2021. május 19., szerda

” Autoriter”: Trodeau terve, hogy szabályozza a kanadai internetet: A technológiai kritikusok riadót fújnak Trudeau tervével kapcsolatban.

 

  1. május 19. (LifeSiteNews) – Kanada legélesebb technológiai kritikusai közül néhányan nyílt levélben sürgetik Justin Trudeau miniszterelnököt, hogy fékezze meg az internet szabályozására irányuló törvényjavaslatot, amely szerintük aláássa a “szabad és nyílt internetet Kanadában” és “korlátozza a szabadságot”.

“Felszólítjuk Önt, hogy hagyjon fel az internet, az országban élő minden egyes ember szabadsága és törekvései, valamint tudásalapú gazdaságunk károsításával olyan túlzó szabályozási politikával, amely jelentős, de nem szándékolt következményekkel jár a szabad és nyílt internetre nézve Kanadában” – áll a május 17-i levélben, amelyet több mint két tucat elismert technológiai kritikus írt alá.

A levél annak nyomán született, hogy a Trudeau-kormány tavaly bevezette a C-10. számú törvényjavaslatot, amely a műsorszolgáltatók egy új, “online vállalkozásoknak” nevezett osztályának létrehozásával szabályozna bizonyos online médiaszolgáltatásokat. A szabályozás, amelyet a Kanadai Rádió-televíziós és Távközlési Bizottság (CRTC) felügyel, az ország műsorszórási törvényét módosító törvényjavaslattal lépne életbe.

A kritikusok arra figyelmeztetnek, hogy ha a törvényjavaslatot elfogadják, az szabályozná a közösségi média felhasználóit Kanadában, miközben csak a kormány által elfogadhatónak tartott online tartalmakat engedné meg.

A nyílt levél aláírói szerint a törvényjavaslat a tekintélyelvűség szagát hordozza.

“Úgy tűnik azonban, hogy Kanada sem mentes attól a növekvő tendenciától, hogy a kormányok beavatkoznak a szabadság korlátozására, és az internetes infrastruktúra egyes részeinek ellenőrzésére törekszenek, olyan módon, amely az autoriter kormányok intézkedéseire emlékeztet” – írják.

A nyílt levél aláírói között van az egyik nagy kanadai internetszolgáltató alelnöke, a CRTC korábbi elnöke és biztosa, valamint a Torontói és az Ottawai Egyetem tudósai.

 

A kritikusok minden aggályukat megfogalmazzák Trudeau-nak.

“Az Ön kormánya által a közelmúltban tett javaslatok és intézkedések sorozata azzal fenyeget, hogy hátrányosan befolyásolja az általunk választott online tartalmakhoz való hozzáférés szabadságát, azt, hogy legális tartalmakat tegyünk közzé a cenzúrától való félelem nélkül, és még az internet technikai infrastruktúrájának megzavarását is kockáztatja” – áll a levélben.

“Megértjük, hogy szükség lehet némi online szabályozásra, és hogy a politikákat aktualizálni kell. A Kanada internetpolitikájával kapcsolatos döntéseket azonban nem lehet félvállról venni – társadalmi, gazdasági és kulturális következményekkel járnak, és károsíthatják azt a technikai alapot, amely az internetet mindenki számára működőképessé teszi” – folytatódik a levél.

“Arra kérjük Önöket, hogy a döntéseket konzultáció és hatásvizsgálatok révén gondosan mérlegeljék, hogy elkerüljék az egyénekre, gazdaságunkra és demokráciánkra gyakorolt negatív következményeket. Minden eddiginél nagyobb szükségünk van bizonyítékokon alapuló politikákra, amelyek az ország minden egyes emberének érdekeit tükrözik – nem pedig elsietett, politikailag vezérelt folyamatokra, amelyek csak néhány ember érdekeit szolgálják” – teszi hozzá a levél.

A csoport bírálta Trudeau-t, amiért 2017-ben “elkötelezte magát a nyílt internet és a hálózatsemlegesség védelme mellett”, hogy aztán “megalapozatlan döntéseket hozzon, amelyek azzal fenyegetnek, hogy aláássák az internetet és az innovációt Kanadában”.

“Arra kérjük Önt és csapatát, hogy tartsanak szünetet, és szánjanak időt a nemrég előterjesztett internetpolitikák és rendeletek káros következményeinek tanulmányozására” – zárul a levél.

