2024. augusztus 12., hétfő

Japán kihirdette a rendkívüli állapotot, miután "nanobotokat" találtak 96 millió polgárban

Japán bocsánatot kért állampolgáraitól a COVID-19 mRNA vakcinák katasztrofális következményei miatt, és kiterjedt tudományos vizsgálatokat és bűnügyi nyomozásokat indított az igazság megállapítása és az elkövetők megbüntetése érdekében.

Talpra anyák a gyermekvédelemért

Még nyilvánosan is elmondja az ördögi tervét

Az ukrán hadsereg vasárnap éjjel drónokkal megtámadta és súlyosan megrongálta a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyát.

Moszkva, 2024. augusztus 12. hétfő (MB)

Az ukrán hadsereg vasárnap éjjel drónokkal megtámadta és súlyosan megrongálta a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyát. A toronyban tűz ütött ki, melyet csak hétfőre virradóra sikerült eloltani. Félő, hogy a torony egy része beomlik – tudatta hétfőn reggel a Rosatom.

Európa legnagyobb atomerőműve 2022. februárban került orosz ellenőrzés alá. Azóta az ukrán hadsereg többször lőtte ágyúval a környezetét, és irányított drónokat az objektum ellen – áll a TASZSZ jelentésében.

Ukrán részről cáfolták, hogy megrongálták volna az atomerőművet, melynek hűtőtornyából füstfelhő emelkedett a magasba a tűz következtében.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2024/08/11/husz-km-melysegben-hatolt-be-orosz-teruletre-az-ukran-hadsereg/

Kiadta: Magyar Békekör

A fényképen a zaporozsjei atomerőmű hűtőtornyából kiáramló füstfelhő látható.

Moszkva, 2024. augusztus 12. hétfő (MB)

Nukleáris agressziónak minősítette a zaporozsjei atomerőmű ellen intézett ukrán támadást az orosz állami atomenergia-üzemeltető Roszatom elnök-vezérigazgatója.

Ilyen támadásra még nem volt példa. Az atomerőmű hűtőtornyának belsejébe kamikaze drónt irányítottak, és felrobbantották. Tizenkét percre rá még egy drónt irányítottak a helyszínre, hogy megakadályozzák a tűzoltást, mely hat perccel az első drón felrobbanása után megkezdődött – jelentette ki Alekszej Lihacsov.

A két robbanás következtében tűz ütött ki a hűtőtoronyban, teljesen kiégtek az elválasztó eszközök, főképp a műanyag gőzfogók, és a szerkezeti acél is megsínylette a tűzhatást – tájékoztatott az atomerőmű igazgatója, Jurij Csernicsuk.

Lihacsov felszólította a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget (IAEA), nevezze meg a támadás felelőseit. Rafael Grossi, az IAEA vezérigazgatója ezt mindeddig nem tette meg.

Az orosz vészhelyzeti minisztérium tájékoztatása szerint sugárszennyezés nem történt, a háttérsugárzás normális szintet mutat. A tűz nem érintette az üzem működését, mert az üzem leállt. Noha a hűtőtorony súlyosan megrongálódott, nem fenyeget annak veszélye, hogy összedőlne – tudatta Csernicsuk.

Zaporozsje légvonalban 1208 km-re fekszik Budapesttől.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/08/12/ukran-tamadas-orosz-atomeromu-ellen/

Kiadta: Magyar Békekör

OLVASMÁNY: Véget értek a 2024-es Párizsi Sátánista Játékok - A záró ünnepségen "A Pokol győzelme az emberiség felett" jelenet került bemutatásra - EGYETLEN EMBERARCÚ SZEREPLŐ NEM VOLT A SHOW-BAN!

Fotó: A képet aligha lehet kétféleképpen értékelni: egy világító emberi alak, amely abszolút sötétben zuhan a földre az égből. Ez ugyanaz a bukott angyal, amit láthatunk a francia Gustave Doré „Elveszett paradicsom” című verséhez készült festményen.

Vasárnap este Párizsban véget ért az a rendezvénysorozat, mely a modern emberi civilizáció egyik nyilvánvaló és nyilvános gyalázataként bemutatta a globalista/sátánista invázió minden emberellenes hozadékát/hordalékát.

Láttuk a Great Reset embereket kontrollált rabszolgaságba vető összes jelképét, a kartonhulladékon altatott, klíma-hisztis menüvel etetett és szennyvízben úsztatott sportolókat. Láttuk a transzhumanizmus legocsmányabb projektjét az emberi nemek, a Nő, a Férfi, az Anyaság nyilvános meggyalázását, láttunk nyilvános blaszfémiát és sátánizmust.

Mindent láttunk csak valós, nemes és igazi olimpiai játékokat nem.

