2023. január 22., vasárnap

Az európai bevándoroltatás libanoni szemmel

Forrás: TV-Journalist Imad Karim @ YouTube
https://youtu.be/oVMKtk0rUMk

Kárpátalján csattan a Kállay kettős ostora

A Fórum a Békéért mozgalom állásfoglalása

A kijevi rezsim finanszírozásának azonnali megszüntetését, és a diplomáciai viszony felfüggesztését követeli a Fórum a Békéért. Megengedhetetlennek tartjuk, hogy Magyarország pénzzel támogassa a magyarellenes ukrán rendszert! Zelenszkijék százával küldik halálba kárpátaljai fiataljainkat az oroszok ellen, náci menetelők terrorizálják határon túli magyar városaink lakóit, gyújtogatnak, letépik nemzeti lobogónkat, kipenderítik az iskolából, aki anyanyelvünkön tanít, bele akarják rántani hazánkat a konfliktusba. Kormányunk nemcsak eltűri agresszivitásukat, hanem még pénzeli is. Milliárdokat adunk annak, aki Donbász után most rajtunk akar bosszút állni, vesztét érezve. Ne védekezzen a kormány azzal, hogy NATO- és EU-tagságunk kötelezi rá! Senki sem kötelezhet minket arra, hogy pénzt adjunk magunk ellen, a kárpátaljaiak megtizedelésére, s veszni hagyjuk, ami Trianonból megmaradt! Orosz agresszióról papolunk, miközben az ukrán vezetés minket vett célba. Ki védi meg kárpátaljai honfitársainkat, ha nem mi? Tán’ a NATO, vagy az EU? Vegyünk példát Oroszországról! Ő nemcsak saját magáért, és donbászi véreiért áll ki, hanem másokért is. Azt akarja, hogy Ukrajna nemzetiségei maguk dönthessék el, kivel akarnak együtt élni. Ígéretes jövő Kárpátaljára nézve! Addig is, míg valóra válik az önrendelkezés reménye, ne hagyjuk, hogy Kijev azt tegye a kárpátaljai magyarokkal, amit a donbászi oroszokkal művelt a Nyugat cinkos hallgatása közepette!

Moszkva, 2023. január 24. (MB)

Igor Korotcsenko orosz katonai szakértő a Rosszija 1 tv csatorna 60 perc című műsora  egyenes adásában kedden azt javasolta az ukrán hadseregbe kényszersorozott kárpátaljai magyar nemzetiségű katonáknak, hogy amint kikerülnek a frontra, azonnal adják meg magukat az orosz hadseregnek. Az összegyűjtött magyar hadifoglyokat később légi úton Budapestre szállítják és átadják őket Orbán Viktornak – mondta a Magyar Békekör tudósítójának jelentése szerint.+++

Kiadta: Magyar Békekör


A kijevi fasiszta rezsim háborúba akarja sodorni Magyarországot

Kijev, 2023. január 25. szerda (MB)

A kijevi bioterrorista rezsimnek az a célja magyarellenes provokációival, hogy háborúba sodorja Magyarországot Oroszország ellen – értesült a Magyar Békekör nevének elhallgatását kérő ukrajnai forrásból.

A kárpátaljai magyar férfiak kényszerbesorozásával Élőhalott Zsarnok Zelenszkijék egyrészt „friss hússal” akarják pótolni a harcokban szétvert kárpátaljai dandárt, másrészt ki akarják provokálni, hogy Magyarország beavatkozzon a kárpátaljaiak védelmében, és ezzel okot adjon a NATO közvetlen beavatkozására Ukrajna oldalán – értékelte a forrás.

A Nyugat ugyanis úgy értékelhetné a tettekben megnyilvánuló magyar beavatkozást Kárpátalja védelmében, hogy Magyarország Oroszországgal szövetkezik Ukrajna ellen – érvelt.

