2021. november 3., szerda

Hatalmas propagandát folytatnak azok ellen, akik úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat a COVID-19 ellen a kísérleti mRNS vakcinákkal.

 

A mainstream média, a nagy technológiai vállalatok és a kormányunk együttes erővel igyekszik jutalmazni a megfelelésért, illetve megszégyeníteni és marginalizálni a nem megfelelésért.

Az ő mantrájuk szerint ez az oltatlanok "világjárványa"...

Azokat a személyeket, akik úgy döntenek, hogy nem oltatják be magukat, értelmetlen, önző, paranoiás embereknek minősítik, akik nem sokat olvasnak, és egy floridai (vagy alabamai, vagy texasi, vagy nevezd meg az államot) lakókocsiparkban élnek.

Soha nem volt még ilyen nagy erőfeszítés arra, hogy az embereket rábeszéljék, félelemmel manipulálják és megbüntessék, hogy egy kísérleti orvosi kezelést vegyenek igénybe.

Ahogy azonban az idő múlik ezzel a "világjárvánnyal", és ahogy egyre több adat gyűlik össze a vírusról és a vakcináról, az oltatlanok minden egyes héttel egyre okosabbnak tűnnek.

Mostanra bebizonyosodott, hogy a beoltottak is ugyanúgy elkapják és terjesztik a vírust...

Az oltás mellékhatásaira vonatkozó adatok egyre csak gyűlnek, amelyek a "világjárvány" lecsengésével a vakcina szedésének kockázatát megkerülhetetlenné teszik.

A COVID-19 kezelésében korán ható szájon át szedhető és intravénás gyógyszerek (flccc.net) sokkal vonzóbbak most, amikor a vakcina kockázatai ismertté válnak, különösen azért, mert az oltottaknak hathavonta végtelen számú emlékeztető oltásra lesz szükségük.

Először is foglalkozzunk az oltatlanok intelligenciájával.

Az oltási vonakodás többtényezős, és kevés köze van az iskolázottsági szinthez vagy az intelligenciához.

 

 

A Carnegie Mellon Egyetem végzett egy tanulmányt, amely az oltási vonakodást az iskolai végzettségi szintek szerint vizsgálta.

A tanulmány szerint melyik az az iskolai végzettségi szint, ahol a legnagyobb az oltással kapcsolatos vonakodás? A doktori fokozat...!

Nem lehet, hogy az összeset bölcsészhallgatóknak ítélték oda.

Nyilvánvaló, hogy az adatokat olvasni és a kockázatot felmérni tudó tudósok a legkevésbé hajlamosak az mRNS-vakcinák beadására.

Az az állítás, hogy "világjárvány" van az oltatlanok között, ezért nyilvánvalóan nem igaz.

Ahogy egy kaliforniai nyugdíjas ápolónő kérdezte nemrég,

"Miért kell a "védetteket megvédeni" a védtelenektől azzal, hogy a védteleneket arra kényszerítik, hogy olyan védelmet használjanak, amely eleve nem védte meg a védetteket?".

Ha a vakcina működik a fertőzés megelőzésében, akkor az oltottaknak nincs miért aggódniuk.

Ha a vakcina nem akadályozza meg a fertőzést, akkor az oltottak továbbra is bizonyos kockázatnak vannak kitéve, és az oltatlanok kevésbé valószínű, hogy olyan vakcinát választanának, amely nem működik jól.

Az mRNS-vakcina hatékonysága nagyon szűk körű, és a COVID-19 eredeti alfa törzsére összpontosít.

Azáltal, hogy a tüskefehérje egy antigéncsoportját célozza meg, segít az eredeti alfa törzs esetében, de most már világos, hogy nem véd a Delta törzs ellen, és valószínűleg nem nyújt védelmet a jövőben esetleg keringő törzsek ellen sem.

Úgy tűnik továbbá, hogy a hatékonyság 4-6 hónap alatt csökken, ami az emlékeztetőkről szóló vitákhoz vezet.

 

 

Több szerző rámutatott arra, hogy a "szivárgó" vakcinával történő oltás "világjárvány" idején a vírus a változatok létrehozásával menekülésre készteti a vírust.

Ha az emlékeztető vakcina ugyanannak az oltóanyagnak egy újabb ismétlése, akkor valószínűleg nem segít az új törzs ellen, hanem evolúciós nyomást gyakorol a vírusra, hogy még több változatot hozzon létre, és még több mellékhatásnak tegyen ki minket.

Akkor miért követik ezt a mindenkire vonatkozó emlékeztető stratégiát?

Az mRNS-vakcináknak ez a hatalmas, 3. fázisú klinikai kísérlete, amelyben az amerikaiak többnyire félelemből vesznek részt, nem megy jól.

Mindenki számára, aki a közegészségügyért száll síkra, teljesen világos, hogy az oltási programot le kell állítani.

