2024. augusztus 13., kedd

Musk-Trump interjú

Forrás: Mr Reagan @ YouTube Trump Musk X Chat SUPERCUT https://youtu.be/pwCpOCsxK6M

Putyin: nem lesznek béketárgyalások, amíg Ukrajna civileket és atomerőművet támad

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint lehetetlen bármilyen béketárgyalást folytatni Ukrajnával mindaddig, amíg az ország csapásokat mér a polgári lakosságra és atomerőművekkel fenyegetőzik.

A magas rangú tisztviselőkkel tartott hétfői találkozón Putyin kitért Ukrajna közelmúltbeli, a határ menti Kurszk térségébe való betörésére, valamint egy dróncsapásra, amely megrongálta az oroszországi Zaporozsjei Atomerőművet.

Utalt arra, hogy Ukrajna legutóbbi akciói megmutatják, miért nem hajlandó felülvizsgálni a konfliktus rendezésére vonatkozó terveket, amelyek vagy orosz javaslaton, vagy semleges felek által előterjesztett útiterveken alapulnak.

Úgy tűnik, az ellenség nyugati urai segítségére támaszkodva… igyekszik a jövőben javítani tárgyalási pozícióit. De hogyan beszélhetünk tárgyalásokról azokkal, akik válogatás nélkül csapásokat mérnek civilekre, polgári infrastruktúrára, vagy megpróbálják fenyegetni az atomenergia-létesítményeket?

Putyin a továbbiakban azt mondta, hogy Kijev egyik fő célja Kurszkban az, hogy elterelje a figyelmet Donbasszról, ahol az orosz erők az elmúlt hónapokban folyamatosan teret nyertek.

“De mi az eredmény? A támadó műveletek üteme… nemhogy nem lassult, hanem éppen ellenkezőleg, másfélszeresére nőtt”.

A Kurszki terület elleni csapással Ukrajna az orosz lakosság moráljának aláásására törekedett, de ezzel ellentétes eredményeket ért el – mondta Putyin, megjegyezve, hogy megnövekedett az önkéntesek áradata, akik csatlakoznak a hadsereghez és védik a határt.

Moszkva fő célja ebben a szakaszban az ukrán erők visszaszorítása orosz területről.

“Az ellenség méltó választ fog kapni. Minden célunkat kétségtelenül el fogjuk érni”.

Ukrajna a múlt héten támadást indított Kurszki terület ellen, a konfliktus kitörése óta a legnagyobb határon átnyúló támadást, és médiajelentések szerint az offenzívában Kijev legjobban felszerelt dandárainak egy része vett részt. Bár az ukrán erők némi előnyre tettek szert, az orosz védelmi minisztérium szerint az előrenyomulást megállították. Az orosz hadsereg a kijevi veszteségeket mintegy 1600 katonára és 200 páncélozott járműre becsülte.

Vasárnap Moszkva azzal vádolta meg Kijevet, hogy dróntámadást intézett az oroszországi Zaporozsjei Atomerőmű ellen, amely megrongálta annak egyik hűtőtornyát.

https://oroszhirek.hu/putyin-nem-lesznek-beketargyalasok-amig-ukrajna-civileket-es-atomeromuvet-tamad/

Az ukrán sereg 28 orosz települést foglalt el – Putyin „kellő választ” helyezett kilátásba

Kurszk, Moszkva, 2024. augusztus 13. kedd (MB)

Az ukrán haderő 12 km mélységben és 40 km szélességben nyomult be Oroszországba, és 28 települést kerített hatalmába – jelentette a Magyar Békekör tudósítója Alekszej Szmirnov, kurszki kormányzó Putyin orosz elnöknek nyújtott tájékoztatása alapján.

A megszállásban 12 civil vesztette életét, 121-en pedig megsebesültek, köztük tíz gyerek. A harcok miatt 121 ezer embert kellett kitelepíteni a kurszki régióból. Az ukrán betolakodók vegyi fegyver bevetésével is utat törtek maguknak. Többen vegyi mérgezést szenvedtek – sorolta a tényeket.

Putyin közölte, hogy „Ukrajna kellő válaszban” fog részesülni az orosz terület elözönléséért, Moszkva valóra fogja váltani összes kitűzött célját. (Ezek a célok Ukrajna nácitlanítása, demilitarizálása és semlegessége – a tud. megj.)

Mindenekelőtt ki kell szorítani az ukrán erőket az orosz területről – szögezte le.

