Az Oroszországgal vívott nukleáris háború most úgy tűnik, hogy a Nyugat szándékos, tervezett akciója, és ezen a hétvégén a két legbefolyásosabb nyugati kormány választott tagjai felemelték a kezüket.

Az általuk elmondottak alapján az atomháború már NAPOKON belül bekövetkezhet.

Amint azt a legtöbb olvasó tudja, sok szó esett az ukrajnai Zaporozsec atomerőműről. Ezt az erőművet Oroszország már nagyon korán átvette a különleges katonai művelet (SMO) során, amelynek célja Ukrajna demilitarizálása és nácizálásmentesítése volt.

Oroszország azért vette át korán az erőmű feletti ellenőrzést, mert ha az erőműből bármilyen sugárzás szivárogna, a helyi uralkodó szél nemcsak az Ukrajnában tevékenykedő orosz csapatokra jelentene halálos veszélyt, hanem a szél Oroszországba is szállíthatná a sugárzást. Amint az várható volt, Oroszország NEM akarja, hogy ezek közül bármelyik bekövetkezzen.

Oroszország tehát, mint olyan szuperhatalom, amellyel szemben Ukrajnának semmi esélye sincs a győzelemre, átvette az erőmű irányítását, továbbra is engedélyezte az ukrán szakértők számára az erőmű üzemeltetését, és minden rendben volt... egészen két héttel ezelőttig.

Körülbelül két héttel ezelőtt Ukrajna tüzérségi lövedékeket kezdett lőni az üzem felé. Ukrajna azt állítja, hogy Oroszországnak csapatai vannak az erőműben, és ezek a csapatok állítólag támadásokat hajtanak végre Ukrajna ellen.

Oroszország tagadta, hogy az erőműből támadásokat hajtottak volna végre, és követelte, hogy Ukrajna hagyja abba a tüzérségi lövéseket az erőműre. Ukrajna NEM hagyta abba.

Újabban Ukrajna most már nyilvánosan azt állítja, hogy OROSZORSZÁG az, aki a saját embereire lő abban az üzemben, hogy "hamis zászlós ürügyet teremtsen arra, hogy Taktikai atomfegyvereket használjon Ukrajna ellen".

Oroszország ismételten és nyilvánosan elítélte az erőmű lövöldözését, és ismételten és nyilvánosan figyelmeztetett a sugárkatasztrófára, ha Ukrajna folytatja az erőmű lövöldözését.

 

 

Oroszország felvetette ezt a kérdést az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt, és Oroszország arra kérte a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget (NAÜ), hogy azonnal jöjjön az erőműhöz, hogy saját szemével láthassa, ki lövöldözik valójában az erőművet.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa pontosan semmit sem tett. A NAÜ a héten válaszolt Oroszországnak, és közölte, hogy a NAÜ talán szeptemberben tud küldeni valakit. Igen, jól olvasta... talán szeptemberben.

A Hal Turner Radio Show már majdnem két hete figyelmezteti a nyilvánosságot, hogy ha Ukrajna az erőmű egy érzékeny területét találja el, az reaktorolvadást és robbanást okozhat, ami a légkörbe jutó sugárzási fellegeket Európába küldi, és teljes katasztrófát okozhat. Arról is beszámoltunk, hogy az uralkodó széljárás körülbelül tíz napon belül az Egyesült Államokba viszi a sugárzást, és körülbelül négy nappal később az egész országot beborítja.

Még egy tudományos modellt is közzétettünk, amely megmutatja, hogy a helyi uralkodó szelek hová vinnék a sugárzást Európán belül, ha 2022. augusztus 11-15. között történne a szivárgás. Ez a modell alább látható:

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa reakciójának hiánya és a NAÜ közönyös hozzáállása zavarba ejtő... ennek nincs értelme egyetlen racionálisan gondolkodó ember számára sem... kivéve, ha... ez szándékos.

