2023. július 16., vasárnap

Dr. David Martin: Illegális biofegyver-kutatás

A biológiai fegyverek kifejlesztését, elterjedését és felhalmozását egy nemzetközi szerződés, a biológiai fegyverekről szóló genfi egyezmény tiltja. De vajon a biotechnológia óriási fejlődése tükrében betartják-e még ezt az egyezményt?

Forrás: www.kla.tv/26554
Illegale Biowaffenforschung (mit Vorspann von Dr. David Martin)

Dr. Martin előadása:

Rasszra célzott biofegyverek... avagy Kaukázusi és fekete rasszok ellen irányult leginkább

Egy ukrán nő vallomása

Tömeggyilkos Népirtásban résztvevő celebek szerepe a félretájékoztatásban

Ha harc, legyen harc!

Fel kell venni a harcot a WHO globalitárius világkormány-törekvése ellen, mert az a demokrácia és a szuverenitás felszámolásával jár.
Forrás: The Vigilant Fox @ Substack
MEP Christine Anderson Issues Stark Warning to World Health Organization: “We Will Bring You Down!”
https://vigilantfox.substack.com/p/mep-christine-anderson-issues-stark

Másfél éve kerekesszékben ül a ma 18 éves, 3-szor géninjekciózott lány

 

Az Epoch Times a lány apjával, Thomas Bodewiggel beszélgetett.

https://www.epochtimes.de/gesellschaft/ein-vater-klagt-an-meine-tochter-sitzt-seit-dem-booster-im-rollstuhl-a4341304.html

A lány óvónőnek tanult, így számára kötelező volt a kovid elleni géninjekció, ha folytatni akarta a tanulmányait. 2021 augusztusban kapta az első két Biontechet, 2022 januárban pedig a harmadikat. Azóta a nap nagy részét kerekesszékben tölti, a rövidebb távokat mankó segítségével teszi meg.

A harmadik “oltást” követő néhány nap fejfájásokkal telt, majd a harmadik héten elkezdtek remegni a lábai, nem bírt aludni és a pulzusa olykor 170-re is felugrott. Folyton kimerült volt, pár héttel később már a kezei is reszkettek és légzési problémái is voltak.

A schwabingi kórházba került, ahol számos vizsgálatot végeztek, kielégítő eredmény nélkül, ezért megpróbálták az orvosok a tüneteket pszichoszomatikusnak beállítani. Ezután egy második, majd egy harmadik kórházat is felkerestek és végül a harmadik helyen, ahol a differenciáldiagnózis érdekeben sok-sok vizsgálat történt, kimondták, hogy oltáskárosodott.


Biró Éva