2021. április 21., szerda

A globalista bankár megjósolta a haszontalanok népirtását

 

Azok számára, akik még mindig kételkednek abban, hogy a COVID-1984 csaló, népirtó, kommunista stílusú zsarnokságát már régóta nem a sápadt ló önjelölt lovasai tervezték, mint a Big Pharma vakmerő elítélendő bolsevizmus elősegítésének természetellenes csatározását szinte mindenütt, mára már világszerte egyre nyilvánvalóbbá válik, készüljön fel a fennmaradó illúziók összetörésére.

A következő állításokat, amelyeket 1981-ben tett közzé egy hatalmas nemzetközi bankár eugenikus, Jacques Attali , Michel Salomonnal készített interjúk - A jövő arcai, Seghers kiadásból vettük át, amelyet Franciaországban az Emi Lit adott ki Attali idősebb korában. Francoise Mitterand francia elnök tanácsadója:

„A jövőben kérdés lesz a népesség csökkentésének módjának megtalálása. Kezdjük az öregekkel, mert amint életkoruk meghaladja a 60-65 évet, és még tovább élnek, mint amennyit termelnek és sokba kerülnek a társadalomnak, majd a gyengék, a haszontalanok, akik nem tesznek semmit a társadalomért, és csak egyre több lesz belőlük, és főleg a hülyék.

E csoportokat célzó eutanázia; Az eutanáziának minden esetben a jövőbeni társadalmaink alapvető eszközének kell lennie. Természetesen az embereket nem végezhetjük ki és táborokba se zárhatjuk, viszont megszabadulhatunk tőlük, ha elhitetjük velük, hogy ez a saját javukat szolgálja.

A túl nagy és többnyire felesleges népesség gazdaságilag túl drága. Társadalmi szempontból sokkal jobb, ha az emberi gépezet hirtelen megtorpan, nem pedig fokozatosan romlik el. Elképzelhető, hogy nem végezhetünk majd intelligencia teszteket emberek és milliók felett!

Találunk valamit vagy előidézünk, egy bizonyos embereket megcélzó járványt, valódi gazdasági válságot vagy egy vírust, amely az öregeket vagy a betegeket érinti, nem számít, a gyengék megadják magukat, engedelmeskednek nekünk, a félelmetesen hülyék meg el fogják hinni és kezelést kérnek.

Gondoskodni fogunk a kezelés megtervezéséről, egy kezelésről, amely megoldást jelent.

Az idióták kiválasztása tehát automatikusan fog megtörténni: önállóan mennek a vágóhídra. ”

A hiperkonfliktus fegyverei

Huszonöt évvel később, 2006-ban Franciaországban megjelent Attali legkeresettebb könyve, A jövő rövid története - A 21. század bátor és ellentmondásos pillanatai.

Ezt követően az amerikai Arcade Publishing adta ki, az elülső borítón a Rothschild Cartel régóta működő globalista csatlósa, Henry Kissinger, áttekintve azt állította, hogy a nemzetközi bankár könyve „zseniális és provokatív”.

Mintha a három földrészen népirtással vádolt ember izzó jóváhagyása nem lenne elég az emberiség elleni bűncselekményekért járó vészharangok elindításához, ezt írta Attali a hiperkonfliktus fegyverei című könyv egyik fejezetében. :

„Minden korban a háborúk kimenetelét új fegyverek birtoklása és az ár határozza meg, amelyet az egyes harcosok saját katonáinak életéhez kötnek. Az ő idejükben a Crécy-i csata íjászai, az első világháború harckocsijai és a második világháború atomfegyverei eldöntötték a csaták sorsát.

Minden korban megjelentek új fegyverek, egyszerre a polgári technológiák termékei és szülésznői: a propeller karral született, a karok gépesítéssel, a tankok az autóval. Fordítva: a fegyveres erőkben született meg sok más technológiai újítás mellett a távíró, a rádió, az energia, az atomfegyver és az internet.

A következő ötven évben új technológiákat fejlesztenek ki a hadseregek, mielőtt azokat felhasználnák a polgári piacon. Védelmi vagy rendőri célokra a kormányok finanszírozzák a hiperfelügyelet és az önfelügyelet technológiáinak tökéletesítéséhez szükséges kutatásokat. Ezzel szemben ezeknek a technológiáknak polgári alkalmazásuk lesz.

