2022. szeptember 5., hétfő

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates egy kolumbiai gyárban hetente 30 millió baktériummal fertőzött szúnyogot tenyészt, és azzal fenyegetőzik, hogy a szúnyogokat "méretarányosan" szállítja "a világ minden tájára".

A Microsoft alapítója és önjelölt világegészségügyi cárja eddig 185 millió dollárt költött a szúnyoggyár felállítására a World Mosquito Program (WMP) részeként.

A projekt kimondott célja? A szúnyogok - amelyek egy meddőséget okozó baktériummal fertőzöttek - felhasználása az őshonos szúnyogpopulációk megcélzására, amelyek állítólag dengue, zika és más vírusos fertőzéseket okoznak az emberekben.

Népirtó Haramia Gates - akit már az indiai parlament is bírált az etikátlan "méhnyakrák elleni vakcinakísérletek" miatt - az alábbi videót tette fel YouTube-csatornájára. A videó leírásában Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Gates nagy vonalakban ismerteti, hogy a WMP medellíni művelete - a marketingfogás bemutatott helyszíne - hogyan tenyészti a Wolbachia baktériummal célzottan fertőzött szúnyogokat, majd "az egész országban szabadon engedi őket, hogy szaporodjanak a vadon élő szúnyogokkal, amelyek a dengue és más, a lakosság megbetegedésével és halálával fenyegető vírusokat hordozhatnak".

 

 

A SensorReceptor beszámolója: A projekt célja az, hogy a laboratóriumban tenyésztett szúnyogok a Wolbachiát eljuttassák az őshonos szúnyogpopulációkhoz, és így az említett populációk megfertőződjenek a baktériummal. A Wolbachia baktérium, amely a Föld összes rovarfajának 50%-ában megtalálható (beleértve a gyümölcslegyeket, szitakötőket, lepkéket, lepkéket stb.), befolyásolja a szúnyogok - jelen esetben az Afrikából származó Aedes aegypti faj - szaporodási képességét.

 

 

A közvetlenül alább látható WMP-videó megjegyzi, hogy ha egy Wolbachiával rendelkező hím szúnyog párosodik egy nősténnyel, akkor annak petéi nem kelnek ki; ha egy baktériummal nem rendelkező hím párosodik egy azzal rendelkező nősténnyel, akkor az utódok kikelnek, és mindannyian Wolbachiával rendelkeznek; ha pedig a hím és a nőstény is rendelkezik Wolbachiával, akkor az összes utód is kikel, és szintén Wolbachiával rendelkezik.

Nyilvánvaló, hogy ennek a kereszteződésnek az eredménye végső soron egy megújult szúnyogközösség, amelynek minden egyes tagja Wolbachia-fertőzött. És természetesen a baktériumfertőzés nélküli hímek teljes kiirtása.


Bioterrorista Haramia Gates és a WMP szerint ez azért jó dolog, mert a Wolbachia - állítólag - segít csökkenteni a vírus mennyiségét egy adott szúnyogpopulációban. (Kolumbiában a célvírusok a Zika, a chikungunya, a dengue stb. Abban a tíz másik országban, ahol a WMP a baktériumokkal teli szúnyogokat szabadjára engedi - többek között Brazíliában, Mexikóban, Indonéziában, Srí Lankán, Vietnamban, Ausztráliában, Fidzsi-szigeteken, Kiribatiban, Új-Kaledóniában és Vanuatun - a célbetegségek nagyrészt átfedik egymást). A WMP szerint a szervezet szerint ez azért van így, mert tudósai Wolbachia-fertőzött szúnyogokat injektáltak dengue-vírussal, és azt tapasztalták, hogy "a vírus nem szaporodott jól a szúnyogban". A WMP videója a továbbiakban megjegyzi, hogy ha a vírus "nem tud növekedni, akkor nem is terjedhet át más emberekre".

A WMP erőfeszítéseit magyarázó posztjában az Antikrisztuskövető Népirtó Gates Notes-on a Microsoft korábbi vezérigazgatója kiemel két tanulmányt, amelyek állítólag azt mutatják, hogy a stratégia működik a betegségek megelőzésében. Hivatkozik az indonéziai Yogyakartában végzett randomizált, kontrollált vizsgálatra (RCT), amely azt állítja, hogy a városban 77%-kal csökkent a dengue megbetegedések száma, és 86%-kal a dengue okozta kórházi kezelések száma. Tömeggyilkos Haramia Gates egy újabb, Medellínből származó tanulmányt is említ, amely azt állítja, hogy a dengue megbetegedések száma 89%-kal csökkent, mióta a Wolbachia szúnyogokat 2015-ben elkezdték szabadon engedni.