Jordan Peterson kanadai szólásszabadság-védő a múlt héten a Twitteren bírálta a törvényjavaslatot.

” Mit szólnál ahhoz, ha nem tennénk ezt, Kanada. Nagyon nem szeretnék elköltözni” – írta. – írta.

https://civilekatisztanlatasert.hu/autoriter-trodeau-terve-hogy-szabalyozza-a-kanadai-internetet-a-technologiai-kritikusok-riadot-fujnak-trudeau-tervevel-kapcsolatban/

Bill Gates: "A közösségi média jelenléte és a járvány, egy olyan kombináció, amelyet sosem próbáltak korábban."

Billi Biden-ről beszélve: „A tény hogy kinevezett okos embereket.” :), mint az egészségügyi segéd titkárt, aki támogatja gyerekek megcsonkítását, pénisz levágását, mell eltávolítását és hasonlókat:
https://www.bitchute.com/video/8hapEG40Zfsu/

Stop! Tilos a gyermekeken és serdülőkön végzett oltási kísérletezés!

A politikusok és a média hónapok óta a Corona-oltást népszerűsíti.
Egy oltás, amely erősen megkérdőjelezhető, mert a genetikai mRNS vakcinák bizonyítottan veszélyesek, mert képesek az erekben lévő vér megalvadását okozni, Bhakdi professzor, fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint: “Ez az oltás bűncselekmény!”. Ennek oka, hogy a Covid vakcinák hússzor több mellékhatást és halálesetet okoztak, mint bármelyik eddigi vakcina – mondta. “Nem adhatsz be olyan anyagot, amely vérrögképződést okozhat. Mert ez életveszélyes körülmény.”

 

Prof. Dr. Hockertz toxikológus és immunológus a vakcinák miatt tömeges szándékos testi sértéstől tart. Április 17-én a Kla.TV már világszerte több ezer oltási halálesetről számolt be egy sürgős figyelmeztető felhívásban. A kritikus, figyelmeztető hangok azonban nem jelennek meg a mainstreamben, mint például Hannes Loacker bolzanói gyógyszerészé, aki figyelmeztet: “Minden ember, aki beoltatja magát, egy klinikai kísérletben vesz részt, ez tény. A tömegek, akiket most beoltanak, kísérleti nyulak.”

Ebben az összefüggésben a Német Etikai Tanács elnökének, Alena Buyxnak a nyilatkozata még inkább végzetesnek tűnik. A “Welt” című lapnak adott interjújában azt mondja: “Nagyon remélem, hogy a gyermekek és a fiatalok oltása minél hamarabb megtörténik. Még semmit sem hagytak jóvá. Ezért jelenleg semmit sem lehet felajánlani, kivéve az abszolút kockázatot jelentő betegeket, például a Down-szindrómás vagy szívhibás gyermekeket, akiknél az orvosok úgymond off-label módon is elvégezhetik a kezelést. De ezen kívül nincs semmi, amit jóváhagytak volna. És remélem, hogy a kísérleti adatok nagyon jónak tűnnek, hogy hamarosan jönnek majd vakcinák olyan gyerekek számára, akiket tényleg nagyon gyorsan be kell majd oltani.”

Bhakdi professzor megdöbbent: A neves fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint a legrosszabb az, hogy a gyerekeket most be kell oltani, holott már haltak meg gyerekek az oltás után. “Bárki, aki azt mondja, hogy az oltás biztonságos a gyermekek számára, börtönbe való” – mondta határozottan Bhakdi professzor.

Az Orvosok az Egyéni Oltási Döntésekért Egyesület is azt mondja: Stop – Ne végezzenek oltási kísérleteket gyermekeken és serdülőkön. Az alábbiakban az egyesület elnökségének és szóvivőjének, Dr. Steffen Rabe-nak a nyilatkozatát olvashatják és hallhatják.
Dr. Rabe és az egyesület többi tagja sem oltásellenesek. A vakcinák azonban – mint minden gyógyszer – súlyos mellékhatásokat is okozhatnak. Ezért a védőoltásoknak, mint egészséges embereken végzett megelőző intézkedéseknek különösen magas biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. A tagok úgy vélik, hogy a Covid 19 vakcinák esetében ez nem így van.

