2021. június 18., péntek

Így tesztelték az új anyahajót!- Hatalmas bombát robbantottak az amerikaiak

 

Az amerikai haditengerészet egy hatalmas víz alatti robbanással tesztelte legújabb repülőgép-hordozóját, amely 3,9-es erősségű földrengést okozott a keleti part közelében, amint azt a pénteken amelyről videó is készült. A „hajó sokkpróbája” során 20 tonna robbanóanyagot használtak, amelyet méterekkel távolabb engedtek az USS Gerald R Fordról a vízbe. A tesztet annak ellenőrzésére végezték, hogy a hajó képes-e ellenállni a háborús körülményeknek. A 3,9-es erősségű földrengést az Egyesült Államok Geológiai Szolgálata regisztrálta 161 kilométerre Florida partjaitól.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.331

Tudósok elismerik, hogy elfedték a laboratóriumi szivárgás elméletét, hogy elkerüljék, hogy kapcsolatba hozzák őket Trumppal.

 

Egy megbocsáthatatlan (de nagyon leleplező) hallgatással több tudós most elismeri, hogy több mint egy éven keresztül félrevezette az országot azzal, hogy eltitkolta, hogy a koronavírus laboratóriumi szivárgás elmélete eléggé megalapozott ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Más szóval, itt van még egy ok, hogy soha többé ne bízzunk a tudományos közösségben.

Megdöbbentő beismerésről van szó, és még egy okkal többről, hogy ne higgyünk az úgynevezett tudományos konszenzusnak SEMMIBEN, különösen az olyan életet megváltoztató kérdésekben, mint a globális felmelegedés vagy az éghajlatváltozás, vagy bárhogy is hívják ma ezek a sarlatánok.

Gondoljatok bele…

Ha egy csapat tudós hajlandó hazudni a laboratóriumi szivárgásról, akkor képzeljük el, milyen más hazugságokat mondanak nekünk – vagy hagyják, hogy mondjanak -, amikor minden másról van szó.

A szélsőbaloldali NBC News beszámolója:

[Alina] Chan egyike volt annak a 18 tudósnak, akik a múlt hónapban levelet tettek közzé a Science folyóiratban, amelyben a vírus eredetének alaposabb vizsgálatát követelték, amely figyelembe veszi mind a természetes előfordulással, mind a laboratóriumi átterjedéssel kapcsolatos elméleteket. A levél segített elindítani a “laboratóriumi szivárgás hipotézis” kivizsgálására irányuló felhívások új körét, beleértve Joe Biden elnök és több vezető tudós követelését.

Chan elmondta, hogy néhány tudós félt a laboratóriumi szivárgás hipotézisének nyilvános megvitatásától, mert attól tartottak, hogy szavaikat félreértelmezik, vagy a koronavírus keletkezésével kapcsolatos rasszista retorikát támogatják. Trump táplálta azokat a vádakat, hogy a Wuhan Institute of Virology, egy kutatólaboratórium a városban, ahol az első Covid-19 [kínai koronavírus] eseteket jelentették, kapcsolatban áll a járvány kitörésével, és számos alkalommal “Wuhan-vírusnak” vagy “kung influenzának” nevezte a kórokozót.

“Abban az időben ijesztőbb volt, hogy Trumphoz kötik, és hogy a rasszisták eszközévé válik, ezért az emberek nem akartak nyilvánosan a laboratórium eredetének kivizsgálására szólítani” – mondta.

MEGJEGYZÉS: Bár az NBC riportjában meg van nevezve, Alina Chan egyike azon keveseknek, akik nem maradtak csendben. Ő a kezdetektől fogva fenntartotta a laboratóriumi szivárgás elméletének helyességét.

Ha a sorok között olvasol, nyilvánvaló, hogy mi történt itt… Tudományos végzettséggel rendelkező kvizlingek hada hagyta magát annyira megfélemlíteni a politikai, média és akadémiai establishment által Trump köré fabrikált mérgezés által, hogy eltussoltak valamit, amit igaznak tartanak – hogy a laboratóriumi szivárgás elmélete elég hiteles ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Tehát a következőt tudjuk most már… Ha választani kell aközött, hogy elmondanak-e a nyilvánosságnak egy létfontosságú igazságot, vagy átélik a társadalmi kellemetlenséget, hogy “társulnak” valakivel, akit az establishment utál, hogy megtartsák az establishment jó véleményét, a magukat tudósoknak nevező erkölcsi gyávák eltitkolják az igazságot.

Ami még rosszabb, hogy elhallgattak egy igazságot, mert az igazság kimondása a politikai jobboldalhoz igazítaná őket, ami arról tájékoztat minket, hogy minden olyan tudományos igazságot, amely a jobboldal által vallott meggyőződést igazolja, nagyon is jól el lehet hallgatni.

Csak annyit kell mondanom, hogy megmondtam…

Ha úgy gondolják, hogy az úgynevezett tudósok elhallgattatására gyakorolt nyomás a kínai influenzával kapcsolatban szélsőséges volt, képzeljék el, mekkora nyomás alatt áll a tudományos közösség, hogy továbbra is félrevezesse a közvéleményt a globális felmelegedéssel, az éghajlatváltozással vagy bármi mással kapcsolatban, amit ezek a sarlatánok ma így hívnak.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos hoaxon nyugszik minden hírnév, valamint a fasiszta baloldal minden reménye és álma a központosított kormányzati irányításról. Ha egy tudós ki mer lépni ebből a dobozból, a rasszistaként való támadás lesz a legkisebb problémája.

A Globális felmelegedés narratívájának védelmére irányuló megfélemlítés ezerszer forróbb, mint bármi a laboratóriumi szivárgás körül. Ha csak egy kártyát is kihúznak a globális felmelegedési hoaxból, az egész kártyavár egy fekete lyukba omlik.

