2021. augusztus 4., szerda

Az új COVID-esetek háromnegyede oltott embereknél fordul elő - CDC-tanulmány

 

Belépek abba a hamis világba, ahol a SARS-Cov2 létezik, a Delta-változat létezik, a teszt értelmes, az esetszámok valósak, és a vakcinának van értelme.

Még egyszer, kedves olvasó, felveszem a vegyvédelmi ruhámat, és belépek a hamis világba, ahol a SARS-Cov2 létezik, a Delta-változat létezik, a teszt értelmes, az esetszámok valósak, és a vakcinának van értelme. Ezek mind hazugságok, amint azt az elmúlt évben már bebizonyítottam, de még e hazugságok hamis világában sem tudják a szakértők tisztán tartani a történeteiket; ellentmondanak önmaguknak, leleplezik saját koholmányaikat, és ezeket a leleplezéseket újabb szánalmas koholmányokkal próbálják elfedni. Tessék, tessék:

RT, július 30.: "A CDC nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, amely alátámasztja döntését, miszerint a beltéri maszkolást ajánlja mind a beoltott, mind a be nem oltott amerikaiaknak. A tanulmány egy járványkitörést vizsgált, és megállapította, hogy a pozitív teszteket végző emberek háromnegyede be volt oltva."

"A CDC pénteken tette közzé ezt a bizonyítékot. A Massachusetts állambeli Cape Cod üdülővárosban e hónap elején kitört 469 Covid-19-es esetet vizsgáló tanulmány szerint 74%-ban 'teljesen beoltott személyeknél' fordult elő. Öt kórházba került betegből négy teljesen be volt oltva, és a beoltottak átlagosan csak 86 nappal a fertőzés előtt fejezték be a két adag beadását".

Hoppá!

"A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Cape Cod-i fertőzések 90%-a a koronavírus Delta-változatával volt kapcsolatos."

Megint hoppá. Tehát a teljesen beoltott emberek a Delta variánssal fertőződtek.

"A tanulmány cáfolni látszik a legfelsőbb egészségügyi tisztviselők azon érvelését, miszerint az oltatlan amerikaiak felelősek a Covid-19-es megbetegedések június óta tapasztalt négyszeresére emelkedett számáért az Egyesült Államokban. 'Ez a probléma elsősorban a be nem oltottakat érinti, ezért vagyunk kint, és gyakorlatilag könyörgünk a be nem oltott embereknek, hogy menjenek és oltassák be magukat' - mondta a Fehér Ház koronavírus-tanácsadója [és pszichopata hazudozó] Dr. Anthony Fauci a CNN-nek vasárnap, hozzátéve, hogy az USA jelenleg 'rossz irányba' halad a Covid-19 kiirtása tekintetében.""

Még egy újabb hoppá.

"A [CDC] jelentése súlyt ad annak az érvelésnek, hogy a jelenlegi vakcinák nem olyan hatékonyak a Delta-változat ellen, bár a CDC és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ragaszkodik ahhoz, hogy a védőoltás hatékony a vírus okozta 'súlyos megbetegedések és halálozás' ellen, idézte Maria Van Kerkhove, a WHO technikai vezetője egy pénteken tartott korábbi tájékoztatóján.""

Még több képtelenség. Amint arról már hónapok óta beszámoltam, a főbb COVID vakcinák 3 klinikai vizsgálatát úgy tervezték, hogy csak azt bizonyítsák, hogy a vakcina képes védelmet nyújtani az enyhe megbetegedések ellen; pl. köhögés, vagy hidegrázás és láz ellen. Nem a súlyos betegség ellen.

A CDC új Cape Cod-i tanulmánya az oltott emberekről tűzvihart okozott a "szakértők" körében. A Fehér Ház koronavírus-kávécsarnokának egyik tagja, Ben Wakana azt állítja, hogy az oltott embereknek (akik megfertőződtek a vírussal) csak egy nagyon kis százaléka képes átadni azt másoknak.