Idén májusban a német orvoskonferencia megdöbbentő határozatot fogadott el. Eszerint, idézem: “Az oktatáshoz való jog a napköziben és az iskolába járással csak 2021/2022 telén biztosítható, ha időben beadják a COVID-19 vakcinát. Időben történő oltás nélkül, különösen a kisebb gyermekek esetében, a korcsoportra vonatkozó újabb zárlat további súlyos negatív következményekkel jár a gyermekek mentális fejlődésére nézve. A gyermekes családok csak oltott gyermekekkel nyerhetik vissza az egyenlő társadalmi részvételt.” Természetesen örülünk annak, hogy végre megértették, hogy a jelenlegi világjárványstratégia milyen katasztrofális következményekkel jár a gyermekek és fiatalok számára. Az oktatáshoz és a társadalmi részvételhez való jog azonban elidegeníthetetlen emberi jog. A gyermekeket és a fiatalokat túl sokáig megfosztották ettől a joguktól minden valós tudományos alap nélkül. Az a tény, hogy ezt az alapvető jogot most egy politikailag kívánatos oltási döntéshez kötik, amelynek haszna maguknak a gyermekeknek egyszerűen hiányzik, és amelynek haszna a társadalom számára több mint kérdéses, vitathatatlan követelés és tűrhetetlen feltételezés az orvos kollégák részéről. Orvosokként a lehető leghatározottabban elhatárolódunk ettől a dokumentumtól! Az iskolákat és a bölcsődéket azonnal újra meg lehet, meg kell nyitni – értelmetlen tömeges tesztek és megkérdőjelezhető oltási kísérletek nélkül a gyermekeken és fiatalokon! (https://www.individuelle-impfentscheidung.de/)

Mivel az elmúlt napokban egyre nagyobb lendületet vett a gyermekek COVID-19 oltása körüli vita, az “Orvosok az Egyéni Oltási Döntésekért Egyesület” nyilatkozatát egy nyomtatható sablon formájában teszi elérhetővé, amelyet minden érdeklődő szülő, tanár, pedagógus és bárki, akinek szíve van a gyermekekért, letölthet és terjeszthet. Ennek letöltését a következő adás alatt találja:

https://individuelle-impfentscheidung.de/covid19_kinder_1p

Források/Linkek:
Prof. Dr. Hockertz: https://punkt-preradovic.com/schnellschuss-corona-impfung-podcast-mit-prof-dr-stefan-hockertz/
Ethikratsvorsitzende Alena Buyx: Interview bei „Welt“ Pharmazeut Hannes Loacker: https://www.servustv.com/videos/aa-26y6yt55w2111/
Prof. Bhakdi: https://www.wochenblick.at/schock-enthuellung-von-dr-sucharit-bhakdi-ist-die-impfung-ansteckend/
Dr. Steffen Rabe: https://www.individuelle-impfentscheidung.de/

Nobel-díjas: A COVID tömeges oltása „elfogadhatatlan hiba”, amely „létrehozza a variánsokat”



https://www.brighteon.com/52ba56a1-ee4c-4e16-9587-7095fc052f9c
https://www.naturalnews.com/2021-05-25-everyone-vaccinated-will-die-within-two-years.html

Minden országban "az oltás görbéjét a halálok görbéje követi" - mondta a híres virológus.

2021. május 19. (LifeSiteNews) - A francia virológus és a Nobel-díjas Luc Montagnier „elképzelhetetlennek” nevezte a járvány koronavírus elleni tömeges oltását, és olyan történelmi baklövésnek nevezte, amely „létrehozza a variánsokat” és halálhoz vezet.

- Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation tegnap lefordított és közzétett interjújában . "A történelemkönyvek ezt megmutatják, az oltás hozza létre a variánsokat."

Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémára - mondta Montagnier.

"A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását" - mondta a hónap elején Pierre Barnériasnak, a Hold-Up Media munkatársának adott interjúban.

Változatokhoz vezető oltás

Míg a vírusok változatai természetesen előfordulhatnak, Montagnier szerint az oltás vezérli a folyamatot. „Mit csinál a vírus? Meghal vagy más megoldást talál?

"Nyilvánvaló, hogy az új variánsokat antitest-közvetített szelekció hozza létre az oltás miatt."

Az oltás során a világjárvány „elképzelhetetlen”, és az okozza halált, mondta a 2008-as orvostudományi Nobel-díj nyertese a ezért a felfedezésért.

„A halálok az oltást követik”

„Az új változatok a vakcinázás eredményeként jönnek létre. Minden országban látja, ugyanaz: minden országban az oltást követik a halálesetek ”- mondta.