Valójában ezek a jövőbeni fegyverek lényegében a megfigyelés koncepciójára fognak épülni. A hadseregek azonnal kifejlesztik a nomád mindenütt jelenlévő digitális infrastruktúrát, a gyanús mozgások felügyeleti rendszerét, a stratégiai létesítmények védelmének eszközeit és a gazdasági hírszerzés hálózatát. Robotok (rejtve az ellenség területén) és drónok (repülő robotok) továbbítják az adatokat, kémiai vagy biológiai tényezőket észlelnek, és felderítőként szolgálnak a gyalogos különítmények előtt, amelyek elaknázott területekkel vagy holt terekkel szembesülnek. A csatát szimuláló szoftvert véglegesen frissíteni kell, a lehető legközelebb a csatatérhez.

Ezenkívül új harci egységeket integrálnak a szimuláció, a megfigyelés és a sztrájk eszközeivel. Az új hálózatok és a nomád mindenütt jelenlévő eszközök lehetővé teszik a harcosok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és minden helyzetet szimuláljanak. Az intelligens ruházat új egyenruhák gyártására szolgál; az új anyagok lehetővé teszik az új pajzsok tervezését. A háromdimenziós szimulációs technológiák elősegítik a harci feladatok előkészítését és végrehajtását, míg a robotok igazi harcosok helyettesítőjeként működnek.

Az elektronikus rendszerek (e-bombák) képesek lesznek megsemmisíteni a kommunikációs hálózatokat, és vakon és süketen hagyni az ellenfelet.

A tengerészgyalogosok új szerepet játszanak a nyomkövetők elleni harcban, az emigráció felügyeletében és a stratégiai szorosok védelmében. A vadászrepülőgépek már nem lesznek olyan hasznosak, mint manapság, és elveszítik befolyásukat a személyzet gondolkodására és katonai költségvetésére.

Az új, úgynevezett hagyományos fegyverekre annál inkább szükség lesz, mivel a nem mindennapi fegyverek (nukleáris és egyéb) egyre szélesebb körben elterjednek.

[…] 2040-ig vagy 2050-ig összesen több mint tizenöt ország nyíltan rendelkezik nukleáris fegyverekkel és azok szállításának eszközeivel.

Az olajhiány a legkülönfélébb országokat is polgári atomerőművek gyártására ösztönzi. Ez arra készteti őket, hogy újrahasznosított hulladékokat, az úgynevezett MOX-et használják üzemanyagként - tovább szaporítva a szaporodás és a hulladékok „eltűnésének” kockázatát (ezen radioaktív anyagok szállítása során). Az ilyen hulladékokat aztán radiológiai fegyverek előállítására lehet felhasználni, amelyek összekeverik a nukleáris hulladékokat és a hagyományos robbanóanyagokat.

Ekkor megjelennek más - vegyi, biológiai, bakteriológiai, elektronikus és nanotechnológiai - fegyverek. Akárcsak az általuk előkészített új polgári technológiák, a tudósok is arra törekszenek, hogy növeljék hatalmukat, miniatürizálásukat és pontosságukat. A vegyi fegyverek képesek lesznek felkutatni és megölni a vezetőket anélkül, hogy észrevennék őket; a járványok készen állhatnak a szabadon engedésre; a komplex genetikai fegyverek egy napon kifejezetten bizonyos etnikai csoportok ellen irányulhatnak.

A szürke kocsonyaként ismert nanorobotok olyan kicsik, mint a porfoltok, lopakodó megfigyelési feladatokat hajthatnak végre, és megtámadhatják az ellenség testének sejtjeit. Aztán, ha az állatklónozási technikák előrehaladtak, a klónozott állatok jól elvégezhetik a küldetéseket - élő állatbombák, rémálombeli szörnyek.

Ezeket a fegyvereket nem csak a hatalmas országok katonai laboratóriumai fejlesztik, hanem a nagyvállalkozások, a „cirkuszi vállalkozások” is, amelyek új piacokat fognak találni számukra. Mint mindig, a fegyverkezés továbbra is az ipari apparátus középpontjában marad, és amíg itt nincs a szuperbirodalom, az állami piacok lényegében a fegyverkezési szektor felé orientálódnak. A nagy biztosító cégek és a zsoldosok ezt követően felveszik a fáklyát.

Ezeknek a fegyvereknek a nagy része hozzáférhető lesz a kis nemzetek, a nem állami államok, a holttestek, a kalózok, a zsoldosok, a gerillák, a maffiák, a terroristák és mindenféle nyomkövető számára. A nem távoli jövőben például kondenzátorból, rézdrót orsóból és robbanóanyagból lehet 400 dollárért e-bombát készíteni. A vegyi, radiológiai és biológiai fegyverek így mindenki számára megfizethetőek lesznek. Egyre több ember megölése kezdetleges eszközökkel szomorú lehetőség lesz. A városokban és a tömegközlekedésben a tolongás megsokszorozza a legprimitívebb fegyverek hatékonyságát.

