2022. augusztus 22., hétfő

A végjáték nyíltan zajlik: az ukrán atomerőműből szivárgó sugárzás "kiváltja a NATO 5. cikkelyét"

 

Az Oroszországgal vívott nukleáris háború most úgy tűnik, hogy a Nyugat szándékos, tervezett akciója, és ezen a hétvégén a két legbefolyásosabb nyugati kormány választott tagjai felemelték a kezüket.

Az általuk elmondottak alapján az atomháború már NAPOKON belül bekövetkezhet.

Amint azt a legtöbb olvasó tudja, sok szó esett az ukrajnai Zaporozsec atomerőműről. Ezt az erőművet Oroszország már nagyon korán átvette a különleges katonai művelet (SMO) során, amelynek célja Ukrajna demilitarizálása és nácizálásmentesítése volt.

Oroszország azért vette át korán az erőmű feletti ellenőrzést, mert ha az erőműből bármilyen sugárzás szivárogna, a helyi uralkodó szél nemcsak az Ukrajnában tevékenykedő orosz csapatokra jelentene halálos veszélyt, hanem a szél Oroszországba is szállíthatná a sugárzást. Amint az várható volt, Oroszország NEM akarja, hogy ezek közül bármelyik bekövetkezzen.

Oroszország tehát, mint olyan szuperhatalom, amellyel szemben Ukrajnának semmi esélye sincs a győzelemre, átvette az erőmű irányítását, továbbra is engedélyezte az ukrán szakértők számára az erőmű üzemeltetését, és minden rendben volt... egészen két héttel ezelőttig.

Körülbelül két héttel ezelőtt Ukrajna tüzérségi lövedékeket kezdett lőni az üzem felé. Ukrajna azt állítja, hogy Oroszországnak csapatai vannak az erőműben, és ezek a csapatok állítólag támadásokat hajtanak végre Ukrajna ellen.

Oroszország tagadta, hogy az erőműből támadásokat hajtottak volna végre, és követelte, hogy Ukrajna hagyja abba a tüzérségi lövéseket az erőműre. Ukrajna NEM hagyta abba.

Újabban Ukrajna most már nyilvánosan azt állítja, hogy OROSZORSZÁG az, aki a saját embereire lő abban az üzemben, hogy "hamis zászlós ürügyet teremtsen arra, hogy Taktikai atomfegyvereket használjon Ukrajna ellen".

Oroszország ismételten és nyilvánosan elítélte az erőmű lövöldözését, és ismételten és nyilvánosan figyelmeztetett a sugárkatasztrófára, ha Ukrajna folytatja az erőmű lövöldözését.

 

 

Oroszország felvetette ezt a kérdést az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt, és Oroszország arra kérte a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget (NAÜ), hogy azonnal jöjjön az erőműhöz, hogy saját szemével láthassa, ki lövöldözik valójában az erőművet.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa pontosan semmit sem tett. A NAÜ a héten válaszolt Oroszországnak, és közölte, hogy a NAÜ talán szeptemberben tud küldeni valakit. Igen, jól olvasta... talán szeptemberben.

A Hal Turner Radio Show már majdnem két hete figyelmezteti a nyilvánosságot, hogy ha Ukrajna az erőmű egy érzékeny területét találja el, az reaktorolvadást és robbanást okozhat, ami a légkörbe jutó sugárzási fellegeket Európába küldi, és teljes katasztrófát okozhat. Arról is beszámoltunk, hogy az uralkodó széljárás körülbelül tíz napon belül az Egyesült Államokba viszi a sugárzást, és körülbelül négy nappal később az egész országot beborítja.

Még egy tudományos modellt is közzétettünk, amely megmutatja, hogy a helyi uralkodó szelek hová vinnék a sugárzást Európán belül, ha 2022. augusztus 11-15. között történne a szivárgás. Ez a modell alább látható:

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa reakciójának hiánya és a NAÜ közönyös hozzáállása zavarba ejtő... ennek nincs értelme egyetlen racionálisan gondolkodó ember számára sem... kivéve, ha... ez szándékos.

Úgy tűnik, megvan a válasz.

