2022. március 23., szerda

Ha tisztavérű vagy, ne szexelj „oltottakkal”

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/mSqjjFNmVPkC/

Indítják a Marburg hisztériát

Egy újabb háború, ami miatt aggódni kell

 

Szíria (17 milliós népességű ország) tizenegy éve áll a NATO katonai és gazdasági háborúja alatt.

A háborúban eddig közel 500 000 ember halt meg, és 11,5 millióan kényszerültek lakóhelyüket elhagyni - írja a FaroDiRoma.it (március 16.). Az oligarchák médiája mindezzel szemben közömbös volt.

Tízből hat szíriai nem tudja, hogyan juthat élelemhez. Órákig állnak sorban kenyérért. A gyermekek a szemét között keresgélnek élelem után.

90%-uk a létminimum alatt él, a munkanélküliség 60%-os, a havi minimálbér a közszférában 26 dollár. A szíriaiak menekülnek az országukból, és a lengyel határon rekednek. Az USA elfoglalta a szíriai olajmezőket, ellopva az olajat. Az ENSZ 2254-es határozata szerinti békefolyamatot megszakították.

A damaszkuszi nuncius, Mario Zenari bíboros a VaticanNews.va-nak (március 15.) azt mondta, hogy Szíriában "ugyanaz a forgatókönyv rajzolódik ki, mint Ukrajnában".

https://gloria.tv/share/Rx9ycMubD7ZB37LfF4sdtHTaN

Gyógyszerfelügyeleti szakértő a spanyol képviselőházban vakcinacsalást leplezett le

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Joan Laporte farmakológus professzor megjelenik a spanyol képviselőház „Oltási tervvel foglalkozó vizsgálóbizottsága” előtt, és kijelenti, hogy egy olyan kísérlet előtt állunk, amely az egész világot érinti, olyan technológiákkal, amelyek nem vakcinák, hanem gyógyszerek. Kijelenti, hogy számos mellékhatásról és halálesetről számoltak be, és hogy számos érdek és összeférhetetlenség is fennáll.

Híres emberek káros hatásoktól szenvednek és meghalnak az oltások után. XVI. rész

Olyan hírességek, mint Santiago Segura, Cameron Wheatley, Jim Angle, Sarah Harmer, Shane Warne, Issawi Frej és mások is érintettek a mérgező vakcinák által, és elítélik azok káros hatásait. Ha ez történik a hírességekkel, akkor sokkal több olyan névtelen ember érintett, akik nem jelennek meg a médiában.