Végül (és talán különösen), mivel egyetlen háborút sem lehet megnyerni, hacsak az azt viselő népek nem hiszik azt igazságosnak és szükségesek, és ha nem tartják fenn az állampolgárok hűségét és hitét az értékeiben, a jövő legfőbb fegyverei a propaganda, kommunikáció és megfélemlítés.

Népirtás szabadon engedve

Tekintettel arra, hogy Attali észbontóan amorális retorikája visszhangozza az elmúlt 150 év minden más szókimondó eugenicistáját, az elhagyott részeket sem sejtésként, sem összeesküvés-elméletként nem lehet félretenni.

Azon az alapon azonban, hogy 1981-ben azt jósolta, hogy a 60 éven felüliek, a gyengék és a hülyék népirtása lesz, amelynek katalizátora vírusos járvány megtalálása vagy előállítása lesz, a következő megállapítás még szembetűnőbb: a járványok készen állhatnak a szabadon engedésre ”.

Csakúgy, mint az idézett utolsó mondat, amely megerősíti, hogy a nép ellen régóta tervezett háború legfőbb fegyverei „a propaganda, a kommunikáció és a megfélemlítés eszközei”. A párhuzam Attali jóslataival kapcsolatban az ilyen népirtások 21. századi felszabadulása és a COVID-1984 eseményei között borzasztóan szembetűnő.

Mindazonáltal, anélkül, hogy a nyilvánosság többsége elhitette volna a kirívó kormányt egy soha nem izolált vagy megtisztított „vírusról”, az ellenkező nézetek cenzúrázása és a rendőrállam felállítása lehetetlennek bizonyult volna.

Ebből természetesen az következik, hogy amikor a többség elutasítja a csaló narratívát, akkor az ellentétes nézetek, cenzúrázva vagy sem, normává válnak, és a rendőri államot szisztematikusan fel lehet oldani minden zsarnoki gazember kormány diktatúrájának totalitárius be nem tartásával és mindazok büntetőeljárásával, emberiség elleni bűncselekményekkel vádolják.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-globalista-bankar-megjosolta-a-haszontalanok-nepirtasat.html

Megan Redshaw: A tudósok figyelmeztetnek az „oltóanyag futópadra”, amikor az oltóanyag-készítők felkészülnek a COVID emlékeztető lövésekre

 

A COVID emlékeztető felvételek zene a befektetők füleinek, de a tudósok arra figyelmeztetnek, hogy a vírust emlékeztető oltásokkal próbálják felülmúlni, új változatokat hozva létre, amelyek mindegyike virulensebb és átterjedtebb, mint az előző.

Az oltóanyaggyártók azt mondják a befektetőknek és a médiának, hogy a COVID emlékeztető felvételek már készülnek. Bizonyos esetekben a vállalatok szerint szükség lehet az erősítőkre, mert a vakcina hatékonysága elfogyhat. Más esetekben azt javasolják, hogy emlékeztető felvételekre legyen szükség az új COVID-változatok leküzdéséhez.

Az éves COVID emlékeztető felvételek zene a befektetők füleinek. Egyes független tudósok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a következő variáns kezelésére tervezett emlékeztetőkkel a vírus kijátszása visszavághat, és új változatok végtelen hullámát keltheti, amelyek mindegyike virulensebb és átterjedtebb, mint az előző.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója csütörtökön azt mondta, hogy a vállalat

COVID vakcina harmadik adagjára "valószínűleg" szükség lesz az első két dózisos oltást követő egy éven belül, majd ezt követik az éves oltások.

Bourla elmondta, hogy a „valószínű forgatókönyv” a „harmadik dózis valahol hat és 12 hónap között, és onnan évente újravakcinázás lenne ”.

A CVS Health által szervezett beszélgetésben Bourla elmagyarázta, hogy egyes oltásokat csak egyszer adnak be, míg másoknak évente szükségük van emlékeztetőkre, például az influenza elleni oltásokra .

"Rendkívül fontos elnyomni a vírusra fogékony emberek csoportját " - mondta Bourla a CNBC-nek adott interjú során. Az emlékeztető lövések fontos eszközei lesznek a fertőzőbb változatok elleni küzdelemnek - tette hozzá.

A Moderna kereskedelmi vezérigazgatója, Corinne M. Le Goff a múlt héten a befektetőkkel folytatott felhívás során elmondta , hogy az amerikaiak még az idén elkezdhetik az oltóanyag emlékeztető felvételeit, hogy megvédjék a COVID-variánsoktól .

"Valószínű, hogy azok az országok, amelyek már elérték a magas oltóanyag-lefedettséget, 2022-ben készen állnak arra, hogy a hangsúlyt a fokozókra helyezzék át, és valószínűleg még ez év végén kezdődjenek " - mondta Le Goff .