RT: "[A] CDC tanulmánya azonban megjegyezte, hogy hasonlóan magas vírusterhelést találtak a beoltott és a be nem oltott embereknél. Walensky [a CDC vezetője] pénteken kijelentette, hogy "a magas vírusterhelés a vírusátvitel megnövekedett kockázatára utal", és aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy "a Delta vírussal fertőzött, oltott emberek továbbadhatják a vírust"".

RT: [De] "Maga a tanulmány kevésbé riogató, azt állítja, hogy 'mikrobiológiai vizsgálatokra van szükség ezen eredmények megerősítéséhez' [hogy a beoltott, fertőzött emberek terjeszthetik a vírust."]"

Nos, ha a beoltottak és a nem beoltottak egyaránt magas vírusterheléssel rendelkeznek, akkor miért ne terjeszthetnék a beoltott emberek könnyen másokra a vírust? Van valami varázslatos falkészlet az oltóanyagban, ami a vírust a szervezetbe zárva tartja?

És íme, itt vannak a legújabb felfedezések a vakcináról, a vírusról, a Delta-változatról, a vírus átviteléről és az egész ügy eltussolására tett kísérletről, miután nyilvánosságra került.

Legközelebb, amikor valaki azt mondja, hogy minden amerikai kötelessége beadatni a védőoltást, mondd azt: "Persze, hogy hallottál az új Cape Cod-i tanulmányról, ugye?".

"Micsoda? Mi az? A tőkehal tele van mérgező higannyal? A globális felmelegedés miatt pusztulnak?"

"Nem. Sok beoltott ember szervezetében még mindig ott van a gyilkos vírus. És az még él. És emberről emberre terjed."

"Ez nem lehet igaz. Dr. Fauci nem ezt mondta."

"Hát, szabadságon volt, amikor a tanulmány megjelent. Belső források szerint megdöbbent. A teljesen beoltott emberekben még mindig rengeteg vírus van a szervezetükben. Két lábon járó időzített bombák. Ezért kell maszkot viselni, még az oltás után is."

"Akkor is maszkot kell viselnünk, amikor a mosdóban vagyunk? Amikor szexelünk?"

"Feltétlenül. Két maszkot kell viselni szex közben. És nincs csókolózás, még a maszkon keresztül sem. És beszélgetni sem. A beszéd terjesztheti a vírust."

"Ezt nem tudtam."

"Hé, most az életemet kockáztatom, hogy veled beszélgetek. De hajlandó vagyok vállalni a kockázatot, az egész emberiségért."

"Ezt nagyra értékelem. De mit tegyünk? Megint beoltatjuk magunkat?"

"Az nem fog segíteni. Csak viseljük a maszkot. Fogd be a szád. Maradjatok bent. Néhány év múlva az orvosok talán tudnak valamit."

És ezzel véget is ért a COVID vad és bolondos világának mai epizódja, ahol a hamis vírus valódi, van egy Delta-változat, és a vakcinának van értelme. Ezeket a hazugságokat a Force the Vaccine into Every Arm Everywhere, egy nonprofit szervezet hozta el Önöknek, amelyet a Lunatics on the March, a Fehér Ház nyomására összecsukló Corporate Cowards Folding Up leányvállalata finanszíroz.

Jon Rappoport

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-uj-covid-esetek-haromnegyede-oltott-embereknel-fordul-elo-cdc-tanulmany

Tízféle módon veszélyeztet bennünket a szabadság

Rocky ezt is előre tudta

A KANADIAI BÍRÓSÁGI DÖNTÉS Bebizonyította, hogy az COVID egy HAZUGSÁG - Nagy győzelem!

 

KANADAI BÍRÓSÁGI GYŐZELEM BIZONYÍTJA, HOGY A COVID-19 EGY ÁTVERÉS ÉS MINDEN KORLÁTOZÁST MEGSZÜNTETTEK.

