő bármilyen leállás miatt" - figyelmeztetett továbbá a Zero Hedge.

"És mivel a búza ára már most is rekordmagasságban van, hamarosan elszabadul a pokol nemcsak az élelmiszertermelők között, hanem hamarosan a helyi élelmiszerboltban is, amint az amerikai fogyasztók rájönnek, hogy az élelmiszerárak hamarosan megduplázódnak, megháromszorozódnak és még x-szeresére nőnek"."

A globális élelmiszerrendszer összeomlás előtt áll?

Ez enyhén szólva is komoly helyzet. Sokan, ha nem is a legtöbben, nem ismerik fel, hogy a globalizáció mindenből olyan kölcsönös függőséget hozott létre, ahol ha egy darab kiesik a helyéről, az egész összeomlik.

Egy maroknyi kelet-európai ország Oroszországgal együtt szállítja a gabona, az energia és a műtrágya nagy részét, amelyre a világ többi részének szüksége van a túléléshez. És ez a legutóbbi ukrajnai zűrzavar lényegében mindezek ellátási láncát megszakítja.

Mivel az egész világ egy Zenga-torony, elég néhány tömböt kihúzni, hogy az egészet ledöntsék. Vagy ha ismeri a kártyavár fogalmát, gondoljon Oroszországra, Ukrajnára és Magyarországra, mint az alsó kártyalapokra, amelyek az egészet tartják.

 

"Két év pestis, aztán háború, aztán éhínség" - írta valaki a Zero Hedge-nél, a pestis a wuhani koronavírus (COVID-19) járvány, a háború és az éhínség pedig az, amivel most az orosz-ukrán debaklima miatt szembesülünk.

"Mintha valamiféle forgatókönyvet követnének. A háború színháza, a bíróságok színháza, a politika színháza."

"A forgatókönyv a Biblia" - válaszolta valaki más. "Megmondja, mi következik, és az nem szép."

Isten igaz népe számára - válaszolta valaki más a második válaszra - dicsőséges lesz.

"Gondolkodtál már azon, hogy azok a sok ember hogyan tudott dicséretet írni, miközben oroszlánok tépik szét őket? Van igazság abban a dologban, ha hagyják, hogy gyökeret eresszen."

Egy másik személy egyszerűen idézett egy szentírási részt a Róma 8-ból: "Mert azt tartom, hogy a mostani szenvedések nem méltók arra, hogy összevethetők legyenek azzal a dicsőséggel, amely bennünk fog megjelenni. Nincs tehát most már kárhoztatás azok számára, akik Krisztus Jézusban vannak, akik nem a test szerint járnak, hanem a Lélek szerint."

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nem-exportal-tobb-gabonat-magyarorszag