2021. szeptember 24., péntek

Paul Joseph Watson: Olaszország elrendeli, hogy a vállalatok ne fizessenek be nem oltott dolgozóknak

 

A be nem oltott alkalmazottak nagy bírságra számíthatnak, ha megjelennek a munkahelyükön.

A nyugati civilizáció bölcsője ma a nyílt zsarnokság bölcsője. Olaszország élen jár a demokrácia és a szabadság eltiprásában azzal, hogy minden polgárt arra kényszerít, hogy beoltassa magát és magánál tartsa a "zöld útlevelet". Engedelmeskedj, vagy elveszíted a túlélési eszközeidet, nevezetesen a fizetésedet és a megtakarításaidat, mivel az engedetlenségért hatalmas bírságokat is fizetsz.

 

Az olasz kormány a magán- és a közszférára egyaránt érvényes rendeletet fogadott el, amely elrendeli, hogy a vállalatok vonják meg a fizetést azoktól a dolgozóktól, akik megtagadják a COVID-19 vakcina beadását.

A rendelet előírja, hogy minden munkavállalónak meg kell kapnia a vakcina "zöldkártyáját", ami kérdéseket vetett fel, hogy mi lesz azzal a több millió olasszal, akik továbbra sem oltják be magukat.

A kormány úgy próbálja elkerülni az esetleges jogi lépéseket, hogy a vállalatokat arra utasítja, hogy ne rúgják ki az oltatlanokat, hanem egyszerűen ne fizessék ki őket, miközben a dolgozókat arra utasítja, hogy ne jelenjenek meg a munkahelyükön, mert pénzbírsággal fenyegetik őket, ha ezt megteszik.

"Ehelyett úgy kell tekinteni, hogy igazolatlanul távol vannak, és vissza kell tartani a fizetésüket vagy a bérüket" - írja Ken Macon.

"Akikről kiderül, hogy oltási útlevél nélkül dolgoznak, akár 1500 euróig terjedő pénzbírsággal is büntethetők. Emellett a kormány közölte, hogy nem fedezi a teszt költségeit azok számára, akik inkább nem veszik fel a vakcinát."

Még azoknak is be kell majd kapniuk legalább egy adag vakcinát, akik már megkapták a vírust, meggyógyultak és ellenanyagot fejlesztettek ki, feltehetően csak a megfelelés performatív demonstrációjaként.

Olaszország szeptember 1-jén terjesztette ki az oltási útlevél-rendszert az iskolákra és egyetemekre.

A tanároknak azt mondták, hogy kirúgják őket, ha nem veszik fel, a diákoknak pedig kötelezően fel kellett venniük, hogy részt vehessenek az órákon.

A nem beoltottak számára megtiltották a távolsági tömegközlekedés használatát is, ami azt jelenti, hogy sokak számára lehetetlenné vált a nyaralás, a munkába járás és a rokonlátogatás.

Az olyan helyszíneken, mint a múzeumok, stadionok, színházak tornatermek, valamint a bárok és éttermek fedett ülőhelyei mind megkövetelik az oltási igazolványt, és a vállalkozások több ezer eurós bírsággal sújthatók, ha nem tartják be a szabályokat.

Az olaszországi "zöld igazolvány" az egyén tartózkodási helyét is nyomon követi, ismét hangsúlyozva, hogy ez egy digitális személyi igazolvány a szteroidokon.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/olaszorszag-elrendeli-hogy-a-vallalatok-ne-fizessenek-be-nem-oltott-dolgozoknak

Németország: 10 boncolásból 7 haláleset "valószínűleg" az oltóanyaggal függ össze

 FRANCIAORSZÁG SOIR

Sucharit Bhakdi és Stefan Homburg professzorok, valamint Reiner Fuellmich Corona Auschuss professzorok támogatásával egy új törvényszéki intézet hétfőn tartotta első sajtótájékoztatóját, hogy bemutassa a most rendelkezésre álló bizonyítékokat azokról a halálos balesetekről, amelyek az úgynevezett oltásellenes injekciók miatt következhettek be.

A Corona Transition című német hírlevélben megjelent beszámoló szerint Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang igazságügyi orvosszakértők szeptember 20-án, hétfőn Reutlingenben bemutatták a hat német és négy osztrák személyen végzett tíz boncolás eredményeit, akik mindannyian az injekciók következtében haltak meg. A boncolások több osztrák és német igazságügyi szakértő közös munkájának eredményei; a többi boncolás kiértékelése még folyamatban van.

