2021. július 6., kedd

Az FDA önmaga ellen fordul: elutasítja a COVID antitest-teszt eredményeit; az őrület uralkodik

 

Még egy "a tudomány követésére" programozott robot is kétségbeesetten tenné fel a kezét az FDA legújabb COVID-kijelentését olvasva.

Miután megszámlálhatatlanul sok emberen végeztek antitest-tesztet COVID-státuszuk megállapítására, az FDA most kijelenti:

"A mai napon az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal biztonsági közleményt adott ki, amelyben tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a SARS-CoV-2 antitest-tesztek eredményei nem használhatók fel a COVID-19 elleni immunitás vagy védelem értékelésére semmilyen időpontban, és különösen nem azután, hogy a személy COVID-19 oltást kapott.".

Bumm!

Elképzelem, ahogy az emberek csak egy kis csoportja - talán 5000 - egységesen bevonul egy kórházba, és azt mondja: "Pozitív lett a COVID tesztünk a COVID-ra az antitest teszt alapján... aztán izolálni kellett magunkat, és néhányunkat mérgező gyógyszerekkel kezeltek... és MOST megtudjuk, hogy az antitest teszt használhatatlan...".

Az FDA 2021. május 19-én keltezett dokumentumának címe: "FDA In Brief: FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination".


Kicsit mélyebbre ásva a dokumentumban, találunk egy nyilatkozatot, amely a COVID vakcinára utal:

A COVID-19 megelőzésére engedélyezett vakcinák specifikus vírusfehérje célpontokkal szemben indukálnak ellenanyagokat; az oltás utáni antitestvizsgálati eredmények negatívak lesznek olyan egyéneknél, akiknél nem volt korábbi természetes fertőzés, ha az alkalmazott vizsgálat nem a vakcina által indukált antitestek típusát mutatja ki." [1] [2].

Más szóval az FDA azt mondja: "Nézze, a vakcina specifikus antitesteket hoz létre a tüskefehérje ellen, nem pedig a vírus ellen. Ha az oltás után elvégezteti a szokásos antitesttesztet, az használhatatlan lesz, mert a teszt nem a tüskefehérje elleni antitestek kimutatására szolgál. Csak a vírus elleni antitesteket mutatja ki." [3]

Ez több komoly kérdést is felvet. Az egyik ezek közül a következő: Mivel az antitest-tesztek kifejlesztése pofonegyszerű, miért nem fejlesztett ki az FDA egy olyat, amely a spike-fehérje elleni antitesteket mutat ki?

És a válasz erre a kérdésre nyilvánvaló. Ha az FDA kifejleszt egy ilyen tesztet, akkor - a hagyományos vakcinaelmélet szempontjából - könnyen kiderülne, hogy a vakcina mennyire működik, vagy nem működik.


És ez nem az a cél, amit a közegészségügyi tisztviselők el akarnak érni. Ezt a kockázatot nem érdemes vállalni. Tegyük fel, hogy 20 000 beoltott ember vizsgálata után kiderül, hogy csak 800-an termeltek antitesteket a tüskefehérje ellen.

Egy másik (megválaszolatlan) kérdés: Elégségesek-e a vakcina által a tüskefehérje elleni specifikus antitestek ahhoz, hogy semlegesítsék, hatástalanítsák, elpusztítsák a tényleges vírust, ha az egy felhőből pottyan le, és megpróbál megfertőzni egy beoltott személyt?

Természetesen, mint olvasóim tudják, egy éven át bizonyítottam, hogy senki sem bizonyította a SARS-CoV-2 vírus létezését. Azonban sokszor teszek kitérőt abba az őrült világba, ahol az emberek azt hiszik, hogy a vírus létezik; és megmutatom, hogy még ebben a világban is a szakértők ellentmondanak önmaguknak, és súlyosbítják égbekiáltó tévedéseiket, mint a nyulak a csecsemőket.

Ez a legutóbbi kitérő azt mutatja, hogy az FDA egyszerre bűnöző és őrült.


