2022. szeptember 13., kedd

Ernst Wolff: A pokolba vezető út Zöld szándékkal van kikövezve

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ZIRLhZQYltQ

Botmixerrel előre...

...az európai értékek felé vezető úton!
Forrás: www.kla.tv/23603

Lapítsuk le ezt a curvát

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gatesnek nagyzási téveszméi vannak, és az egészségügyi rendszer teljes ellenőrzését akarja

Sucharit Bhakdi tudós azzal vádolja, hogy Eugenista Bioterrorista Gates már évek óta az mRNS-eket veszi célba, és azt mondja, hogy minden kezeléséhez szükség lesz rájuk. Teljes ellenőrzést akar az egészségügyi rendszer felett. Ez természetellenes, hiszen ő egy megalomániás.

Naer, spanyol énekes: nézzünk befelé, lássuk, mihez tudunk hozzájárulni, gyógyulni és javulni

Az énekesnő Naer számára egyértelmű, hogy a belső munkája az egyetlen dolog, amit ő hoz, hisz abban, hogy mindannyiunknak befelé kell néznünk, és megnéznünk, hogy mi az, amit valóban hozzá tudunk tenni, meg tudunk gyógyítani és javítani magunkban. Még ha nem is fogjuk látni, hogy a világ megváltozik, mindannyiunknak ki kell vennünk a magunk részét az eljövendő generációk javára.

A luciferiánus uralom alatt álló nyugati civilizáció bukása rendkívül zavaró, de SZÜKSÉGES

A mai helyzetjelentés podcast (alább) egy megdöbbentő igazságot tár fel: A modern nyugati civilizáció szinte minden intézménye visszatartja az emberiséget a fejlődéstől, az igazságtól, a szabadságtól és a boldogságtól.

Szinte kivétel nélkül minden nyugati intézményt - kormány, média, szórakozás, sport, oktatás, pénzügyek, technológia, tudomány, orvostudomány és még sok más intézmény - átvették az uralmat az emberellenes, luciferiánus erők, amelyek a tiszta gonoszságban gyökerező politikát erőltetik:

A gyermekcsonkítás, a pedofília és a transzneműség megcsonkítása... sátánizmus és luciferiánus indoktrináció.

Transzhumanizmus

  • Emberellenes elnéptelenedés, tömeges cenzúra és az emberi tudás és igazság elnyomása (Google, Facebook, YouTube, Twitter stb.)

  • Az emberiség tömeges mérgezése mérgező élelmiszerekkel, mérgező gyógyszerekkel és mérgező álhírekkel.

  • Tömeges engedelmesség és az egyének cselekedeteinek tekintélyelvű ellenőrzése.

  • Tömeges megfigyelés / a magánélet és a békénhagyáshoz való jog teljes megsértése.

  • Az emberi civilizációt tápláló élelmiszerforrások felszámolása (éhezés/éhínség/hiány).

  • Az emberi gazdaságok működését biztosító energiaforrások felszámolása.

  • "Vakcináknak" nevezett mesterséges biofegyverek, amelyeket a globális népirtás megvalósítására terveztek.

  • Támadások a családi értékek, a fehér férfiak, a hetero párok, az értelem, a racionalitás és a normalitás ellen.

  • Támadások a bioszféra / geomérnökség ellen (lásd a Dane Wigingtonnal készített legutóbbi bombasztikus interjúmat itt).

A Fehér Ház most olyan egyenesen sátánista homoszexuálisokat alkalmaz, mint Demetre Daskalakis, akinek a fotói alább láthatók. Sátáni pentagramma csillag alakú szado-mazo kötéses bőrruhát visel, és luciferiánus témákat ábrázoló tetoválásai vannak. Olyan fotókon szerepel, amelyek arra utalnak, hogy más homoszexuálisokkal szexel, akik magukat állatoknak vallják. A Fehér Ház nyilvánvalóan tudta mindezt, mielőtt felvette őt, ami azt jelenti, hogy azt akarják, hogy tudjátok, hogy luciferiánus homoszexuálisok irányítanak benneteket.

 

 

 

Daskalakis 1 (bőr pentagrammal a mellkason).

Igen, egy homoszexuális majomhimlő nagykövet irányít téged, aki a „Nastypig Hero” néven emlegetett.

 

 

Ha meleg tengerész hipnózisterápiás orvost keresett, ő is megteheti. Talán a CDC felvesz:

Ez egy beteg kölyökkutya… szinte szó szerint, ahogy ezek a homoszexuális furcsaságok némelyike ​​szexuális rituáléjuk részeként állatokként „azonosul”:

A majomhimlő orvos most meglátogatja… kétségtelenül az NIH milliós támogatást fog nyújtani a majomhimlő átviteli vektorokkal kapcsolatos „kutatásaihoz”:

 

 

Erre nincsenek szavak. Ez a Meleg Zöld Goblin egy Spiderman kerékpáron? Ne feledje, Joe Biden döntése volt, hogy ezt az embert a Fehér Ház adminisztrációjába helyezte:

Itt van egy fotóösszeállítás, ami már kering, és ami szerintem perverzek és torzszülöttek összeesküvését mutatja, akik most a törvénytelen Biden Fehér Házat képviselik, ami valami olyasmi, mint a "Sátán Gonosz Bosszúállói". (A baloldali "admirális" annyira elmebeteg, hogy azt hiszi, ő egy nő, és jelenleg a demokraták egynegyede valóban azt hiszi, hogy a férfiak teherbe eshetnek...).

 

Meglepő-e, hogy a Biden-rezsim a gyermekcsonkítást, a pedofíliát, a szodómiát és a gyermekek indoktrinálását is erőlteti az állami iskolákban?