Azt is hozzá kell tennem, hogy ez még egy újabb “összeesküvés-elmélet”, ami beigazolódott.

A világjárvány során mindannyian tudtuk, hogy a tudományos intézmény hazudik nekünk. Mindannyian tudtuk, mert minden, ami a szájukból elhangzott (vagy ebben az esetben nem hangzott el), egy kicsit túl tökéletesen illeszkedett a baloldal fasiszta koronavírusos napirendjéhez – ahogyan a globális felmelegedés is.

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/amerikai-pite-avagy-borul-a-bili-bill-bacsi/

Június 18. Dr Füllmich-féle vizsgálóbizottság 57. ülése.

 

“A mai ülés bevezetőjében egy amerikai orvos megállapítását idézte Dr. Füllmich, miszerint oltás után elhunytak boncolásából kiderült, hogy a tüskeproteinek gyakorlatilag nem csak a szúrás helyén keletkeznek, hanem minden szervben. Viviane Fischerhez is elértek hasonló információk egy 86 éves férfivel kapcsolatban, akinek boncolásakor ugyancsak minden szervben kimutatható volt a tüskefehérje.

https://www.youtube.com/watch?v=59RgW5GirtE

Dr. Füllmich elmondta, hogy a Brit Légitársaság ez idáig 4 egészséges, viszonylag fiatal pilóta halálát jelentette be. Prof. Hockertznél pedig, aki többször nyilatkozott az oltások veszélyességéről, a napokban házkutatást tartottak.
Az első vendég Dr. Peter Kuit teológus és lánya volt, ők Hollandiában egy a Füllmich-féle vizsgálóbizottsághoz hasonló munkát végeznek, 113 szakértőt hallgattak meg eddig, köztük orvosokat, akik az elmondott szakvéleményüket az aláírásukkal hitelesítik a későbbi bírósági eljárásokhoz. Meghallgattak szakembereket a PCR tesztről, megvizsgálták étterem tulajdonosok és egyetemi hallgatók helyzetét, oltással összefüggésbe hozható mellékhatásokat és haláleseteket gyűjtöttek és dokumentáltak. Egy könyvet is kiadtak ezekről az esetekről azért, hogy a holland kormány ne mondhassa később, hogy nem voltak nyilvánosak ezek az esetek és nem tudtak róla. A holland tüntetések kapcsán a rendőri erőszak ellen is eljárnak, bennfentes tanúkat hallgattak meg, december óta 89 rendőrt, akik közül rövidesen 80-an nyilvánosság elé lépnek és terhelő vallomást tesznek. Állításuk szerint a parancs a tüntetésen való agresszív fellépésre (sokszor lóval és kutyával) legfelülről jön, sok esetben a rendőrök drogok hatása alatt állnak a bevetések alkalmával és köztudott, hogy a tömegbe küldött civil rendőrök provokálják az embereket. Nyílt titok, hogy a rendőri jelentéseket meghamisítják és a jóravaló rendőrök nem tudnak azonosulni az adott helyzettel, így rengetegen betegállományba mentek és az öngyilkosságok száma is megemelkedett. Néhány hónapja van egy mozgalom Hollandiában “Rendőrök a békéért” néven, ők azok, akik nem hajlandók tovább kiszolgálni a politikai hatalmat.
A következő vendég egy osztrák ügyvéd Gottfried Forsthuber volt, aki szorosan összedolgozik a kb. 50 ügyvédből álló osztrák “Anwälte für Aufklärung” (ügyvédek a felvilágosításért) szervezettel. Ez a szervezet már 25 kedvező döntést tudott kicsikarni az osztrák alkotmánybíróságtól, a probléma azonban az, hogy ezek a döntések nem tartalmi döntések voltak. Ha tartalmilag akartak megtámadni döntéseket, mindig azzal a kifogással dobta vissza a bíróság az ügyet, hogy nem elég átfogóak a tartalmi adatok. A nevetséges ebben a kifogásban, hogy 5600 oldalnyi irat 330 dokumentum van a birtokukban. Központi kérdések, melyeket bíróság elé visznek, a tünet nélküli fertőzés kérdése, a gyerekek tesztelése, amivel kapcsolatban megjegyezte az ügyvéd, hogy 0,11- 0,2 százaléka lesz a tesztelt gyerekeknek heti szinten pozitív, tehát az egész tesztelés egy felesleges gyerekkínzás. A tesztek nagy része Kínából származik és nem végeznek minőségkontrollt a felhasználás előtt. Elmesélt néhány történetet a gyerekek sorsáról, hogy az iskolában milyen módon alázzák a tanárok az olyan gyerekeket, akik egészségügyi okokból nem tudnak maszkot hordani, de említett ellenpéldát is, ahol a tanár az egész osztályt felmentette a maszkhordás alól.
A harmadik vendég egy düsseldorfi orvos Dr. Ralf Tillenburg volt. Egy kis rendelőben dolgozik, nem hord maszkot, nem hajlandó oltani és mivel halálosnak nevezte az oltóanyagokat, eljárást kezdeményezett ellene az orvosi kamara. Betegei közül többen meghaltak, miután más orvosok beoltották őket, autoimmun és egyéb mellékhatásos esetekkel is találkozik napi szinten. Az oltott betegeknél D-dimer vizsgálatokat végzett és szinte minden esetben megemelkedett értékeket kapott. Itt Viviane Fischer közbeszólt és elmondta, hogy két oltópraxisról is értesült, melyek végérvényesen abbahagyják az oltást, mert a több száz oltott nagy hányadánál súlyos mellékhatások jelentkeztek. Dr. Tillenburg korábban részt vett egy továbbképzésen a korona-oltásokkal kapcsolatban és sokkolta a felismerés, hogy a tanulmányokból ismert mellékhatások említésre sem kerültek a képzésen. Hollandiában történik némi felvilágosítás és egyes mellékhatások ismeretében írják alá az emberek a beleegyező nyilatkozatot, ellentétben Németországgal. Viszont általánosan mondható, hogy elhallgatják az emberek elől a tényt, hogy egy klinikai kísérletben vesznek részt.
A következő vendég egy gyerekorvos Dr. Martin Hirte volt. Egyike azoknak az orvosoknak, akik az “Ärzte für individuelle Impfentscheidung” (orvosok az egyéni oltási döntésért) egyesületet megalapították, s melynek jelenleg kb. 100 tagja van.
Megállapította, hogy egyetlen teszt sincsen engedélyezve gyerekek vagy iskolák számára. Az egészségügyi hivatal eljárást indított ellene a higiéniás intézkedések megszegése miatt, de ártatlanul jött ki az eljárásból. Az oltásokkal kapcsolatban elmondta, hogy az EU-ban több ezer gyerek be lett már oltva azelőtt, hogy ez engedélyezve lett volna. A 12-15 éves korosztályban 2200 gyerek lett csupán tesztelve, ami után felelőtlenségnek tartja a tömeges oltást és ezért teljes mellbedobással küzd ellene. A gyerekek beoltását abban a tudatban, hogy az oltóanyagok nagy valószínűséggel meddőséget okoznak, a gyerekek feláldozásának nevezi. A koronakrízis során síró anyáktól kényszeres kézmosó gyerekig mindent megélt. Olyan komoly pszichés problémákkal is találkozott, hogy például kisgyerek nem akarta a maszkot egyáltalán levenni magáról, annyira félt a vírustól.
Ezután szóba került a menekülttáboroknak szervezett oltási kampány, melynek keretein belül a menekültek anyanyelvén buzdítanak az oltásra csupa hamis információval és kifejezett hazugságokkal. Dr. Füllmich elmagyarázta, hogy a szükségállapot az előfeltétele a sürgősséggel engedélyezett oltásoknak. Tehát emiatt hosszabbítják meg az országok a katasztrófahelyzetet. Enélkül elveszítenék az oltások a feltételes engedélyt. Információ van arról, hogy az oltásban teszteltek placebócsoportját fokozatosan beoltják a rendes hatóanyaggal is, így mire a tesztfázis befejeződik 2023 januárban, lehetetlen lesz megfelelő reális következtetésekre jutni.
Az utolsó vendég Dr. Simone Gold orvos, ügyvéd az “America´s Frontline Doctors” megalapítója volt. Röviden téma volt a 2. világháborút követő Nürnbergi Per és a Nürnbergi Kódex. Ezután Dr. Gold vázolta az amerikai helyzetet, miszerint szinte minden nyitva van újra, mégis olyannak hat Amerika, mint egy kommunista ország. Dr. Gold röviddel ezelőtt levélben fordult Trumphoz a gyerekek kényszeroltásával kapcsolatban és Trump a válaszlevélben biztosította arról, hogy ez nem fog megtörténni. Perek egész sorát indították el, egyik ilyen per a katonák kényszeroltása ellen lett benyújtva. Egy másik ügyben egy 18 éves lány a felperes, aki a J&J oltás után háromszor kapott agyvérzést. Elmondása szerint az emberek torkig vannak a kényszerítéssel és nagyon úgy látszik, hogy a lakosság több mint felét nem lehet megtörni. Az a véleménye, hogy két parallel-társadalom jött létre, de legalább a polgárháború elmaradt.”