[1] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination [2] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination – ARCHIVED VERSION [3] COVID: here come the antibody tests—quick, easy, and insane
https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-fda-onmaga-ellen-fordul-elutasitja-a-covid-antitest-teszt-eredmenyeit-az-orulet-uralkodik.html

Népirtás, profit és politika a Covid Hoax mögött

Patrick O'Carroll hiteles forrásokra hivatkozva megerősíti, hogy a társadalom a globalista árulók (a "vezetőink", egészségügyi tisztviselőink) túsza, akiket a sátánista zsidó bankárok és szabadkőműves pszichopaták fizetnek, akik ki akarják selejtezni és irányítani az emberiséget.

Nagy-Britanniában ma a nemzeti halálozás átlagéletkora 82 év, de a COVID halálozás átlagéletkora 83 év.

És ez azt jelenti, hogy a COVID soha nem is volt probléma. Ezek a statisztikák valójában azt jelentik, hogy a várható élettartam magasabb azok számára, akik COVID-ot kapnak, és úgy döntenek, hogy nem kapnak injekciót.

Ezt a tényt alátámasztják az ezzel egyenértékű amerikai statisztikák is, amelyeket Dr. Jennifer Daniels MD egy nemrégiben adott interjúban közölt, valamint a világ tucatnyi más "fejlett" országának ezzel egyenértékű statisztikái is.
Ezzel szemben 1918-21-ben a spanyolnátha halálozási átlagéletkora 28 év volt, és az egy teljesen más tészta volt, mert a spanyolnátha egy valódi és tudományosan igazolt világjárvány volt, míg a COVID HOAX mindig is csak egy tudományosan nem igazolt TERV-DÉMIA vagy SZÁMADÉMIA volt.

A hamis szakzsargont akkor építették be a narratívába, amikor 2009-ben az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) újraértelmezte a "világjárvány" fogalmát, hogy az bármit jelentsen, amit a WHO "fenyegetésnek" tekint, amikor csak akarja, és amikor csak akarja. Milyen abszolút katasztrófa az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) valójában.

Dr. John PA Ioannidis professzor, a Stanford Egyetem Santa Clara CA professzora statisztikákat idéz, amelyek szerint a kezeletlen COVID-ben szenvedők 99,8 százaléka valóban meggyógyul. És ez azt jelenti, hogy a COVID távolról sem érdemli meg a tudományosan igazolt világjárvány státuszt, hanem csupán az influenza egy durva formája, amelyet az embereknek meg kellene fontolniuk, hogy a szokásos módon átvészeljenek, de a hagyományos, józan ésszel használható eszközökkel - D-vitamin, C-vitamin, cink stb. - is kezeljenek.

Ioannidis professzor azt is kijelentette, ami nagyon is nyilvánvaló: hogy orvosi okok százai vannak arra, hogy az egészséges emberek bezárása valójában miért járul hozzá a halálos áldozatok számának növekedéséhez, és miért kell ezt azonnal abbahagyni.

Csak az agymosott összeesküvés-elméletek hívei hiszik, hogy a betegség elleni védekezés egy fecskendőből származhat. Az igazság az, hogy az egyetlen védelmet az erős immunrendszer jelenti, amely a szokásos módon méregtelenít, tisztít és védelmet nyújt. Más szóval, az emberi egészség ritkán függ attól, hogy mi jön ki egy fecskendőből; ez csak a média agymosása.

Nemrégiben a rendkívül éles eszű Catherine Austin Fitts rámutatott, hogy amit a hatalmi elit és a média lakájaik a "halálos Delta-változat" címkével próbálnak ellátni, az valójában a Kísérleti-COVID-Biovédelmi Injekció (ECBI, nem "vakcina") első injekciója által okozott SÉRÜLÉS.

Tehát, bármit is tesz, NE hagyja, hogy elhitessék Önnel, hogy a "Halálos Delta-változat" bármi más, mint a Kísérleti-COVID-Biofegyver-Injekció (ECBI, nem "vakcina") legelső beadásának következménye; mert ha bedől ennek a médiahazugságnak, ami egy óriási nagyotmondás, akár végzetes is lehet az Ön vagy szerettei számára.

Max Igan tudja, hogy a hatalmi elit milyen előszeretettel használ különleges kódszavakat pszichológiai műveleteik megjelölésére. Az egyik ilyen megnevezés az "atombomba" (ejtsd: "Ádám-bomba", ami azt jelenti, hogy a Sátán bombája, amely megöli Ádámot (vagyis az egész emberiséget).