Izland most állította le a Moderna vakcina beadását bárkinek, ami jó lépés a helyes irányba.

Svédország, Dánia és Finnország betiltotta a Moderna vakcinát 30 év alattiak számára.

VAERS, a vakcinák mellékhatásait bejelentő rendszerünk, e hét elején 16 000 halálesetet, 23 000 fogyatékosságot, 10 000 MI/myocarditis, 87 000 sürgősségi ellátást, 75 000 kórházi tartózkodást és összesen 775 000 nemkívánatos eseményt mutatott ki.

A VAERS-rendszer széles körben ismert arról, hogy az eseményeket aluljelentik, a becslések szerint az események 90-99%-át nem jelentik be.

Az Eudravigilance, az európai jelentési rendszer most 26 000 halálesetet társít a vakcina beadásának közvetlen közelében.

A CMS rendszerből (Medicare kórlapok) származó bejelentő adatok közel 50 000 halálesetet mutattak ki a Medicare csoportban röviddel a vakcina beadása után.

A Project Salus nevű, mesterséges intelligenciával működő nyomon követési program szintén a Medicare-populációt követi, és azt mutatja, hogy a beoltott Medicare-betegeknél hétről hétre rosszabbak a kimenetek, amelyek megfelelnek az antitestfüggő fokozódásnak.

Ez akkor következik be, amikor a vakcina antitestjei ténylegesen felgyorsítják a fertőzést, ami a COVID-19 fertőzés kimenetelének romlásához vezet.

Az antitestfüggő fokozódás korábban más koronavírus elleni vakcinák állatokon végzett vizsgálatai során is előfordult.

A CDC és az FDA elhallgatja ezeket az adatokat, és senki, aki megkapja a vakcinát, nem rendelkezik valódi tájékozott beleegyezéssel.

 

 

A római nyilatkozatot 6700 orvos írta alá, akik tanúsítják, hogy a "világjárvány" kezelése emberiesség elleni bűncselekménynek minősül, mivel megtagadják a legjobb orvosi kezelést, és továbbra is a káros vakcinák mellett érvelnek.

A bizonyítékok az amerikaiak (és a világ) előtt hevernek, hogy véget vessenek a propagandának és a tömeges álarcos pszichózisnak.

Az örökös félelem médianarratívája kezd szétesni.

Norvégia, Svédország és Dánia megszüntette a COVID-korlátozásokat, és sokkal jobban teljesítenek, mint az USA, az Egyesült Királyság és Izrael, három ország, amelyek továbbra is a "világjárványba" oltanak.

Mexikó, Guatemala, Indonézia, szinte egész Afrika és India egyes részei alacsony oltási rátával rendelkeznek, és sokkal jobban teljesítenek, mint az USA, ami annak tulajdonítható, hogy a "járványt" az Ivermectin alkalmazásával kezelik.

Több mint 500 000 ember vett részt az augusztusi Sturgis motoros találkozón, és nem volt a COVID-19 szuperterjedése.

A futballszezon augusztusban kezdődött, és a stadionok országszerte tele vannak 80 000 szurkolóval, akik maszkok nélkül üvöltöznek és sikoltoznak.

Nem volt szuperterjesztő esemény, a diákok mégis kénytelenek visszamenni maszkkal az órákra. Ennek semmi értelme...

Ha a vakcina olyan fontos, miért nem kell a kormány vezetőinknek és az illegális bevándorlóknak beadatniuk...?

Jelenleg 13 demokrata államban, ahol magas az oltási arány, a legmagasabb a "megbetegedési" arány (hibás PCR tesztet használva), míg a republikánus államok mind jobban teljesítenek.

Hogy történhetett ez?

Világosnak kellene lennie, hogy a kormány manipulálta a COVID-ot, hogy örökös félelmet keltsen, ezért átadjuk neki a szabadságunkat. Ebben az óriási csatában a kormányunk (és a világ többi része) és az oltatlanok között, remélem, elég sok ember megtagadja a megfelelését, hogy egyesülve megállíthassuk ezt az őrületet.

Tudom, hogy ez a döntés sok embernek nagyon nehéz, amikor a munkája elvesztéséről van szó.

 

 

A beoltottaknak, kérem, ne vegyenek be semmilyen emlékeztetőt, mert ezzel csak a mellékhatások és az új változatok kockázatát állandósítják.

Ha hagyjuk, hogy a kormány döntsön helyettünk erről az orvosi döntésről, akkor már csak egy rövid lépés, hogy a kormány azt mondja, hogy más orvosi döntésekről is dönthet helyettünk, pl, minden 75 év feletti személyt soha ne élesszenek újra.

az embereknek csak három gyermekük lehet (vagy kettő vagy egy), a nők számára kötelező sterilizálással.