Johnson & Johnson (J&J) szerint egyetlen lövéses vakcináját valószínűleg évente kell beadni.

Az Egyesült Államok arra a lehetőségre is készül, hogy kilenc és tizenkét hónap között szükség lesz emlékeztető lövésre, miután az embereket először beoltották a COVID ellen - mondta csütörtökön a Fehér Ház tisztviselője .

Miközben az oltás utáni immunitás időtartamát tanulmányozzák, emlékeztető oltásokra lehet szükség - mondta David Kessler, Biden elnök COVID-19 válaszreagálású munkacsoportjának tudományos vezetője egy kongresszusi bizottság ülésén.

A kezdeti adatok szerint a Moderna és a Pfizer vakcinák legalább hat hónapig megőrzik hatékonyságuk nagy részét, bár eddig nem sikerült meghatározni.

Még akkor is, ha ez a védelem hat hónapnál tovább tart, szakértők szerint gyorsan terjedő COVID-változatok jelenhetnek meg, és az éves influenza-oltásokhoz hasonló rendszeres emlékeztető oltások szükségességéhez vezethet.

 

Az emlékeztetők új, fertőzőbb változatokat és az oltások soha véget nem érő piacát tehetik lehetővé

Rob Verkerk Ph.D., az Alliance for Natural Health International alapítója, tudományos és ügyvezető igazgatója szerint a variánsok virulensebbé és átvihetőbbé válhatnak, miközben az immun (vagy oltóanyag) menekülési mutációkat is magukban foglalják, ha folytatjuk a vakcina futópadot - megpróbálva új oltásokat kifejleszteni, amelyek felülmúlják a vírust.

Verkerk szerint „ha minden tojásunkat betesszük” a vakcinák kosarába, amelyek a vírusnak azt a részét mutatják be, amely leginkább mutációnak van kitéve, szelekciós nyomást gyakorolunk a vírusra, amely kedvez az immunszökési változatok kialakulásának .

A tudósok és az oltóanyag-fejlesztők megpróbálják megkerülni ezeket a vírusvariánsokat , de nincs garancia az eredményekre. Ez egy kísérlet, amelyben nagyszámú polgár vált akaratlan résztvevővé - magyarázta Verkerk.

Március elején Dr. Geert Vanden Bossche , a GSK Biologicals, a Novartis Vaccines, a Solvay Biologicals, a Bill & Melinda Gates Alapítvány Seattle-ben működő Global Health Discovery csapatával és a Genfi Genfi Védőoltások és Immunizáció Szövetségével dolgozó vakcinológus egy felhívást tett az Egészségügyi Világszervezethez, egy 12 oldalas dokumentummal támogatva, amely megvitatta a globális tömeges oltás által létrehozott „ ellenőrizhetetlen szörnyeteget ”.

Levelében Vanden Bossche lebontotta a COVID elleni tömeges oltás veszélyeit a természetes fertőzéssel szemben, és megállapította:

„Kétségtelen, hogy a folyamatos tömeges oltási kampányok lehetővé teszik az új, fertőzőbb vírusvariánsok egyre dominánsabbá válását, és végső soron drámai emelkedést eredményeznek az új esetekben a megnövekedett oltóanyag-lefedettség ellenére. Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a helyzet hamarosan a keringő változatok teljes ellenállásához vezet a jelenlegi oltásokkal szemben. "

Amint a The Defender március 26-án beszámolt róla, az intenzív globális tömeges oltási program által kiváltott lezárások és a vírusra gyakorolt ​​extrém szelekciós nyomás kombinációja rövid távon csökkentheti az esetek, a kórházi ápolás és halálesetek számát, de végső soron a több aggodalomra okot adó mutáns.

 

Ez annak az eredménye, amit Vanden Bossche „immunmenekülésnek” nevez (azaz a vírus emberi immunrendszer általi nem teljes sterilizálása az oltás beadását követően is).

Ez pedig arra készteti az oltóanyag-gyártókat, hogy tovább finomítsák azokat az oltóanyagokat, amelyek növelik, és nem csökkentik a szelekciós nyomást, és egyre több fertőző és potenciálisan halálos változatot hoznak létre.

A szelekciós nyomás nagyobb konvergenciát okoz azokban a mutációkban, amelyek befolyásolják a vírus kritikus tüskefehérjét , amely felelős a légutak nyálkahártya felszínének áttöréséért, a vírus által az emberi testbe jutás útján - érvel Vanden Bossche. A vírus hatékonyan felülmúlja az alkalmazott és módosított, nagyon specifikus antigén alapú vakcinákat, a keringő variánsoktól függően.

