2023. február 6., hétfő

A pénz digitalizálása 70%-kal rontotta az indiai gazdaságot. És ezt világszerte be akarják vezetni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Vandana Shiva arról beszél, hogy 2016-ban a digitalizációt egyik napról a másikra kényszerítették Indiára, és a gazdaság 70%-a összeomlott. Most az egész világra rá akarják ezt kényszeríteni, létrehozva egy szociális hitelrendszert, hogy felállítsanak egy új osztályrendszert. Mindent az elit fog birtokolni! Itt az ideje, hogy az emberiség felébredjen.

Dr. McCullough leleplezi az emberiség elleni legnagyobb történelmi összeesküvés résztvevőit

Politikusok, rangos tisztviselők szenvednek, vagy meg is halnak az oltás hatásaitól. XV. rész

Becsapott politikusok és magas rangú tisztviselők a világ minden tájáról, mint például: Lynette Hardaway Diamond, Santokh Singh Chaudhary, John Moffat Fugui, Kerryn Phelps és mások, szenvednek a káros hatásoktól és vannak, akik meg is halnak miattuk.

Az orvosok a gyógyszeripar által fizetett "szakértőknek" adták át a hatáskörüket

Kalifornia kijelenti, hogy a "hamis vagy félrevezető" orvosi információk terjesztése szakmához nem illő magatartás, és megbünteti az orvosokat, beleértve az engedélyük elvételét is. Dr. Amerling azt állítja, hogy az orvosok átadták orvosi és tudományos tekintélyüket a gyógyszeriparhoz pénzügyileg kapcsolódó "szakértőknek", és lemondtak szakmai ítélőképességükről, a kritikus gondolkodásról és érvelésről.

Dr. Josef Thoma ellenálló orvos pilóta engedélyének visszavonása

 

Dr. Josef Thoma fül-orr-gégész szakorvos. A “pandémia” kezdetétől kritikus az intézkedésekkel szemben és fáradhatatlan felvilágosító munkát folytat 3 éve.

Egy rövid interjúban elmesélte, hogy majdnem 20 éve rendelkezik repülési engedéllyel. 2018 óta van egy olyan szabály, mely szerint minden pilótának és repülési engedéllyel rendelkező magánszemélynek politikailag megbízhatónak kell lennie. Dr. Thoma jelenlegi engedélye öt évre szól és ebből még két és fél év van hátra. Nemrég azonban valaki “feljelentette”, ezért felülvizsgálták a “politikai megbízhatóságát”. A koronakritikus megnyilatkozásai miatt most el akarják venni tőle a repülési engedélyt azzal az indokkal, hogy légvédelmi rizikót jelent.

Természetesen megpróbál jogi úton fellépni a döntés ellen. Azért akarta ezt az egészet nyilvánosan elmesélni, mert úgy gondolja, ez vagy ehhez hasonló bárkivel megtörténhet.

A riporter szerint amennyiben bevezetik majd a digitális központi banki fizetőeszközt, akkor nem engedélyeket fognak elvenni azoktól, akik a politika útjában állnak, hanem nemes egyszerűséggel elzárják a pénzcsapot. Dr. Thoma is valós veszélynek látja ezt és úgy véli, hogy az embereknek védekezni kell ez ellen.

https://report24.news/unfassbare-repression-gegen-widerstaendigen-mediziner-dr-josef-thoma-entzug-der-pilotenlizenz/


Biró Éva

Dr. Erich Freisleben berlini háziorvos a COVID injekciókról

 

Dr. Erich Freisleben berlini háziorvos a saját tapasztalatairól számolt be a kovid-géninjekciókkal kapcsolatban:

“A praxisomban 1500 beteg van beoltva. Ezek közül 54 betegnek vannak mindmáig súlyos mellékhatásai. Ez hihetetlenül nagy szám, amit még soha nem tapasztaltam más oltásnál. (nem hát, mivel ez nem oltás, hanem génterápia) Jelenleg körülbelül 35 különböző mellékhatástünetet ismerek, amelyek különböző kombinációkban a poszt-vakcina szindrómához tartoznak. A betegek nagyon gyakran panaszkodnak rendkívüli gyengeségre és fáradtságra, az úgynevezett Fatigue-szindrómára. Gyakran jelentkeznek ízületi és izomfájdalmak, bénulások, szédülés, koncentrációs nehézségek, légzési nehézségek, szív- és érrendszeri zavarok, homályos látás, fejfájás, égő bőr és még sok minden más is. Egy újabb kovid-“oltás” ronthatja az egészet, ahogy a koronabetegség is.”

Az okokról tömören:
-A megtermelt tüskeproteinek, melyek az ígéretekkel ellentétben nem épülnek le gyorsan, az antitestekkel közösen károsítják az ereket és a különböző szerveket.
-Gyakran előfordul az úgynevezett hízósejt aktivációs szindróma. Ez fokozatosan teszi tönkre az immunrendszert.
-Ritka esetben autoantitestek termelődnek, melyek számos problémáért pl. szívritmuszavarokért és keringési zavarokért is felelősek lehetnek.
-Károsodnak a mitokondriumok. Ezek a szervezet energiatermelői.
-Immunhiányos állapot alakul ki.

Dr. Freisleben két példát említett a betegei közül, akiknél a tüskefehérje kimutatásra került: Egy 35 éves asszonynál az oltás után 10 hónappal egy tartósan duzzadt nyirokcsomóban, egy 45 éves asszonynál pedig 13 hónappal az oltás után a méhnyálkahártyában.

Az oltáskárosodottak kezeléséről is beszélt:
A túlzott immunreakciókra, illetve allergiás reakciókra H1 és H2 típusú antihisztamint szokott adni, esetenként kortizonnal kiegészítve. A keringés javítására véralvadásgátló szereket használ. Az autoantitestek kiszorítására a béta-blokkolók, illetve az angiotenzin II receptor antagonisták alkalmazhatóak. További javulás antioxidánsokkal és mikrotápanyagokkal érhető el. Az immunrendszer erősítésében az LDN-terápia (low dose naltrexone) is hatékonynak bizonyult. Jó tapasztalatok vannak a Nattokináz nevű enzimmel, amely képes a termelődött tüskefehérje lebontására.

https://report24.news/behandlung-von-mrna-impfschaeden-berliner-hausarzt-eroertert-moeglichkeiten-und-methoden/


Bíró Éva