https://civilekatisztanlatasert.hu/junius18-dr-fullmich-fele-vizsgalobizottsag-57-ulese/

A probléma az, hogy egy pszichopaták által irányított világmenhelyen élünk, és alig tudom, hol kezdjem.

 

Amerikában ingyen fánkot kaphatsz, ha a megfelelő helyen élsz, és beleegyezel, hogy beadják neked a covid-19 oltás néven ismert mérgező, kísérleti főzetet.

Az Egyesült Királyságban azonban nincs ingyen fánk.

Itt csak egy ingyenes vérrögöt kap, ha beadatja a covid-19 oltást.

Ingyen vérrögök minden oltásnál.

Őszinte reklámokat kellene készíteniük a vérrögök reklámozására.

Egy vérrögöt egy vérrögért. Az én királyságom egy vérrögért. Felvehetnének néhány médiadoktort, hogy elmagyarázzák, milyen csodálatosak is lehetnek a vérrögök. Egy vérrög a lábadban. Egy vérrög a tüdőben. Egy vérrög az agyadban. Gyorsan megöl, lassan megöl.

Hozzunk egy kis őszinteséget a kormánypropagandába.

Lehet, hogy azok a sorok tényleg tele vannak olyan emberekkel, akiket be akarnak szúrni? Vagy talán mind munkanélküli színészek, akiknek 10 fontot ajánlottak, hogy három órát álljanak a sorban. Egy újabb ötösért pedig "szúrj meg, szúrj meg" feliratú táblákat tartanának a magasba. 20 fontért azt mondanák, hogy Fauci és Whitty emberek. Nem hiszem, hogy a szúrások száma közel sem annyi, mint amennyit állítanak. Nem hiszek el semmit, amit a kormány, a tanácsadói, a BMA, a BBC vagy bárki, aki a mainstream médiának dolgozik, mond.

A probléma az, hogy egy pszichopaták által irányított világmenhelyen élünk, és alig tudom, hol kezdjem. Nem tudom, önök hogy vannak vele, de én elégedett vagyok magammal, ha sikerül átküzdenem magam egy újabb napon.

Nagyon óvatos lettem. Lábujjhegyen járkálok a kertben, nehogy elessek és eltörjek valamit, mert nem akarok kórházba kerülni. Elhátrálok az ugató kutyáktól, mert nem akarom, hogy megharapjon egy, és kórházi látogatást tegyen szükségessé. Venni fogok egy használt tankot, hogy úgy tudjak közlekedni, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy elüt egy idióta, akit elálmosodott a maszkjától. Egyébként a minap rájöttem, hogy csak akkor fogok maszkot viselni, ha a hatóságok azt mondják, hogy nem szabad - akkor tudni fogjuk, hogy szükség van rá.

Rettegek attól, hogy kórházba kell mennem. Kilenc óra várakozás a baleseti osztályon, aztán, ha szerencsés vagy, találkozhatsz egy nővérrel. Az orvosok mind eltűntek, és Aberystwythben vagy a coloradói hegyekben bujkálnak. Nem akarom, hogy megvizsgáljanak. Félek, hogy elalszom, és valaki odalopakodik hozzám, és az arras mögé szúrja a fecskendőben lévő gonosz mérget. Valószínűleg nem fogod elhinni, de még sebészeti varrószettet is vettem, hogy össze tudjam varrni magam, ha megvágom magam a sövénynyíróval vagy láncfűrésszel. Őszinte leszek. Van varróanyagom, cérnám és lándzsáim, hogy rendbe tegyem a dolgokat. És egy szép üveg fertőtlenítő, hogy a sebre fröcskölhessem. Csináld magad a láthatatlan javítással. Van egy nagyon szép üveg malátawhisky, amit érzéstelenítésre használhatok, és egy jó üveg brandy, hogy átvészeljem a műtét utáni órákat. Azt hiszi, viccelek, de ígérem, nem viccelek. Colin Barronnak van Lulu és egy Whitty parókája, nekem pedig egy doboznyi műtéti felszerelésem.

Az üresfejű kretének, akik azt hiszik, hogy világjárványt élünk át, a felhőkuckóországban élvezik a napjaikat.

El sem hiszem, hogy mennyi ostoba, hiszékeny ember van errefelé. És milyen könnyen elhiszik a hülyeségeket, amiket mondanak nekik. Biztosan mindannyian legalább egy lábbal a diliházban vannak. Ott vannak az ágybavizelő idióták zászlóaljai, akik kötelességtudóan viselik a mocskos maszkjukat, amit azért kell felvenniük, hogy megpróbálják elrejteni a Bell-bénulást, amit a mérgező kísérleti oltás szedésétől kapnak. Ha a szabályok valaha is enyhülnek egy időre, milliók fognak annyira megrémülni, hogy viselni fogják a maszkjukat, és az örökkévalóságig elkerülik a távolságtartó kitérőt, mert azt hiszik, hogy örökké élni fognak, ha így tesznek. Akár meg is halhatnának formalinban, mint azok a szerencsétlen állatok, akiket Hirst művészetnek nevez, mi többiek pedig értelmetlennek.

Vannak emberek az Egyesült Királyságban, akik még mindig elhiszik azokat a dolgokat, amelyeket az olyan kormányminiszterek mondanak nekik, mint Johnson és Hancock, holott a világ politikusai valójában annyit érnek, mint egy száz kiló ropogós bogyó. Macronra nem bíznám rá, hogy kitakarítsa az autómat, és Bidenre sem bíznám rá, hogy kifújja az orrát, még akkor sem, ha valaki zsebkendőt nyomna a kezébe, és megmondaná neki, mit tegyen. Azok az emberek, akik manipulálják ezeket a szánalmas negyedagyúakat, a Világgazdasági Fórum, a Gates Alapítvány és így tovább, mindenkit kinevetnek; csak szórakoznak, és úgy tűnik, senkit sem érdekel.

A médiában manapság csak olyan gerincteleneket idéznek, mint Dr. Dolly Parton és Dr. Queen asszony, akik annak ellenére, hogy a parókán és a corgin kívül semmihez sem értenek, boldogan biztosítanak minket arról, hogy a kovászos oltások még a spenótnál is több jót fognak tenni nekünk. Nem vették a fáradságot, hogy megnézzék a saját kormányaik által összegyűjtött információkat, amelyek azt mutatják, hogy az oltások ezreket öltek meg és százezreket sebesítettek meg. Sok évtizede írok az iatrogenezisről, és nincs olyan gyógyszer a történelemben, amelyet olyan keményen reklámoztak volna, mint a covid-19 oltást, és nincs olyan gyógyszer a történelemben - és a vakcinák is gyógyszereknek számítanak -, amely annyi embert ölt meg és sebesített meg. Kétlem, hogy a napalm annyi embert ölt volna meg, mint a covid-oltás.

És aztán ott vannak a komplett kretének, akik azt akarják, hogy a gyerekek halálos, kísérleti, nem kellően tesztelt, csak ideiglenes engedéllyel rendelkező vakcinát kapjanak, amely nem azt teszi, amit a kretének gondolnak, hogy megvédje őket egy olyan betegségtől, amelyet valószínűleg nem fognak elkapni, és amely szinte biztosan nem fogja megölni őket, ha mégis elkapják. Vajon hányan tudják, mit jelent a "kísérleti" szó? A jegyzőkönyv kedvéért: azt jelenti, hogy senki sem tudja, mi fog történni azokkal az emberekkel, akik szedik. Ez egy kísérlet. Ha ledobom Madge Hancockot a Big Ben tetejéről, nem tudom pontosan, mi fog történni. Meghal agysérülésben vagy vérveszteségben? Ez ugyanaz, mint a covid-19 injekció. Az oltások annak ellenére kaptak sürgősségi engedélyt, hogy a felelős covid-19-et hivatalosan visszaminősítették, és nem nyilvánították halálosabbnak az influenzánál.

