Az idióták közösségi médiás erénymutogatásának mennyisége az Ukrajna melletti kiállásról újabb bizonyítéka a bölcsőtől a sírig tartó agymosásnak és a társadalomtervezésnek, amely annyira megzavarta azokat, akik beleestek a tömegformálási pszichózisba.

Korábban már írtam az idióták elkerülhetetlen és mesterséges felemelkedéséről. Ezek az idióták a "demokráciáról", a szabadságról és az emberi jogokról hablatyolnak, de kirohanásaik nem többek puszta agyrémeknél, amelyeknek körülbelül akkora jelentőségük van, mint egy tüsszentésnek az erdőben: ha senki sem hallja, akkor valóban megtörtént? Végtére is, sokan ezek közül a fecsegők közül ugyanazok az emberek, akik meghunyászkodtak egy bűnöző kormány és annak szektás beavatási rituáléi (a kézmosás, az arc-nyálas-maszatolást, az antiszociális távolságtartást és a bűnös "bezárásokat") előtt. A WEF bábjainak (Trudeau, Ardhern, Zelensky, Johnson, Macron és mások) - akik mind Klaus "Rothschild" Schwab szajhái - képmutatása szókimondásaikban nyilvánvaló.

Így amikor Bozo Johnson azt állítja, hogy Putyin "zsarnok", akkor a képmutatás meztelen. Mindketten azt állítják, hogy kormányozzák az embereket, és mindketten végrehajtották a Divoc 91-es pszichopédiát a mentálisan és spirituálisan megrontott lakosságukkal szemben. Mindegyik WEF-bábu átvette - és továbbra is át fogja venni - a hamis Divoc 91 pszichopsziát, és arra használta, hogy drákói diktátumokat kényszerítsen a hipnotizált és engedelmes lakosságra. Egyszerűen fogalmazva, Putyin egy államférfi, és ő és társai ugyanúgy részt vesznek a csalásban és a kézzelfogható hamis zászlós "globális" műveletben, ami az átverés, mint bármely más leendő despota.

Lényegében Bozo Johnson és Vlagyimir csak két pofa ugyanazon a WEF seggén, amelynek közeli bizalmasait és tanácsadóit számos olyan agytröszt helyezi el a világ kormányaiban, amelyek a választási képviseletre való mindenféle igényen kívül léteznek, mivel ők csak egy olyan külső ügynökség képviselői, amely saját bevallása szerint világszerte beszivárgott a kormányokba:

És természetesen minden egyes felszarvazott-poli-bábu, aki együttműködik ezekkel a WEF Schwabian ügynökökkel, definíció szerint áruló. Azok számára, akik további bizonyítékokat szeretnének olvasni arról, hogy Putyin a védőoltásokkal, az oltások elfedésével, az oltások okozta károk bizonyítékainak eltussolásával, a karszúrás saját változatának kifejlesztésével és a nép mindennapos elnyomásával kapcsolatban, akkor egy sor linket találnak a cikk alján található "További olvasnivaló/nézegetés" részben.

Mint korábban Blairt és Merkelt, egészen Feketearcú Trudeau-ig és Lópofa Ardhernig, ezeket a hamis színészeket is felkészítették, kompromittálták, megzsarolták és hatalomra juttatták, mint a mandzsúriai jelölteket, és ezzel bitoroltak minden hamis állítást, hogy bármely nemzet "demokrácia". Ez szó szerint egy világméretű színpadi show, ahol a színpadon jobbra lépnek be a különböző színészek, akik a picsába szaladgálnak, és balra távoznak a színpadról. Egy sivár színház, ahol a kisemberek bádogdiktátorok szerepét játsszák, akiket hamis tudósok, álpszichológusok, tudatmanipulátorok és a nagy gyógyszergyártókkal való elkerülhetetlen pénzügyi kapcsolatokra támaszkodó csoport tanácsaival látnak el.

Mindannyian ugyanabba a fazékba pisálnak, és ez egy szüntelen rendszer, a fecsegés, öblítés, ismétlés.

