2022. február 16., szerda

Project V. 1-2 része, 2022. február

"Az FDA ügyvezető tisztje a kamerán felfedi a jövőbeni C*VID-politikát: Biden a lehető legtöbb embert be akarja oltani"

U.I.: Mindenkinek érdemes megnézni, micsoda m.ffia az FDA is! Ha van pénz, mérg.zheted az embereket akár! Vagy amit akarsz, mert ha van pénz, az a minden! Akkor BÁRMIT megtehesz!
Az összes kormányzati szerv pénzzel működik! Rázd meg magad és lásd, ha van pénzed, lehet bármilyen mérg.ző anyagod, akkor is kiadhatod! Sőt! Kényszeríthetsz! Ha valaki szólni merészel azt ellehetetlenítik!
Nézd és lásd hogyan "védik" a kormányok a polgárokat! A naívak is MINDENKÉPP nézzék meg!

Források:
1. rész https://youtu.be/6nSXHrmOy8o
2. rész https://youtu.be/ay2_AY9uyOU

Az Európai Parlament Sajtótájékoztatója, Strasbourg, 2022.02.16.

A szabadságszerető EP-képviselők Tömeggyilkos Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének azonnali lemondását követelték, aki nem hozta nyilvánosságra a Pfizer vezérigazgatójával folytatott kommunikációját. Azt is szorgalmazták, hogy vessenek véget az EU digitális Covid-tanúsítványának előírásának, amely haszontalan, szükségtelen és diszkriminatív. Az egyik európai parlamenti képviselő kárpótlási alap létrehozását is kérte a Covid-oltás megsérültei számára, és végül mindannyian növekvő bátorítást adtak Kanada szabadságszerető kamionosai számára.

A francia hölgy, Virginie Jordon 2 perces beszéde nem lett feliratozva így a videó nem teljes.

Forràs: https://youtu.be/qhe20QRG_Rw

Mindannyian "hirtelen haltak meg" a múlt héten

 

Mielőtt megemlítenénk mindazokat, akiknek "hirtelen halála" csak a múlt héten került be a hírekbe - "váratlan halálesetek",

amelyeknek nem volt bejelentett oka, vagy szívroham, agyvérzés, vérrögök, szívmegállás vagy gyors, agresszív rákos megbetegedések miatt következtek be (amelyekről köztudott, hogy "védőoltás" utáni "mellékhatások") -, nézzük át, hogyan tüntette el szándékosan a "szabad sajtó" a hirtelen halálozás e példátlan globális kiugrását.

Miközben becsületes orvosok, ápolók, rendőrök, mentősök, apácák és temetkezési vállalkozók tanúsították ezt a borzalmat, amelyet saját szemükkel láttak, amint naponta kibontakozik, mióta az "oltások" megkezdődtek, és bár statisztikailag is megerősítették, minden kétséget kizáróan, az életbiztosítási ipar és a Védelmi Minisztérium hivatalos adatai, a média, mind a vállalati, mind az "alternatív" média nem csak elhallgatta, hanem továbbra is azon fáradozik, hogy "megmagyarázza" az egészet, olyan állításokkal, amelyek nevetségesek lennének, ha nem folytatnának szisztematikus holokauszttagadást.

 

Mivel az emberek mindig odafigyelnek, amikor hírességek halnak meg, különösen, ha idő előtt halnak meg, a média azonnal elterjesztette a (hamis) hírt, a családja nyilatkozatára alapozva, akik egy bizonytalan halottkémi jelentésre alapozták, hogy Bob Saget azért halt meg, mert (valahogy) beverte a fejét, és ahelyett, hogy a sürgősségire ment volna, úgy gondolta, hogy kialussza magát, és még aznap este meghalt - ahogy ez mindig is történik, "szabad sajtónk" egyhangúan harsogta. "Ami Bob Sagettel történt, rendkívül tragikus, de sajnos nem szokatlan" - mondta a Pfizer szurkolója, Dr. Leana Wen a People-nek. "Évente több mint 61 000 amerikai hal meg traumás agysérülésben, és ezek közül sokan esés következtében halnak meg". "Bob Saget fejsérüléses halála tragikusan emlékeztet Natasha Richardsonéra" - gyászolta félreérthetően a CNN, miközben számos más propagandagyár a fejünkre támadt az értük való ál-anyai aggodalom kiáltásaival: "Mi a teendő, ha bevered a fejed, a trauma szakértői szerint" (NPR); "Mit tegyek, ha beverem a fejem? A fejsérülés megértése" (Washington Post); "Mit tegyünk, ha nagyon keményen beütöttük a fejünket" (Mens Health); "Az orvosok tanácsot adnak, mit tegyünk, miután beütöttük a fejünket" (MSN); "A fejsérülések veszélyesek, és nem olyan könnyű megmondani, mikor komoly az egyik. Itt van, mit kell tudni" (Buzzfeed).