 

 

"[A] Wolbachia-szúnyogoknál az a figyelemre méltó, hogy ha egyszer elég sok van belőlük, hogy védelmet nyújtsanak a betegség ellen, akkor ez egy olyan megoldás, amely önfenntartó" - írja Bioterrorista Haramia Gates a bejegyzésében. "Idővel a családok megmenekülnek a szeretteik elvesztésének szívfájdalmától, és a közösségeknek nem kell pénzt költeniük a szúnyogok által terjesztett betegségek megelőzésére és kezelésére, így más egészségügyi prioritásokra szabadulnak fel források" - teszi hozzá a multimilliárdos.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a honlapján ismerteti a Wolbachia használatát, megjegyezve, hogy a Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) "Wolbachiával ellátott szúnyogokat regisztrált, hogy felmérje, mennyire hatékonyak az Ae. aegypti szúnyogok számának csökkentésében, más típusú szúnyogokét nem". A CDC hozzáteszi, hogy "a Wolbachiát tartalmazó szúnyogok nem genetikailag módosított szúnyogok".

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a CDC vagy hazudik, vagy félretájékoztat a Wolbachia profilját illetően. A baktérium leírásában (a fenti kivonatban) a CDC azt állítja, hogy "nem képes megbetegíteni az embereket vagy az állatokat (például halakat, madarakat, háziállatokat)". A National Library of Medicine 2010-ben megjelent tanulmánya azonban egyértelműen kijelenti, hogy "a Wolbachia [fajok] olyan gram-negatív baktériumok, amelyek filáriás fonálférgeket, köztük a Dirofilaria immitist fertőzik, és gyulladásos választ váltanak ki macskákban és kutyákban".

A CDC súlyos félretájékoztatásán túlmenően azt is meg kell jegyezni, hogy a Tömeggyilkos Népirtó Gates által idézett tanulmányok, amelyek a dengue-fertőzés csökkenését mutatják, úgy tűnik, nem foglalkoznak két kulcsfontosságú ponttal: a tényleges vírus mennyiségével az őshonos szúnyogpopulációban és a teljes halálozással. Természetesen, ha egyik tanulmányban sem csökkent a vírus mennyisége az őshonos szúnyogpopulációban, akkor a kórházi kezelési arányokban stb. bekövetkezett változás egy másik zavaró tényezőnek lenne köszönhető. És ha nem volt hatás az összhalálozásra, akkor miért foglalkoznánk egyáltalán a baktériummal fertőzött szúnyogokkal?

A helyzetet - úgy tűnik - tovább rontja az a tény, hogy a Wolbachia emberi fiziológiára gyakorolt hatásait nem vizsgálják széleskörűen. Úgy tűnik, a WMP nem kínál könnyen megalapozott bizonyítékot arra, hogy a Wolbachia nem befolyásolja negatívan az emberek egészségét - különösen a reproduktív egészségüket, figyelembe véve a baktérium szúnyogokra gyakorolt hatását -, és a Google Scholar-on végzett felületes keresések sem hoznak eredményt.

 

 

Ami azonban egyértelmű a szakirodalomból - eltekintve attól a ténytől, hogy a Wolbachia állítólag gyulladásos reakciót vált ki a kutyákban és macskákban -, hogy a tudósok nem tudják, hogy a baktérium pontosan hogyan okoz meddőséget. Egy másik, a National Library of Medicine-ben elérhető tanulmány, amely a PNAS-ban jelent meg 2021 októberében, azt állítja, hogy "számos Wolbachia-törzs manipulálja a gazdaszaporodást, leggyakrabban a citoplazmatikus inkompatibilitás (CI) révén", de "mechanizmusai [a hatásmechanizmusok] továbbra is ismeretlenek".

Ami még rosszabb, a The Annals of the New York Academy of Sciences 2008 júliusában megjelent, "Wolbachia in the Inflammatory Pathogenesis of Human Filariasis" című tanulmánya megjegyzi, hogy "a filáriás fonálférgek a trópusi orvostudományban a leggyengítőbb betegségeket okozzák [de] a legújabb tanulmányok... a paraziták endoszimbionta Wolbachia baktériumát, nem pedig a fonálférget, a gyulladásos mediált filáriás betegségek okozójaként említik". A tanulmány így folytatja: "a vizsgálatok arra utalnak, hogy a Wolbachia baktériumok a fő okozói az akut gyulladásos filáriás betegségnek [az emberekben]".

Az is lehetséges, hogy ezzel a technológiával vissza lehet (kétségtelenül vissza fognak?) élni. Ez különösen problematikus lenne az úgynevezett génmeghajtások - vagy egyfajta géntechnológiai technika, amely a CRISPR technológiára támaszkodik a gének módosítására, hogy azok ne kövessék az öröklődés tipikus szabályait - használata tekintetében. Jennifer Kahn újságíró szerint - akit a fenti TED Talkban is bemutattak - a génmeghajtások, amelyekről már bebizonyosodott, hogy működnek a szúnyogpopulációkban, "olyan hatékonyak, hogy akár egy véletlen kibocsátás is megváltoztathat egy egész fajt. És gyakran nagyon gyorsan". Khan hozzáteszi a TED-előadásában, hogy "egy génmeghajtás nem feltétlenül korlátozódik... egy célfajra". És hogy a technika a tudósoknak "lehetőséget ad arra, hogy egy egész fajt megváltoztassanak".

Khan részben azzal fejezi be TED-beszédét, hogy felteszi a kérdést: "Erre Antikrisztuskövető Sátánfatty Bill Gates, valamint sokan mások, akik a génmódosító technológián dolgoznak, valószínűleg nyugtalanító és téveszmés választ tudnak adni.

A Békefórum felhívása a magyarokhoz – Dokumentum

 

A Fórum a Békéért mozgalom felhívással fordul minden személyhez, közösséghez, társadalmi és politikai szervezethez, védjük meg legfőbb kincsünket, a békét. Akadályozzuk meg, hogy Magyarországot háborúba sodorják Oroszország, vagy bárki más ellen, és hogy megint magyar vér folyjon idegen érdekekért!

Magyarország nemzeti érdeke a béke!

Felhívjuk a kormányt, hogy tanúsítson semleges magatartást a konfliktusban! Szakítson a szankciópolitikával, mert a magyar embereknek árt vele, aláássa életszínvonalukat, tönkreteszi a legszegényebb rétegek életét. A szankciópolitika inflációt gerjeszt, szerény keresetűek és nyugdíjasok millióinak elszegényedéséhez vezet, szociális válságot idéz elő.

Belső békénk, a magyar társadalom békéje attól függ, hogy a kormány további politikai és katonai engedményeket tesz-e, és behódol-e a nyugati szövetségeseknek, vagy a sarkára áll.

Hazánk legyen szuverén, ne pedig idegen érdekeknek alárendelt ország!

Követeljük az idegen csapatok kivonását Magyarországról! A szovjet csapatok és a szovjet katonai infrastruktúra kivonása után vonják ki hazánk területéről a NATO katonáit és infrastruktúráját is!

Magyarországnak nem fűződik érdeke olyan szövetséghez, amelyik akadályozza fejlődésében, és kapcsolatépítésében olyan országokkal, amelyek nélkülözhetetlenek nemzetgazdasági fejlődéséhez, energiabiztonságához, társadalmi stabilitásához és népének felemelkedéséhez.

Magyarország éljen békében és jó viszonyban Kelettel és Nyugattal egyaránt!

Az anyaország vegye védelmébe a kárpátaljai magyarságot! Ne tűrjük, hogy a kijevi rezsim ágyútölteléknek használja az ott élő magyar férfiakat. Ne hagyjuk, hogy Kijev megfossza a kárpátaljai magyarságot és ruszinokat attól a joguktól, hogy eldöntsék, kivel akarnak együtt élni a jövőben!

A tartós béke nevében követeljük az Ukrajnában élő többi nép, nemzetiség, nemzeti kisebbség, etnikai és vallási közösség önazonosságának és szabad választási jogának elismerését is, hogy eldönthessék, kihez akarnak tartozni és kivel kívánnak együtt élni.

A Békefórum jogosnak ismeri el Oroszország 2021. december 15-én Washington elé terjesztett biztonsági igényeit. Meggyőződésünk, hogy az ukrajnai katonai konfliktust el lehetett volna kerülni, ha a Nyugat eleget tett volna a biztonságának szavatolására vonatkozó jogos orosz elvárásoknak, a kijevi vezetés pedig végrehajtotta volna a minszki megállapodást. Az orosz javaslatok között szerepel egy olyan biztonsági rendszer létrehozása, amelyben az egy és oszthatatlan biztonság elve alapján nemzetközi törvényben szavatolnák egymás biztonságát. Mi ilyen megoldást akarunk! Árokásás helyett kiegyezést, konfrontáció helyett együttműködést az emberiség nagy problémáinak megoldásáért: a szegénység és az éhezés felszámolásáért, a járványok megfékezéséért, a földkerekség megingott egészségének gyógyításáért, az emberiség közös boldogulásáért. Egy bolygón élünk, Kelet és Nyugat egyaránt. Ki kell jönnünk egymással! A kelet-nyugati kiegyezés hívei vagyunk. De ha a Nyugat továbbra is megtagadja a kiegyezést, és elutasítja a békés együttműködést, akkor nem marad más hátra, mint az, hogy Magyarország külön biztonsági és együttműködési megállapodást kössön Oroszországgal!

A Fórum a Békéért a békeszerető magyar ember akaratát és álmát testesíti meg egy békés, kooperatív, egymásért felelős világ iránt, amelyben a birodalmi hegemóniát az egyenjogúság, és a közös boldogulás, az alávetést a népek, nemzetek szabad fejlődése váltja fel, az emberi jogok pedig maradéktalanul érvényesülnek.

Hazánk békéjének megőrzésére, nemzetünk békés jövőjének biztosítására hívunk sorainkba minden magyart!

Budapest, 2022. szeptember 5.

Azt akarják elhitetni veled, hogy a szúrás egy génszerkesztő?

Az X-akták 2016-os epizódja minden bizonnyal ezt a bizonyos COVID-mítoszt sugallja, ahogyan mások is az egészségszabadság mozgalomban.

Még mindig kutatok és összeállítok néhány további adatot minden csodálatos új előfizetőmnek erre a hétre, úgyhogy köszönöm, hogy feliratkoztatok. Igazán nagyra értékelem a figyelmüket és az idejüket, különösen ebben a kritikus időszakban.

Minden egyes jelentésemet és még többet is be fogok csatolni, ami az oltóanyagok eddigi elemzését illeti.

És lehet, hogy még sok további jelentés is érkezik. Egy olasz bíróság a múlt hónapban úgy döntött, hogy a Pfizer és a Moderna vakcina fiolák tartalmát elemezni kell. Meglátjuk tehát, hogy az olaszok milyen eredményekkel rendelkeznek, ha már elvégezték és megvannak az eredmények, vagy ha ezeket az eredményeket a korábbi független eredmények vitatására fogják felhasználni.

Most azonban csak meg akartam osztani ezt a rövid bejegyzést, amely megmutatja, hogy a vakcina génszerkesztőjének ötlete, egy laboratóriumban létrehozott víruson keresztül, hat évvel ezelőtt került elő. Az X-akták 2016-os epizódjában egy oltóanyaggal beoltott szintetikus vírus beillesztette magát az emberi DNS-be, és állítólag ezen génszerkesztés révén elpusztítja az immunrendszert.

Eszközként kifejezetten a CRISPR technológiára hivatkoznak.

Ez az X-akták epizód lényegében mindarra is utal, amit a hatóságok valójában tesznek a külső környezetünk és erőforrásaink pusztítása tekintetében.

Először is, ez azt mondja nekünk, hogy azok az emberek, akik ezeket a romboló szándékokat végrehajtják, nem csak megerősítik a szándékukat, hanem tudják, hogy amit tesznek, az romboló. Előre megfontolt népirtást és omnicidot követnek el, és tudják, hogy ez romboló hatású.

 

 

Ami a génszerkesztést illeti, az egyik lehetséges ok, amiért azt szeretnék, ha az emberek azt hinnék, hogy szerkeszthetik őket, az az, hogy jogi szabadalmi igényt érvényesíthessenek bárki személyére, amit Todd Callender, az Igazság az Egészségért Alapítvány alapítója és az oltásnak ellenálló amerikai katonák ügyvédje szerint arra használnának, hogy megpróbálják visszaállítani a rabszolgaságot. (Lásd a Dr. Lee Merritt-tel folytatott 2022. áprilisi beszélgetését).