Ahogy a vasárnap esti záró ünnepség gáláján egyetlen emberi arcot, normális emberi figurát, az emberi szépséget bemutató alakot sem láthattunk! Az emberi arc ki lett tiltva a zárógáláról!

Nem sokára egy interaktív VIDEÓ-CIKK-ben bemutatom a párizsi sátánista játékok mögött meglapuló projektet, ugyanis az Olvasók közül sokan kértek, hogy VIDEÓ formájában is tárgyaljunk erről.

Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber.

Ugyanis mindez Jelzés. Mondhatni az Idők Jelei, és ha az emberiség nem eszmél magára , akkor az emberiség aláírja saját halálos ítéletét.

Ideje most már NEM-et mondani ennek a gyalázatnak, ennek a nyilvános emberellenes, életellenes, Isten-tagadó inváziónak!

És NEM-et is fogunk rá mondani, az emberi tartás és méltóság és Isten nevében.

Mert jegyezzük meg, szerencsére még mindig a normális emberek közössége van többségben a Földön, ezért is akarják az emberiséget tűzzel-vassal, vakcinával, hánborval kiirtani, mert félnek a tömeg igazától és erejétől!

A megoldás , a szabadulás minden embernek a birtokában van! Isten ugyanis nem pazarol, nem szolgáltatja ki legcsodásabb alkotását, az Lélekkel megáldott Embert a Gonosznak!

És szó sincs itt semmilyen álságos és hazudott “toleranciáról” , tervezett VIDEÓ-beszélgetésünkben ezt a témát is körbe járjuk.

Nem, nem leszünk “toleránsak” a saját gyilkosainkkal, a megrontóinkkal, a támadóinkkal!

A tolerancia ugyanis mást jelent, közös, kölcsönös tiszteletben tartást, amiről ugye jó ideje nem beszélhetünk! Nem leszünk “toleránsak” elmebeteg, szodomita bűnözőkkel és tömeggyilkosokkal, nem leszünk “toleránsak”az életünkből, kulturánkból csúfort űző torzókkal!

Akkor sem, ha a hazug, sátánista eszköz a Mainstream Média ezt próbálja beprogramozni a különféle megfélemlítési metódusokkal az emberek agyába! Az agyba lehet ezt programozni, de a Lélekbe nem! Mert a Lélek maga Isten, amitől a globalista/sátánista hordák rettegnek!

Addig is érdekességképpen leközlöm az Olvasóimmal azt az elemzést, amit egy ortodox teológus írt a 2024-es Párizsi Sátánista Játékokról.

“A kereszténység támadásával kapcsolatos vádak elkerülése érdekében a homoszexuális rendező, Thomas Jolly mögött álló sátánisták a "műsort" egy "idegen invázió" allegorikus kenetébe burkolták. Ha egy gyengébb elméjű nyugati ember ezt akár el is hiheti, mint az Utolsó vacsora -félle hazugságot, de a hívő ember számára ez az egész tisztán látszik. Bármely élő ortodox tudja, amint azt Sihăstria Szent Hitvalló Kleopás is felhívja a figyelmet, hogy az „idegenek” inkább „földön belüliek”, vagyis a pokolból érkező démonok, hogy a földön munkálkodjanak. A párizsi sátáni tombolás nem hagy sok teret a félreértésre. Ezért vesszük a 33. Olimpián szimbolikusan bemutatott sátáni forgatókönyv tömör leírását a magyarázatok állóképeivel kísérve:

"Mottó: "A Szentírást megvetik, és az ördög dalait éneklik mindenhol . A föld tele lesz pornográfiával, paráznasággal és esküszegéssel különböző alkalmakkor. Mindezt számtalan mágus és prófécia fogja követni, amelyek uralják majd az úgynevezett keresztények életét. Közülük támadnak majd hamis próféták és apostolok, sarlatánok, másokat megrontó emberek, gonosztevők, egymásnak hazudozók, paráznák, zsarolók, kapzsik, pletykázók, gyűlölködők..." (idézet Szent Hippolittól, Róma egykori püspökétől)

Az okkult üzenetet, amelyet az olimpiai játékok végi látványosság közvetíteni akar, egy hívő ember számára meglehetősen egyszerű megfejteni. Itt reprodukáljuk a kombinált magyarázatokat, amelyeket a fotófelvételek mellett is talál.

Felülről nézve a Föld már a szarvas szörnyeteg karmai között van .

Az Antikrisztus lejön a földre a mennyből a világ szeme láttára, hogy utánozva Krisztust elhitesse az emberekkel , hogy Ő Isten Fia.

A fordított „szentháromság” kialakítása érdekében az Antikrisztussal találkozik a nyitóműsor két szereplője, akit a Névtelenként azonosítanak (a Láthatatlan, a Rejtett, teljesen eltakart arccal) és az Apokalipszis negyedik lovasával, ez egy / transzhumán kiborg, a fakó ló hátán, ami a Halál szimbóluma.

A SZEREPLŐKNEK NINCS ARCUK, AZ EMBERI ARC NEM LÁTSZIK, A FIGURÁK NEM EMBERIEK, MELLŐZNEK MINDEN EMBERI VALÓSÁGOT, EMBERI SZÉPSÉGET.

A Névtelen és a Halál-lovasa zászlót hoz az Antikrisztusnak – itt az igazi sátánista rendezőket segíti, hogy az olimpia Görögországból indult, és a görög zászlót használják, amelynek központi eleme a kereszt, és egy kiemelkedően ortodox országot képvisel. , az Athos-hegy szülőföldje, az Istenszülő kertje.

Ők ketten felajánlják neki a zászlót/keresztet, és az Antikrisztus addig rendezi a sorokat amíg fel nem veszi Baphomet testtartását.

Az Antikrisztus felveszi a keresztet és keményen földet ér vele, majd sötétség borul a bolygóra.

A győzelem az övé lesz – mondja a ködből és füstből előbukkanó klasszikus szobor.

Megjelennek az Antikrisztust imádó bukott angyalok is.

Az "Aliens" az “idegen” fenekestül felforgatja az emberi életet – újabb közvetlen utalás Leonardo da Vinci egy jól ismert művére, mint a nyitógálán, a parodizált Utolsó vacsora . A Vitruvius ember rajza az, amely a "tökéletes" embert helyezi az univerzum középpontjába. Da Vinci emberét fejjel lefelé fordítják, szintén pentagramot alkotva, egy másik sátáni szimbólumot.

A fekete égen az olimpiai jegy öt köréből négy emelkedik, de Moebius-csík vagy kettős végtelen formájában két párhuzamos, láthatatlan Univerzum.

Következik azonban az ötödik elem, az ötödik kör, amely összeköti őket, a démonok kezéből emelték ki, óra formájában, egyúttal mind a négy sarkalatos pontot jelzi: „Elérkezett az óra. Az egész bolygón."

A Föld közepén a démonok tömege a diadalmaskodó Antikrisztust emeli magasba.

Ennek jegyében a pokol leszáll a Földre.

Aztán teljes sötétség. A sátánisták által vágyott jövő.

Ne legyen!”

MAGYARÁZÓ FOTÓK:

Az Antikrisztus lejön a földre a mennyből a világ szeme láttára, hogy leutánozza Krisztust, aki felment a mennybe és elhitesse az emberekkel, hogy ő maga Jézus, aki visszatért hozzájuk.

Az arca nem hagy kétséget:

Hogy egy fordított „szentháromságot” alkossanak, az Antikrisztussal találkozik a nyitófelvonás két szereplője, akiket a Névtelennel azonosítanak (a Láthatatlan, a Rejtett, teljesen eltakart arccal), az olimpiai láng hordozójával:

és az Apokalipszis negyedik lovasa, a bionikus/transzhumán kiborg, a sápadt Fakó lovon, Halálként értelmezve.

A Névtelen és a Halállovag/Kyborg zászlót hoz az Antikrisztusnak -amelynek központi eleme a kereszt, és egy kiemelkedően ortodox országot, az Athosz-hegy, az Istenszülő kertjének hazáját képviseli.

 

Ők ketten felajánlják neki a zászlót/keresztet, és az Antikrisztus addig helyezkedik, amíg a kereszt megfordítva nem látszik, ő pedig fel nem veszi Baphomet testtartását.

Antikrisztus veszi a megfordított keresztet és nagyot üt vele a földre ami után sötétség borul a Bolygóra.

A győzelem az övé lesz – mondja a ködből és füstből előbukkanó klasszikus szobor.

Megjelennek az Antikrisztust imádó bukott angyalok is.

Az "idegenek" leigázzák az embert - nehéz időt adnak neki
A Vitruvius ember rajza az, amely a "tökéletes" embert helyezi az univerzum középpontjába. Da Vinci emberét fejjel lefelé fordítják, szintén pentagramot alkotva, egy másik sátáni szimbólumot.

Az olimpiai jegy öt köréből négy a kék égen emelkedik, de Moebius-csík vagy kettős végtelen, két párhuzamos, láthatatlan Univerzum formájában.

Következik azonban az ötödik elem, az ötödik kör, amely összeköti őket, a démonok kezéből emelték ki, óra formájában, egyúttal mind a négy sarkalatos pontot jelzi: „Elérkezett az óra. Az egész bolygón".

A Föld közepén a démonok tömege a diadalmaskodó Antikrisztust emeli föléjük.

Ennek jegyében a pokol leszáll a Földre.

Aztán teljes sötétség. A sátánisták által vágyott jövő.

VIDEÓ:

https://szmm.substack.com/p/olvasmany-veget-ertek-a-2024-es-parizsi?