Két probléma van ezzel az áldozathibáztató történettel, miszerint Bob Saget beverte a fejét, és azért halt meg, mert nem vizsgáltatta meg azonnal (akárcsak Natasha Richardson). Először is, több orvosszakértő, aki átnézte a halottkém jelentését, ellentmondásosnak találta Saget nagyon súlyos koponyatörését. A sérülése olyan súlyos volt, mondta az Epoch Timesnak egy agyrázkódás-szakértő, hogy "kétlem, hogy világos volt, és kétlem, hogy azt gondolta volna, hogy "ezt most kialszom"." "Ez jelentős trauma" - mondta egy idegsebész a New York Timesnak. "Ilyesmi olyasvalakinél fordul elő, akit baseballütővel ütöttek fejbe, vagy aki 20 vagy 30 láb magasról esett le."

Saget feje tehát látványosabban sérült meg, mint Natasha Richardsoné (ő síelés közben esés közben sérült meg, eszméleténél maradt, törés nélkül, de rövidesen kínzó fejfájást kapott, és két nappal később epidurális hematómában halt meg). Tehát valaki betört Saget orlandói szállodai szobájába egy baseballütővel, és megölte? Az Orange Country-i seriff hivatala, akárcsak az Orange megyei orvosszakértő, furcsa módon nem volt hajlandó foglalkozni ezzel a lehetőséggel, mivel nem látták "bűntettre" utaló jeleket; és nyilvánvalóan a média sem foglalkozott ezzel, inkább úgy kezelték Saget hirtelen halálát, mint egy igazán szomorú rejtélyt: "Még mindig rejtély övezi, hogy Saget mibe verte be a fejét. A rendőrség lezárta a nyomozást, így a kérdésre talán soha nem kapunk választ" - sóhajt az MSN.

 

Valójában nem "rejtély, hogy Saget mibe ütötte be a fejét". Amit "rejtély övez", az az, hogy Bob Saget miért esett olyan nagyot; és ez nem annyira "rejtély", mint inkább tiltott kérdés, hiszen az összeesést több mint valószínű, hogy Saget emlékeztetője okozta - egy harmadik injekció, amiről december 13-án viccelődve számolt be a podcastjában: "A minap elmentem a gyógyszertárba. Kaptam egy emlékeztető injekciót, és a karomba kellett volna kapnom, de a fenekembe kaptam, úgyhogy egy kicsit fájdalmaim vannak". Mivel ez a gyöngyszem csak egy volt Saget számos "oltási" trükkje közül ("Naponta ötször-hatszor oltattam be magam, és remekül érzem magam!" - tweetelte júliusban), "oltási" státusza nem volt titok. A másik probléma a szeretett komikus "fejsérüléséről" szóló cikkekkel az, hogy nem tesznek említést arról, hogy többször is megkapta az oltást - ahogyan azt bizonyára mindannyian tették volna, ha újságírói munkák lennének, amelyeket a mi érdekünkben írtak, és nem csak az oltás további propagandájaként, hogy mindenki ne tudja meg, hogy "beoltották", és így mi magunk is sokkal készségesebbek legyünk, hogy több oltást kapjunk.

Ez az elsötétítés csak egy a számos trükk közül, amelyet "szabad sajtónk" ezen a héten bevetett, hogy normalizálja az "oltások" egyre növekvő globális áldozatait. Az ABC News szerint a sok nő "hirtelen halt meg", mert annyira felzaklatta őket: "

Bővebben itt: TheBurningPlatform.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/mindannyian-hirtelen-haltak-meg-a-mult-heten

40.000 ember vesz részt a washingtoni menetben, ők az igazság hirdetői!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Del Big Tree részt vett a washingtoni felvonuláson, ahol többen is beszámoltak tapasztalataikról, köztük orvosok, akik látták meghalni a betegeiket, mert nem engedélyezték a kezelésüket, emberek, akiket kirúgtak az állásukból és cenzúrázták a mondanivalójukat, tengerészgyalogosok, és tűzoltók, az oltások áldozatai, újságírók... ők valamennyien a szabadság és a remény jelzőfényeinek érezték magukat.

Dafna Tachover: Az 5G technológia, a Wifi és a Bluetooth, az egészségre ártalmasak

Del Big Tree interjút készít Dafna Tachoverrel, aki elmagyarázza, hogy az 5G-t 2022. január 4-én szerették volna elindítani, de el kellett halasztani, mivel ezek a frekvenciák zavarják a repülőgép-, és az időjárási rendszereket, ami nagy kockázatot jelent. Az 5G ugyanolyan káros az egészségre, mint a WIFI és a Bluetooth.

Dr. Joseph Varon: A Covid politikai, nem pedig tudományos betegség

Stew interjúja Dr. Joseph Varon texasi orvossal, aki Scott Quinert kezelte halála előtti utolsó napjaiban, és arra a következtetésre jutott, hogy a Mercy kórház orvosainak és ápolóinak helytelen magatartása és a nem megfelelő kezelések miatt halt meg. A Covid politikai betegség volt, nem tudományos, a legrosszabb, amit valaha látott.