Ha valaki azt hiszi, hogy most a lezárások könnyítésével rémálomnak vége, akkor nagy tévedésben van. Nagyot fog csalódni az, aki a “védettségi igazolványában” vagy az intézkedések tisztességében bízik. Nem véletlenül nem engedik fel a kézivezérlést, a szándék, az előre megírt forgatókönyv az, hogy ősszel folytatódik, csak egyre erősebben húzzák meg a hurkot a nyakunk körül. Hacsak addigra nem buknak meg a Világot sakkban tartó bűnözők. Ahhoz, hogy megbukjanak, a Világon mindenütt tenni kell ellene.

Komoly a gyanu, hogy előre eltervezett, szervezett bűncselekmény sorozat zajlik körülöttünk, amelynek számtalan résztvevője van. Nem kérdés, hogy szakmailag semmi nem indokolja a lezárásokat, az oltás kényszerítést, azt, hogy önkényesen a politika és a kollaboráló média, egyes orvosok, multinacionális vállalatok, celebek, egyházak és más intézmények vezetői gerjesszék a lakosság félelmét, egészségügyi alulellátottságát, korlátozzák az emberi méltósághoz való jogát, az egészséges élethez való jogát, kezdeményezzék a gazdaság tönkretételét, kis és középvállalkozások tönkretételét, mások az oltásbizniszben résztvevők meggazdagodását.

Ahogyan Németországban az alábbi hír szerint Bodo Schiffmann barátunk, kollégánk vezetésével felállítják a Dettmar Bíró Központot, úgy Magyarországon is ezzel egyidejűleg elkezdjük az emberiség, az emberi méltóság, az élet elleni bűncselekmények összegyűjtését. Az akciónk célja, hogy archiváljuk, dokumentáljuk az összes nyilvánvalóan kárt, vagy halált okozó eljárást és kapcsolódjunk a német ügyvédek csapatához, akik kidolgozzák azokat a jogi sémákat, amelyek révén idehaza is felelősségre vonhatók lesznek a tettesek: a kárt, betegséget, halált okozók, a hangadók, propagandisták és kényszerítők. Szívesen fogadunk minden hozzászólást, tanácsot, segítséget, személyes részvételt, munkát. Kérjük azok jelentkezését, akik érdemben tudnak eseteket prezentálni, amelyek bűncselekmények. A dokumentálás jelenti az írott bizonyítékokat, a videókat, hangfelvételeket, tanuvallomásokat, tárgyi bizonyítékokat. Az is jelentős segítség lenne, ha valaki elkezdené lementegetni a hívatalos állami weboldal híranyagát, amelyen fertőzöttek számáról beszélnek, amelyet kamu PCR tesztekkel hoznak létre, holott már 2021. januárban a WHO kiadta az útmutatót, hogy a PCR tesztek nem fogadhatók el 30 ciklusszám felett, mert hamisak. Mindent dokumentálni kell, hogy amikor a kocka fordul, akkor a mostani bűnösök ne tudják megúszni a felelősségre vonást. Dokumentálni kell a háziorvos erőszakosságát, a munkahelyi igazgató kényszerítését, az oltás hiánya miatti írásos felmondásokat, az oltás miatti haláleseteket.

Mit is nevezhetünk bűncselekmények gyanujának?

  • rémhír terjesztés (pl. a fertőzöttek számára hívatkozni, amikor az nem a megbetegedések száma, PCR teszttel igazolt betegek száma, amikor az nem alkalmas a betegség diagnózisának megállapítására) A PCR teszt 30-as ciklusszám fölött bizonyítottan fals eredményt ad, a WHO 2021 január 20-i állásfoglalása alapján. Ennek ellenére a mai napig minden hírműsorban “igazolt fertőzöttekről” beszélnek.
  • csalás (tudatos hazug információk terjesztésével előnyök elérése) pl. a kórházi gyakorlatban nem covidban elhunytak hozzátartozóit megkérdezik, hogy áttehetik-e a covid halottak közé és így hozzájárulnak a temetés költségeihez. Ez korrupció, és a halálozási adatok manipulálása. Csalás az is, ha tudományosan nem helytálló, embereknek kárt okozó információkat orvosi, biológusi végzettségét kihasználva propagál valaki.
  • munkahelyi, iskolai és általános társadalmi megfélemlítéssel való kényszerítés egy kísérleti génmódosító szer felvételére
  • gazdasági bűncselekmények: kisvállalkozások erőszakos tönkretétele
  • uszítás a beoltatlanok ellen, mintha azok bármilyen veszélyt hordoznának az elvileg védett beoltottakra
  • gyerekek veszélyeztetése – kísérleti génmódosító oltásokkal, folyamatos maszkhordási kötelezettség előírásával
  • megbetegítés az egészségügyi ellátás elmaradása révén hamis járványügyi okokra való hívatkozás alapján
  • szándékos, vagy nem szándékos emberölés ki nem próbált oltások segítségével (A halállal végződő esetekben az oltás elrendelése, beadása, szervezése, propagálása, kényszerítése)
  • tömeges emberkísérlet a résztvevők tudatos beleegyezése nélkül
  • Egy fasisztoid jellegű diszkriminatív intézkedéssor létrehozása, és annak bevezetése, amely különbséget tesz ember és ember között, korlátozva alapjogokat, az élethez, az emberi méltósághoz való jogokat.

Kik a bűnözők?

