2021. szeptember 24., péntek

Az NHS színészeket bérel, hogy Covid-19 betegeket és idősotthonok lakóit játsszák

Az NHS színészeket bérel, hogy Covid-19 betegeket és idősotthonok lakóit játsszák, valamint az adófizetők pénzének millióit költi propaganda-tévéreklámokra a gondozás helyett.

Az NHS jelenleg különböző tévéreklámokat forgat, valamint színészeket bérel, hogy Covid-19-es betegeket és otthonok lakóit játsszák, ami azt jelenti, hogy az adófizetők pénzéből több millió fontot költenek propagandára, nem pedig ellátásra, annak ellenére, hogy a betegek száma a félelmek szerint eléri a tizenkétmillió főt.

A "Talent Talks" honlapon - amely egy casting ügynökség különböző tv-műsorok és reklámok számára - közzétett hirdetésekből kiderül, hogy az NHS különböző színészeket keres különböző szerepek eljátszására, többek között kórházi betegek és idősotthonok lakói számára, valamint olyan jelenetek eljátszására, amelyekben buszos utazások és éjszakai klubokban való bulizások szerepelnek.

A hirdetések szerint minden színésznek körülbelül 120 fontot fizetnek majd naponta, és érkezésükkor Covid-tesztet végeznek rajtuk. A jelenetek egy részét már leforgatták, míg másokra szeptember 24-én kerül sor.

Az alábbiakat fedeztük fel eddig a Talent Talks oldalán -

 

Érdekesség, hogy a hirdetésben nem írják le, hogy a színészekre egy televíziós reklámhoz lenne szükség, mint a többiben, így még várnunk kell, hogy kiderüljön, mire fogják felhasználni a felvételeket.

Link:
Ugyanez mondható el egy olyan hirdetésről is, amelyet kórházi betegeket játszó színészeket keresnek. Mindkét eredeti linket, amelyeken az idősek otthonának lakóit és a kórházi betegeket játszó színészeket keresték, eltávolították, így a "Wayback Machine" oldal segítségével kellett megtalálnunk az eredeti hirdetéseket, de a többi linket, amelyek szerint a felvételeket televíziós reklámokhoz fogják felhasználni, nem távolították el.

Link:
Az alábbi felvételeket szeptember 25-én, szombaton forgatják, és "25-35 év közötti srácokat és lányokat keresnek, akik egy éjszakai klubban lévő embereket alakítanának", 2 embert pedig "az ápoló barátaiként" használnak. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ezt a fiatalabb felnőttek meggyőzésére használhatják a Covid-19 oltás beadására, vagy az oltási útlevelek propagálására.

Link:
Az alábbi, fiatalabb színészeket kereső hirdetést kétségtelenül szintén tizenévesek fogják felhasználni, hogy Covid-19-es betegeket játsszanak egy szülőknek és tizenéveseknek szóló tévéreklámban, hogy meggyőzzék őket az oltás beadásáról.

 

Link:
Még nem tudni, hogy mi lesz a végeredménye ezeknek az NHS-reklámoknak, azt azonban tudjuk, hogy a brit adófizetőknek több százezer, ha nem több millió fontjába kerülnek, holott ezt a pénzt jobban el lehetne költeni arra, hogy megpróbálják felszámolni azt a 12 millió beteget, akiktől az állítólagos járvány kitörése óta megtagadták az ellátást.

Azt is tudjuk, hogy a BBC News-nak van tapasztalata abban, hogy válságszínészeket használnak Covid-19 betegek eljátszására, az alábbi Hugo Talks videó jóvoltából...

 

Videó


https://pokolafoldon.hu/blog/az-nhs-szineszeket-berel-hogy-covid-19-betegeket-es-idosotthonok-lakoit-jatsszak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése