2023. március 26., vasárnap

USA: Törvénytervezet a Covid-19 eredetéről szóló információk titkosításának feloldásáról

Rand Paul Kentucky szenátor egy interjúban arról beszél, hogy mi motiválta Antikrisztuskövető Sátánfatty dr. Fauci hazugságait és a vírus eredetének eltussolását. Mike Braun Indiana szenátora is ugyanezt a témát feszegeti. Josh Hawley, Missouri szenátora pedig törvénytervezetet nyújtott be, amely kötelezné a Covid-19 eredetével összefüggő minden amerikai hírszerzési információ titkosításának feloldását és nyilvánosságra hozatalát.

Kanada egészségügyi digitalizációt szeretne. Saskatchewan és Alberta tartományok ellenzik

Alberta (Kanada) miniszterelnöke, Danielle Smith, ellenzi a nemzeti orvosi ellátásban, a Bioterrorista Kommunista Justin Trudeau Castro miniszterelnök által bevezetni kívánt „digitális azonosítást”, mert úgy ítéli meg, hogy az egészségügyi információ személyes jellegű, amit törvény véd

Dr. Robert Malone: A Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok átengednék a szuverenitást a WHO-nak

Dr. Malone kijelenti, hogy a Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok felülvizsgálatának vitája nagyon titokzatos keretek között zajlik, hogy át lehessen engedni a szuverenitást a WHO-nak. Legyünk aktív harcosok ebben az ötödik generációs háborúban, hogy ne legyünk fogékonyak technikáikra, bocsássunk meg a becsapott embereknek, vezessük a nemzetet és ragadjuk ki a hipnózisból. Ezt pedig nem tehetjük meg, ha szívünkben gyűlölet van.

Erőszak a sportban: a vakcinák erőszakot is szítanak és megosztják a társadalmat. IV. rész

A toxikus mRNS vakcina minden szinten megmérgezi a sportot, a szabadjára engedett és propagált erőszakkal, verekedésekkel, összetűzésekkel, őrültségekkel, ami megváltoztatja mind a játékosok, mind a szurkolók lelkivilágát.

Amerikai ápolónők megtörik a csendet és leleplezik a vakcinák szörnyű mellékhatásait

Amerikai ápolónők beszámolnak a vakcinák szörnyű mellékhatásairól: vérrögök, agyvérzések, infarktusok, egyre gyakoribb amputációk fiataloknál, rákos megbetegedések… 16 éve dolgozom a kórházban és még soha ehhez hasonlót nem láttam. ” állítja egyikük. “A 'vakcina' biológiai fegyver, nem biztonságos, nem is hatékony, ártalmas és embert öl”.

Híres emberek a vakcinák ellen. XCIV. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük: Jon Stewart, Ron DeSantis, Juliette Binoche, Johan Anderberg, G. P. Taylor, "Canelason" és mások. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcina ártalmaira, és ragaszkodnak ahhoz, hogy senki ne vegyen fel többé ilyen oltást.

Neil Oliver: Őrségváltást!

Forrás: GBNews @ YouTube
Who watches the watchers? Who guards the guards? | Neil Oliver
https://youtu.be/Mv8LI2q9KtQ

Dr. Charles Hoffe: Azt mondták, hogy minden biztonsági vizsgálatot elvégeztek, de ez hazugság volt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A kanadai Dr. Hoffe volt az első orvos, aki felfedte a vakcinák káros hatásait, mert alig néhány hét alatt számos súlyos neurológiai rendellenességet látott, amelyek nem gyógyultak. Azt állítja, hogy itt orvosi zsarnokságról van szó, mivel arra utasították, hogy hallgasson. Azt mondja, hogy eszerint az orvosoknak nem szabad gondolkodniuk, csak engedelmeskedniük kell.

Dr. Sucharit Bhakdi: Az oltási útlevél és a digitális valuta az ellenőrzés egyik formája.

Dr. Sucharit Bhakdi szerint az adat az uralmon lévő elit új aranya. Aki a személyes adataink birtokában van, az hatalmat és ellenőrzést gyakorolhat felettünk. Jogunk van ellenőrizni, korlátozni és megtiltani adataink felhasználását, valamint kérni azok törlését..

Rand Paul szenátor megerősítette, hogy a Sars-Cov-2 eredete a wuhani laboratórium volt

Miután az Energiaügyi Minisztérium elismerte, hogy a vírus egy wuhani laboratóriumból származik, Rand Paul szenátor megbélyegzi, mint a modern orvostudomány történelmének egyik legnagyobb eltussolási ügyét, és most mindenki megpróbál kibújni a felelősség alól, és érthetetlen, hogy a CDC miért ajánlja továbbra is a vakcinát, holott ismeri annak valamennyi mellékhatását.

Dr. Sherri Tenpenny: A vakcina okozta halálesetek cunamija máris itt van

Dr. Sherri Tenpenny állítja, hogy a halálesetek cunamija, amelyről 2021 júliusában kezdett beszélni, máris itt van. Egyenesen elsöprő, a naponta közzétett információk mennyisége, amelyek az "ismeretlen" okokból bekövetkező halálozási arány növekedését mutatják! Ez még 2022 októberében volt! Mennyivel fognak növekedni most ezek a számok! És számoljuk bele a gyerekeket is! Azt mondja, biztosra vehető, hogy ezek az emberek nem fognak leállni, amíg meg nem állítják őket.

Ontario városa hatályon kívül helyezi az oltási rendeletet, a képviselő bocsánatot kér a károkért

A kanadai Ontario állambeli West Nipissing lakói azonnali hatállyal visszavonják a város oltási politikáját. Az egyik tanácsos elmondta, hogy szerinte a szabályzatot 12 hónappal ezelőtt helytelenül fogadták el, és a Covid vakcina ma sem állítja meg a vírus terjedését.

Az EU történetének legnagyobb korrupciós ügyének eltussolásának vagyunk tanúi

Cristian Terhes román EP-képviselő a Covid 19 különbizottságban elítéli, hogy egyes politikai csoportok védik és fedezik az Európai Bizottság visszaéléseit, és megakadályozzák, hogy Bioterrorista Hazug Ursula von der Leyen elnök asszony elszámoltatható legyen az EP-képviselők előtt.
A közvéleményt félrevezetik olyan állításokkal, amelyek nem felelnek meg a valóságnak, és figyelmen kívül hagyják az alapvető emberi jogokat.

Dr. Ana Mihalcea: "emberiséget kiírtó technológia van oltásokban, levegőben, ételekben és vízben"

Dr. Ana Mihalcea arra figyelmeztet, hogy az oltatlanok sincsenek biztonságban. Azt mondja, hogy most hidrogént tesznek a gyógyszerekbe, az inzulinba, az élelmiszerekbe, a levegőbe, amit belélegzünk, és permeteznek minket ezekkel a fémekkel. Ez egy olyan átfogó támadás, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül, és amellyel foglalkoznunk kell, hogy megmentsük az emberi fajt.

Hogyan gyógyulj meg?

Putyin is azonos kottából játszik ? Azt csak a fájdalmában csinálta, hogy a Sputnik teljes kutatógárdáját legyilkoltatta, amikor rájött az egyik lánya miattuk szenved

Mockingbird, szociális kontroll, CIA-WHO-ENSZ Tavistock, BlackRock, Soros

A hidegháború kezdeti időszakában (az 1940-es évek végén) a CIA egy titkos projektbe kezdett, amelynek neve Operation Mockingbird, azaz Mockingbird művelet, és amelynek célja az volt, hogy felvásárolja a mainstream médiát, és riportereket vegyen fel a CIA fizetési listájára, hogy kémekké és az öncélú propaganda terjesztőivé váljanak.
A nagy manipulátorok közé tartozik Soros Open Society-ja, a Tavistock Intézet, a Think Tanks, az ENSZ, a WHO és mások, akik mind a mai napig folytatják.
A propagandát és az információ ellenőrzését ma is arra használják, hogy irányítsák a közvéleményt és létrehozzák azt a céltudatos gondolkodást, amely annyira szükséges az árnyékkormány számára, hogy végrehajtsa a programját. Sokan azt hiszik, hogy szabad sajtóval rendelkezünk, abban a tévhitben, hogy a riporterek a nyilvánosságot hivatottak szolgálni. A riporterek fizetett alkalmazottak, és a médiatulajdonosokat szolgálják. A társadalmi ellenőrzés elsődleges eleme a figyelemelterelés stratégiája, hogy a nyilvánosság figyelmét manipulációval eltereljék a fontos kérdésekről, amit "probléma-reakció-megoldásnak" is neveznek. A manipuláció legnagyobb példája a Covid-19-es komédia, amikor a média terrorizálta a lakosságot azzal, hogy hazugságokat terjesztett egy nem létező Covid-járványról, mindezt azzal a céllal, hogy egy genetikailag módosított, grafénnel és nanorészecskékkel mérgező vakcinát erőltessenek be, ami milliós halálesetekkel járt, ahogyan azt a repülőgép-pilóták körében láthattuk.
Ezekkel a finom és jól megformált visszaélési módszerekkel változtatják meg a gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket, ami azt jelenti, hogy napról napra növekszik a tömegek leigázása az új világrendjük minden ágában.

Környezetvédelmi katasztrófa árnyékában: Időzített bomba Jemen partjainál!



A Jemen partjainál horgonyzó, több mint egymillió hordó olajat tartalmazó szuper szállító tartályhajó "valószínűleg bármelyik pillanatban elsüllyedhet vagy felrobbanhat", ami környezeti és humanitárius katasztrófát idézhet elő a tengeren, mondta egy ENSZ-tisztviselő. Az FSO Safert 2015-ben teljesen elhagyták, mivel Jemen polgárháború robbant ki, és most a hajó kezd már szétesni. David Gressly, az ENSZ jemeni humanitárius koordinátora azt mondta: „Nem akarjuk, hogy a Vörös-tenger Fekete-tengerré váljon. Ezalatt a hosszú idő alatt, még senki nem próbálta a hajót lefejteni, vagy elvontatni. A jelenlegi jemeni kormány, eddig még nem nyilatkozott, terve lenne a hajó eltávolítására. Ez egy régi hajó, még az 1976-os szuper tankerek korszakából, és ezért nem csak régi, hanem karbantartatlan, és veszélyes. Nagy szerencse, hogy eddig a viharok nem tettek komolyabb kárt a tankerban. Ahogy az idő múlik, egyre több hiba jelenik meg a hajón. Vajon összefog a világ a katasztrófa ellen?

https://fmr-europe.com/news.php?extend.617

Tüzérségi eszközöket kapnak az ukránok

 

A Nagy Babiloni Szajha AHS Krab önjáró 155 mm-es tarackokat szállít az ukránoknak!

A NATO úgy döntött, hogy AHS Krab önjáró 155 mm-es tarackokat szállít az ukránoknak! A nagy veszteségek miatt és a lassan előrenyomuló oroszok miatt döntöttek úgy, hogy az ukránok a városok védelmére kapják ezeket a modern fegyvereket. Lengyelországban fejlesztett ki a Huta Stalowa Wola hadiüzemben. Ez az önjáró egység egyesíti a dél-koreai K9 Thunder alvázat, a brit AS-90M Braveheart tornyot 155/L52-es ágyúval és a WB Electronics Topaz tüzérségi tűzvezérlő rendszert. Így ez egy modern fegyver, amelyet rendkívül hatékony alkatrészekből állítanak össze, és a legjobb minőségű elektronikával szerelték fel. A legénység kiképzése elindult és minél hamarabb szeretnék bevetni ezeket a frontokon. A nyugat szerint, rendkívüliek az oroszok veszteségei. Azonban az a tény is valós, hogy az ukránok még ennél többet is vesztettek. Élőhalott Zsarnok Zelenszkij a frontlátogatás során, egy olyan megjegyzést is tett, hogy Ukrajnát felosztják. Ezt pontosan nem tudni, hogy mire is értette, de valószínű, hogy a Szajha és Oroszországnak fogják felosztani. Az oroszok képesek lennének elpusztítani egész Ukrajnát, de valószínű, hogy a közös vér miatt, ezt nem teszik meg!

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.615

Taktikai nukleáris fegyvert telepítenek Fehéroroszországba

 

Moszkva, 2023. március 25. szombat (MB)

Oroszország taktikai nukleáris fegyvert telepített Fehéroroszországba – jelentette be Putyin orosz elnök szombaton.

Az atomtöltet hordozására képes Iszkander rakéták átadásához akkor fogtak hozzá, amikor a Nagy Babiloni Szajha fontolóra vette csapatok küldését Ukrajnába, a Szajhának elkötelezett Lengyelország pedig közölte, hogy kész csapatokat küldeni Ukrajna megsegítésére, ha Kijev többé nem tudna ellenállni az orosz előrenyomulásnak. (Fehéroroszország Lengyelországgal és Ukrajnával egyaránt határos.)

A taktikai atomfegyver európai hadszíntéri bevetésre alkalmas. Vélhetően azért döntöttek fehéroroszországi telepítéséről, hogy elrettentsék a NATO-t tömeges élő erő bevetésétől Ukrajnában, egyszersmind ellensúlyozzák a Nyugat-Európában telepített amerikai atomfegyvereket.

A Fehéroroszországba telepített nukleáris fegyver egyelőre orosz ellenőrzés alatt marad.

Putyin elnök a Nyugattal fokozódó feszültség közepette tette bejelentését. +++

Kiadta: Magyar Békekör