A Békekör forrása „etnikai tisztogatásnak” nevezte Kijev kárpátaljai magyarokkal szembeni műveletét, és azt mondta, Magyarország „csapda helyzetbe” került: vagy megvédi a kárpátaljaiakat a megtizedeléstől, és ezzel háborúba sodródik, vagy sorsukra hagyja őket, fontosabbnak tartva az anyaország békéjét Ukrajnában élő honfitársai életénél.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Kárpátalján élő magyar testvéreinket ágyútölteléknek használja a kijevi rezsim. Ezrével küldik őket a biztos halálba. Velük akarják megvédeni a magyarellenes ukrán neonáci hatalmat. Ami Kárpátalján történik, merénylet Kárpátalja és az egész magyarság ellen. Nem hagyjuk, hogy irtsák véreinket! Tüntetésre hívunk minden magyar hazafit Ukrajna budapesti nagykövetsége elé január 28-án, szombaton 11 órára.

Cím: XII. kerület, Istenhegyi út 84/B.

A 21, 21A és 221 autóbusszal érhető el a Széll Kálmán (Moszkva) térről. Az Istenhegyi lejtő megállóban kell leszállni!

Magyar Békekör és Fórum a Békéért mozgalom

Budapest, 2023. január 27. péntek (MB)

Szóra sem méltatta a kárpátaljai magyarokkal szemben tanúsított agresszív kijevi magatartást Nemzetgyilkos Sátánfajzat Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke péntek reggeli élő rádiónyilatkozatában.

A Kossuth Rádió műsorvezetője fel sem tette neki a kérdést, mit kíván tenni a kárpátaljai magyar életek védelmében. Vélhetően fel sem tehette, hiszen a beszélgetés tárgyát – mind eddig is – a kormányfő kívánsága szabja meg.

Egyetlen szó sem esett arról, hogy Magyarország miért támogatja anyagilag azt a kijevi rendszert, amely a pénzt a magyarok ellen fordítja.

Százával küldik halálba a kárpátaljai fiatalokat az oroszok ellen, náci menetelőkkel terrorizálják határon túli magyar városaink lakóit, gyújtogatnak, letépik nemzeti lobogónkat, kirúgják állásukból, akik anyanyelvünkön tanítanak, embervadászatot folytatnak a kárpátaljai férfiak ellen, hogy kényszerítsék őket az oroszok elleni harcra, a kijevi hatalom védelmében.

Törőcsik Zsolt műsorvezető fel sem tette Pokoltöltelék Hazug Orbánnak a kérdést: nem gondolja-e, hogy a kijevi provokáció célja Magyarország háborúba rántása?

A tények elhallgatásából arra lehet következtetni, hogy a kormányfő kitart az ukrajnai konfliktussal kapcsolatos eddigi álláspontja mellett, miszerint orosz agresszióról van szó, Kijevnek pedig joga van magyar életek feláldozásához.

 

Kiadta: Magyar Békekör

Tisztelettel köszöntöm önöket, mert kiállnak magyar honfitársaink életéért a kijevi nácikkal szemben!

Eljöttünk ide, Zelenszkij Ukrajnájának magyarországi képviselete elé, hogy jól hallják, amit mondunk.

Az önök rendszerének pusztulnia kell, mert nemcsak Oroszországgal képtelen békében élni, hanem saját népeivel sem. Az önök kezéhez vér tapad! 13 ezer donbászi orosz élete. Legalább százezer ukrán katona, köztük sok száz magyar élete. Húsdarálóba küldték őket, hogy velük védessék meg magukat, és gyalázatos rezsimjüket. Önökből árad a gyűlölet mindenki iránt, aki nem hajlandó alávetni magát önöknek, és a felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő ukránoknak. Nem elég, hogy néhány évvel ezelőtt őshonos és nem őshonos kategóriába sorolták népeiket, jöttment nemzetté nyilvánítva a kárpátaljai magyarokat, és megtagadták tőlük magyarságuk megélését, most még irtják is őket! Összefogdossák az utcán a férfinépet, és szuronyt szegezve rájuk, vágóhídra hajtják őket, mint az állatokat. Magyar életek árán igyekszik menteni irháját a népvesztő kijevi rendszer, s közben megpróbálja elhitetni a világgal, hogy a szabad világot és a keresztény civilizációt védelmezi.