Egy másik ilyen elnevezés az "amerikai álom", mert csak azok az emberek hihetnek benne, akik alszanak. Ma Igan is megerősíti, hogy teljesen világos, hogy a "Halálos Delta-változat" a mélyalvás Delta-hullámáról kapta a nevét, mert csak azok az emberek, akik mélyen alszanak, esetleg bedőlhetnek annak a csalásnak a hitébe, amely a "Halálos Delta-változat".

Dr. Michael Yeadon MD egy volt Pfizer-vezető, aki azt mondta, hogy nem tud jóindulatú okot elképzelni a Kísérleti-COVID-Biofegyver-Injekció (ECBI, nem "vakcina") meglévő tervezetében elemzett dolgok mögött.

Más szóval, Yeadon egyértelműen arra utalt, hogy szerinte a Kísérleti-COVID-Biowapon-Injekció (ECBI, nem "vakcina") mögött népirtási szándék áll. Amikor valaki azt mondja, hogy "nincs jóindulatú ok", az általában azt jelenti, hogy káros, ártalmas, káros, káros, káros, káros stb.

Dióhéjban, Yeadon népirtásra és népirtási szándékra utalt a hatalmi elit, a nagy gyógyszeripari vállalatok és a mainstream-média részéről.

Az a hír járja, hogy a hatalmi elit egy bináris fegyvert főzött ki, hogy minél több "haszontalan evőt" öljenek meg, amelynek első fele az 5G, a második fele pedig a Kísérleti-COVID-Biowapon-Injekció (nem "vakcina").

Ezek együttesen állítólag egy bináris fegyverrendszert alkotnak, amelynek célja a vérzéses rendellenességek növelése, hogy több "haszontalan falánkot" öljenek meg.

"Fullerton Informer" Joe Imbriano 5GDANGERS.COM honlapja már régóta állítja: "Az 5G háború az oxigén, a jód, a vas, a hemoglobin és a központi idegrendszer ellen. Az 5G betegséget fog okozni, amit egy hamis vírusra fognak fogni, hogy az emberekre kényszerítsék a védőoltásokat".

Több videóban is elmondja az összes technikai részletet, és kifejti súlyos aggodalmait és teljes megdöbbenését azzal kapcsolatban, amit most világszerte bevezetnek.

Nagyon kevés emberség van ebben az egészben. Úgy tűnik, hogy ez nem más, mint népirtás, haszonszerzés vagy politika. Úgy tűnik, hogy a megfelelő orvoslás és az emberekkel való humánus bánásmód már régen elhagyta az épületet.

Minden bolond láthatja, hogy itt valójában valami sokkal baljósabb dolog folyik. És a Gatesnek nevezett "prófétikus" "szakértők" testbeszéde elárulja, hogy valószínűleg tudnak valami kolosszálisat, amit sajnos még nem tudunk.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nepirtas-profit-es-politika-a-covid-hoax-mogott

 

A vakcinák, maszkok és tesztek mind grafént tartalmaznak

 

Úgy tűnik, hogy az oxigén-gráfén-oxidot arra tervezték, hogy a lakosságot az 5G-re kapcsolja be

Az igazi biofegyver nem egy "vírus", hanem maga az "oltóanyag" szállítórendszer, a maszkokkal és a tesztekkel együtt, amit az a szervezet (kormány) követ el, amelyik azt állítja, hogy a megmentőnk. Ennek a kormánynak a megszüntetése a helyénvaló.

A grafén-oxid okozza azt, amit tévesen "Covid-19"-nek neveznek?

...Ezzel az úgynevezett "világjárvánnyal" kapcsolatban az az álláspontom, hogy a SARS-CoV-2 vagy "Covid-19" csak ürügy volt arra, hogy ... nagy félelmet keltsenek az emberekben, hogy a tömegek feletti teljes ellenőrzés rendszerét kiépítsék.

A valódi biofegyver nyilvánvalóan a "Covid vakcinaként" félrecímkézett mérgező injekció, valamint a taktikák és mandátumok, amelyek nem csak a gazdasági tevékenységet tették tönkre, hanem megtizedelték az emberek egészségét és immunrendszerét is....

A közelmúltban a spanyol La Quinta Columna szervezet orvosokból, tudósokból, kutatókból és professzorokból álló csoportja által készített jelentések határozottan kijelentették, hogy a rendkívül mérgező grafén-oxid nemcsak a legtöbb gyógyszergyártó által gyártott "Covid vakcinák" fioláiban van jelen, hanem maszkokban és "Covid" teszteken keresztül is beadják.