Mindez a hokibot-szerű növekedéshez vezethet a súlyos és potenciálisan halálos esetekben - valójában kontrollon kívüli járvány.

A Pharma már a boosterek előtt is nagy mennyiségben bevásárolta a COVID oltásokat

A Pfizer a múlt hónapban került a hírekbe, amikor pénzügyi vezetője, Frank D'Amelio azt mondta, hogy a társaság a pandémiás fogyatkozása után fel kívánja emelni a COVID vakcina - a világ második legnagyobb bevételt termelő gyógyszer - árait, és ezek már nincsenek egy szinten a járvány árképzési környezettel .

A vállalat azóta megduplázta ezt az álláspontot, mivel most úgy véli, hogy az éves oltások „egyre valószínűbbek”.

A Barclays által rendezett nemrégiben tartott virtuális befektetői konferencia során a Pfizer D'Amelio elmondta, hogy a vállalat „jelentős lehetőséget” lát COVID vakcinájára, ha a piac „pandémiás helyzetből endémiás helyzetbe” vált.

Ezen a ponton „olyan tényezők, mint a hatékonyság, az emlékeztető képesség, a klinikai hasznosság, alapvetően nagyon fontosak lesznek, és úgy véljük, hogy őszintén szólva jelentős lehetőség a vakcina számára keresleti szempontból, árképzési szempontból, tekintve a klinikai vakcina profilt ”- mondta D'Amelio az elemzőnek .

A Pfizer azt mondta, hogy legalább 15–30 milliárd dolláros bevételt vár az idei mRNS-vakcinájából, amelynek költség- és haszonkulcsai egyenlően oszlanak meg a BioNTech-kel . A Barclays eseményén D'Amelio elmondta, hogy cége az adók utáni megtérülésre 25% körüli, azaz körülbelül 3,75 milliárd dolláros eredményre számít.

A pénzügyi igazgató korábban azt mondta, arra számít, hogy az oltóanyag időarányosan növekszik - jelentette a Fierce Pharma .

A Moderna szerint 2021-ben 18,4 milliárd dolláros árbevételt vár . Gena Wang, a Barclays elemzője 19,6 milliárd dolláros árbevételt prognosztizál 2021-ben, 12,2 milliárd dollárt 2022-ben és 11,4 milliárdot 2023-ban, feltételezve az ismétlődő oltásokat.

 

A The Guardian szerint egy olyan befektetői csoport, amely támogatta a Modernát annak 2010-es megalapításakor, jelentős hozamot fog elérni, Stéphane Bancelnow vezérigazgató közel 5 milliárd dollár értékben.

A J&J 10 milliárd dolláros árbevételt várt 2021-ben, még mielőtt az Egyesült Államok szüneteltette volna a vakcináját , Alex Gorsky vezérigazgató pedig 30 millió dolláros fizetési csomagot kapott .

Dr. Anthony Fauci , az Egyesült Államok Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója és Biden elnök fő orvosi tanácsadója szerint vasárnap a népegészségügyi tisztviselők döntenek arról, hogy szükség lesz-e COVID vakcina emlékeztető oltásra.

"Ez egy közegészségügyi döntés lesz" - mondta Fauci az NBC Meet the Press című műsorának . „Ez nem egy gyógyszergyár által hozott döntés lesz. Partnerek vagyunk velük, mert ők szállítják. Ez egy FDA / CDC döntés lesz. A CDC tanácsadó bizottságát és immunizálási gyakorlatát úgy fogja használni, mint mindig. "

De amint a Washington Post a múlt hónapban beszámolt róla, Moderna szoros kapcsolatban áll a NIAID-vel, amely a Nemzeti Egészségügyi Intézet alatt működik. A NIAID, amely a Modernával társult mRNS COVID vakcináján, birtokolja a Moderna vakcina szabadalmának felét, és a Modernával kötött megállapodás alapján igazgatója, Fauci személyesen fogja beszedni az oltás jogdíját .

Faucit, az ABC Martha Raddatz „Ezen a héten” című előadásán , a Pfizer vezérigazgatójának észrevételeiről kérdezték , amelyek arra utalnak , hogy az oltóanyagot kapóknak valószínűleg 3–12 hónapon belül a vakcinának egy harmadik adagjára lesz szüksége a teljes oltás után, Moderna-val, és J&J ugyanezt sugallja.

Arra a kérdésre, hogy az amerikaiak mikor tudják biztosan, hogy szükségük lesz-e egy harmadik emlékeztető lövésre, Fauci azt mondta, hogy ez attól függ, hogy mikor csökken az immunitás, amelyet valószínűleg nyár vagy ősz határoz meg.