Tobias Ellwood, a brit parlament képviselője péntek este kijelentette, hogy "az ukrán atomreaktor szándékos megrongálása egy esetleges sugárszivárgással a NATO 5. cikkelyének megsértése lenne".

Hasonlóan nyilatkozott Adam Kinzinger, az amerikai képviselőház tagja is. Szerinte egy olyan sugárszivárgás, amely "embereket ölne meg a NATO-országokban", automatikusan kiváltja a szövetség alapokmányának 5. cikkelyét.

Most már tudják, hogy miért éppen egy hónappal ezelőtt, július 11-én adta ki New York város katasztrófavédelmi hivatala (OEM) azt a közszolgálati közleményt, amelyben a New York-i lakosokat arra tanítja, hogy "Mit tegyenek, ha egy atombomba felrobbanna a városban" (Story és PSA videó, ITT).

Most már azt is tudja, hogy miért kezdte el egy hónappal ezelőtt az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma nagyméretű plakátokat osztogatni New Jersey bevásárlóközpontjaiban, figyelmeztetve a vásárlókat, hogy mit kell tenniük "sugárzási vészhelyzetben" (történet ITT).

 

 

Azért, mert végig ezt a kimenetelét tervezték.

És ebben a pillanatban, amikor Önök ezt a cikket olvassák, csak annyi kell ahhoz, hogy ez az egész dolog beinduljon, hogy néhány ukrán náci kilő egy tüzérségi lövedéket a megfelelő helyre az erőműnél, és attól a pillanattól kezdve minden robotpilótára áll. A tüzérségi robbanás eltalálja és szivárgást okoz, a NATO Oroszországot hibáztatja és hivatkozik az 5. cikkelyre, Oroszország ezután "egzisztenciális fenyegetéssel" néz szembe és beveti az atomfegyvereit. A NATO viszonozza az atomtüzet. Mindkét fél mindent belead.

Nem lesz mód mindent ellenőrizni vagy megállítani, mert a NATO NEM fog megállni, és Oroszország, amely létét fenyegető fenyegetéssel néz szembe, NEM ÁLLT MEG.


HAL TURNER SZERKESZTŐI VÉLEMÉNY

Most már mindenki láthatja a tervet: A Nyugat az, aki Ukrajnát fejlett és nagyobb hatótávolságú fegyverekkel látta el, hogy Oroszország ellen használja őket. A Nyugat az, amely gazdasági szankciókat vetett ki Oroszországra, sokkal rosszabbakat, mint amilyeneket a Kongresszus a 2. világháború előtt Japánra vetett ki, ami arra késztette Japánt, hogy megtámadja az Egyesült Államokat.

Az USA és vazallus NATO-"partnerei" minden egyes lépését kifejezetten arra tervezték, hogy fokozzák az Ukrajna és Oroszország közötti harcokat, és ürügyet teremtsenek a NATO számára, hogy belépjen ebbe a helyzetbe.

Most Ukrajna nyugatról szállított fegyvereket használ, hogy megtámadjon egy atomerőművet a saját országán belül ... és a Nyugat azt mondja, hogy ha sugárzás szivárog az erőműből, "az automatikusan kiváltja a NATO 5. cikkely szerinti kollektív önvédelmet".

Nos, nem, nem fog.

Ukrajna nem tagja a NATO-nak.

Rosszabb, hogy Ukrajna támadja meg az atomerőművet.

Tehát ha sugárszivárgás történik, azt Ukrajna okozta, nem Oroszország, és az USA és a NATO segítette elő azzal, hogy felfegyverezte Ukrajnát!

 



Tervezi-e a NATO, hogy az 5. cikkelyre hivatkozva saját magát támadja meg... mert ha sugárszivárgás történik, az 99%-ban az USA/NATO hibája! Ők látják el Ukrajnát azokkal a fegyverekkel, amelyeket az atomerőmű ellen használnak!

Persze még a legagyhalottabb olvasó is láthatja, hogy a NATO nem saját magát fogja megtámadni, hanem egy sugárszivárgást fog felhasználni ... amit ŐK TÁMOGATNAK ... . . ürügyként, hogy háborút indítsanak Oroszország ellen.

Ez egy hatalmas csalás a nyugat részéről ... és ez szó szerint öngyilkosság.