Végül is,

Az orosz kormány a legnagyobb fenyegetés az orosz népre, ahogyan a brit kormány a legnagyobb fenyegetés a brit népre, és a német kormány a legnagyobb fenyegetés a német népre; valószínűleg az eszkimó kormány jelenleg az eszkimók első számú gyilkosa." Forrás:

Ahogy a félelmetes Jon Rappoport állítja,

Bár néhány kormány világszerte feloldja a COVID korlátozásokat és mandátumokat, nem szabad elfelejtenünk, hogy még mindig megvan a hatalmuk, hogy ezeket az intézkedéseket egy pillanat alatt újra bevezethessék - bármilyen okból, amit kitalálnak.

És az egyik tanulság: a kormányok egyáltalán nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy széles körben megvitassák és megvitassák a COVID-intézkedések hatékonyságát. Tehát nincs okunk feltételezni, hogy valaha is úgy döntenek, hogy meghallgatják a saját hangjukon kívül más hangokat is.

COVID-határozataik célszerűségen alapuló politikai döntések. És a zsarnokság előmozdítása. Semmi közük a tudományhoz vagy az erkölcshöz.

A döntéseiket azonban befolyásolja, hogy a polgárok mit tesznek vagy nem tesznek. A kormányok, mint jól tudjuk, például odafigyelnek a kamionos konvojokra. És a tüntetésekre.

Ezt hívják nyomravezetésnek.

Most ne hátrálj meg.

Ne engedjenek a nyomásból.

És ne hagyjuk magunkat abban a hitben ringatni, hogy a bíróságokra számíthatunk a végrehajtó hatalom "túlkapásainak" visszafordításában. A növekvő ügyszámokról szóló hamis jelentések egyik napról a másikra megváltoztathatják a bíróságok gondolkodását."

Röviden, a kézzelfogható ostobaság újabb hullámával állunk szemben.

Így olyan helyzettel állunk szemben, amelyben:

1. Az ölebmédia pumpálja az álhíreket, a hülyék pedig felnyalják és felhánytorgatják, mintha ezzel bizonyítanák, hogy helyesen értették volna, mi történik a korábban Khazaria néven ismert régióban.

2. A hülye pedig beveszi és megismétli, tévesen azt hiszi magáról, hogy okos sütemény, mert képes hazugságokat felhánytorgatni anélkül, hogy bármilyen kritikus gondolkodást bevetne. Ne feledje, kérem, a hülye egyszerűen egy olyan egyén, aki a megértését hamis információkra alapozza, és így ostoba döntések sorozatát hozza meg. Ezt a tényt nem lehet megkerülni.

Példaként nézzük meg ezt a párhuzamos analógiát, amely a helyzetet ábrázolja, ha a helyzet fordított lenne - vagyis ha Putyin és szövetségesei egy geopolitikai műveletet indítanának Amerika határainak közelében,

Képzeljük el ezt az agressziós forgatókönyvet. Oroszország létrehozott valamit, amit SATA-nak hívnak. (Surround America Together Alliance) a Bahamákkal, Kubával, Kanadával és egész Közép-Amerikával.

A SATA 5. cikke kimondja, hogy ha egy háborúba megy, akkor mindannyian háborúba mennek. Putyin megpróbálja rávenni Mexikót, hogy csatlakozzon. Ő rendezett ott egy puccsot 2014-ben és egy bábdiktátort ültetett be, aki Putyin krakkfejű fián keresztül segít Putyin gazdagodásában. Folyamatosan biztosítja Mexikót, hogy egy napon csatlakozni fognak a SATA-hoz, annak ellenére, hogy a többi ország nem hagyná jóvá a szavazást, és nem teljesítenek bizonyos minimumkövetelményeket.

A duma más politikusai a gyerekeiket küldik a mexikói cégek igazgatótanácsaiba, hogy havi 50 000 dolláros fizetést kapjanak. Oroszország folyamatosan fegyvereket küld Mexikónak, amelynek neonáci nacionalista erői vannak a határ közelében, akik lövöldöznek az angolul beszélő amerikai szeparatistákra, akik inkább az Egyesült Államokhoz tartoznának.

A tűzszünetet 8 év alatt 2000 alkalommal törik meg, 14 000 halottja van a konfliktusnak. Az USA türelmes álláspontra helyezkedett, és megpróbált szót érteni a mexikói kokszos diktátorral, de ő továbbra is elfogadja a SATA fegyvereit és pénzét.

