Az ausztrál haditengerészet hatalmas vakcina-mellékhatásokat titkol el, amikor a matrózok „kritikus állapotba” kerülnek az oltások nyomán

A mainstream média nem akarja, hogy bárki is tudja, hogy az ausztrál haditengerészek már hullanak, mint a legyek, amióta Wuhan koronavírus (Covid-19) vakcina elérhetővé vált számukra.

Számos történetet részletesen leírtak az ausztrál hadsereg tagjai által elszenvedett borzalmas eseményekről. Néhányukat erősen fertőtlenített propagandadarabokkal helyettesítették, állítva, hogy csak „enyhe mellékhatások” figyelhetők meg.

Gregg Hunt, az ausztrál egészségügyi miniszter, aki kísérleti génterápiás injekciókat adatott be nemzetének katonáinak, alig egy nappal később „kritikusan megbetegedett”, a kínai vírus által. Mindez komoly hátrányokat okozott az oltást támogató lobbinak, amely egyre nehezebben tudja meggyőzni az embereket a szúrásról.

Az álhírek, mint a Daily Mail Online (Egyesült Királyság), halálos oltási reakciókról írtak történeteket annak érdekében, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy a szúrás „biztonságos és hatékony”. A szög azonban már kibújt a zsákból.

- Egészségügyi miniszterünk az injekció beadását követő naptól még mindig kórházban van! Írt egy megbízható jelentést Ausztráliában a Principia Scientific International-nek . - A haditengerészet kórházi ápolásairól egy szót sem ejtett. Milyen módon lehet egy ország katonáját elvinni ... Csak egy ütés alatt!

Ami Hunt egészségügyi minisztert illeti, a korai jelentések, amelyeket azóta lemásoltak, azt jelezték, hogy injekcióját követően „fertőzés gyanúja” alakult ki, és megkövetelte, hogy „megfigyelés céljából egy éjszakán át tartsák bent”. Huntnak "antibiotikumokat és folyadékot is adnak" mellékhatások miatt.

A wuhani koronavírus (Covid-19) vakcinával kapcsolatos sérülésekről és halálesetekről szóló legfrissebb hírekről többet a Pandemic.news oldalon talál .

Az ausztrál kormány csendesen „eltávolodik” a tömeges oltási kampánytól

A Daily Mail Online eredeti története, amely már nem található meg az oldalon, a következő címet kapta: „A haditengerészet tengerészei kórházba kerültek, miután Covid oltást kaptak”. Ez a jelentés jelezte, hogy:

„Számos haditengerészeti tengerész került kórházba, miután Covid-19 oltást kaptak a HMAS Sydney-ben. A védelmi források megerősítették, hogy a HMAS Sydney legénységének néhány tagját felvették a St. Vincent-be…

Még a „Way Back Machine” archívumban sem található meg ez a történet. A Principia Scientific International megjegyzi, hogy amikor megpróbálta elérni a történetet a Way Back Machine-ben, a hiperhivatkozás „egy nem kapcsolódó cikkhez vezetett”.

Most a állami média megpróbálja kifehéríteni a helyzetet a HMAS Sydney fedélzetén. A hajó fedélzetén folytatott vakcinakampányról nagyon kevés tény marad, sőt egyes álhírek azt állítják, hogy a katonákat inkább "elővigyázatosságból" szállították a kórházba, nem pedig a kritikus reakciók kezelésére.

"A #breaking Defense megerősítette, hogy a HMAS Sydney néhány tagja" enyhe mellékhatásokat "tapasztalt a COVID-19 oltás után, de a betegség mára" megoldódott ", és a hajó ma reggel indult az Egyesült Államokba a tervezett gyakorlatokra." tweetelt Andrew Greene-től az ABC News-tól (Australian Broadcasting Corporation).

Eközben az ausztrál kormány csendesen „eltávolodik” a nemzet lakóinak tömeges oltására vonatkozó tervektől. Nyilván tudnak valamit, amit nem mondanak el az embereknek, főleg azt, hogy az emberek tömeges oltása szinte biztosan tömeges sérüléshez és halálhoz vezetne.

- Tehát, mikor marad az egybeesés már puszta véletlen? Hunt egészségügyi miniszter „kritikus állapotban” van COVID-os ütése után; az aussi kormány visszavonult a tömeges oltástól, és most a HMAS Sydney személyzete kórházba került a koronavírusos daganatok „enyhe reakciói miatt” - kérdezi John O'Sullivan, a Principia Scientific International munkatársa .

„Tehát a régi mondás:„ nem zörög a haraszt ” jut eszembe, amikor elolvassa a hadihajó nehéz helyzetének fertőtlenített változatát ... A barátaink a mainstream médiában túl gyorsan mondták el nekünk, hogy a halálesetek csak véletlenül történnek. „vakcinázással jár, mielőtt minden bizonyíték rendelkezésre állna”.

A cikk forrásai a következők:

Principia-Scientific.com

NaturalNews.com