A hatalom képviselői egymáson és magukon is átgázolnak, hogy ragaszkodjanak a kötelező védőoltások bevezetéséhez. A Daily Telegraph egyik cikkírója szerint az ápolószemélyzetet be kell oltani, mert ők nem törődnek eléggé. Ezt mondták ők is. A cikkíró, akit Judith Woodsnak hívnak, azt mondja, hogy azok az emberek, akik nem hajlandók beadatni a vakcinát, önzőek, és hogy a gondozók, akik nem akarják beoltatni magukat (a szeméttel, ne felejtsük el, hogy az Egyesült Királyságban már több mint 1000 ember halálát okozta - a kormány saját adatai szerint ) - "nem törődnek eléggé a védenceikkel. "Az ápolók több mint 30%-a az ő kerületében, Hackneyben visszautasította az oltást, amely szerinte megvédhetné őket és másokat is egy olyan vírustól, amely állítása szerint a bolygót is elpusztította. Ez a mondat a BBC tapsát is elnyerné. A vírus nem pusztította el a bolygót. A számok azt mutatják, hogy nem ölt meg több embert, mint az influenza. Az NHS pedig elismeri, hogy a vakcina nem feltétlenül akadályozza meg, hogy az emberek elkapják vagy terjesszék a vírust.

Vajon az újságírók tudják-e az igazságot? Túl naivak ahhoz, hogy felismerjék, hogy a kormányok és tanácsadóik tudják, hogy ha elég nagyot hazudsz, senki sem fogja felismerni, hogy az hazugság, mert senki sem hiszi el, hogy bárki képes ennyit hazudni, és megőrizni az arcát.

Hancock, az idióta azt mondja, hogy célul kell kitűznünk, hogy a kettős szúrású kretének elkerülhessék a karantént. Csodálatos. Az újságírók nem tudják, hogy Izrael azt mondja, hogy új covid-19 járvánnyal kell szembenéznie, annak ellenére, hogy a világon a legjobban beoltott lakossággal rendelkezik.

Patrick Henningsen nagyszerű 21st Century Wire weboldalán a Wall Street Journal cikke arról számol be, hogy 450 amerikai főiskola és egyetem jelentette be, hogy az őszi félév előtt minden diáknak teljes oltást kell kapnia. A bökkenő az - írja a lap -, hogy a kötelező védőoltások nem törvényesek vagy erkölcsileg elfogadhatóak, és sértik az orvosi etika alapelveit. A 21s Century Wire oldalon olvasható az `WSJ: American University Vaccine Mandates Violate Medical Ethics' (Az amerikai egyetemek oltási kötelezettségei sértik az orvosi etikát).

Még rosszabb, hogy vannak olyan kettős, kettős kretének és tudatlan pszichopaták, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a 12 éves gyermekek maguk dönthessenek arról, hogy be akarják-e oltani magukat. Azt akarják, hogy a gyerekeket szülői beleegyezés nélkül oltsák be. Azoknak a gyerekeknek, akiket nem tartanak elég idősnek ahhoz, hogy dohányozzanak, kocsmába járjanak, szavazzanak, szexeljenek vagy mocskos filmeket nézzenek, azt mondják, hogy elég idősek ahhoz, hogy eldöntsék, akarják-e, hogy beadassák nekik azt a szert, amely teljesen kísérleti jellegű és annyira összetett, hogy 100 000 felnőtt közül egy sem érti, és amely a kormány adatai szerint már több ezer embert ölt meg világszerte, és több százezret csonkított meg. Mennyi időbe telik, amíg új játékkonzolt ajánlanak a gyerekeknek, ha beleegyeznek, hogy feltűrik az ingujjukat, és kockáztatják a halált és a rokkantságot? Másik lehetőségként valószínűleg azt mondják majd a gyerekeknek, hogy ha nem oltják be őket, akkor kiközösítik őket, magányosak lesznek, kinevetik őket, és hat hónapig egy nyirkos, sötét pincében kell élniük.

A felnőtteknek fogalmuk sincs arról, hogy mivel szúrják be őket, de a 12 évesek többnyire analfabéták, és azt sem tudják, hogy a cipőjük előtt vagy után kell-e felhúzni a zoknit. És most azt akarjuk, hogy ők döntsék el, hogy be akarják-e szúrni magukat vagy sem.

Manapság nem létezik olyan, hogy tájékozott beleegyezés. És törvénytelen dolog ilyesmit beadni egy embernek a teljes és tájékozott beleegyezése nélkül. Az orvosok és ápolók túlnyomó többsége, akik embereket szurkáltak, bűnözők, akik, amikor igazságot szolgáltatnak, a világhírű háborús bűnös Tony Blair mellett fognak ülni egy cellában. Bűncselekmény a tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélküli kezelés. Kétszeresen is bűncselekmény, ha kísérleti jellegű kezelést adunk anélkül, hogy teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezést kapnánk. És háromszoros bűncselekmény, ha ezt gyerekekkel teszik.

Természetesen a gonosz Blair volt az, aki győzelmet szerzett a brexitnek az Egyesült Királyságban, mert minden alkalommal, amikor kinyitotta a száját, mindenki tudta, hogy hazudik a közös piacról. És most ő a legnagyobb bajnokunk. A pro-vaxxereknek le kellene csukni, de hülyék, és azt hiszik, hogy segít, ha kinyitja a száját, és hagyja, hogy az agya kicsöpögjön. Minden alkalommal, amikor bármit mond, ami az oltásokat, a halálsugarakat és a mustárgázt népszerűsíti, újabb egymillió ember dönt úgy, hogy nemet mond, köszönöm szépen, bármit is áruljon ez a rosszindulatú fattyú. Blairnek az ördög szemei, egy pszichopata lelke és egy politikus elvei vannak. Egy ember, aki Bushhoz és Powellhez hasonlóan új mélységekbe vitte a csalást.