Bűnözőknek nevezzük:  A „Globalistákat és csatlósaikat”. Bűnözők lehetnek többek között a következő területeken tevékenykedők:

Politikusok, újságírók, celebek, fizetett szakemberek, véleményformálók, orvosok, egészségügyi dolgozók, iskola igazgatók, tanárok, cégvezetők, egyházi vezetők stb. A nürnbergi perben sem fogadták el azt az érvet, hogy “parancsot teljesítettem”. Az ember egyéni döntése, hogy résztvesz-e bűncselekmény kivitelezésében vagy sem.

Minek alapján jelenthető ki, hogy az egész pándémia egy bűncselekmény sorozat?

  • oltás hasznát, tudományos tényeit nem lehet nyilvános vitákban megvitatni – amire demokrácia évtizedes múltja során soha nem volt példa
  • pánik fokozása folyik, maguk a Kormány celeb szakemberei is elismeri, sőt büszkék erre. Szervezett rémhír terjesztés folyik – csak a központi propaganda akarat szellemében tehetnek közzé bármit a médiák
  • Kényszerítés zajlik – az oltottak többsége a kényszerítés, nyomás hatására egyezik bele az oltás felvételébe
  • Folyamatosan reklámoznak egy gyógyszert, egy gyógyszerrel végzett eljárást, ami tilos a reklámtörvény értelmében
  • nincs végleges engedélye ezeknek a szereknek, kísérleti szerek, nem is védőoltások. Az orvosi és gyógyszerészeti tudományok által kidolgozott gyógyszerjóváhagyási procedúra egyetlen pontját sem tartották be.
  • olyan korcsoportokat oltanak, amelyeken nem végeztek semmilyen kísérleti megfigyelést
  • nincs beleegyező nyilatkozat az emberkísérletbe. Az 1947-ben létrehozott, majd 1997-ben aktualizált Nürnbergi kódex, ami egy nemzetközi megállapodás, egyetlen pontjában sem teszi lehetővé a beleegyezés nélküli emberkísérleteket. Jelenleg tömeges emberkísérleteket folytatnak. A második világháború után orvosokat és újságírókat végeztek ki ennek alapján.
  • az alkotmányos jogok szabotálása álhírekre alapított alacsonyabb szintű jogszabályokkal – nem létező járványos eseményekre hívatkozva
  • A forgatókönyvekben előre megírt tudatos népességcsökkentés szándéka fellelhető

DR. BODO SCHIFFMANN: ‼️“Hétfőtől (2021.05.10) építjük fel a Dettmar-Bíró-Központot. Ahogy ígértük ez a centrum azt a célt fogja szolgálni, hogy az emberiség elleni bűncselekményeket összegyűjtse, archiválja és dokumentálja. Főállású jogászok és nyomozók egy csapata fogja a pereket a nemzetközi bíróságra előkészíteni. A centrum nem Németországban lesz, mivel a német kormány és a hatóságok részéről biztosan represszióval kell számolni. A három fő pillér: – ismeretanyag begyűjtése, archiválása, -tettek, tettesek, károk dokumentálása, -a tettesek ellen nyomozás, üldözés és feljelentés. Mint tettes számításba jönnek különösképpen: politikusok, rendőrök, bírók, hivatali vezetők, kórházvezetők és orvosok, iskolaigazgatók, tanárok és minden más ember aki másokat elárult, feljelentett. A Richter-Dettmar-Központ névvel a rendíthetetlen weimari bírót Christian Dettmart szeretnénk megtisztelni, aki a jogállamot a jog- és alkotmány ellenségeitől védelmezte.””Wir bauen ab Montag das “Richter-Dettmar-Zentrum” auf. Wie versprochen, wird dieses Zentrum dazu dienen, Verbrechen gegen die Menschlichkeit zu sammeln, zu archivieren und zu dokumentieren.Ein Team von hauptamtlichen Juristen und Ermittlern wird Anklagen vor internationalen Gerichten vorbereiten. Das Zentrum wird seinen Sitz nicht in Deutschland haben, da sicher mit Repressionen seitens der deutschen Behörden und Regierungen zu rechnen sein wird.Es wird drei Säulen geben: -Die Sammlung und Archivierung von Erkenntnissen. -Die Dokumentation von Taten, Tätern und Schäden. -Die Ermittlung, Verfolgung und Anklage gegen Täter.Als Täter kommen insbesondere in Betracht:Politiker, Polizisten, Richter, Behördenleitungen, Klinikleitungen und Ärzte, Schulleitungen und Lehrer – aber auch diejenigen, die andere Menschen denunziert haben.Der Name Richter-Dettmar-Zentrum soll den unerschrockenen Richter Christian Dettmar aus Weimar ehren, der den Rechtsstaat gegen Angriffe von Rechts- und Verfassungsfeinden verteidigt hat.

Parlamenten kívüli Vizsgálóbizottság

Az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért mozgalom képviselői felállítják a “Parlamenten kívüli Vizsgálóbizottságot” és mérvadó szakemberektől szakmai bizonyítékokat gyűjtenek, dokumentálnak a lezárások, a tesztelések, a maszkhordás, a tiltott boncolások, az Oltások és egyéb COVID intézkedések tudományos megalapozottságot nélkülöző természetéről.

Akinek bármilyen adaléka, vagy a fenti akcióinkat segítő észrevétele van, az írjon nekünk, anyagait küldje meg az orvosokatisztanlatasert@gmail.com emailcímre, “bűncselekmények dokumentálása” megjelöléssel.