Oroszország már az SMO kezdetétől fogva világossá tette, hogy "ha bármely külső ország beavatkozna, olyan következményekkel járna, amilyenre még soha nem volt példa a történelemben".

Oroszország világossá tette, mire gondol: "Az orosz hagyományos erők nem hasonlítanak a NATO hagyományos erőihez, ezt tudjuk" - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök. "De Oroszország nukleáris hatalom is. És képességeink felülmúlják a NATO-ét. Ha a NATO az 5. cikkelyre hivatkozik Oroszországgal szemben, az egy olyan háború lesz, amelyet senki sem fog megnyerni". Putyin folytatta.

Ahogy a legtöbb átlagember gyerekkorából tudja, az egyetlen "háború, amit senki sem fog megnyerni", az a nukleáris háború.

Oroszország már februárban letette a zsetonjait az asztalra, amikor megkezdte a KMO-t Ukrajnában. Mindenkit figyelmeztettek, hogy ne avatkozzon bele.

Az USA és a NATO a kezdetektől fogva mindent megtett, hogy beavatkozzon, eszkalálja a harcokat és kárt okozzon Oroszországnak.

Most az USA/NATO azt mondja Ukrajnának, hogy lője tüzérségi lövedékekkel a Zaporozsec atomerőművet, egyértelműen azzal a szándékkal, hogy sugárszivárgást idézzen elő, amit az USA és a NATO ürügyként használhat arra, hogy hivatkozzon a NATO-szerződés 5. cikkére, és háborút indítson Oroszország ellen.

És abban a pillanatban, amikor az 5. cikkelyre hivatkoznak, Oroszország már közölte velünk, hogy "ez egy olyan háború lesz, amelyet senki sem nyerhet meg".

 

 



A terv világos, mint a nap. A darabok a helyükön vannak.

Most már teljesen világos számomra, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormányának szó szerint elment az esze, és valójában megpróbálja kirobbantani a 3. világháborút, amelyről már tudják, hogy nukleáris háború lesz.

Ha halljátok a híreket egy sugárszivárgásról az ukrajnai Zaporozyhe atomerőműben, AZ az utolsó figyelmeztető jel, hogy AZONNAL menjetek a vészhelyzeti evakuációs helyetekre és maradjatok ott.

A NATO csak órákkal a szivárgás kialakulása után fog hivatkozni az 5. cikkelyre, és kevesebb, mint egy nap múlva a NATO és Oroszország közötti ellenségeskedés nukleáris háborúvá fokozódik.

Most mindannyian komoly veszélyben vagyunk a kormányunk intézkedései miatt. A tetteik miatt sokan közülünk és a családjaink meg fognak halni.

Legyetek rendben Istennel. Nekem úgy tűnik, hogy már szinte egyáltalán nincs több időnk.

Valószínűleg el kellene terjesztened ezt a történetet minden embernek, akit ismersz vagy akivel törődsz, hogy felkészülhessenek arra a kis időre, ami még hátra van. Az is fontos, hogy a lehető legtöbb embernek elmondjátok, hogy a saját kormányunk ezt Csalásra használja fel, hogy nukleáris világháborút indítson Oroszországgal, hogy mindenki tudja az országban, hogy KI a bűnös abban, hogy a nemzetünk elpusztuljon.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-vegjatek-nyiltan-zajlik-az-ukran-atomeromubol-szivargo-sugarzas-kivaltja-a-nato-5-cikkelyet

A tudósok összekapcsolják a tévénézést a DEMENCIA kialakulásával

 

Azt mondják, ez a legrosszabb szabadidős tevékenység.

Kiderült, hogy nem minden időpazarló tevékenységnek vannak ugyanolyan kognitív egészségügyi következményei.

A Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) szakfolyóiratban ezen a héten közzétett új kutatások azt mutatják, hogy a tévénézés valószínűleg sokkal rosszabb hatással van a hosszú távú kognitív eredményekre, mint sok más gyakori szabadidős tevékenység. Úgy tűnik, hogy a tévénézés szoros összefüggésben áll a demencia kialakulásával.

