Bomba erejű bizonyíték hogy a COVID RT-PCR teszt az emberi 8-as kromoszóma elsődleges befűződésének észlelésére való.
Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=5y1KzCKrZ3A

Az egyik olyan genetikai anyagdarab, amelyet a 80% -ban hamis pozitív, hibás, teszteletlen, nem jóváhagyott, RT-PCR teszttel teszteltünk, a 8. Kromoszómánk elsődleges összeállítása. Ez azt jelenti, hogy

egyáltalán nem találtak vírust, csak a SAJÁT DNS-ünk egy részét használják, és azt mondják nekünk, hogy ez egy vírus.

Ideje egyszer és mindenkorra felszámolni ezt a FAKE-járványt.

Itt a bizonyíték.

A Covidról azt mondják, hogy kapszulázott RNS, amelyet arra használnak, hogy másolja a DNS-t. A DNS nem hagyhatja el a magot.

Amit tudunk: amikor RNS-t vagy DNS-t fecskendezünk magunkba, amely utánozza a saját DNS-ünk, autoimmun betegségeket, roham rendellenességeket és rákot kaphatunk, és tudjuk, hogy az oltások okozzák ezeket a problémákat. Mi a célja ennek az oltóanyagnak? Az emberi faj genetikai áttervezése!? Mi a játék, amit itt játszanak?

Az RT-PCR tesztek dNTPs-ek, primerek, szükséges enzimek, minta az RNS, és pufferoldat keverékét használják az adott mintában jelen lévő specifikus RNS mennyiségének mérésére. Az alkalmazott minta RNS vélhetően nem is a SARS-CoV-2 genomból származik, mert soha nem izolálták, csak a meglévő MERS törzsek segítségével szintetizálták a minta RNS szekvenciához.

https://www.bitchute.com/embed/hbLzQ6khR7Pt/