Ez nagyon megdöbbentő információ, és sok kérdésre ad választ nem csak a sokaknál jelentkező tünetekkel kapcsolatban, hanem még jobban leleplezheti ennek az aljas tervnek egy másik részét is, ami az elnéptelenedés.

Amint azt a kutatócsoport megállapította:

A jelenleg használt és forgalmazott maszkok grafén-oxidot tartalmaznak. Nem csak azok, amelyeket annak idején visszavontak, ahogy a média jelezte, a PCR és az antigén tesztekben használt tamponok is tartalmaznak grafén-oxid nanorészecskéket.

A COVID vakcinák minden változatukban, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson stb. szintén jelentős adag grafén-oxid nanorészecskéket tartalmaznak. Ez derült ki az elektronmikroszkópos és spektroszkópiai elemzésükből, amelyet többek között hazánk különböző állami egyetemei is alkalmaznak.

Az influenza elleni vakcina grafén-oxid nanorészecskéket tartalmazott, és az új influenza elleni vakcinák és az új, állítólag intranazális COVID elleni vakcinák, amelyeket készítenek, szintén hatalmas adag grafén-oxid nanorészecskéket tartalmaznak.

A grafén-oxid egy olyan méreg, amely trombusokat hoz létre a szervezetben, a grafén-oxid egy olyan méreg, amely véralvadást hoz létre. A grafén-oxid az immunrendszer megváltozását okozza. Azáltal, hogy dekompenzálja az oxidatív egyensúlyt a glutatione tartalékokhoz képest.

Ha a grafén-oxid dózisát bármilyen beviteli úton növelik, az az immunrendszer összeomlását és az azt követő citokinvihart okozza.

Továbbá, e tanulmány szerint bizonyos "vakcina" fiolákban a grafén-oxid szintje akár 99% grafén-oxidot is tartalmazott, és kevés mást.


Ez a toxin tüdőgyulladást okozhat, ha a nanorészecskék a tüdőbe jutnak. A grafén emellett fémes ízt és a nyálkahártya gyulladását is okozza, ami az ízlelés és a szaglás elvesztéséhez vezethet. Ugyancsak erős mágneses reakciókat okozhat a gazdaszervezeten belül, és a vörösvértestek károsodását is okozhatja.

A legtöbb felületen lerakódva elektronikus vezetővé alakítható. Ez megkérdőjelezi a "Covid" számos tünetét és a grafén-oxid lehetséges felhasználását az úgynevezett "Covid-19 vakcinában", mivel ez a kutatócsoport azt is állítja, hogy a grafén-oxid valóban azt okozza, amit tévesen "Covid"-ként írnak le. Ha ez a helyzet, akkor a "vakcina" valóban a biofegyver.

A grafén-oxid élő szervezetbe juttatásának nagyon sok káros hatását már régóta tanulmányozták, de erről gyakorlatilag semmit sem említettek a gyógyszergyárak, a kormány vagy a mainstream média.

Valójában ugyanezek a források a múltban kifejezetten tagadták a nanorészecskéknek az influenza és a "Covid" injekciókban való felhasználását. A jelentésben szereplő információk megdöbbentőek, de kevés erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy megértsük, milyen nagy kockázatot rejt ezeknek a mérgező nanorészecskéknek a "vakcinákban" való felhasználása.

A grafén mikrorészecskék, és így a grafén injekcióban történő beadása súlyos légúti megbetegedésekhez vezethet, beleértve a tüdőrákot is. Amint ezek a részecskék a szervezetbe és a sejtekbe kerülnek, az emberi immunrendszer nem képes megszabadulni ezektől a halálos nanorészecskéktől, és azok maradandóvá válnak, és a sejtek szintjén rendkívüli élettani károkat okozhatnak a szervezetben.

BIOWEAPONS

A biofegyverek sokféle formában létezhetnek, és ez az új taktika, amellyel ez és más kormányok háborút indítanak az emberek ellen. A társadalom hatalmas, irányító eleme és korrupt kormányzati partnerei semmit sem törődnek veletek vagy a családotokkal, csak a hatalom és az irányítás felettetek.