Elnézést egyébként a nyelvezetemért, de elismerten lehetetlen Blairt említeni anélkül, hogy legalább egy káromkodást ne használnék. Sőt, az Egyesült Királyságon kívül a legtöbb ember azt hiszi, hogy a keresztneve "Az a kibaszott Blair", mert annyira hozzászoktak ahhoz, hogy az emberek úgy írják le őt, hogy "Az a kibaszott Blair". Az a furcsa, hogy ha Blair bármit is mond a covid-19-ről, például azt, hogy a be nem oltottakat zárkában kellene tartani, feltehetően büntetésként azért, mert dolgozó agyuk van, a BBC mindent megtisztít, hogy adásba kerüljön. De ha 100 független orvos kiáll és mond valamit, akkor a BBC figyelmen kívül hagyja őket.

Blair persze a gonosz jelét adja, de a többiek sem sokkal jobbak.

Utálom ezt az átkozott covid szúrást.

Ez minden, ami rossz az orvostudományban. Halálos, nincs megfelelően tesztelve, és fennáll a veszélye, hogy az oltottak mindannyiunkat megölnek. Azoknak az idiótáknak, akik hagyták magukat beoltatni, egy nagy V betűt kellene tetoválni a homlokukra, hogy azonosítani tudjuk őket, és távol tudjuk tartani magunkat tőlük. Vagy talán egy nagy I-t, ami az Idiótát jelenti.

Hadd magyarázzam el, mennyire utálom.

Van egy kis hal az Amazonas folyóban, a candiru, más néven a fogpiszkáló hal. Ez egy apró hal, amely parazitaként él a nagyobb halak kopoltyújában. Ha úszni mész az Amazonasban, és úgy érzed, hogy vizelned kell, és úgy döntesz, hogy a folyóban könnyítesz magadon, valami nagyon, nagyon rossz dolog történhet. A kis candiru-t ugyanis vonzza a szag, és a vizeletfolyamban felfelé haladva bejut a húgycsövedbe, ott pedig kidugja kis tüskéit, és otthont teremt magának. A fájdalom nyilvánvalóan szörnyű. A vizelet áramlása a hólyagból megszűnik, és komoly műtétre lesz szükség, ha meg akarják menteni. Ez nem egy vidám dolog, ami történhet. Nem olyasmi, amin később nevetni fogsz.

Nos, én inkább fürödnék egy candiruval teli medencében, minthogy beadassanak nekem egy halálos, kísérleti covid-19-es szurit, mert így legalább egy aprócska hal él a húgycsövemben, megmarad a lelkem, és nagyobb esélyem van az életben maradásra.

Meg kell állítanunk ezt az egészet, és ti vagytok az egyetlenek, akik megtehetik. Nem jó, ha én prédikálok a megtérteknek, és ti vagytok az egyetlenek, akiket elérhetek, mivel ki vagyok tiltva mindenből, ami a mainstream médiára hasonlít.

Küldjetek videókat és cikkeket a honlapjaimról mindenkinek, akit ismertek és mindenkinek, akit nem ismertek. Mindenkinek. Így fogjuk megnyerni ezt a háborút. Oszd meg az igazságot az emberekkel, és meg fognak döbbenni, hogy mekkora hazugságokat mondtak nekik. A honlapjaim naprakész adatokat tartalmaznak azokról a számokról, akiket megöltek vagy megsebesítettek ezek a szúrások.

Bátorítsa azokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy elmondják, hogyan károsította őket a vakcina. Bátorítsa őket, hogy ismerjék be, hogy hibáztak. Ha ilyen videókat lát, ajánlja fel együttérzését és támogatását. Az ő bátorságuk óriási segítségünkre lesz.

És ne feledjék, hogy azoknak, akik a mainstream médiára hagyatkoznak, folyamatosan hazudtak - különösen az Egyesült Királyság állami műsorszolgáltatója, a kormány propaganda karja, a teljesen gátlástalan, kegyetlen és halálos BBC. Ne feledjük, hogy a BBC-nél nem dolgoznak igazi újságírók - csak ál-újságírók.

Ne feledjék azt sem, hogy mennyire zavaros minden.

Nem mehetsz Spanyolországba, Guatemalába, Texasba vagy a Wight-szigetre, ha nem jártál Cornwallban. Nem vágathatod le a hajad, miközben megnősülsz, hacsak nem mostad meg háromszor a füled mögött a hajad, és nincs biciklid. Ha az Egyenlítőtől északra élsz, nem ölelhetsz meg egyszerre háromnál több embert, és szombatonként 9 és 15 óra között bent kell maradnod, kivéve, ha Ascotban vagy, és a hónapban van egy R betű. Evés és ivás közben maszkot, zoknit és gumicsizmát kell viselned, de a rendőrségen leveheted a maszkot, ha vonakodsz vagy kérdésekre válaszolsz.

Nem meglepő, hogy az emberek összezavarodnak és megijednek.

Az otthoni munkavégzésre vonatkozó szabályok ugyanilyen rosszak. Az irodai dolgozók és az orvosok mind otthonról dolgoznak, a sebészek pedig valószínűleg hamarosan azt mondják majd a betegeknek, hogy készüljenek fel arra, hogy a saját konyhaasztalukon fogják elvégezni a műtétet. Letöltenek egy videót a YouTube-ról, és egy sebész végigvezeti önöket az egész eljáráson. Az első vágás egyébként nem feltétlenül a legmélyebb. Madge Hancock, aki állítólag az Egyesült Királyságban a füllentésért felelős, valószínűleg azt fogja mondani, hogy a tűzoltók is dolgozhatnak otthonról, ha akarnak. Felhívja a 999-et, és kéri a tűzoltóságot, és az egyik tűzoltó megkéri, hogy vigye el a tüzet a lakására. Alternatívaként letölthet egy alkalmazást, és fényképeket készíthet a tűzről, a tűzoltók pedig végignézik, ahogy a háza porig ég, és megjegyzéseket fűznek a látottakhoz.

A világ teljesen megőrült.