 

 

Meg kell érteni, hogy amit itt látnak, az jelen van Kanadában (Trudeau), az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Ausztráliában, Ukrajnában stb. is. A nyugati civilizáció szinte minden nemzetét démoni torzszülöttek és perverzek vezetik, akik megvetik az emberiséget és imádják a Sátánt. Ezt már nem titkolják. A démonok előjöttek, hogy az egész világ láthassa őket.

Ne sírjatok, amikor a nyugati civilizáció démonokkal fertőzött intézményei romba dőlnek.
Minél jobban megértitek a tiszta sátáni gonoszság szintjét, amely a nyugati civilizáció kormányait és intézményeit megfertőzte, annál könnyebb felismerni, hogy összeomlásuk szükséges lépés ahhoz, hogy az emberiség valaha is megszabadulhasson a gonosz uralmától.

Az emberiség soha nem lesz szabad (vagy épelméjű), amíg ezek a torzszülöttek, perverzek, démonok és gyerekeket szőnyeg alá hajtó őrültek maradnak a hatalmon. Nyugat-Európa démoni kormányainak (és hamis hamis valutáinak) közelgő összeomlása valójában áldás a világ számára. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz szenvedés, mert egészen biztosan lesz. De ennek a luciferiánus globális irányító kartellnek a bukása feltétlenül szükséges a keresztény elvekben, családi értékekben és becsületes pénzben gyökerező emberi társadalmak újraalapításához és újjáépítéséhez.

Ezt a rendszert egyébként belülről nem lehet megreformálni. Csak lebontani és lecserélni lehet. Szerencsénkre mindannyiunk számára, akik az élet és a szabadság emberbarát, kereszténypárti szószólói vagyunk, a luciferiánus uralom alatt álló nyugati nemzetek a gazdasági öngyilkosság politikájával szétverik magukat. Elvágják saját energiaellátásukat, élelmiszer-ellátásukat és infrastruktúrájukat. Az emberi civilizáció végét követelik a "zöld" energiapolitikán és a gyermekek LMBT-csonkításán keresztül, amihez népirtó biofegyveres "vakcinák" és a világ tömeges mérgezése peszticidekkel, gyomirtókkal és chemtrailekkel párosul.

Annyira mániákusan őrültek és arrogánsak, hogy még nem veszik észre, hogy máris mozgásba hozták azokat a kerekeket, amelyek el fogják pusztítani az egész Nyugatot, megbuktatva a kormányokat, központi bankokat és intézményeket, amelyek mind a démonizmusban és az emberellenes agendákban gyökereznek. El fogják érni a saját pusztulásukat. Eközben azok, akik felkészülnek arra, hogy túléljék az összeomlást, átvészelik a bolygónkra szabadjára engedett poklot, és felkészülnek arra, hogy a jelenlegi luciferi rendszer összeomlása után segítsenek újraalapítani és újjáépíteni az emberi társadalmat.

 

 

Csak a felkészültek fogják túlélni, míg a feledékeny degensek el lesznek marasztaltatva.

A "degensek" degeneráltak. A "deprecated" azt jelenti, hogy eltávolítják, miután elavulttá váltak.

Más szavakkal, készüljetek fel a nyugati civilizáció teljes összeomlására, igazán bibliai léptékben, mert ez pontosan oda tart. És áldás lesz az emberiség számára, ha végre láthatja, hogy a sátánizmus és a perverzió oszlopai összeomlanak és elégnek, lehetővé téve az élet és a szabadság Istent tisztelő bajnokainak, hogy felépítsenek egy teljesen új, az értelemben és az egyéni szabadságban gyökerező civilizációt.

Itt az ideje, hogy bezárjuk a groomereket és a gyermekcsonkítókat. Küldjük őket életfogytiglani börtönbe. Szüntessük meg a zsarnokság és a törvénytelenség rendszereit, amelyek az emberiség jövőjét fenyegetik. Állítsuk vissza a gazdálkodás szabadságát, a szólás szabadságát és a véleménykülönbség szabadságát. Az emberiség a történelem legpusztítóbb - és egyben legígéretesebb - fordulópontjának küszöbén áll. A legfontosabb az, hogy hogyan kezeljük a kialakulóban lévő válságot: Megadjuk magunkat a zsarnokságnak, vagy kiállunk az emberi szabadság jövője mellett?

A választás a miénk. Én a szabadságot választom.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-luciferianus-uralom-alatt-allo-nyugati-civilizacio-bukasa-rendkivul-zavaro-de-szukseges

 

Valami kikerült a sajtóba, amit már eddig is tudtunk.

 

Az USA közvetlen hírszerzést ad Ukrajnának.

Mint már mondtam, ez egy háború a NATO és az USA között Oroszország ellen. Ukrajna csak egy proxy, ennyi.

Sok külföldi EU-s zsoldost láttak Harkivban. A helyzet most eszkalálódik. Az USA és az EU magas rangú politikusai nyíltan kimondják, hogy el akarják távolítani Poetint, Ursula von der Leyen pedig a Vörös téren látja magát állni, henceg.

Elgondolkodtató, hogy honnan jön a gyűlölet?

Akárhogy is, túl messzire mentek, messze vannak a valóságtól, és miközben az orosz hadsereg tervszerű átcsoportosítást végez, a Nyugat a semmiért ünnepel.

Szerintem az év végére már nem fognak ünnepelni... Egyetlen ország vagy entitás sem foglalta még el Oroszországot és ők sem fogják!

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/von-der-leyen-a-kijaratig-henceghet