Az igazi biofegyver nem egy "vírus", hanem maga az "oltóanyag" szállítórendszer, a maszkokkal és a teszteléssel együtt, ahogyan azt az a szervezet (kormány) követi el, amelyik azt állítja, hogy az önök megmentője. Ennek a kormánynak a megszüntetése a helyénvaló.

Úgy tűnik, hogy milliárdok halálára törekszenek, és egy új, technokraták által irányított, technokraták által irányított, transzhumán környezetben lévő úr és rabszolga társadalom a kívánt eredmény.

Ma a sci-fi valósággá vált!

A La Quinta Columna eredeti cikke és videója itt érhető el, valamint az alábbi forráslinkeken. Mindenkit arra kérek, hogy nézze meg ezeket az információkat.


5G ACTIVATES COVID-19 DELTA STRAIN AND VACCINE GRAPHENE NANO-TUBES

Elon Musk explains the aim is to put a computer in your head so you can be a "hackable animal"

https://www.nutritruth.org/single-post/this-is-how-the-vaccine-nano-dust-spike-protein-and-graphene-oxide-combine-with-5g-to-control-yo

Pfizer Contents Exposed - Stew Peters

Urgent announcement: Covid is caused by graphene oxide

Negative impacts of Graphene

Masks and Covid tests contain nanotech vaccines

Graphene Oxide for 5G mind control

The Best of Gary D. Barnett

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-vakcinak-maszkok-es-tesztek-mind-grafent-tartalmaznak

Nem szeretek ilyen történeteket közzétenni, de a források megbízhatónak tünnek.

 

Amint azt az American Military News most jelenti, Yasuhide Nakayama japán védelmi miniszter most nyilvánosan figyelmeztet, hogy Kína és Oroszország meglepetésszerű támadásra készül Amerika ellen.

"...[A]z Egyesült Államok elleni Pearl Harbor-stílusú támadást terveznek, hasonlóan ahhoz, ahogyan Japán tette 1941. december 7-én, ami az Egyesült Államokat a második világháborúba taszította" - figyelmeztet az AMN. Nakayama hozzáteszi, hogy a mai nukleáris fegyverek több százszor erősebbek, mint a Hirosimára és Nagaszakira ledobott korai atombombák, és kijelenti, hogy "Honolulu le fog törlődni a térképről", ha Kína és Oroszország megtámadja Hawaiit.

news.yahoo.com/japanese-official-warns-us-potential-200100225.html

A Hawaii-szigetek óriási stratégiai jelentőséggel bírnak az Egyesült Államok számára, mivel a térségben a nemzetbiztonság szempontjából kritikus fontosságú katonai kommunikációs műveletek találhatók. Bármilyen, az Egyesült Államok elleni támadás először több hawaii szigetet, köztük Kauai-t és Oahu-t venné célba.

Nakayama ezen kijelentései megerősítik azt, amire az olyan független médiumok, mint a Natural News, a The Epoch Times, az InfoWars és a The Commonsense Show már évek óta figyelmeztetnek: Kína azt tervezi, hogy megtámadja és elpusztítja az Amerikai Egyesült Államokat, hogy globális dominanciát szerezzen és uralja a világot. Távolról sem "marginális elmélet", a fenyegetés, amelyet Kína jelent az Egyesült Államok ellen, mára már annyira nyilvánvaló, hogy még Amerika stratégiai szövetségesei is megkongatták a vészharangot.

Mint a Natural News olvasói tudják, többször készítettünk interjút JR Nyquist geopolitikai elemzővel, aki többször is megkongatta a vészharangot az Egyesült Államok elleni kínai és orosz fenyegetések miatt, sőt, még azt a szárazföldi inváziót is részletezte, amelyet Kína Amerika megszállásának részeként tervez aktivizálni.

Itt a legutóbbi interjúnk Nyquisttel:

Brighteon.com/bddd4234-7e51-4527-bc7d-a1fe2507378c

Kína azt tervezi, hogy teljesen eltörli az Egyesült Államokat, gyarmatosítja Észak-Amerikát, és a termőföldeket növekvő birodalmának táplálására használja.

Amint azt már számos Situation Update podcastban leírtam, Kína régóta tervezi, hogy legyőzi és megsemmisíti az Amerikai Egyesült Államokat, majd gyarmatosítja egész Észak-Amerikát (beleértve Kanadát is), és a termőföldeket saját 1,4 milliárd emberének élelmezésére használja, akik a kínai terméskiesés miatt saját élelmezésbiztonsági válsággal néznek szembe.

Ez a terv az Egyesült Államok szárazföldi megszállását, majd az összes megmaradt amerikai teljes kiirtását követi. A SARS-CoV-2 koronavírus biofegyver bevetése csak a nyitány volt ebben az Amerika elleni háborúban. Még sok további szakasz van hátra. Sajnos a Pentagon, az FBI, a Biden-kormányzat, a CDC és a CIA mind Kínának dolgozik, míg az NSA, a DIA, az űrhadsereg és a kormányzat számos más eleme azért küzd, hogy megvédje Amerikát az árulókkal és ellenségekkel szemben. A kék államok kormányzói a kommunista Kína kiterjesztéseként működnek, míg a vörös államok kormányzói Amerika oldalán állnak.

Valószínűleg a közelgő támadás fő irányvonala a kiberhadviselésen keresztül fog elszabadulni, és Amerika áramellátási és energetikai infrastruktúra létesítményeit fogja megcélozni. Kína tudja, hogy Amerika elektromos hálózata rendkívül sérülékeny, és alig működik meleg vagy hideg időben (amint azt a közelmúltban Oregonban, Kaliforniában, Texasban és máshol bekövetkezett áramkimaradások bizonyítják). Kaliforniában a regionális áramszolgáltató lekapcsolja az elektromos hálózat egyes részeit, ha fúj a szél!

Amint a hálózat leáll, a banki és pénzügyi szektor leáll.

Az elektromos hálózat lekapcsolása önmagában természetesen nem a végcél. Az áramellátási infrastruktúra kiesése katasztrofális események kaszkádját indítaná el a banki és pénzügyi szektorban, lényegében leállítva minden elektronikus tranzakciót. Ez magában foglalja a kiskereskedelmi tranzakciókat, az ATM-eket, a banki műveleteket, a kereskedelmi tranzakciókat, az elektronikus pénzátutalásokat, a befektetési tevékenységeket, az élelmiszerjegyeket, a nyugdíjkifizetéseket, a kriptovalutákat és minden mást, amit csak el tudunk képzelni. Elektromosság nélkül a modern pénzügyi világ azonnal megszűnik működni.

Ez szinte azonnal káoszba taszítaná az Egyesült Államok minden nagyobb városát, széles körű fosztogatással, gyújtogatással, ártatlan polgárok elleni támadásokkal és teljes zűrzavarral. (Ez egyébként sok baloldali városban szinte minden hétvégén megtörténik, még akkor is, amikor ég a villany.)

48 órán belül szinte minden kiskereskedelmi üzletet lecsupaszítanának ezeken a területeken, beleértve az élelmiszerboltokat, az elektronikai kiskereskedéseket, a sportboltokat és még a ruházati boltokat is. Számítsanak arra, hogy nagyon gyorsan szükségállapotot hirdetnek ki, amit az amerikai alkotmány felfüggesztése és a szövetségi fegyverek széles körű elkobzására tett kísérletek követnek. A főutakon való közlekedés lehetetlenné válik.

A belvárosi erőszak és káosz gyorsan átterjed a külvárosi területekre, majd - a túlélők számára - a vidékre, ahogy a menekültek megpróbálnak gyalog menekülni az összeomló városokból, élelmet és menedéket keresve.

Rábukkantam egy kiváló hangoskönyvre, amely szerintem jól érzékelteti, hogyan nézhet ki ez a helyzet. A címe: "Tomorrow War: The Chronicles of Max Redacted", írta J. L. Bourne. A könyv hitelesen ábrázolja, hogyan nézne ki egy globális gazdasági összeomlás (egy "globális visszaállítás", amelyet egy kibertámadás okoz, amely a pénzügyi infrastruktúrát is érinti), és nagyon pontosan ábrázolja a kormányok totalitárius válaszlépéseit.

Mindezzel kapcsolatos véleményemet a mai Situation Update podcastban olvashatják a Brighteon.com-on keresztül:

Brighteon.com/028940f9-00c9-420a-a7a4-0fbb213b4219

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/nem-szeretek-ilyen-torteneteket-kozzetenni-de-a-forrasok-megbizhatoak