••••

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-tudosok-figyelmeztetnek-az-oltoanyag-futopadra-amikor-az-oltoanyag-keszitok-felkeszulnek-a-covid-emlekezteto-lovesekre.html

Covid kisokos

 

Veszély:​​

A korábbi korona vírus fertőzések (náthák) miatt a lakosság 30-50 %-a már immunis volt a covid-19 ellen mielőtt az ideért.​​ Ma Magyarországon a lakosságnak valószínűleg a többsége immunis, függetlenül az oltásoktól. Akik 2003-ban megkapták az akkori covidot, 17 év után is T-sejt szinten immunisak voltak 2020-ban, tehát vélhetően az immunitás örökre velük van. Ha biztosan tudni akarjuk, van-e immunitásunk, akkor egy T-sejtes vizsgálatot kell kérni.​​ Ha megvan, az megvéd az összes mutáns ellen is.​​


Korcsoport szerinti halálozás Svédországban​​ az elmúlt egy év alatt: 40 év alatt gyakorlatilag senki, 40-49 között 87 fő, 50-59 között 307 ember, 60-69 között​​ 831 ember, 70-79 között 2.929, 80-89 között 5.698 ember egy 10.300.000 lakosú országban.​​ Az eredetin minden adat egyenként megnézhető:​​ https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/​​ Autóbalesetben vagy háztartási balesetben többen halnak meg 50 éves kor alatt, mint covidban.​​

A betegség az érfalakat támadja meg és mivel a tüdőben bőven van ér, ott jelentkezik elsősorban, de gyakori az infarktus/sztrók és a veseelégtelenség​​ is. Az érfalak épségéért akkor tesszük a legtöbbet, ha sok növényi ételt eszünk, kevés állati terméket és kerüljük a hozzáadott zsírt és olajat.​​

Gyógyítás:​​

https://www.erdely.ma/nagyvaradi-orvosno-pont-a-korhazakban-alkalmazott-covid-protokoll-oli-meg-a-betegeket/​​
Azonnal nekiestek a covid hiszti​​ bajnokai, mint pl.​​
https://www.facebook.com/zskunetz/posts/3719482054773446/​​ Kunetz Zsombor, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke, oltás mániákus
https://24.hu/kulfold/2021/03/23/meguszta-a-covidosok-nagyvaradi-csodadoktora/​​
a 24.hu a pánikkeltés egyik bajnoka, bár „függetlennek”​​ hirdeti​​ magát, a kormánysajtót ne is említsük.

Ivermectin

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/orvosok-%C3%A1ll%C3%ADtj%C3%A1k-sz%C3%B6v%C5%91dm%C3%A9ny-n%C3%A9lk%C3%BCl-gy%C3%B3gyulnak-a-betegeik-ivermectinnel/ar-BB1bwzSb?ocid=ob-fb-huhu-1586182082084​​ az index.hu levette, de az msn.com kiadja. Itt lehet olvasni többet az ivermectinről magyarul:​​ https://science-stories.hu/category/ivermectin/​​ A​​ Google nem találja ezt a blogot, ha Molnár Dávid neve alapján keresünk. A Google az első 10 találat között csak olyat ad ki,​​ ami gyalázza a szert, mert a Google tulajdonosai toltak egy csomó pénzt az oltásokba​​ 2019-től kezdődően.​​ https://thevaccinereaction.org/2019/08/google-joins-the-pharmaceutical-industry/​​ ​​

Angolul rengeteg tanulmány és beszámoló érhető el Perutól Mexikón át Egyiptomon keresztül Indiáig​​ és Bangladesig, Zimbabwétől​​ Nigériáig. Csupa mezítlábas ország, ahol a malária és a bélférgek miatt tömegek használják az ivermectint vagy​​ a hydroxychloroquine-t és észrevették, hogy ezek a szerek a megfelelő kombinációval megelőzik és gyógyítják a covidot. A fejlett országok egészségügyi hatóságai az oltás pártján vannak, nagyobb részt a pénz miatt, kisebb részt gőgből és tudatlanságból.​​ Egy a sok „szakértő” vélemény közül:​​ http://kreativ.hu/kreativ_online/cikk/koronavirussal_kapcsolatos_alhirek_publikalasa_miatt_rugtak_ki_az_index_egyik_ujsagirojat​​ Aztán kiderült, hogy Sarkadi Balázy, az MTA ivermectin ellenes tagja a saját találmányát tolja, azért szólja le a hatásos szert.