A múlt héten a YouTube-on közzétett videó a Washingtoni Egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézetének adatait felhasználva illusztrálja a COVID oltás bevezetése után a világ számos országában bekövetkezett halálesetek számát, megerősítve Montagnier megfigyelését.

A francia kérdező rámutatott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adataira, amelyek azt mutatják, hogy az oltások januári bevezetése óta az új fertőzések terjedése „felrobbant”, a halálesetekkel együtt, „különösen a fiatalok körében”.

- Igen - értett egyet Montagnier, aki a Shanghai Jiao Tong Egyetem professzora. „Trombózissal stb.”

A trombózis - vagy a vérrögök - váratlan problémát jelentettek az új koronavírus vakcinák és az AstraZeneca oltás több országban történő kiváltásának okai miatt. Theresa Tam, Kanada közegészségügyi ügynökségének vezetője keddi sajtótájékoztatóján elmondta , hogy immár 21 megerősített oltás okozta trombotikus trombocitopénia vagy VITT esete van, köztük három olyan nőnél, akik az AstraZeneca oltásával potenciálisan összefüggő véralvadási rendellenességben haltak meg, további 13 eset pedig vizsgálat alatt áll.

Áttöréses esetek

Montagnier elmondta, hogy jelenleg kutatásokat folytat azokkal, akik az oltás megszerzése után megfertőződtek a koronavírusban. A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok áprilisban arról számoltak be , hogy 5800 bejelentést kapott azokról az emberekről, akiknek „áttörés” volt a COVID oltás után, köztük 396 kórházi kezelést igénylő és 74 beteget meghalt.

"Megmutatom, hogy olyan variánsokat hoznak létre, amelyek rezisztensek az oltással szemben" - mondta Montagnier.

A koronavírus laboratóriumban készült

A híres francia virológus 2020 áprilisában keltett hullámokat, amikor elmondta egy francia televíziónak, hogy szerinte a SARS-CoV2, az új járványos koronavírus egy laboratóriumban készült. „A HIV-elemek és a malária-csíra jelenléte a koronavírus genomjában erősen gyanús, és a vírus jellemzői nem keletkezhettek természetesen” - mondta .

Bár francia szakértők kigúnyolták, hogy „ összeesküvési elképzelése van , amely nem kapcsolódik a valódi tudományhoz”, Montagnier 2020 júliusában publikált egy cikket, amely alátámasztotta állításait, miszerint az új koronavírusnak laboratóriumi kísérletekből kellett származnia - ez az elmélet a közelmúltban került újra előtérbe, és jelenleg a vírus legvalószínűbb eredetének számít .

https://besthirdetes.hu/tudasfa/nobel-dijas-a-covid-tomeges-oltasa-elfogadhatatlan-hiba-amely-letrehozza-a-variansokat.html

Több mint 160 szakértő “szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősíti a COVID vakcinákat

 

Több mint 160 szakértő “szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősíti a COVID vakcinákat egy erőteljes levélben
“Röviden, a rendelkezésre álló bizonyítékok és tudományos eredmények azt mutatják, hogy a COVID-19 vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és a Doctors for COVID-19 Ethics társalapítója

2021. május 19., (LifeSiteNews) – Több tucat orvosszakértő ebben a hónapban figyelmeztetést adott ki a COVID-19 oltóanyagokkal kapcsolatban, amelyben az oltásokat “szükségtelennek, hatástalannak és nem biztonságosnak” minősítették, és valószínűleg “előreláthatóan tömeges halálesetekhez” vezetnek.

“Röviden, a rendelkezésre álló bizonyítékok és a tudomány azt jelzik, hogy a COVID-19 vakcinák szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak” – áll a Doctors for COVID-19 Ethics két héttel ezelőtti nyílt levelében. “A kísérleti COVID-19 oltást engedélyező, arra kényszerítő vagy azt beadó szereplők súlyos, szükségtelen és indokolatlan orvosi kockázatoknak teszik ki a lakosságot és a betegeket.”