A kormány követeléseinek megtagadása esetén megtagadják az egészségügyi ellátást.

Ez az a totalitárius állam (Twitter alatt), amelyben élni szeretnél?

Ha most büszkén oltasz, és a kormány(ok) oldalán állsz, mi lesz a következő kormányzati felhatalmazáskor, amikor a másik oldalon állsz, kényszerítve egy olyan döntésre, amit nem akarsz, hogy fogod magad érezni akkor...?

Nyilvánvaló,

a kormány (a Fauci alárendeltekkel együtt)

a média

a big tech,

...megpróbálnak megosztani minket, és elvenni a szabadságjogokat, amelyeket amerikaiakként és a világ népeiként élveztünk.

Imádkozom, hogy mindazok, akik szabad embereknek nevezik magukat, egyesülni tudjanak, hogy véget vessenek ennek az orvosi zsarnokságnak, és visszaszerezzék a szabad világot, mielőtt túl késő lenne.

Békésen álljatok ellen, és ne engedelmeskedjetek...

https://pokolafoldon.hu/blog/azok-akiket-nem-oltottak-be-naprol-napra-okosabbnak-tunnek

Ezt a pilótát kirúgták az igazság kimondása(?) miatt

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/jG23pgbkeFn7/

TYLER DURDEN: Az Olasz Egészségügyi Intézet drasztikusan csökkentette hivatalos COVID-halálozási számát

 

Az olasz Felsőegészségügyi Intézet drasztikusan, több mint 97 százalékkal csökkentette az ország hivatalos COVID-halálozási számát, miután a haláleset meghatározását olyan személyre változtatta, aki nem COVID-ban halt meg.

Az Il Tempo olasz lap   arról számol be, hogy az intézet 130 000-ről 4 000 alá csökkentette a COVID-ban, nem pedig COVID-ban elhunytak számát.

– Igen, jól olvastad. Kiderült, hogy az eddig Covidnak tulajdonított halálesetek 97,1%-a nem közvetlenül a Covid miatt következett be” – írja Toby Young.

A járvány kezdete óta hivatalosan COVID-halálként nyilvántartott 130 468 haláleset közül csak 3783 volt közvetlenül a vírusnak tulajdonítható.

„Az összes többi olasznak, aki életét vesztette, egy-öt betegsége volt. A 67 év felettiek, akik meghaltak, 7%-ának több mint három társbetegsége volt, 18%-ának pedig legalább kettő” – írja Young.

„Az Intézet szerint a Covid-fertőzés után elhunyt olaszok 65,8%-a artériás hipertóniában (magas vérnyomás) szenvedett, 23,5%-a demenciában, 29,3%-a cukorbetegségben szenvedett, 24,8%-a pedig pitvarfibrillációban szenvedett. Hozzáadjuk, hogy 17,4%-uk volt tüdőproblémája, 16,3%-uk volt rákos az elmúlt öt évben, és 15,7%-uk szenvedett korábbi szívelégtelenségtől.”

Az Intézet új definíciója a COVID-halálra vonatkozóan azt jelenti, hogy a COVID kevesebb embert ölt meg Olaszországban, mint (suttogva) a szezonális influenza átlagos rohama.

Ha más nemzeti kormányok hasonló változtatást hajtanának végre, a hivatalos COVID-halálozás több mint 90 százalékkal csökkenne.

Ne várja el azonban, hogy sokan mások is kövessék a példát, mivel a kormányok annyit fektettek be tekintélyükből a vírus által jelentett fenyegetés felkeltésére.

Például az Egyesült Királyságban viselkedéspszichológusok együttműködtek az állammal, hogy szándékosan „eltúlozzák” a COVID fenyegetését „etikátlan” és „totalitárius” propagandamódszerekkel, hogy megrémítsék a közvéleményt a tömeges megfeleléstől.

És működött.

Az   első bezárás után végzett felmérés szerint az átlagos brit úgy gondolta, 100-szor többen haltak meg COVID-ban, mint a hivatalos halálozási szám.

Mostanra megértjük, hogy a „COVID” és nem „COVID” által megölt hivatalos személyek száma kevesebb, mint egytizede a hivatalosan bejelentett teljes COVID-halálozási számnak.

A változás ellenére Olaszország dönthet úgy , hogy kötelezővé teszi a COVID-19 elleni védőoltást, bár egy ilyen rendszer bevezetésének módját egyelőre nem részletezik.

* * *

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-olasz-egeszsegugyi-intezet-drasztikusan-csokkentette-hivatalos-covid-halalozasi-szamat/

Pert vesztene a tömeggyilkos állam a mérgező Fenevad bélyegétől!