Az oltás kockázatai:

https://mediaforras.com/a-doktorno-figyelmeztet-1-5-ev-mulva-szembesulunk-majd-igazan-az-oltasok-mellekhatasaival-478​​ (másfél év múlva) rengeteg autoimmun betegség lesz, mert az mRNA miatt az önfertőzés nem áll le – semmilyen állatkísérlet nem volt arra, mi jöhet.​​

Az elmúlt 20 évben egyetlen koronavírus oltás sem sikerült, mert megbuktak az állatkísérleteken, most kihagyták azokat. A legrémesebb „kísérlet” a : 2017-ben volt 800.000 oltás a Fülöp szigeteken, két év múlva a járványban kb. 600 gyerek meghalt. A Sanofi az anyagot 20 éven át fejlesztette.​​ A Dengue láz nagyon hasonló​​ a Covid-19-hez.​​ https://www.trialsitenews.com/philippine-dengue-vaccine-criminal-indictments-includes-president-of-sanofi-pasteur-their-fda/

https://mediaforras.com/a-vakcina-igazi-veszelyere-figyelmeztet-a-neves-oltasfejleszto-549​​ olyan hatása van a mostani oltásnak, mint az antibiotikumnak a rezisztens baktériumok kitenyésztésében

https://mediaforras.com/a-vakcinak-kockazatai-amirol-nem-nagyon-beszelnek-575​​ véralvadást okozhat az mRNA oltás

https://mediaforras.com/a-hannoveri-orvosok-tomegesen-tavolmaradtak-a-nekik-szervezett-oltasi-napon-567​​

https://mediaforras.com/kinaban-egyelore-csigalassusaggal-oltanak-az-okat-is-elarultak-544​​ - tudják, hogy gond van a löttyel, de külföld felé azért mímelik, mintha menne az oltás

https://mediaforras.com/egy-43-eves-katona-tragikus-esete-borzolja-a-kedelyeket-olaszorszagban-534​​ Itt AstraZeneca volt,​​ hasonló esetekről lehet olvasni az USA-ból is, ott Pfizer és Moderna okozza

https://mediaforras.com/egy-roman-lap-olyan-kerdest-tesz-fel-amit-eddig-egyetlen-magyar-ujsagiro-sem-firtatott-586​​ - azt kérdezik:​​ lehet, hogy a sok oltás okozza a sok halált​​ Magyarországon? A tipp jogos, mert az USA-ban is nagyon sok oltás utáni halál esetet jelentenek, hivatalosan kb.​​ 2.200 bejelentésnél tartanak az állami​​ Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)​​ https://vaers.hhs.gov​​ honlapon március végén.​​ Ez a ténylegesen előforduló eseteknek lehet, hogy csak a tizede, vagy még kisebb része egy korábbi felmérés szerint arról, hogy nem-kívánatos reakciót jelentenek általában a VAERS-nek.​​ És Izrael:​​ https://swprs.org/israel-mortality-increase-confirmed/​​ Az őszi szezon lecsengett, utána kezdtek oltani ezerrel, azóta megemelkedett a halálozás.​​ Hogy covidtól-e vagy sem, nem tudni, mert eddig a covid áldozatok számát tolták mesterségesen felfelé, most meg abban érdekeltek, hogy se covid, se oltás-károsodás ne látszódjon.​​

Az összes covid oltás „vészhelyzeti felhasználási engedélyt” kapott, ami azt jelenti, hogy egyik sem ment keresztül még az oltásokkal szembeni szokásos biztonsági ellenőrzéseken​​ sem, nemhogy a gyógyszerekkel szembeni sokkal szigorúbb ellenőrzéseken.​​ Az oltás az egyetlen ipari termék, aminek a​​ felhasználása során keletkezett kárért (egészségkárosodás vagy halál) a gyártó nem perelhető 1986 óta​​ egy amerikai törvény értelmében. Olyan is a minősége.

Az oltások „vészhelyzeti engedélyéhez” két dolog kell: 1) vészhelyzet 2) ne legyen​​ a betegség ellen​​ más hatásos védekezés. Egyik feltétel sem áll fenn, csak mesterségesen erőltetik​​ elsősorban az USA-ban, de mindenhol​​ (nálunk is)​​ megvannak azok az emberek, akik ebben partnerek​​ és nekik nem számít, hogy ennek érdekében hányan nyomorodnak vagy halnak meg.

