2022. január 13., csütörtök

Washington állam kommandósokat küld ki a nem beoltott lakosok "önkéntes fogva tartására" és karantén táborokba szállítására

 

Washington állam nem megválasztott egészségügyi tisztviselői olyan törvényjavaslatot nyújtottak be, amely "kommandós csapatok" bevetésével járna, hogy összegyűjtsék és "kénytelen-kelletlen fogva tartsák" az oltatlan családokat.

A WAC 246-100-040 elnevezésű napirendtervezetet Washington állam egészségügyi bizottságának közelmúltbeli Zoom-ülésén fedték fel. A törvényjavaslat módosítaná az állami törvényt, hogy már ötéves korú lakosokat is őrizetbe vehessen az állam, és Covid-19 karantén táborokba küldhesse őket.

A Washington fertőző és egyes más betegségekről szóló törvény alapján javasolt módosítás konkrét "elkülönítési vagy karanténeljárásokat" vázol fel, amelyek hihetetlenül zsarnokiak és diszkriminatívak a nem beoltott emberekkel szemben.

A helyi egészségügyi tisztviselő felhatalmazást kapna arra, hogy "sürgősségi fogva tartási parancsot adjon ki, amely egy személy vagy személyek csoportjának azonnali fogva tartását eredményezi elkülönítés vagy karantén céljából".

A törvényjavaslat kimondja továbbá, hogy az egészségügyi tisztviselőknek dokumentációval kellene igazolniuk, hogy a fogva tartás alá vont oltatlan washingtoni állampolgárok megtagadták "az orvosi vizsgálatra, tesztelésre, kezelésre, tanácsadásra, oltásra, személyek vagy állatok fertőtlenítésére, elkülönítésre, karanténra, valamint a létesítmények ellenőrzésére és bezárására irányuló kérelmeket", mielőtt engedélyt kapnának az emberek kovid-táborokba küldésére.

 

A beszámolók szerint a módosítás azt is lehetővé tenné az egészségügyi tisztviselők számára, hogy a bűnüldöző szervek segítségét kérjék azon washingtoni lakosok letartóztatásához, akik nem tartják be a szabályokat.

A módosítás a továbbiakban úgy rendelkezik, hogy "a helyi egészségügyi tisztviselő hivatkozhat a rendőrök, seriffek, csendőrök és az egészségügyi minisztérium hatáskörébe tartozó bármely politikai alegység minden más tisztviselőjének és alkalmazottjának jogkörére, hogy az e szakasz céljainak megvalósítása érdekében adott utasításokat az RCW 43.20.050(4) és 70.05.120 rendelkezéseivel összhangban azonnal végrehajtsa".

"Sürgősségi fogva tartási parancs" esetén "legfeljebb tíz napra" engedélyeznék az elszigetelést és a fogva tartást a nem engedelmeskedő washingtoni állampolgárokkal szemben.

Azokat, akik a hétnapos időszak alatt továbbra is megtagadják a kezelést vagy az oltást, "legfeljebb harminc napig" lehetne fogva tartani.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/washington-allam-kommandosokat-kuld-ki-a-nem-beoltott-lakosok-onkentes-fogva-tartasara-es-karanten-taborokba-szallitasara

Felkészül: Magyarország

Színes Forradalom S20E01 - Kazahsztán
Színes Forradalom S20E02 - Magyarország
- a forgatókönyv kész
- a stáblista kész
- a díszletek felállítva
... csapó!

Oltások utáni nemkívánatos események - két magyar történet