Callender azt javasolta, hogy az USA 15. kiegészítésével harcoljanak az ilyen álságos szabadalmi igények ellen. Nem értjük azonban, hogy ez a megközelítés hogyan lenne megfelelő, mivel a 15. módosítás a "korábbi szolgasági állapotot" érinti, és nem egy meglévő testre vonatkozó tényleges szabadalmi igényt.

Sajnos Callender lényegében az X-akták történetét árulja a vakcinával beadott, laboratóriumban előállított vírusokról, amelyek megölik az emberi "immunrendszer" képességét (azaz a "VAIDS").

Íme, amit Callender a Corona Vizsgálóbizottságnak mondott:

"Azok, akik megkapták az egy oltást, úgy tűnik, hogy a természetes immunitásuk kb. 30%-a megsemmisült. Mire három oltást kapnak, az összes természetes immunitásuk teljesen eltűnik. És ezt látjuk az orvosainknál, a tanúskodó szakértőknél, a rendelőikben."

Nézze meg Todd ügyvéd úr megértését az oltás tudományáról itt.

Azt is mondta:

"A lipid nanorészecskékben lévő kórokozók, amelyeket létrehoztak és amelyek a nanorészecskékben vannak, a beoltott emberekben, szintén kiméraiak. Egyes esetekben Marburg és E. Coli keverékei. Ebola és staphylococcus keverékei. Amikor ezeket a lipid nanorészecskéket 18 GHz-es jelnek teszik ki, megduzzadnak és porózussá válnak, ami azt jelenti, hogy szó szerint ki fogják önteni azokat az illegális nukleotidokat, a fehérjéket, amelyek az emberek testét arra késztetik, hogy ezeket a kórokozókat termelje. A hírvivő RNS technológia lényege az volt, hogy genetikailag módosítsák az embereket, hogy szintetikus fehérjéket állítsanak elő. A Covid esetében szintetikus S fehérjéket. A 18 GHz-es jel után más fehérjék, talán M fehérjék lesznek. Ezek is természetesen ugyanazokat a HIV-fehérjéket termelik".

Sajnálatos, hogy a saját kormányuk által végzett mészárlásnak ellenálló amerikai katonáknak nincs tudományos alapokon álló képviselete. A katonák ügyvédje olyan aljas ostobaságokat fecsegett, amelyekre nincs bizonyíték.

Az is tiszta képtelenség, hogy az ember már nem lenne homo sapiens, ha hipotetikusan egy hipotetikus gén egy aprócska részét szerkesztették volna meg, ahogy Callender állítja. Természetesen az emberekre vonatkozó szabadalomra vonatkozó igényt is be lehetne nyújtani, de még ha a bíróságok olyan rosszak is, nem hiszem, hogy ez komolyan átmenne a vizsgán.

Több szakértő, őszinte jogi elemzésre van szükség ebben a kérdésben, de tekintve, hogy nyugati politikai rendszereink alapja az egyén törvényes joga, egy ilyen döntés lényegében megszüntetné a nyugati politikai-jogi rendszert.

Természetesen gyanítjuk, hogy ez a globalista népirtók elsődleges célja. Tehát még ha őrültség és felesleges is az ő szempontjukból, szerintem némileg lehetséges, hogy igényt tartanak rá. De ezt csak annak a véletlenszerű tényezőnek tulajdonítom, amit be kell vezetnünk, ha őrültséggel van dolgunk.

Callender úgy tűnik, hogy előkészíti a terepet a természetes vs. szintetikus ember gondolatához, azaz egy genetikai alapú kasztrendszerhez, amelyben a szerkesztések magasabb státuszt biztosítanak.

Ha el tudnak fogadtatni veled egy tényt a földön, akkor nem kell meggyőzniük téged egy olyan elképzelésről, amit már eleve elutasítasz.

HOGYAN, mivel nem találtak nukleinsav-anyagot a fiolákban, a folyamatban lévő népirtás elkövetői nem valósíthatták meg az X-akták narratíváját egy oltóanyaggal beadott génszerkesztőről, amely kiiktatja az emberi immunrendszert.