A BNT-n található videóimat a kormányok ellenőrzik és elnyomják, egyre kíméletlenebb hatékonysággal. Szóval terjesszétek a hírt messzire és széles körben. Legyetek bátrak, és tegyétek fel a videókat a Twitterre vagy a Facebookra. Kockáztassatok.

És ha valakit, akit ismersz, olyan oltással fenyegetnek, amit nem akar, ne feledd, hogy négyféleképpen lehet ezt megakadályozni.

Először is, mondja meg az érintett orvosnak, nővérnek vagy elfoglalt szervnek, hogy hivatalos panaszt fog tenni (amitől manapság mindenki retteg minden bürokráciában).

Másodszor, mondja meg nekik, hogy a sajtónak és az egész közösségi médiának el fogja küldeni az aljasságuk részleteit - személyesen megnevezve őket.

Harmadszor, mondja meg nekik, hogy személyesen fogja beperelni őket.

Negyedszer pedig, ha orvosról vagy ápolóról van szó, mondja meg nekik, hogy hivatalos panaszt fog tenni az engedélyt kiadó testületüknél.

És mindezek után adjon nekik egy vécépapírt, mert szükségük lesz rá.

Copyright Vernon Coleman 2021. június

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ingyenes-verrogok-minden-covid-oltas-melle

Dr. Ariyana Love: A Covid-19 népirtás

 

Háborús fegyverek

Michael Sazio bíró, orvoskutató és klinikus hangsúlyozta, hogy a Covid-19 elnéptelenítését évtizedek óta tervezték. A japán Pfizer tanulmánya kimutatta, hogy az mRNS-vakcinákban lévő tüskefehérjék a szervezet egyes szerveiben jobban összegyűlnek, mint másokban. Kezdetben az orvosoknak és a tudósoknak azt mondták a biotechnológiai vállalatnál, hogy a tüskefehérjék a vállban lévő injekció beadásának helyén maradnak. Most már tudjuk, hogy a Covid-19 tüskefehérje az egész testben elterjed. Azáltal károsítja a szerveket és a sejteket, hogy az immunrendszert becsapva megtámadja a vérsejteket, amelyeket úgy kódoltak, hogy ennek a gyilkos spike fehérjének a gyári termelőivé váljanak.

A vakcinázottak teljes vérellátása vadul fertőzött. A spike fehérje összegyűlik a herékben és a petefészkekben, ami a férfiakat és a nőket terméketlenekké teszi.

A beoltottak nem repülhetnek repülőgépen a vérrögképződés nagy kockázata miatt.

A lipid-nanotechnológiát arra használják, hogy megkerüljék az emberi immunrendszert, és az emberek sejtjeit úgy kódolják, hogy korlátlanul és transzgenerációsan termeljék a rendkívül fertőző spike fehérjét. Ez az emberek biohackelése tájékozott beleegyezés nélkül. Ez az immunrendszer automatikus elfogása és az emberek sejtjeinek eltérítése. A Covid-19 egy gyilkos lövés, amely több biotechnológiai ipari informátor szerint 1-3 évre csökkenti az ember várható élettartamát.

Laura Lee Podkin bírónő azt kérdezi: "A történelem során mióta oltjuk a terhes nőket?". A Pfizer saját dokumentumaiból kiderül, hogy a biotechnológiai vállalatnak előzetes tudomása volt a fertőzés terjedéséről. Az oltatlan nők teljes decidualis öntvényei (méhnyálkahártya) csomókban hullanak le a beoltottakkal való érintkezés után.

 

A Covid-19 vakcináknak van egy HIV retrovírus komponense. Dr. Judy Mikovitz a Natural News Mike Adamsnek adott nemrégiben adott interjújában elmagyarázta, hogy a HIV-et az oltások által idézték elő. A HIV egy Gain-Of-Function biofegyver, akárcsak a SARS. A biotechnológiai ipar a Covid-19 genocídium próbafuttatására használta őket, hogy a biotechnológiai cégek elkerülhessék a bírósági kifizetéseket. Szándékukban áll nagyon gyorsan elnépteleníteni a világot, és visszaállítani a történelmet, hogy elrejtsék az emberiség elleni bűneiket.

A Coivd-19 injekciók beadása előtt nem veszik figyelembe a páciens orvosi adatait vagy kórtörténetét az oltás előtt. Ez példátlan tömeggyilkosság és orvosi gonoszság, amely teljes körű népirtásba torkollik. Ez nem oltási program, hanem népirtás.

A tesztelés teljesen hamis, és mégis a PCR alapján az embereket arra kényszerítették, hogy olyan gyógyszereket szedjenek, amelyekből Anthony Fauci anyagilag részesült.

Robert Potter bíró elmagyarázza, hogy a Covid-19 a Certificate of Vaccination ID rövidítése. Ez egy fegyvermegfigyelési program, amelynek célja, hogy az embereket mesterséges intelligencia befogadó állomásokká tegyék. Az oltottak telefonjai, számítógépei, okostévéi, autói stb. próbálnak kapcsolatot teremteni velük. Orwelli, kommunista hitelrendszer a mozgásszabadság, a gyülekezési szabadság és a testi autonómia megtagadására.

Potenciálisan parazita, nem emberi lényekkel állunk szemben, akik kapzsi, megvesztegetett, megzsarolt és jól finanszírozott kormányokkal dolgoznak, amelyek most tömegesen gyilkolják a lakosságot az oltás álcája alatt.

Mindannyian nanopartikuláltak vagyunk valamilyen mértékben.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy I.T.C. bíróként felszólalhattam, hogy a Covid "tesztek", maszkok és vakcinák mind a tömeges elnéptelenedés háborús fegyverei. A szlovákiai jelentés feltárta, hogy a Covid-19 tampon "tesztek" végén lévő szálak kampó alakúak, és arra tervezték őket, hogy felszakítsák a vér/agy gát finom membránját. Ez lehetővé teszi, hogy a vakcinákban lévő lipid-nanobotok könnyebben bejussanak az agyba, és könnyebben juttassák el a gyógyszer/kémiai hatóanyagaikat. Ez okozza a Prion autoimmun betegségeket, neurológiai rendellenességeket, demenciát és halált. Agyvérzést és agyvérzést is okoznak.