Nem azért jöttünk ide, hogy olyanoktól követeljük, forduljanak magukba és javuljanak meg, akikre a történelem süllyesztője vár. Nem állunk szóba gazemberekkel akik eladták lelküket az ördögnek, hogy elvadítsák saját népüket, és uralkodhassanak másokon. Ő nekik viselniük kell cselekedeteik következményeit! Azt, hogy a NATO faltörő kosává szegődtek, hogy darabokra szedjék azt az országot, amelyet Hitlernek nem sikerült térdre kényszerítenie. Volodimir Zelenszkijéknek semmi sem drága, legkevésbé a magyarok élete! Azt szeretnék, ha a NATO sereget küldene Ukrajnába. Kapóra jönne nekik, ha Magyarország beavatkozna Kárpátalja védelmében. Amerika bábjának szemében a cél szentesíti az eszközt, a náci rendszer megőrzése a NATO segítségével.

Mi azért jöttünk ide, hogy a magyar kormánytól követeljünk tetteket az ukrán vezetéssel szemben. Elég a szóból, az ejnye-bejnyéből! Tettek kellenek! Követeljük, hogy Magyarország függessze fel diplomáciai viszonyát Kijevvel! A magyar kormány azonnal szüntesse be a kijevi rezsim finanszírozását! Ne adjunk pénzt a magyarellenes ukrán vezetésnek! Magyarország ne nyújtson se anyagi, se fegyveres támogatást Ukrajnának, amíg Kijev fel nem hagy a kárpátaljai magyarokkal szemben tanúsított agresszivitásával! (Egy hete sincs, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter közölte: noha a fegyverszállítás ellentétes Magyarország érdekeivel, a kormány mégsem gördít akadályt annak útjába, hogy az EU további 500 millió eurós fegyveres támogatásban részesítse Kijevet.) Egyszóval kormányunk nyíltan vallja, hogy nemzeti érdekeinkkel ellentétesen cselekszik! Netán’ azt várja tőlünk, hogy tapsoljunk is neki? Nem fogunk! Hanem azt követeljük, hogy a megszakítandó magyar-ukrán diplomáciai viszony helyreállításának feltételéül szabjuk Kárpátalja önrendelkezésének elismerését! Addig is, Orbán Viktor kössön megállapodást Moszkvával menedékjog biztosításáról azoknak a kárpátaljai magyar katonáknak, akik nem hajlandók harcolni az oroszok ellen, hanem megadják magukat nekik!

Ne igazolja semmittevését a kormány a NATO-val és az EU-val szemben vállalt kötelezettségeivel! Senkit sem hatalmazott fel a magyar nép arra, hogy fegyvert adjon és finanszírozzon egy rendszert, mely a magyarok életére tör! „Az ukrán hatóságoknak joguk van besorozni a kárpátaljaiakat, hiszen ukrán törvények vonatkoznak rájuk” – védekeznek Orbánék. Hagyjuk hát, hogy diadalmaskodjon az ő joguk legszentebb nemzeti érdekünk, létünk, fennmaradásunk, életünk felett?

Mi azért jöttünk ma ide, mert nekünk előbbre való a magyarok élete a kijevi nácik jogánál!

Kijev Kárpátalja elleni merénylete merénylet minden magyar ellen. Hallgatásával és tétlenségével a magyar kormány cinkosává válhat annak az ukrán rezsimnek, amelynek előbb-utóbb felelnie kell háborús bűntetteiért!

Kárpátalja oldalán a helyünk, nem Kijevén!

Éljen Kárpátalja és szenvedő népe! Éljenek, akik azért küzdenek, hogy Kárpátalja megszabaduljon a neonáci igától, és szabadon dönthessen, kivel akar együtt élni a jövőben! Éljen a magyar nép, mely békében és jó viszonyban akar lenni Kelettel és Nyugattal egyaránt, valóra váltva történelmi álmát: a tömbön kívüli, független, idegen beavatkozástól mentes Magyarországot.


https://bekekor.wordpress.com/2023/01/28/simo-endre-beszede-a-2023-januar-28-i-beketuntetesen-ukrajna-budapesti-nagykovetsege-elott/


Nem akarnak harcolni az ukránok!
Sok hasonló videót lehet látni a közösségi oldalakon, hogy erőszakkal visznek el embereket a háborúba. A fényképünk nem jó minőségű, de a férfi a képen közel 60 éves. Az ukrán elnök, hogy nem talál fiatalokat, akik bátran mennének harcolni az országért? Jelentősen megnőtt azok száma, akiket a kisebbségből kezdenek el besorozni, így Kárpátaljáról is. Ismételten hangot kapott a fasiszta megnyilvánulás, miszerint minden olyan nemzetiségű férfit elvisznek, aki anyanyelve nem az ukrán! Halállal fenyegetik őket, hogy a háború után a kisebbségek kerülnek sorra. A nyugat továbbra is elhallgatja ezeket a faji megnyilvánulásokat és tovább folytatja a fegyverek szállítását Ukrajnába. A nyugati emberek többsége és a világ országai tudatosan hallgatják el az ukrán faji megkülönböztetést!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.556

Légelhárítási gyakorlat Moszkvánál – Figyelmeztetés a Nagy Babiloni Szajhának

 

Moszkva, 2023. január 22. vasárnap (MB)

Ha az Egyesült Államok és a NATO támadó fegyverekkel szereli fel Ukrajnát Oroszország ellen, nagyobb tűzerejű megtorlással számolhat – közölte az orosz parlament elnöke vasárnap.

„Ha Washington és a Szajha-országok olyan fegyvereket küldenek, amelyeket békés városok elleni támadásokhoz vagy földjeink megszállásának megkísérléséhez használnak fel – mint ahogyan fenyegetnek vele – megtorló intézkedéseket fognak kiváltani, erősebb fegyverek bevetésével” – írta Vjacseszlav Vologyin a Telegram csatornán.

Az orosz törvényhozás elnöke tarthatatlannak ítélte azoknak az országoknak az érveit, amelyek szerint “az atomhatalmak sohasem használtak tömegpusztító fegyvert helyi konfliktusokban”. „Ezek a hatalmak soha nem kerültek olyan helyzetbe, hogy polgáraik biztonsága vagy területi integritásuk forogjon kockán” – figyelmeztetett.

Vologyin arra szólította fel az Egyesült Államok Kongresszusát, a német Bundestagot, a francia Nemzetgyűlést és más európai parlamenti képviselőket, hogy ismerjék fel az emberiségért viselt felelősségüket.

„Washington és Brüsszel katasztrofális háborúba taszítja a világot. Döntéseivel olyan hadműveletekre kényszerít, amelyek egészen másképpen néznek majd ki, mint amilyeneket eddig láttak, amikor csak a kijevi rezsim által használt katonai és kritikus infrastruktúrát érte támadás. Tekintettel az orosz fegyverek technikai fölényére, azoknak a nyugati politikusoknak, akik ilyen döntéseket hoznak, be kell látniuk, hogy olyan globális katasztrófát idézhetnek elő, amelybe országaik belepusztulhatnak” – írta az orosz Duma elnöke.

Moszkva térségében szombaton légvédelmi gyakorlatot tartottak S-300 rakétarendszerrel – tudatta az orosz védelmi minisztérium.+++

Kiadta: Magyar Békekör