Kenan SonOfEnos

A hazafi Patrick King képviselte magát a bíróságon, miután 1200 dollárra büntették, mert tiltakozott a Covid-Hoax ellen, megölte a fenevadat és győztesen került ki.
Idézést adott ki a tartományi egészségügyi miniszternek, hogy bizonyítsa, hogy az úgynevezett Covid-19 vírus létezik, és kénytelenek voltak beismerni, hogy semmiféle bizonyítékuk nincs. A vírust soha nem izolálták, és így a kormánynak nem volt jogalapja a társadalomra kiszabott büntető korlátozások bevezetésére.

Amióta ez a megdöbbentő vallomás napvilágot látott, a tartomány azóta visszavonta az összes Covid-korlátozást, és most már hivatalosan is úgy kezeli a Covid-19-et, mint nem többet, mint egy enyhe influenzát! NYERTÜNK
King megmutatta a VILÁGSZERTE követendő mintát. Ez történhet, ha nem egy BAR (brit akkreditált nyilvántartó) ügyvéd képviseli Önt, akinek első számú kötelessége a korrupt bíróságok és nem az ügyfelei.

EZ NAGYON NAGY

A NAP LEGNAGYOBB TÖRTÉNETE (amiről a bűnöző, korrupt "média" SOHA NEM TUDósít)

A SZABADSÁG győzelme a KOVID zsarnokság ellen!

 

 

 

(TLB) Közzétette ezt a cikket Kenan SonOfEnos, elismerésünket fejezve ki a tudósításért.
A szerzőről Kenan

Kanadai hazafi vagyok, aki válaszolt a kihívásra, hogy #DigitálisKatona (Citizen Journalist) legyek, mert a média bűnrészes a népirtásra irányuló összeesküvésben. Amikor éppen nem egy igazságot követelő Szabadság Gyűlésen beszélek, akkor online dolgozom, hogy harcoljak ez ellen az információs háború ellen, mert valódi életek forognak kockán, és emberek halnak meg.

NYERÜNK! Patrick King 2 gyermek büszke édesapja, szabadságharcos és hazafi, aki szembeszállt a hatalmas albertai kormánnyal, és NYERT!

Mindannyian tanulhatunk ebből, és harcolnunk KELL ellene minden egyes városban, minden egyes megyében, minden egyes államban, minden egyes NEMZETBEN!

A szabadságért folytatott harc egy világméretű erőfeszítés, és NYERHETÜNK!

 

*** FRISSÍTETT JOGI DOKUMENTÁCIÓVAL ***

Levél Patrick James Kingnek (szolgálat)

JOG, amelyre a felperes hivatkozott

Grech Krisztina vallomása esküt tett 2021. július 16 -án

Eredeti alkalmazás

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kanadiai-birosagi-dontes-bebizonyitotta-hogy-az-covid-egy-hazugsag-nagy-gyozelem-video

Dr. LEE MERRITT: DRÓNOKKAL TÜSKEFEHÉRJÉT SZÓRTAK SZÉT, HOGY PÁNIKOT KELTSENEK A PANDÉMIA MIATT

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A következő interjúban Mike Adams, tényfeltáró újságíró és Lee Merritt tudós nyugtalanító kérdéseket vetnek fel a vírussal és a kísérleti vakcina tüskefehérjéjével kapcsolatban.
Mi az oka annak, hogy három városban, egy olasz helyen, Wuhanban és New Yorkban, a problémák zömét a fertőzések okozták? Miért csak egy rövid ideig volt jellemző? Lehetséges, hogy a vakcina tüskefehérjéjét porlasztott formában, vagy drónok segítségével szórják szét?
A végeredmény az, hogy háborút indítottak az emberiség ellen. Ez ugyanis háború. Ami a vakcina-gyártók által kinetikus háborúvá válik.

Olasz képviselő, Sara Cunial bejelenti a Parlamentben az oltások hatástalanságát és súlyos kártékony

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A kémikus végzettséggel bíró olasz képviselő Sara Cunial, módosító indítványt jelent be és terjeszt elő a Parlament elé, miszerint az oltás tanusítványa nem elfogadható az Alkotmány szerint, diszkriminatív a törvény előtt és sérti a mozgásszabadságot.
Ugyanígy a PCR tesztek sem, melyek saját feltatálójuk szerint sem alkalmasak diagnózis felállítására, ezt a WHO is elismerte, valamint ezek önkényes és helytelen használata fals epidemiológia eredményt ad.
Ráadásul a génterápiák - amelyeket hibásan oltásoknak nevezünk – hatékonysága csak 1,3%-os és nagyon sok veszélyt hord magában az egészségre nézve. Meg kell állítani ezeket az orvosi bűncslekményeket.

Dr. Natalia Prego: Miért okoznak trombózist a Covid vakcinák?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Natalia Prego nagyon egyértelműen magyarázza el, hogy miért van annyi káros mellékhatása a Covid vakcináknak.
A legújabb tanulmányok igazolták, hogy az S fehérje önmagában véve is erősen toxikus, kiválthatja a Covid-19 teljes fiziopatológiás folyamatát sőt, Covid-19 megbetegedést okozat beoltott személyekben is.

A Covid ellen beoltott halott boncolása során a test minden szervében találtak tüskefehérjét

 

Német kutatók a világon elsőként végeztek boncolást olyan holttesteken, akiket haláluk előtt beoltottak Covid-19 ellen.

Felfedezték, hogy az elhunyt személy testének minden egyes szerve tüskés fehérjékkel fertőzött volt a vakcina hatására.

A 2021 júniusában megjelent "Az első eset a SARS-CoV-2 ellen beoltott beteg boncolási vizsgálatáról" című német tudományos jelentés egy 86 éves férfi boncolását vizsgálta, aki egyetlen adag Covid-19 vakcinát kapott, de egy hónappal később meghalt, miután egy közeli kórházi beteg megfertőződött a koronavírussal.

A jelentés szerint a férfi kórtörténetében szisztémás artériás magas vérnyomás, krónikus vénás elégtelenség, demencia és prosztatakarcinóma szerepelt.

Az International Journal of Infectious Diseases című szakfolyóiratban megjelent jelentés szerint 20201 január 9-én "a férfi lipid nanorészecskékkel formulált, nukleoziddal módosított BNT162b2 RNS-vakcinát kapott 30 μg-os adagban". Alig 18 nappal a vakcina adagja után a férfit súlyosbodó hasmenés miatt kórházba szállították, ahol "az antigén teszt és a polimeráz láncreakció (PCR) a SARS-CoV-2-re negatív volt".

A 25. napon azonban az oltott beteg tesztje pozitív lett a Covid-19-re, feltehetően egy közeli, Covid-fertőzött kórházi betegtől, és a férfi sajnos a következő napon vese- és légzési elégtelenségben meghalt.

 

A jelentés szerint a kutatók megállapították, hogy a beteg egész szervezetét elárasztották a magas vírus-RNS-terhelések, más néven a vakcina által kiváltott tüskés fehérjék.

A tanulmány következtetése: "Összefoglalva, az mRNS-vakcinával beoltott betegnél végzett boncolási esettanulmányunk eredményei megerősítik azt a nézetet, hogy a SARS-CoV-2 elleni oltás első dózisára már immunogenitás indukálható, miközben a steril immunitás nem fejlődik ki megfelelően."

Más szóval, míg a Covid-19 vakcina immunválaszt váltott ki a szervezetben, úgy tűnik, nem állította meg a vírus terjedését a szervezetben, illetve a tüskefehérjéket, amelyek a szervei leállását okozták.

Ez a bombasztikus tanulmány csak megerősíti legrosszabb félelmeinket, miszerint a Covid vakcina több kárt okoz, mint hasznot, és valójában még fel is gyorsíthatja a vírus terjedését.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-ellen-beoltott-halott-boncolasa-soran-a-test-minden-szerveben-talaltak-tuskefeherjet