"Eredményeink arra utalnak, hogy a szabadidős tevékenységeink során végzett ülőmunka agyi hatásai valóban függetlenek attól, hogy fizikailag mennyire vagyunk aktívak" - mondta Gene Alexander, az Egyesült Arab Emírségek Arizonai Egyetemének kutatója és a tanulmány társszerzője egy nyilatkozatban - "és hogy a szellemi aktivitás, például a számítógép-használat, kulcsfontosságú módja lehet annak, hogy ellensúlyozzuk a demencia megnövekedett kockázatát, amely a passzívabb ülőmunka, például a tévénézés miatt áll fenn".

A UK Biobank adatait felhasználva, amely anonim módon biogyógyászati adatokat szolgáltat a kutatóknak, Alexander és az UArizona és a Dél-kaliforniai Egyetem munkatársai több mint 145 000 60 éves és idősebb résztvevőt vizsgáltak. Egyiküknél sem diagnosztizáltak demenciát, amikor a projekt 2006-ban elkezdődött, de körülbelül 12 év elteltével több mint 3500-an demenciát diagnosztizáltak.

Általánosságban azt találták, hogy a tévénézés vészjóslóan összefügg a későbbi demencia diagnózissal. És nem, nem csak arról van szó, hogy a tévénézők ülnek, ami szintén összefüggésbe hozható a demenciával; ehelyett azt találták, hogy a kognitív szempontból többet foglalkoztató ülő tevékenységek, például a számítógép használata nem olyan rossz, mint a tévénézés.

 

 

"Nem önmagában az ülve töltött idő, hanem a szabadidőben végzett ülő tevékenység típusa befolyásolja a demencia kockázatát" - mondta a közleményben a tanulmány vezető szerzője, David Raichlen, az UArizona egykori, jelenleg a USC professzora. "Korábbi tanulmányokból tudjuk, hogy a tévénézés a számítógépezéshez vagy az olvasáshoz képest alacsony szintű izomtevékenységgel és energiafelhasználással jár. A számítógép-használat során fellépő viszonylag nagyobb szellemi stimuláció ellensúlyozhatja az ülés negatív hatásait".

Úgy tűnik, a fizikai aktivitás még mindig megakadályozza a kognitív hanyatlást, más szóval, de nem mindegy, hogy mit csinálunk, miközben vegetálunk.

Hogy pontosan miért, azt nehéz megmondani, bár csábító a feltételezés, hogy az agyunk aktív használata egészségesebbé teszi azt, mint a videótartalmak passzív fogyasztása. Az összefüggés azonban értékes útmutatást adhat az embereknek arra vonatkozóan, hogyan töltsék az idejüket öregedésük során.

"Tanulmányunk azt mutatja, hogy a fizikai aktivitás nem enyhíti teljes mértékben a demencia kockázatát a túl sok ülés miatt, ugyanúgy, mint más betegségek esetében, azonban számít, hogy mit teszünk, miközben ülünk" - tette hozzá Raichlen. "Ez a tudás kritikus fontosságú, amikor olyan célzott közegészségügyi beavatkozásokat tervezünk, amelyek célja az ülő tevékenységből eredő neurodegeneratív betegségek kockázatának csökkentése pozitív viselkedésváltoztatással."

https://www.pokolafoldon.hu/egeszseg/a-tudosok-osszekapcsoljak-a-tevenezest-a-demencia-kialakulasaval

Vernon Coleman: A Nagy Újraindítás világában az átlagemberek nem birtokolhatnak majd saját otthont.

 

A széles körben hirdetett "nem lesz semmid, és boldog leszel" elv ugyanúgy vonatkozik majd bármilyen ingatlan megvásárlására és birtoklására, mint bármi másra.

A lakásárak világszerte nagyon magasra emelkedtek, mivel a nagy befektetési társaságok egyszerre több ezer lakást vásároltak fel - ezzel is segítve az árak felfelé nyomását és a magánvásárlók kiszorítását. Ezzel egyidejűleg a lakások minősége drámaian csökkent. Azok az építők, akik betartják a házépítésre vonatkozó uniós jogszabályokat, kivétel nélkül silány, rosszul megépített ingatlanokat gyártanak, amelyeket nem úgy terveztek, hogy tartósak legyenek.

Érdemes megjegyezni, hogy Japánban a házak 30 éves élettartamra épülnek. Ezt követően vagy összedőlnek, vagy lebontják és lecserélik őket.

A lakástulajdonlás régóta bevett elvének lerombolása már javában zajlik. A kamatlábak emelkednek (és valószínűleg még évekig emelkedni fognak, mivel a központi bankok a jelek szerint küzdenek az általuk okozott elszabadult infláció megfékezésével). Az emelkedő kamatlábak megnehezítik az új vásárlók számára, hogy az ingatlanok létrájának alsó fokára lépjenek, és egyre nehezebbé teszik a lakástulajdonosok számára, hogy megtartsák azt. Az állandóan emelkedő energiaárak tovább növelik a lakástulajdonlás költségeit - különösen, ha az otthon régi és rosszul szigetelt. Az oroszok kitiltása az ingatlantulajdonlásból szintén csökkenteni fogja az árakat.

Ami még rosszabb, hogy az Egyesült Királyságban a kormány 15 millió lakástulajdonost kényszerít arra, hogy olyan hatalmas és pusztítóan drága változtatásokat hajtson végre otthonán, hogy az egyetlen gyakorlati megoldás a tökéletesen jó, szilárd házak lebontása lesz.

 

 

Az energiateljesítményre vonatkozó tanúsítványokat, amelyeket mostantól minden otthonhoz kötni kell, 2025-ben úgy fogják felülvizsgálni, hogy azok számos olyan, nem tesztelt, népszerűtlen, drága és nem hatékony ökológiai találmányt tartalmazzanak, amelyek népszerűek az összeesküvők (és a globális felmelegedés kultikusai, akik a médiában és a politikai piacon képviselik nézeteiket) körében.

Tehát a távirányítású termosztátokkal felszerelt házaknak jobb lesz a minősített energiateljesítményük. Ugyanígy a hőszivattyúkkal felszerelt házak is - a hagyományos gázkazánok abszurd módon drágán beszerelhető és drágán üzemeltethető helyettesítői. A hőszivattyúk beszerelése akár 22 000 fontba is kerülhet, és a működtetésük négyszer annyiba kerül, mint a gázkazánoké. A hőszivattyúkhoz áramra is szükség van, és mivel az áram nagy részét még sokáig fosszilis tüzelőanyagokból és (az Atlanti-óceán túloldaláról az Egyesült Királyságba importált) fapellet elégetéséből nyerik, a logikát nehéz megérteni.

A logika hiánya nem akadályozta meg a politikusokat abban, hogy felkarolják a hőszivattyúkat (és sok más abszurd ökológiai találmányt), és azokat, akik a hagyományosabb, ésszerűbb fűtési formákat választják, büntetni fogják.

A lakásokat bérbeadó földtulajdonosoknak már közölték, hogy 2027 után illegális lesz olyan ingatlanokat bérbe adni, amelyek nem rendelkeznek magas minősítéssel. Néhány éven belül azok a lakások, amelyek nem felelnek meg az új követelményeknek, eladhatatlanná válnak. Azok a lakástulajdonosok, akik nem szereltettek be hőszivattyút, nem adhatják majd el otthonukat. Sajnos azonban a hőszivattyúval felszerelt otthonok üzemeltetési költségei azt fogják jelenteni, hogy azok a lakástulajdonosok, akiknek van hőszivattyújuk, nem tudják majd eladni otthonukat, mert túl drágának fogják tekinteni az üzemeltetést.

És természetesen az összeesküvők azt akarják, hogy mindannyian magas lakóházakban éljünk. Nem lesznek háziállatok, és a lakások kicsik és egyformák lesznek. Mindent központilag fognak irányítani. És ha az összeesküvők ellenőrizni akarják a lakóházban élőket, akkor ezt könnyen megtehetik a bejárati ajtók bezárásával. Természetesen ez történt Kínában is 2022 áprilisában és májusában, amikor a hatóságok úgy döntöttek, hogy folytatják abszurd nulla covid politikájukat. A lakóházakat határozottan bezárták, és a lakóknak nem engedélyezték a távozást.