Úgy tűnik, megvan a válasz.

Tobias Ellwood, a brit parlament képviselője péntek este kijelentette, hogy "az ukrán atomreaktor szándékos megrongálása egy esetleges sugárszivárgással a NATO 5. cikkelyének megsértése lenne".

Hasonlóan nyilatkozott Adam Kinzinger, az amerikai képviselőház tagja is. Szerinte egy olyan sugárszivárgás, amely "embereket ölne meg a NATO-országokban", automatikusan kiváltja a szövetség alapokmányának 5. cikkelyét.

Most már tudják, hogy miért éppen egy hónappal ezelőtt, július 11-én adta ki New York város katasztrófavédelmi hivatala (OEM) azt a közszolgálati közleményt, amelyben a New York-i lakosokat arra tanítja, hogy "Mit tegyenek, ha egy atombomba felrobbanna a városban" (Story és PSA videó, ITT).

Most már azt is tudja, hogy miért kezdte el egy hónappal ezelőtt az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma nagyméretű plakátokat osztogatni New Jersey bevásárlóközpontjaiban, figyelmeztetve a vásárlókat, hogy mit kell tenniük "sugárzási vészhelyzetben" (történet ITT).

 

 

Azért, mert végig ezt a kimenetelét tervezték.

És ebben a pillanatban, amikor Önök ezt a cikket olvassák, csak annyi kell ahhoz, hogy ez az egész dolog beinduljon, hogy néhány ukrán náci kilő egy tüzérségi lövedéket a megfelelő helyre az erőműnél, és attól a pillanattól kezdve minden robotpilótára áll. A tüzérségi robbanás eltalálja és szivárgást okoz, a NATO Oroszországot hibáztatja és hivatkozik az 5. cikkelyre, Oroszország ezután "egzisztenciális fenyegetéssel" néz szembe és beveti az atomfegyvereit. A NATO viszonozza az atomtüzet. Mindkét fél mindent belead.

Nem lesz mód mindent ellenőrizni vagy megállítani, mert a NATO NEM fog megállni, és Oroszország, amely létét fenyegető fenyegetéssel néz szembe, NEM ÁLLT MEG.


HAL TURNER SZERKESZTŐI VÉLEMÉNY

Most már mindenki láthatja a tervet: A Nyugat az, aki Ukrajnát fejlett és nagyobb hatótávolságú fegyverekkel látta el, hogy Oroszország ellen használja őket. A Nyugat az, amely gazdasági szankciókat vetett ki Oroszországra, sokkal rosszabbakat, mint amilyeneket a Kongresszus a 2. világháború előtt Japánra vetett ki, ami arra késztette Japánt, hogy megtámadja az Egyesült Államokat.

Az USA és vazallus NATO-"partnerei" minden egyes lépését kifejezetten arra tervezték, hogy fokozzák az Ukrajna és Oroszország közötti harcokat, és ürügyet teremtsenek a NATO számára, hogy belépjen ebbe a helyzetbe.

Most Ukrajna nyugatról szállított fegyvereket használ, hogy megtámadjon egy atomerőművet a saját országán belül ... és a Nyugat azt mondja, hogy ha sugárzás szivárog az erőműből, "az automatikusan kiváltja a NATO 5. cikkely szerinti kollektív önvédelmet".

Nos, nem, nem fog.

Ukrajna nem tagja a NATO-nak.

Rosszabb, hogy Ukrajna támadja meg az atomerőművet.

Tehát ha sugárszivárgás történik, azt Ukrajna okozta, nem Oroszország, és az USA és a NATO segítette elő azzal, hogy felfegyverezte Ukrajnát!

 



Tervezi-e a NATO, hogy az 5. cikkelyre hivatkozva saját magát támadja meg... mert ha sugárszivárgás történik, az 99%-ban az USA/NATO hibája! Ők látják el Ukrajnát azokkal a fegyverekkel, amelyeket az atomerőmű ellen használnak!