Múlt héten a mexikói diktátor azt mondta, hogy nem csak SATA-tagságot akar, hanem orosz atomfegyvereket akar az országában, amelyek az Egyesült Államok ellen irányulnak. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Kedden az Egyesült Államok légicsapásokat indított Mexikó ellen, és független köztársaságokká nyilvánította ezeket az angol nyelvű amerikai államokat." Forrás:

Rothschild veri a háborús dobot.

Tovább nagyítva, észrevehetjük Nathaniel Rothschild nyilatkozatát Ukrajnáról, őseinek khazáriai hazájáról, amelyet, úgy tűnik, látszólag a gazember brit bűnöző kormánynak adtak át.

A kritikus gondolkodó számos kérdést fog feltenni erre válaszul:

Ki ez a "mi", amelyhez való tartozásra és tekintélyre hivatkozik? A Rothschild-ház? A pénzemberek khazáriai klikkje?

Amikor azt állítja, hogy "a mi jelenlegi utunk" - közvetlenül a Rothschildok útjáról beszél, amely a bolygó teljes pénzügyi ellenőrzésére irányul?

Amikor a "véleménykorrekció" szükségességéről beszél, nyilvánvalóan azt állítja, hogy a tömegek téves gondolkodását manipulálni kell - agymosás más néven.

Az a mondat, hogy "fegyvereket kell küldeni ukrajnai barátainknak", nyilvánvalóan az ellenőrzött ellenzék finanszírozásáról és felfegyverzéséről szól.

Akárhogy is nézzük, Nathaniel Rothschild nyilvánvalóan, akárcsak a hazugok nemzedékei, akiktől származik, Isten-komplexusban szenved, amennyiben szilárdan hiszi, hogy joga van Isten világát uralni. Istent játszani sosem működik jól, Natty Lad, és ezt a tényt nem ártana észben tartanod.

Egy másik színész, aki a Rothschild-maffia színpadán dolgozik, a fegyverforgató Ursula Von der Leyen:

Az említett csoportok felfegyverzése egy olyan lépés, amelyet a jelek szerint már kezdeményeztek a számonkérhetetlen és mindenütt jelen lévő Rothschild-kurva révén, aki az "Európai Bizottság elnöke" címet viseli - holott ő csak egy nem megválasztott meghatalmazott, aki a WEF valamiféle akolitusának álcázza magát, aki nyíltan kijelentette, hogy a Bizottság fegyvereket és fegyvereket fog szállítani az önjelölt és CIA által létrehozott önjelölt neofasiszta harcosoknak, akiknek létezése a Rothschildhoz és Soroshoz hasonló személyek finanszírozásán alapszik. Ez sok szempontból egyenértékű lenne azzal, mintha ő nyíltan kijelentené, hogy felfegyverzik az IRA-t (egy másik irányított ellenzéki szervezetet) Észak-Írországban.

A világ színpadán az egyik ember szabadságharcosa a másik ember terroristája.

Ugyanez a helyzet Down Underben, ahol Ausztrália szintén nyíltan állítja, hogy fegyvereket vásárol és küld az ukrán ál-szabadságharcosoknak:

Barnaby Joyce miniszterelnök-helyettes nem árulja el, hogy Ausztrália milyen fegyvereket vásárol Ukrajnának, arra hivatkozva, hogy "15 év börtönt" kockáztatna.

Az ausztrál légierő egyik repülőgépe, amely kritikus fontosságú katonai felszerelést és orvosi ellátmányt szállított, szerdán indult Ukrajnába.

Scott Morrison miniszterelnök megerősítette, hogy a szövetségi kormány 70 millió dollárnyi halálos segélyt küld, hogy segítsen az országnak az orosz invázió elhárításában." Daily Mail

Ez nem is annyira Alice a Tükörben, mint inkább Alice, aki LSD-n keresztül zuhan le a féreglyukon, és kerül az Őrült Kalapos Gombász Teapartijára.

Mint mindig, az igazi nemzeti deficit a kritikus gondolkodás, és csak ez, párosulva azzal a mély tudattal, hogy kik vagyunk valójában, Isten törvénye szerint, fogja jelenteni, hogy képesek leszünk átúszni a baromságok viharos hullámain, és nyugodtabb vizekre jutni. Végül is,

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-az-agyelszivas