A Doctors for COVID-19 Ethics csoport, amelyet a  korábbi alelnöke, Michael Yeadon alapított, több mint 160 orvosi szakértőt számlál az aláírók között a világ minden tájáról. Az alapító tagok között van még Dr. Sucharit Bhakdi professzor, a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi vezetője és Dr. Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése egészségügyi bizottságának korábbi vezetője.
Az orvosok több levelet írtak az Európai Gyógyszerügynökségnek a COVID-19 vakcinával kapcsolatos kérdésekben, és cenzúrával szembesülnek, bár legutóbbi levelük itt archiválva megtalálható. A csoport a Twitteren is megtalálható. Tanúvallomásuk tükrözi a szakértők, például Dr. Janci Chunn Lindsay és Dr. Peter McCullough egyre növekvő felhívásait, hogy állítsák le az oltásokat.

‘Egy hatalmas jéghegy csúcsa’
A Doctors for COVID-19 Ethics e hónap elején írt levelükben a vakcinák súlyos egészségügyi következményeit hangsúlyozták mind az egészségesekre, mind a betegekre nézve, mondván, hogy az oltások “nem biztonságosak sem a befogadók, sem azok számára, akik használják őket, vagy engedélyezik használatukat”.

Rámutattak a “véralvadás halálos és nem halálos zavarainak – beleértve a vérzési zavarokat, az agyi trombózist, a stroke-ot és a szívrohamot -“, az “antitest-függő betegségfokozásnak”, az autoimmun reakcióknak és a “vakcina szennyeződések lehetséges hatásainak kockázatára, amelyek az elsietett gyártás és a nem szabályozott gyártási szabványok miatt” következhetnek be.

“Ellentétben azokkal az állításokkal, amelyek szerint az oltás utáni vérzavarok “ritkák”, számos gyakori oltási mellékhatás (fejfájás, hányinger, hányás és vérzésszerű “kiütések” a testen) trombózisra és más súlyos rendellenességekre utalhat” – mondták a szakértők. “A jelenleg a média figyelmét élvező vérrögképződési események valószínűleg csak a “hatalmas jéghegy csúcsát” jelentik”.

“Az immunológiai alapozás miatt a véralvadás, a vérzés és más nemkívánatos események kockázata várhatóan minden egyes újraoltással és minden egyes közbeeső koronavírus expozícióval megnő” – tették hozzá a COVID-19 Ethics orvosai. “Idővel, akár hónapokig, akár évekig, ez mind az oltást, mind a koronavírusokat veszélyessé teszi a fiatal és egészséges korosztályok számára, akikre oltás nélkül a COVID-19 nem jelent érdemi kockázatot” – érveltek.

“Ahogyan a dohányzás az első elvek alapján tüdőrákot okozhatott és okozhatott, úgy minden génalapú vakcina molekuláris hatásmechanizmusa alapján várhatóan véralvadási és vérzési zavarokat okozhat” – mondták. “Ezzel összhangban az ilyen jellegű megbetegedéseket korcsoportokon átívelően megfigyelték, ami világszerte a vakcinák ideiglenes felfüggesztéséhez vezetett”.

“A vakcina bevezetése óta a COVID-19 előfordulása számos olyan területen emelkedett, ahol magas az oltási arány. Ráadásul a COVID-19 több halálos kimenetelű sorozatos halálesete röviddel az oltások megkezdése után történt idősek otthonában” – mondták az orvosok. “Ezek az esetek nemcsak az antitest-függő fokozódásnak, hanem a vakcinák általános immunszuppresszív hatásának is betudhatók, amire a Herpes zoster fokozott előfordulása utal egyes betegeknél.”

“Függetlenül attól, hogy pontosan milyen mechanizmus felelős ezekért a bejelentett halálesetekért, arra kell számítanunk, hogy a vakcinák inkább növelik, mint csökkentik a COVID-19 letalitását” – folytatták.

A csoport hangsúlyozta, hogy az oltások technikailag továbbra is kísérleti stádiumban vannak – ez a tény sok esetben jogilag kizárja a kötelező oltást:

“A vakcinák definíció szerint kísérleti jellegűek. A 3. fázisú vizsgálatokban maradnak 2023-ig. A befogadók olyan emberi alanyok, akik a nürnbergi és más védintézkedések – többek között az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének 2361. számú határozata és az FDA sürgősségi felhasználási engedélyének feltételei – alapján jogosultak a szabad, tájékozott beleegyezésre”.

https://civilekatisztanlatasert.hu/tobb-mint-160-szakerto-szuksegtelennek-hatastalannak-es-nem-biztonsagosnak-minositi-a-covid-vakcinakat/

Aki még EZ UTÁN is be akarja oltatni magát a Fenevad bélyegével, az KLINIKAI ESET!