 

 

A lakásárak jelentősen csökkenni fognak a következő körülbelül egy évtizedben. A hajléktalanokat új, apró, kartonpapírból készült lakásokba kényszerítik majd az engedélyezett városközpontokban, de ha rossz a szociális hitelképességed, akkor nehéz vagy lehetetlen lesz saját lakást bérelni.

Mit tartogat tehát a jövő a rossz szociális hitelminősítéssel rendelkezők számára?

Nos, természetesen a Nagy Újraindítás egyik alaptétele az, hogy a világ népességét 500 millióra csökkentik.

De addig hol fognak lakni a hajléktalanok? Talán valami olyasmiben, mint a Dickens által oly jól bemutatott adósok börtönei. Vagy az utcák tele lesznek nincstelen, csavargó családokkal, akik minden ruhájukba bebugyolálva élnek majd. Hideg időben kartonpapírrétegekkel és, ha szerencséjük van, egy-két szakadt, koszos, régi hálózsákkal tartják majd melegen magukat.

Dr. Vernon Coleman

A gazdák maguk kapcsolják ki az állataikat zavaró 4G antennát

 

Miután az államtanács megtagadta egy 4G antenna deaktiválását a földjük közelében, amely befolyásolta állataik viselkedését, a Haute-Loire állambeli Mazeyrat-d'Allier község GAEC du Coupet gazdái úgy döntöttek, kikapcsolják az antenna megszakítóját, anélkül, hogy bármi is eltörne, hogy végre nyugalom legyen.

Augusztus 18-án, csütörtökön, egy nappal azután, hogy az államtanács megtagadta a 4G antenna inaktiválását Mazeyrat-d'Allierben, a Gaec du Coupet üzemeltetői úgy döntöttek, hogy saját maguk rendezik a dolgokat, egyszerűen levágják a megszakítót, ami az antenna tápellátása,és nem messze található a farmjuktól. Szerintük ez az antenna a 2021 júliusi felszerelése óta közel 50 tehén és borjú pusztulását okozta.

A helyszínen többen is jelen voltak, köztük Philippe Molherat polgármester is, és megfigyelték, változott-e a tehenek állapota, amikor az antennát kikapcsolták – számolt be a Le Progrès .

„Negyed órával az áramszünet után az újságírók és a mezőgazdasági szövetség képviselői láthatták, hogy a tehenek mind felkapták a fejüket, és újra inni kezdtek. Ezt nem nehéz bizonyítani. Csak kikapcsoltuk az áramot, mást nem változtattunk. 80 ember volt a helyszínen, aki látta a különbséget. A fecskék is visszajöttek. Nem kértünk sokat, csak ennek az antennának a leállítását ” – osztotta meg Figaro Frédéric Sagères, a művelet vezetője.

 

 

Meg kell jegyezni, hogy abban az időben egy generátor működött, ezért kellett 15 percet várni, amíg az első változások a csordában bekövetkeztek.

Frédéric Sagères csalódott az államtanács döntésében, amely számára nem jelenti a vita végét, hozzátette: „Nem állnak készen arra, hogy új antennákat helyezzenek el Haute-Loire-ban” . Valójában "a mérőóra egy rakás gumiabroncs alatt volt elrejtve" , csak azért, hogy megnehezítse a telepítés újraindítását.

Ha azonban jönnek, hogy újra üzembe helyezzék, le kell állnunk, és életeket kell feláldozni” – jelentette ki, mert akkor lehetetlenné válik, hogy ilyen körülmények között dolgozzon tovább.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-gazdak-maguk-kapcsoljak-ki-az-allataikat-zavaro-4g-antennat

A globalisták célja az, hogy megtörjék a társadalmi szerkezetet, s rabszolgasorba taszítsanak minket

Maajid Nawaz brit író és aktivista szerint az a problémánk, hogy az egy világkormányra törekvő globalisták mindent el akarnak pusztítani, amit eddig szentnek tartottunk, a gyerekeket, a nemeket... mindent áruba akarnak bocsátani, lebontani a társadalmi szerkezetet, hogy technokrata rabszolgaságba taszítsanak minket.

A Pfizer Paxlovid vírusellenes készítménye rendkívül mérgező gyógyszer, és mutációknak enged teret

Dr. Richard Urso és Dr. Malone elítélik, hogy a Pfizer új, Paxlovid nevű Covid vírusellenes készítménye az egyik legmérgezőbb gyógyszer, amelyet valaha gyártottak, mégis bárkinek adható, és a vírus új mutációinak további terjedését fogja okozni.