Mint mondta, Ukrajna a Nyugat segítségével támadt Oroszországra. Nyilván azzal a céllal, hogy javítsa alku pozícióját a majdani tárgyalásokon. Kizárta, hogy a történtek után Oroszország leülne tárgyalni Kijevvel. „Miről is tárgyalhatnánk olyanokkal, akik gátlástalanul civilekre támadnak, és atomerőműveket fenyegetnek? A Nyugat háborút folytat Oroszország ellen ukrán közreműködéssel” – mondta Putyin.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Bár még tart a "háborús köd" időszaka, már képesek lehetünk következtetéseket levonni a kurszki ukrán offenzíva eddigi állását illetően. 

1. Mi tette lehetővé az ukrán előrenyomulást?
2. Mi a helyzet most?
3. Milyen történelmi példa van arra, hogy rossz döntést hoztak Kijevben?

Itt jön az arany Lucifer az égből a földre, és ajándékozza az emberiségnek az olimpiát. Imádkozzatok, hogy az Úr Jézus Krisztus hamar lerombolja Babilon tornyát!

 

Visszatérés a múlt isteneihez - Újabb fejetlenség a párizsi csalimpián

A párizsi olimpia, amely az utolsó vacsora káromlásával kezdődött, bizarr záróünnepséggel ért véget.

Az öt kontinenst törékeny világként mutatták be, tele köddel és porral, mesterségesen és titokzatosan. Az olimpiai gyűrűk egyfajta asztrális kapuvá alakultak át, amelyet kinyitottak.

Egy két szarvval és madárfejjel ellátott "arany utazó" szállt le a kihalt földre. A jelmez 20.000 csillogó gyöngyből készült, úgy ragyogott, mint a nap.

Felfedezői köpenyes alakok voltak, arctalanok és szürke jelmezben.

Röviddel azután, hogy az "Arany Utazó" leszállt a stadionba, Benjamin Bernheim elénekelte a pogány "Hymnus Apollóhoz"-t. Alain Roche kísérte, aki a levegőben lebegő zongorán játszott.

Az Arany Utazó egy lefejezett egyszárnyú szobrot, a Szamothrakiai Szárnyas Győzelmet üdvözölte. A párizsi olimpia, amely az utolsó vacsora káromlásával kezdődött, bizarr záróünnepséggel ért véget.

Az öt kontinenst törékeny világként mutatták be, tele köddel és porral, mesterségesen és titokzatosan. Az olimpiai gyűrűk egyfajta asztrális kapuvá alakultak át, amelyet kinyitottak.

Egy két szarvval és madárfejjel ellátott "arany utazó" szállt le a kihalt földre. A jelmez 20.000 csillogó gyöngyből készült, úgy ragyogott, mint a nap.

Felfedezői köpenyes alakok voltak, arctalanok és szürke jelmezben.

Röviddel azután, hogy az "Arany Utazó" leszállt a stadionba, Benjamin Bernheim elénekelte a pogány "Hymnus Apollóhoz"-t. Alain Roche kísérte, aki a levegőben lebegő zongorán játszott.

Az Arany Utazó egy lefejezett egyszárnyú szobrot, a Szamothrakiai Szárnyas Győzelmet üdvözölte. Ez a szobor az égbe emelkedett, miközben az aranyszarvú alak nézte.

A babiloniak. Azt mondják, az arany férfi az ördög. ( Theresia Katharina )

Az olimpiát (Olympuszt, az istenek lakóhelyét) arra tervezik, hogy teljesen istenítse az embereket a húsvéti éles vágyaikkal. A Szentléleknek való odaadás és áldozat, és az Úr akarata által való lelkesedés már nem szükséges. Ez tiszta istenkáromlás, ellentmond a Szentírásnak. Pál. A szabadkőművesek, a "megvilágosult értelem" papjai pontosan tudják, mit csinálnak.

Az esemény helyszíne az olimpiai Szent Mező volt....... A helyszínen sport és kultusz, szertartás és verseny találkozott.

Tőle:

Az ókori olimpiai játékok Wikipedia

Nyilvánvaló, hogy az olimpiai játékok egy pogány vallás, melynek célja az emberi önidoladozás. A zsinati ördögök megőrültek. Minél több irodalmat olvasnak a pápai perverz szexuálisok, a BerGOG akarata szerint, annál kevésbé van empátiájuk a szent iránt.(Rafael)