A családok hivatalos kérésére végezték el őket. A tíz haláleset közül hét "valószínűleg" összefügg az injekciókkal, öt pedig "nagy valószínűséggel". Az utolsó három esetet még ki kell értékelni, egy másik "véletlenszerűnek" tűnik, az utolsó esetében pedig "lehetséges, de nem biztos" a kapcsolat.

A "limfocita őrület válsága"

Reutlingenben a munkájukat felügyelő Werner Bergholz professzor, minőségügyi szakértő kíséretében Burkhardt és Lang professzor az injekciók következményeit "limfocita őrület válságaként" (Lymphozyten-Amok) foglalta össze. A limfociták a fehérvérsejtek egy olyan alcsoportja, amely az immunválaszhoz kapcsolódik.

Az általuk megfigyelt limfocita-őrület fő tényezői a következők voltak:

Túlzott immunválasz az autoimmun betegség kockázatával (önmaga elleni támadás).
A nyiroksejtek túlzott termelődése (hyperplasia)
Nyirokcsomók megjelenése olyan szervekben, ahol nem kellene lenniük, hacsak nem destruktívak (a májban, tüdőben, méhben, pajzsmirigyben, nyálmirigyben stb.).
Valamint a nyirokszervek "lerakódása" (Entspeicherung), ami csökkenti a külső immunkapacitásokat.
E boncolások során a két törvényszéki orvos olyan betegségprofilokkal szembesült, amelyek addig ismeretlenek voltak számukra. Bár nem lehet azt állítani, hogy az oltás volt a halál kizárólagos oka - mert a halál mindig multifaktoriális -, Burkhardt professzor szerint "egyetlen szerv, egyetlen testi funkció sem marad sértetlen" egy injekciót követően.

Három rendkívül ritka autoimmun betegség

Különösen furcsa és váratlan módon Dr. Arne Burkhardt három rendkívül ritka autoimmun betegséget fedezett fel a boncolások során: A Sjögren-szindrómát, a bőr leukoklazmatikus vaszkulitiszét és a Hashimoto-kórt.

Ami a leggyakoribb diagnózist, a limfocitikus myocarditist illeti, azt még mikroszkóp alatt is nehéz kimutatni, és gyakran egyszerű infarktusként értelmezik. Jelenleg vizsgálat alatt áll: az endothelium, a vasculitis, a perivasculitis és az eritrocita-agglutináció okozta kórképek által okozott oltás utáni halálozás kockázata.

Prof. Bergholz minőségügyi szakértő elmagyarázta, hogy a "valószínűség" kifejezést hogyan kell értelmezni ebben a speciális kontextusban. Az elmúlt években Németországban mindössze 20 halálesetet hoztak összefüggésbe a védőoltásokkal. Ezzel szemben 2021 januárja és júliusa között, azaz az oltásellenes kampány kezdete óta 80-90 millió injekciót adtak be Németországban, amit 1230 oltási balesetként jelentett haláleset követett. Ez legalább tízszer annyi haláleset, mint a hagyományos oltásoknál, nem is beszélve a több tízezer oltási balesetről, amelyek nem vezettek azonnal halálhoz.

"Az orvostudomány történetében még soha..."

Az igazságügyi orvosszakértők megjegyezték, hogy a Paul Ehrlich Intézet, amely Németországban a vakcinabalesetek nyilvántartásáért felelős, még egy szakember számára is nagyon nehézkessé teszi a pontos adatokhoz való hozzáférést, ellentétben a norvég vagy az angol farmakovigilanciával. Az igazságügyi orvosszakértők számos preparátumot mutattak, amelyek közül néhányon a szövetekbe került idegen testek, például acél, voltak láthatók. A gyártók azt válaszolták, hogy az acélt protézisekhez használják, amit elfogadhatatlannak tartanak. Az elsők között végzett boncolást a hamburgi Prof. Klaus Püschel: megállapította, hogy az általa boncolt emberek túlnyomó többsége, akik elméletileg "Covid-19"-ben haltak meg, valójában más betegségben haltak meg.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi és Reiner Fuellmich Corona Auschuss támogatásával Prof. Burkhardt 2021 júliusában beleegyezett, hogy ezt a munkát az 1901 Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V. típusú egyesület keretében vezeti." (MWGFD - Orvosok és tudósok az egészségért, a szabadságért és a demokráciáért), mert "az orvostudomány történetében (...) még soha nem történt ennyi súlyos baleset és haláleset egy oltás közelében". A boncolások költségeit az egyesület fedezi, amelyet Prof. Dr. Stefan Homburg, a hannoveri Leibnitz Egyetem professor emeritusa, az államháztartás professzora vezet.

Források:

A Wochenblick élőben jelentkezik: CORONA IMPACT: THE BIG AUTOPSY! + STREAM"Limfocita lázadás": patológusok vizsgálják a Corona oltás utáni haláleseteket (freewestmedia.com)A "védőoltás után" elhunytak boncolása kimutatta: Az immunrendszer fut (...) - Corona Transition (corona-transition.org)Odüsszeia: Sajtókonferencia: Oltás okozta halál / A COVID-19 vakcinák be nem jelentett összetevőiPatológiai konferencia: A COVID-19 vakcinázást követő halál oka / A COVID-19 vakcinák be nem jelentett összetevőihttps://www.francesoir.fr/societe-sante/peter-schirmacher-autopsier-vaccins

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nemetorszag-10-boncolasbol-7-halaleset-valoszinuleg-az-oltoanyaggal-fugg-ossze

A digitális pénz csapdája

Ha nincs készpénz, nincs szabadság

Az NHS színészeket bérel, hogy Covid-19 betegeket és idősotthonok lakóit játsszák

Az NHS színészeket bérel, hogy Covid-19 betegeket és idősotthonok lakóit játsszák, valamint az adófizetők pénzének millióit költi propaganda-tévéreklámokra a gondozás helyett.

Az NHS jelenleg különböző tévéreklámokat forgat, valamint színészeket bérel, hogy Covid-19-es betegeket és otthonok lakóit játsszák, ami azt jelenti, hogy az adófizetők pénzéből több millió fontot költenek propagandára, nem pedig ellátásra, annak ellenére, hogy a betegek száma a félelmek szerint eléri a tizenkétmillió főt.

A "Talent Talks" honlapon - amely egy casting ügynökség különböző tv-műsorok és reklámok számára - közzétett hirdetésekből kiderül, hogy az NHS különböző színészeket keres különböző szerepek eljátszására, többek között kórházi betegek és idősotthonok lakói számára, valamint olyan jelenetek eljátszására, amelyekben buszos utazások és éjszakai klubokban való bulizások szerepelnek.

A hirdetések szerint minden színésznek körülbelül 120 fontot fizetnek majd naponta, és érkezésükkor Covid-tesztet végeznek rajtuk. A jelenetek egy részét már leforgatták, míg másokra szeptember 24-én kerül sor.

Az alábbiakat fedeztük fel eddig a Talent Talks oldalán -

 

Érdekesség, hogy a hirdetésben nem írják le, hogy a színészekre egy televíziós reklámhoz lenne szükség, mint a többiben, így még várnunk kell, hogy kiderüljön, mire fogják felhasználni a felvételeket.

Link:
Ugyanez mondható el egy olyan hirdetésről is, amelyet kórházi betegeket játszó színészeket keresnek. Mindkét eredeti linket, amelyeken az idősek otthonának lakóit és a kórházi betegeket játszó színészeket keresték, eltávolították, így a "Wayback Machine" oldal segítségével kellett megtalálnunk az eredeti hirdetéseket, de a többi linket, amelyek szerint a felvételeket televíziós reklámokhoz fogják felhasználni, nem távolították el.

Link:
Az alábbi felvételeket szeptember 25-én, szombaton forgatják, és "25-35 év közötti srácokat és lányokat keresnek, akik egy éjszakai klubban lévő embereket alakítanának", 2 embert pedig "az ápoló barátaiként" használnak. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ezt a fiatalabb felnőttek meggyőzésére használhatják a Covid-19 oltás beadására, vagy az oltási útlevelek propagálására.

Link:
Az alábbi, fiatalabb színészeket kereső hirdetést kétségtelenül szintén tizenévesek fogják felhasználni, hogy Covid-19-es betegeket játsszanak egy szülőknek és tizenéveseknek szóló tévéreklámban, hogy meggyőzzék őket az oltás beadásáról.

 

Link:
Még nem tudni, hogy mi lesz a végeredménye ezeknek az NHS-reklámoknak, azt azonban tudjuk, hogy a brit adófizetőknek több százezer, ha nem több millió fontjába kerülnek, holott ezt a pénzt jobban el lehetne költeni arra, hogy megpróbálják felszámolni azt a 12 millió beteget, akiktől az állítólagos járvány kitörése óta megtagadták az ellátást.

Azt is tudjuk, hogy a BBC News-nak van tapasztalata abban, hogy válságszínészeket használnak Covid-19 betegek eljátszására, az alábbi Hugo Talks videó jóvoltából...

 

Videó


https://pokolafoldon.hu/blog/az-nhs-szineszeket-berel-hogy-covid-19-betegeket-es-idosotthonok-lakoit-jatsszak