 

A maszkokban és orrtamponokban lévő mérgező grefén-hidrogélekkel az embereket tájékozott beleegyezés nélkül oltják be. A Natural News munkatársa, Mike Adams által készített laboratóriumi fotók megmutatták, hogy a hidrogélek a végükön tapadókorongokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a test belsejében lévő szövetekhez kapcsolódjanak, ahol külső aktiválásra várnak. A laboratóriumi fotókon az is látható, hogy a tamponszálak biolumineszcens fénye bizonyítja, hogy mesterséges és félvezetők. Ez egy nagyon fejlett, potenciálisan nem emberi fegyver. A lipid-nanorészecskékkel ellátott grafén-hidrogélekkel milliárdszámra irtják az emberiséget. A tamponok és maszkok tartalmazzák a grafén-hidrogéleket a ballisztikus vakcina beadásához.

A lipid-nanorobotok két hasznos teherrel rendelkeznek. A külső lipidbevonat lítiumot tartalmaz, és ez az első gyógyszer és vegyi hasznos teher, amelyet gyors szállításra használnak. A lipid-nanobotok az érrendszeren keresztül jutnak be, és először a tüdősejteket célozzák meg. Megakadályozzák, hogy a légzési enzim a légzés során elektronokat adjon át az oxigénmolekuláknak, és ezzel elvágják a szervezet oxigénellátását.

A második hasznos terhet a lipid-nanobotok tartalmazzák, és később külső aktiválással felszabadítható.

Az emberiséget elkábítják és megmérgezik, és Bill Gates "Smart Dust"-ján keresztül nanorészecskékkel permetezik az égből, hogy csökkentsék az ellenállóképességet és a népességet. A lipid-nanorészecskék megtalálhatóak az élelmiszerekben, és természetes összetevőkként vannak feltüntetve, mint vitaminok és ásványi anyagok. Olyan hétköznapi tárgyakban is megtalálták őket, mint a tamponok, pelenkák, pékáruk, hot dogok, maszkok és Covid-19 "teszt" tamponok. Kérem, hallgassa meg a podcastomat: Az emberiség egy varázslat alatt? Beszéljünk a lítiumról.

A tüskefehérje vérlemezke-aggregációt okoz és az érrendszert veszi célba. A vérlemezkék ACE2-receptoraihoz kötődik. A vérereken lévő sejteket veszi célba, de a szervezet bármely sejtjét megcélozhatja a pusztítás. A spike fehérje szívizomgyulladást, szívvérzést és gyulladást okoz. A szervezet számos szervében felhalmozódik, beleértve a petefészkeket és a heréket is, ami a férfiakat és a nőket terméketlenné teszi.

 

A Salk Intézet jelentéséből kiderült, hogy a spike fehérje okozza a véralvadást és elpusztít minden sejtet.

A mainstream média hiteltelenné vált. Ez nem egy vakcinakísérlet. Ez egy biológiai fegyver, amit népirtás és elnéptelenedés céljából vetnek be. Az emberi genomot támadják. Ez egy rendkívül fejlett és összehangolt támadás egy "magasabb intelligencia" részéről, amely fejlett fegyvereket használ, mint például a grafén és a nanobotok, hogy milliárdszámra pusztítsa ki az emberi fajt. A DNS-ünket, amely a múltunkat, jelenünket és jövőnket jelenti, támadás éri, és ezzel együtt azt is, hogy mit jelent embernek lenni.

Mit továbbítanak? Nem tudjuk biztosan, hogy tüskefehérjéről van-e szó, és nem ismerjük az átvitel hosszú távú hatásait. A terjedés halálos és várhatóan erősíti a halálos áldozatok számát. A bizonyítékok meggyőzőek, és a vakcinázottak komoly veszélyt jelentenek.

A spike protein széles körben elterjedt, és a légzési zónán, a bőrön, a székleten és a vizeleten keresztül terjedhet. Dr. Roger Hodkinson felfedte a Corona Vizsgálóbizottság előtt, hogy a SARS erősen a verejtékmirigyekben helyezkedik el. Ha a Covid-19-ben lévő spike fehérje ugyanezt teszi, ez azt jelenti, hogy az izzadságból aeroszolizálódik. Ezek a részecskék sokkal kisebbek, mint egy vírus.

Egy Pfizer dokumentum arra kéri a nem oltott személyeket, akiket az átvitel károsan érintett, hogy jelentsenek a Pfizer BioNTech nyomozóinak, de ezek az adatok nem keverednek a vakcinával kapcsolatos adatokkal. Tehát nem tudjuk, hogy mit tudnak a vizsgálók. Ha képes meg nem született babákat megölni, akkor előbb-utóbb több embert is képes lesz megölni, mert a beoltottak sejtjei úgy lettek kódolva, hogy folyamatosan termeljék a tüskefehérje fertőzést. Az emberiséget kettészakították. Szinte mindenkinek van valaki a családjában, akit beoltottak. A DARPA legalább egy évtizede dolgozik a fertőző vakcinákon. A Covid-19 az első ilyen "önmásoló vakcina".

Finnországban már 6 éves korú gyerekeknek is beadják a Covid-19 tüskefehérjét. Vannak jelentések arról, hogy már 6 hónapos gyerekeket is beoltottak.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-19-nepirtas.html

Covid-19 Orrteszt: Tüskék És Agydaganat (Etilén-Oxid)!

Mennyi embert támadtak meg vele?! Mennyi gyermeket?! Hányszor?!

Természetesen erről is az új, mutáns variáns tehet majd, ami minden kétséget kizárólag már agydaganatot is okoz.