Dr. Jane Ruby: Nem organikus rostos rögök és mikrorögök az oltottak holttestében

Hirschman úr, balzsamozó és temetkezési vállalkozó, nem organikus fehér rostos rögöket talált azokban a holttestekben, amelyeket balzsamozni akart, valamint olyan mikroalvadásokat, amelyeket az oltások előtt még soha nem látott.

A halálesetek számának növekedése szándékos. Az oltottak agyában bioszerkezetek mutathatóak ki

Dr. Ariyana Love új jelentések közzétételéről számol be, amelyek szerint a halálesetek számának növekedése egyértelműen szándékos, és azt állítja, hogy a beoltottak agyában láthatóan bioszerkezetek nőttek, és olyan hálózatot építettek ki, hogy az illető kívülről manipulálható legyen.

Híres színészek szenvednek káros mellékhatásoktól és halnak meg a vakcinák után. XLVIII. rész

Olyan híres színészek, zenészek, énekesek, mint Hugh Jackman, Julia Roberts, Nathalie Marquay, Michael Caine, Bénédicte Lécroart és sokan mások szenvedtek a toxikus vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a hírességekkel megtörténik, hány névtelen ember érintett még, akikről nem számol be a média, és nem is tudunk róluk?

A Fenevad bélyegével beoltott nők 74%-a elvetéli magzatát

John O'Looney, arról számol be, hogy több brit város számos kórháza nyert szerződést babák temetésére. Dr. Luke McLindon azt állítja, hogy a beoltott nők 74%-a elvetéli a magzatát, és ez magyarázza azt, hogy ezek a kórházak most közvetlenül a krematóriumokkal kívánnak szerződést kötni.

A jószándékot, az együttélés normáit használják arra, hogy engedelmeskedjünk a Fenevad bélyegének

A nyugati világban évszázadokon keresztül olyan viselkedési normákat oktattak, amelyek állítólag nélkülözhetetlenek a civilizált együttéléshez, de a valóságban arra tervezték őket, hogy az embereket infantilis és haszontalan birkák csordájává változtassák.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatásai miatt. II. rész

A mérgező vakcinák az énekesek közül is szedik áldozataikat, amit nem lehet titokban tartani, és számos, már tervezett koncertet maradt el emiatt. Törölni kellett Jonas Kaufmann, Scorpions, Michael Bublé, Pearl Jam, Dik Dik, Mahmood és mások fellépéseit. Ha a hírességek a köreiben ez történik, akkor hány ezren lehetnek a hétköznapi emberek között érintettek, akik nem vállalják fel magukat?

Dr. Jane Ruby: parazita-szerű nanorobotok, ezek a testbe jutnak és gyógyszereket juttatnak be

Dr. Jane Ruby elítéli a gyógyszergyárak által feltalált theragripper nevű nanorészecske-technológiát, amely azt jelenti, hogy többé nincs szükség tablettákra és tűkre. Számos kérdést vet fel az összetevőkkel és a lehetséges mellékhatásokkal kapcsolatban.

Híres színészek a káros hatásoktól szenvednek és meg is halhatnak a vakcinák után. XLVII. rész

Olyan híres színészek, zenészek, énekesek, mint Tom Jones, Matt Reeves, Anitta, Frank Fritz, Yuri Marusin, Elisa Martello és sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez megtörténhet a hírességekkel, hány névtelen ember érinthetett még, akik nem szerepelnek a médiában, és senki nem tartja számon őket?

A Pfizer ellentmondásos adatokat közölt a vakcina gyermekekre gyakorolt hatásairól

Tucker Carlson műsorában leleplezi, hogy a hatóságok miként hazudtak nekünk a vakcina hatékonyságával, valamint annak szörnyű mellékhatásaival kapcsolatban, amelyek közt első helyen állnak a szívkárosodások, például a gyermekek és fiatalok szívizomgyulladása. Hogyan lehetséges, hogy a közegészségügyi rendszer minden 6 hónaposnál idősebb gyermekek azonnali beoltását szorgalmazza?