Azt akarják, hogy azok az emberek, akik nem vették be a hivatalos oltási sztorit (1. szint, hivatalos kormányzati narratíva), azt higgyék, hogy valóban használtak, vagy használhatnak oltóanyagokat génszerkesztésre, hogy továbbra is törvénytelen hatalmat vetítsenek ki rájuk, és hogy távol tartsák őket a grafén-oxid-sztoritól, vagy hogy minimalizálják azt, mint adjuvánst.

Eddig ezeket a történeteket "másodszintű dezinformációs" történeteknek neveztem. Eddig öt szintet számoltam (de lehet, hogy négyet).

Az ilyen másodszintű dezinformáció azokat az embereket célozza meg, akik megfelelően szkeptikusak a COVID vakcinákkal szemben, beleértve a mi vírusmentes csapatunkat is.

Még Dr. Andrew Kaufman is utalt arra, hogy az oltás génszerkesztő, vagy lehet, vagy bizonyíték nélkül állította ezt az egyik privát Powerpoint prezentációjában. Dr. Mark Bailey az év elején írt egy cikket, ami szintén ugyanerre utalt ("A Pfizer-oltások most GMO-k?").

Dr. Tom Cowan is aláírta ezt a szokásos éleslátása nélkül.

Természetesen a genetikával való foglalatosság mára már az egész Rockefeller orvosi biológiát, és most már a kormányzatot és a hadsereget is eluralta, sok okból kifolyólag. Ez egy másik ok, amiért azt akarják, hogy az emberek higgyenek a genetikai orvoslásban és a génszerkesztő oltóanyagokban, és ez egy egész poszt önmagában.

A lényeg: Az X-akták narratívája az amerikai biológia-biztonsági állami politika forgatókönyve. Ez a történet a globalista célok hatalmi kivetítését szolgálja, egy olyan digitális rabszolgarendszerrel, amely valójában nem igényel szabadalmakat az emberekre, és amely úgy tűnik, már el is kezdődött. A grafén a kulcs ehhez a rendszerhez.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/azt-akarjak-elhitetni-veled-hogy-a-szuras-egy-genszerkeszto

Több millió kínai arcfelismerő kamera csendben telepítve az Egyesült Királyságban

 

Új megfigyelési infrastruktúra van kialakulóban Nagy-Britanniában, már több millió arcfelismerő kamerát szereltek fel a brit utcákon.

Az új arcfelismerő kamera, amely az utcai lámpák belsejében helyezkedik el, két lencséből és két másik meghatározhatatlan vonásból áll, amelyek az orr és a száj szerepét töltik be. A kamerák egy tüskékkel körbekerített oszlopon is lógnak, hogy megvédjék a hardverét.

Az elmúlt hónapokban csendben több millió ilyen kamerát telepítettek szerte Nagy-Britanniában.

A kamerákat egy kínai állami tulajdonban lévő cég, a Dahua gyártja, és ellentmondásos arcfelismerő szoftverrel vannak felszerelve, amely technológia Peking és más totalitárius rendszerek által kedvelt technológia.

Ráadásul a Dahua a kiberbiztonság súlyos sérülékenységét is aggasztó módon mutatja be, ami a kamerák tömeges feltöréséhez vezetett - még a vállalat is elismerte, hogy "nagyon nagy a feltörések lehetősége".

 

 

Emberi jogi visszaélések

A vállalatot a Kínai Kommunista Párt által elkövetett emberi jogi visszaélésekbe is belekeverték. Az ilyen szoftvereket arra használják, hogy kiszűrjenek mindenkit, akinek az ujgur muszlimok - a Kínában jelenleg üldözött etnikai kisebbség - jellegzetes vonásai vannak. A Dahua a szadista funkciót "Real Time Uyghur Warnings" néven emlegeti.

Az ujgur muszlimok elleni kínai emberi jogi atrocitások mértékét csak a múlt héten jelentették, és az ENSZ szerint "hiteles bizonyítékokat" tártak fel a kínzásokról, amelyek valószínűleg "emberiség elleni bűncselekményeknek" minősülnek.

A visszaélések között olyan szörnyűségek szerepeltek, mint a nemi erőszak, a vízzel való megdeszkázás, az ujgurok akaratuk ellenére történő injekciózás és a "tigrisszék" néven ismert kínzóeszközökhöz való kötözés.

E technológia szörnyű háttere ellenére most csendben telepítik őket az Egyesült Királyságban.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/tobb-millio-kinai-arcfelismero-kamera-csendben-telepitve-az-egyesult-kiralysagban