  • A „vészhelyzetet” a semmire sem alkalmas, azaz csak pánik-keltésre jó​​ PCR tesztekkel állították elő és a rá épülő média hisztériával, annak ellenére, hogy a​​ betegség egy közepes influenza-szerű jelenség, azzal a könnyebbséggel, hogy a gyerekeket alig bántja, de 65 év alatt ​​ szintén​​ nagyon kevés​​ a halálos megbetegedés. Soha azelőtt egy influenza járvány idején nem végeztek tömeges tesztelést, és még így is az „esetekből” sem tudtak annyit produkálni, mint ahány beteg szokott lenni egy közepes influenza járvány idején.​​ Pl.:​​ https://mediaforras.com/egyetlen-eset-eleg-volt-hogy-elinduljon-a-lavina-a-brit-sajto-megkerdojelezte-a-covid-halalozasi-adatok-hitelesseget-509​​
    Maga Müller Cecília is bemondta a TV-ben az operatív törzs egyik ülése után, hogy Magyarországon az összes „covidra” könyvelt halottnak alig 3 (három) % volt olyan, akinek nem volt valami más betegsége. Ez 2020-ban kb 400 embert jelentett.


https://mediaforras.com/hallgat-a-media-a-who-szakemberei-szerint-a-jarvany-lenyegeben-mar-lecsengett-488 ​​​​ -​​ 2021. február 24.​​ Tehát vissza kellene vonni a vészhelyzeti engedélyeket a WHO bejelentés nyomán és beszüntetni az ember-kísérleteket.

  • Én laikusként tudok legalább öt féle hatásos gyógymódról (ivermectin, hydroxycloroquine, intravénás C-vitamin, szükség esetén cián mérgezés elleni szerek, a román doktornő eljárása). Ezek mind jól dokumentált megoldások. Sajnos a Magyar Orvosi Kamara és az egészségügyi miniszter ezekről nem vesz tudomást. Emiatt van igaza a román doktornőnek: a hibás protokoll miatt halnak meg ilyen sokan.​​ Ha bármelyik érdekes, kikeresem a többnyire angol nyelvű anyagokat.

https://koronaigazsaga.info/kovid-kisokos/

A németek nem oltják a várandós anyákat

 

Nem ajánlják az oltást a várandósoknak Németországban - olvasható az mfor.hu oldalon.

A terhes nők vakcinálását az adatok hiánya miatt nem ajánlják. Magyarországon ajánlott.

A németek a betegségen átesettek védettségére is másképp tekintenek, mint hazánkban.
A német Állandó Oltási Bizottság (STIKO).szerint a koronavírus-fertőzésen átesettek minimum 6-8 hónapig immunisak a vírussal szemben – tehát legalább annyi ideig, mint a beoltottak. A német kormány szakértői tanácsadó testülete emiatt hat hónapig nem ajánlja az oltásukat – Magyarországon három hónap a várakozási idő.

A STIKO a jelenleg elérhető klinikai és immunológiai adatokra alapozva állítják, hogy a koronavírus-fertőzésen átesett személyek legkevesebb 6-8 hónapig védettséget élveznek. A szakértői testület szerint a gyógyultak 80-90 százalékánál mutattak ki különböző típusú IgG ellenanyagot a koronavírussal szemben a tünetek kezdetétől számított 6-8 hónap után. Más, ezzel összefüggő adatok is az immunrendszer aktivizálódását mutatják.



https://mediaforras.com/a-nemetek-nem-oltjak-a-varandos-anyakat-627

Klímarendelet

 

Szerda hajnalban a három uniós intézmény, az Európai Bizottság, az Európai Parlament, illetve az Európai Unió Tanácsa megállapodott a Bizottság klímarendelet-javaslatáról. Ez alapján 2030-ig 55 százalékkal csökkentenék az üvegházhatású gázok kibocsátását az EU-ban, míg 2050-re már elérnék a klímasemlegességet, később pedig már a „negatív kibocsátást”. De mi áll a javaslatban, és mit jelent ez a bolygónkra nézve?

+ 2030-ig a nettó károsanyag-kibocsátást legalább 55 százalékra csökkentik az 1990-es évhez képest;

+ a Bizottságnak egy ambiciózusabb LULUCF-rendeletet (land of use, forestry regulation – termőföldek, illetve erdőhasználatról szóló rendelet) kell elfogadnia, amit 2021 júniusában fog bemutatni;

+ az EU elkötelezett, hogy 2050 után elérik a „negatív kibocsátást”, azaz a légkörből kivonják, illetve megkötik a szén-dioxidot;

+ létrehoznak egy tudósokból álló, az éghajlatváltozással foglalkozó tudományos tanácsadó testületet, amely független tanácsadást nyújt, illetve monitorozza az EU-t;

+ az EU az uniós szakpolitikák, illetve a jogalkotás kapcsán figyelembe fogja venni a 2050-re meghatározott klímacélokat, azaz a klímasemlegesség elérését;

+ az EU együttműködve a különböző ágazatokkal, ütemtervet fog készíteni, hogy miként érhetőek el a 2050-es klímasemlegességi célok.

Bővebben: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_21_1828

Dr. Vernon Coleman: A covid-19 "járvány" átverés, hazugság, csalás, svindli!