Persze még a legagyhalottabb olvasó is láthatja, hogy a NATO nem saját magát fogja megtámadni, hanem egy sugárszivárgást fog felhasználni ... amit ŐK TÁMOGATNAK ... . . ürügyként, hogy háborút indítsanak Oroszország ellen.

Ez egy hatalmas csalás a nyugat részéről ... és ez szó szerint öngyilkosság.


Oroszország már az SMO kezdetétől fogva világossá tette, hogy "ha bármely külső ország beavatkozna, olyan következményekkel járna, amilyenre még soha nem volt példa a történelemben".

Oroszország világossá tette, mire gondol: "Az orosz hagyományos erők nem hasonlítanak a NATO hagyományos erőihez, ezt tudjuk" - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök. "De Oroszország nukleáris hatalom is. És képességeink felülmúlják a NATO-ét. Ha a NATO az 5. cikkelyre hivatkozik Oroszországgal szemben, az egy olyan háború lesz, amelyet senki sem fog megnyerni". Putyin folytatta.

Ahogy a legtöbb átlagember gyerekkorából tudja, az egyetlen "háború, amit senki sem fog megnyerni", az a nukleáris háború.

Oroszország már februárban letette a zsetonjait az asztalra, amikor megkezdte a KMO-t Ukrajnában. Mindenkit figyelmeztettek, hogy ne avatkozzon bele.

Az USA és a NATO a kezdetektől fogva mindent megtett, hogy beavatkozzon, eszkalálja a harcokat és kárt okozzon Oroszországnak.

Most az USA/NATO azt mondja Ukrajnának, hogy lője tüzérségi lövedékekkel a Zaporozsec atomerőművet, egyértelműen azzal a szándékkal, hogy sugárszivárgást idézzen elő, amit az USA és a NATO ürügyként használhat arra, hogy hivatkozzon a NATO-szerződés 5. cikkére, és háborút indítson Oroszország ellen.

És abban a pillanatban, amikor az 5. cikkelyre hivatkoznak, Oroszország már közölte velünk, hogy "ez egy olyan háború lesz, amelyet senki sem nyerhet meg".

 

 



A terv világos, mint a nap. A darabok a helyükön vannak.

Most már teljesen világos számomra, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormányának szó szerint elment az esze, és valójában megpróbálja kirobbantani a 3. világháborút, amelyről már tudják, hogy nukleáris háború lesz.

Ha halljátok a híreket egy sugárszivárgásról az ukrajnai Zaporozyhe atomerőműben, AZ az utolsó figyelmeztető jel, hogy AZONNAL menjetek a vészhelyzeti evakuációs helyetekre és maradjatok ott.

A NATO csak órákkal a szivárgás kialakulása után fog hivatkozni az 5. cikkelyre, és kevesebb, mint egy nap múlva a NATO és Oroszország közötti ellenségeskedés nukleáris háborúvá fokozódik.

Most mindannyian komoly veszélyben vagyunk a kormányunk intézkedései miatt. A tetteik miatt sokan közülünk és a családjaink meg fognak halni.

Legyetek rendben Istennel. Nekem úgy tűnik, hogy már szinte egyáltalán nincs több időnk.

Valószínűleg el kellene terjesztened ezt a történetet minden embernek, akit ismersz vagy akivel törődsz, hogy felkészülhessenek arra a kis időre, ami még hátra van. Az is fontos, hogy a lehető legtöbb embernek elmondjátok, hogy a saját kormányunk ezt Csalásra használja fel, hogy nukleáris világháborút indítson Oroszországgal, hogy mindenki tudja az országban, hogy KI a bűnös abban, hogy a nemzetünk elpusztuljon.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-vegjatek-nyiltan-zajlik-az-ukran-atomeromubol-szivargo-sugarzas-kivaltja-a-nato-5-cikkelyet