2022. február 4., péntek

Gyereket oltani...

...nem kell félnetek jó lesz

Forrás: www.kla.tv/21529

Bolygó Zárlat

Original Movie: Planet Lockdown
Link a filmhez: https://planetlockdownfilm.com/

A Szabadságkonvoj ügyvédje, Keith Wilson sürgős üzenete Ottawából. 2022.02.04.

Keith mindenkinek üzent az ottawai rendőrfőnök bejelentésével kapcsolatban, amely a brutális rendőrállam ideológiáit karolja fel.

Forrás: https://youtu.be/93q4doSQF64

Az orvosok és a kutatók mostanra megerősítették, hogy a kovid vakcinákból eredő szinte minden negatív mellékhatás és haláleset a vérrögök következménye.

 

Sok ilyen vérrög nagyon kicsi, és a szokásos orvosi képalkotó berendezésekkel nem lehet könnyen kimutatni. Ezek a "mikrovérrögöknek" nevezett vérrögök elvághatják az agy, a szervek és a szövetek kis területeinek vérellátását az egész testben.

A helyi sejtek ebből eredő elhalása a testben bizsergő érzésként, zsibbadásként, az érzékszervi éleslátás elvesztésében, szervi elégtelenségben, a kognitív funkciók elvesztésében, sőt, a magasabb agyi funkciók elvesztésével akár figyelemre méltó személyiségváltozásokban is megnyilvánulhat.

"Úgy tűnik, hogy a mikrovérrögök a COVID-fertőzés, valamint a COVID-vakcinák okozta egészségügyi hatások és halálesetek millióinak valószínű okai, sőt, a COVID hosszú ideig tartó áldozatainak milliói szenvednek különféle egészségügyi problémáktól, amelyekre nincs nyilvánvaló orvosi megoldás" - írja a LifeSiteNews. Ez a történet idézi Dr. Peter McCollough-t:

...maga a Spike fehérje okozta a véralvadást vagy vérrögképződést. Méghozzá egy egyedülálló típusú alvadást. A vörösvértestek összetapadását okozta. Ugyanakkor a vérlemezkék is összetapadtak. Tehát ez egy teljesen más típusú véralvadás, mint amit az artériákban és vénákban lévő nagyobb vérrögöknél látunk. Például a stroke-ban és a szívrohamban szerepet játszó vérrögöknél. A lábakban lévő fő erekben érintett vérrögök. Ez egy másfajta vérrögképződés, és valójában az olaszok bátran végeztek néhány boncolást, és mikro vérrögöket találtak a tüdőben. És így végül megértettük, hogy a tüdő nem azért nem működik, mert a vírus ott van. Hanem azért, mert ott vannak a mikro vérrögök. Amikor az emberek nem tudnak lélegezni, a probléma a mikrovérrögök kialakulása a tüdőben. Maga a vírus gömböcén lévő tüske károsítja az ereket, ami vérrögképződést okoz.

 

A cikkben szintén idézik Dr. Charles Hoffe-ot:

Dr. Charles Hoffe, nyilvánosságra hozta a COVID-oltott betegekkel kapcsolatos megállapításait. A vér d-dimer tesztjét használva azt találta, hogy több száz beoltott betegének 62%-ánál magas értékek voltak, ami mikro vérrögök jelenlétére utal... Azt mondta, hogy az mRNS vakcinák használata "a legtöbb embert szívelégtelenség miatt megöli".

Egy másik idézet pedig a Loma Linda Egyetem egy közzétett tanulmányát idézi:

A Loma Linda Egyetem egészségügyi kutatói megállapították, hogy a súlyosan beteg COVID-19 betegek valószínűleg a tüdőben képződött mikrorögök következtében halnak meg, amelyek elterjedve halálos károkat okoznak a szervekben az egész testben. Ez a megállapítás eltért a jelenlegi nézettől, miszerint a COVID-19 vírus a test szerveihez vándorol, és ott károsítja az erek bélését.

E kutatás szerint, amint az alvadási folyamat megkezdődik, a szervezet már nem a vírus ellen, hanem leginkább az alvadási folyamat ellen küzd.

A (vakcinák által előállított) tüskés fehérje nanorészecskékkel szembeni védekezéshez napi életmódbeli döntések meghozatalára van szükség, hogy javítsa a vér minőségét

A mai helyzetjelentés podcastban azt vizsgálom, hogy a vérben keletkező spike protein károsodás megelőzésének kulcsa a vér minőségének védelmében rejlik. Ezt pedig nagyrészt az határozza meg, hogy mit eszik.

A részlegesen hidrogénezett növényi olajok - amelyekből növényi zsiradékot, kávétejszínt és ezernyi más hétköznapi élelmiszeripari terméket készítenek - különösen mérgezőek a vérre, elősegítik a gyulladást és a vérrögképződést.

 

A repceolaj egy másik megkérdőjelezhető olaj, amelyet mindenképpen kerülni kell. Cserélje le hiteles olívaolajra vagy avokádóolajra, de értse meg, hogy az élelmiszerboltokban árult olajok túlnyomó többsége hamisítvány, ezért valóban meg kell csinálnia a házi feladatát az étkezési olajok forrását illetően.

A sült ételek fogyasztása hozzájárul az "iszapos vér" - a vörösvértestek vérrögösödéséhez is. A sült szénhidrátokban lévő akrilamidok súlyos károkat okoznak az érrendszeri sejtek bélésében.

A homogenizált, pasztőrözött tej fogyasztása szintén káros az érrendszer egészségére. A homogenizálási folyamat mesterségesen megváltoztatja a tejzsírokat, hogy azok szuszpenzióban maradjanak. Ezáltal gyulladást, pangást, sőt egyeseknél székrekedést is okoznak. Ha szívesen iszik tehéntejet, szerezzen be nyers, friss tejet, amelyet nem vetettek alá homogenizálásnak.

Tudjon meg többet a mai rendkívül informatív podcastban, amelyből azt is megtudhatja, hogyan készíthet saját maga ezüsttel átszőtt ágyneműt és törölközőt:

Brighteon.com/dbae435c-147d-4f92-809a-7399adf7d53b

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hogyan-lehet-a-mikro-verrogoket-ellenorzni-es-blokkolni-a-spike-feherjet-a-ver-minosege-vedelmeben