2022. december 24., szombat

Jordan Peterson: El nem tudod képzelni mennyire fejlett már a mesterséges intelligencia, de hamarosan meg fogod tudni

Forrás: Get Sh*t done @ YouTube
https://youtu.be/V-hB-4fnqtM

Kétesélyes az Új Világrend

Forrás: Dr. Steve Turley @ YouTube
https://youtu.be/QINzZrz_Y7A

Carrie Madej: Kontrollálni akarnak minket génmódosítás és az internetes csatlakozás segítségével

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

2014 és 2015 között Dr. Carrie Madej meghívást kapott, hogy csatlakozzon egy amerikai vállalkozói csoporthoz, ahol transzhumanizmusról beszéltek és arról, hogy a csoport tagjai lesznek az irányítók és a többi földlakó pedig irányított lesz, de ehhez a hidrogél és az 5G technológia szükséges. Ehhez a tervhez kellő technológiát a fiolákkal juttatják be.

Hírességek szenvednek és meg is halnak a vakcinák után LXXIX. rész

Sok híresség, mint pl. Hailey Bieber, Kelly Clarkson, Cedi Osman, Zara McDermott, Grant Wahl és mások túlzott módon reagálnak és őrültségeket követnek el, vagy mások befolyásolják őket, a pszichét megváltoztató genetikai vakcina felvétele után,

Orvosok és ápolók ugyanazokat a nürnbergi bűnös indokokat ismételgetik: „Parancsra tettem”

Anna De Buisseret kifejti, hogy a koncentrációs táborokban már folytattak tömeges oltási kampányokat és sok embert megöltek. A nürnbergi perekben ugyanígy érveltek, mint most: „Csak parancsot teljesítettem”. Ez azonban nem védekezés, amikor törvénytelen parancsról van szó.

Kína gazdasági pangása 2023-ra világszerte egyidejű gazdasági recesszióhoz vezet

Edward Dowd, amerikai pénzügyi szakértő szerint Kína 2020-ban elérte demográfiai határát, és csökken a népessége, ami ki fog hatni egész gazdaságára. Ez érinti az egész világot, és egyidejű világméretű recesszióba kerülünk, amely még évekig érezteti majd hatását a világon.

Az eutanázia ösztönzése: naponta 1642 paciens kell, hogy a kórházak pénzt kapjanak

Kate Shemirani, brit ápolónő és aktivista elítéli, ahogyan a kórházakban az életvégi protokollokat alkalmazzák az idős és fogyatékkal élő embereknél. A halál siettetésével illegális eutanáziát hajtanak végre az NG191 protokoll szerint. Ez Remdesivirből, benzodiazepinekből és opioidokból áll. És önök, ápolók és orvosok, ha siettetik a halált, akkor eutanáziát gyakorolnak, ami illegális országunkban.

Vakcinastruktúrákat és komponenseket találnak az oltatlanokban. Nemcsak tüskefehérjét

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Ana Mihalcea elmagyarázza, hogy egy valamiben biztos csak, abban, hogy hazudtak, hogy az egész plandémia egy átverés. 5,5 milliárd injekciót adtak be, és 5,5 milliárd embernek fecskendezték be a 'vakcinát’ vagy ennyit oltottak be ezzel a valamivel, bármi is legyen az. Amikor kiderül, mit tettek velük, ezek a szörnyetegek nem tudnak majd hova elrejtőzni! – mondta.

Hírességek vakcinák miatti szokatlan reakciói és őrültségei LXXVIII. rész

Sok híresség, mint Lil Baby, 'The Black Crowes', Matty Healy, Narjara Turetta, Massata Samb és mások túlreagálnak és őrültségeket csinálnak vagy mások hatása alá kerülnek, a genetikai vakcinák miatt, amelyek megváltoztatják a pszichét.

Csecsemőgyilkosság! Sok a Covid-vakcina miatti spontán vetélés, betegség és csecsemőhalál

A kanadai egészségközpont kimutatása szerint több mint százszorosára nőttek a 18 évnél fiatalabbaknál a szívizomgyulladásos esetek!
23.000 gyermek halt meg Európában, több mint 1.600-zal többen a Covid-oltás bevezetése óta. Nincs kérdés?