 

Kevesen ismerik a munkajogot, így nem is tudhatják, hogy mihez is van joguk. Az állam, amely jelenlegi formájában nem is létezik, ezt is kevesen tudják bele bukna egy esetleges perbe. Lássuk csak miről is van szó? Létrejön egy szerződés a munkavállaló és a munkaadó között. Ebbe a szerződésben egy harmadik fél nem szólhat bele, még az állam sem! Ha az oltást kötelezővé szeretné tenni bárkinek is, úgy új munkaszerződést kell írnia, amelyet a munkavállaló elfogad. Ha nem írja alá ezt a szerződést, amelyben a munkaadó feltételnek szabja meg az oltást, akkor ebben az esetben végkielégítést köteles fizetni a munkavállalónak! Aki aláír egy olyan szerződést, amelyben vállalja az oltást és ebben vállalja a kockázatot, hogy bele is halhat, így az államot, amely valójában 2012 óta nem létezik nem terheli felelősség. Ha a család úgy gondolja, hogy az oltóanyagtól halt meg a munkavállaló, akkor a céget lehet perelni és nem az államot, ami valósságában nem is létezik, csak elhitetik az emberekkel. Ez a kötelezettség, ugyan is az Orbán államában sem állja meg a helyét. Ugyan is Magyarország államformája már nem köztársaság, hanem Magyarország néven van bejegyezve, mint a Magyar Köztársaság jogutódja. Azonban ez az államforma nem létezhet, mert a magyarokat senki nem kérdezte meg, hogy akar e Orbán magán államához csatlakozni? Az összes okmányon Magyarország szerepel és nem a Magyar Köztársaság. Nyilvánosan meg lehet tekinteni a bejegyzést és azt is, hogy mikor módosították a bejegyzés formáját. 9 éve nem köztársaság Magyarország! Az Orbán állam hivatalosan nem létezik a köztársaság pedig üresen áll, hiszen polgárait egyszerűen átszipkázta a saját rendszerébe, azonban ezt a köztársaságot Orbán nem szüntetheti meg, mert legális új államot nem alkotott. Ezért van alaptörvény, ami szintén nem érvényes, csak elhitetik a magyarokkal. Valójában minden magyar a köztársasághoz tartozik, így az Orbán kormány rendeletei nem vonatkoznak senkire! Sosem mondják azt, hogy a Magyar Köztársaság nevében, csak azt, hogy Magyarország kormánya. Ezért csak adható az orvosi ellátás a segély és a nyugdíj, mert az Orbán államában minden csak adó!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.425

Talija Raffone (Nat) 31 éves ausztrál influencer lebénul az első adag Pfizer után

Nat, azaz Talija Raffone 2021. október 24-én kapta az első Pfizer vakcináját,

mert az ausztrál kormány sok ipari ágazatot zsarol meg, hogy 2 adag(!) kísérleti vakcina a feltétele annak, hogy fizetést kapjanak.

A 31 éves influencer hölgy teljesen egészséges volt.

Az első órában az oltás után összeomlott a szervezete és azóta munkaképtelen.

Jelen pillanatban nagyon nehéz azt mondani, hogy valaha egészséges lesz újra.

Épp csatázik az oltási bizottsággal, hogy adjanak felmentést a 2. adag alól,
ami a doktora szerint nem valószínű, hogy megtörténik

Az interjú forrása:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4773141112709629&id=689109467

Az olaszok egyre többször kiabálják, hogy Európa ébredj és csatlakozzatok hozzánk.

 

Olaszországban továbbra sem nyugodt a helyzet, hiszen hatalmas tüntetések vannak egész Itália területén a kötelező oltások miatt. Autópályákat, utakat zártak le a tüntetők és összecsapások történtek rendőrökkel is több városban. Az olaszok hallani sem akarnak oltásról, sem az oltási igazolványról. Az olaszok 8%-a oltotta be magát, de ez is csak az első oltóanyag és senki nem vette fel a másodikat. Akik kaptak igazolást az oltásról, azok elégették ezt az igazolást, hogy szimpatizáljanak azokkal, akik elutasítják az oltásokat. Az olaszok egyre többször kiabálják, hogy Európa ébredj és csatlakozzatok hozzánk. Európában az olaszok azok, akik hirtelen elutasítanak mindent a járvánnyal kapcsolatban. A járvány kitörésekor épp Itália volt az egyik gócpont, azonban az olaszok, ezt már nem hiszik el. Azt szeretnék, hogy minden olasz egységesen utasítsa el az oltásokat és vessenek véget ennek a hamis járványnak. Jelenleg Európában Anglia és Franciaországban sem fogadják el az emberek a kötelező oltásokat és Európa országaiban csak az első oltásokat adták be nagyon alacsony számban, nem úgy mint Magyarországon, már a harmadik oltást erőltetik. Európa államai nem akarják beoltatni magukat. Kérdés, Tömeggyilkos Orbán kinek akar ezzel bizonyítani?