2021. május 24., hétfő

Kill Bill, Volume Covid 19: Billi holtan vagy teljes kontroll alatt szeretne téged látni

Ezt a videót még tavaly áprilisban raktam össze, a Kaufman interjú előszavaként. Úgy gondolom talán érdemessé vált arra, hogy külön szerepeljen itt önálló videóként és érdemes legyen rá visszatekinteni, honnan is indultunk és hova jutottunk el egy év alatt.

Tavaly óta sok-sok dolog valósággá vált a videóban látható dolgokból. Elindult a globális oltás, itt van a védettségi igazolvány.

A rendőrség emberek otthonaiban kutakodik, elhurcolják az embereket az otthonaikból, a repülőtérről, az utcáról vagy éppen a parkból. Számtalan videón láthatod amint a rendőrök ártatlan embereket vernek meg, földre kényszerítenek, csontjukat törik, megbilincselik és letartóztatják őket. Vagy épp mint nálunk láthattuk, közel 2 év börtönbüntetésre ítélnek mert azt merte gondolni és kimondani, hogy szerinte nem létezik a vírus.

Nem utazhatsz a védettség igazolása nélkül. Nem mehetsz be étterembe vagy éppen a kórházba (nem látogathatsz) a védettségi igazolvány nélkül.
Tömegével halnak meg az emberek, az oltásnak nevezett halálos injekció azonnali hatásaként. Az amerikai lejelentett halálos oltás áldozatok száma a legfrissebb május 14. adatok alapján meghaladta 4000 főt. Itt jegyzem mindig meg, hogy a becsült lejelentési ráta 10% körül van.

A tavalyi Kaufman interjú, ahol ez a videó előszóként szerepelt, azoknak akik esetleg mostanában tévedtek volna ide:
https://www.bitchute.com/video/FNeqy00XT6be/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése