2021. május 11., kedd

Bill Gates elsötéti a napot, egy beteg elme képzelgései

Bill Gates elmebeteg terve a nap elsötétítésére. Az emberek oly szintű agymosására jutottunk, hogy a legtöbb ember, nem csak hogy elfogadja ezeket a fajta őrült dolgokat, hanem megalapozottnak és kívánatosnak tartja. Sok-sok évtizedes agymosás eredményeként az iskola padban, a tv előtt és az internet előtt ülve.

Dokumentum sorozat Bill Gates-ről:
Ki Bill Gates?
1. rész: Hogyan monopolizálta Bill Gates a globális egészségügyet:
https://www.bitchute.com/video/vQJuiGVtUBjA/
2. rész: BILL GATES TERVE, HOGY BEOLTSA A VILÁGOT
https://www.bitchute.com/video/KLuK5SKeNl6M/
3. rész: BILL GATES és A NÉPESSÉG KONTROLL HÁLÓZAT
https://www.bitchute.com/video/O2njOMbNVdWd/
4. rész: A VÁLASZ - Találkozzunk BILL GATES-el.
https://www.bitchute.com/video/xoHaWPd6BEut/

Az eredeti CNN interjú amiben Billi idétlenül vigyorog azon hogy milyen bajba kerültek az emberek:
https://youtu.be/T5klk4ZEEsk

Mi történik, ha a biológia és a digitális technológia egyesül?

 

A digitális technológiák és a biológiai rendszerek egybeolvadni és egyesülni kezdenek, amelyek alaposan megzavarhatják a társadalommal, a gazdasággal és a testünkkel kapcsolatos feltételezéseinket. Ezt hívjuk biodigitális konvergenciának .

A Blog eredeti példánya eltűnt. 2021. május Átirat nem szóról szóra.

Kemény pillantás a mesterséges intelligenciára

A mesterséges intelligencia definíció szerint olyan dolog, amelyik mindent megtesz, amit csak akar, és nagy eséllyel nem akarja majd törölni magát.

Az AI intelligensebbé teszi magát az embereknél, olyan sebességgel, hogy ezerszer gyorsabban tanul, mint az emberek. Az AI egyik oka az, hogy növekszik. Megírja saját kódját és folyamatosan bővíti képességeit.

A hidrogél nanotechnológiai bioszenzorok adatokat gyűjtenek a mesterséges intelligencia világszabályozásához

Az adatok növelik az AI-t. Az intelligensebb AI egyre gyorsabbá válik. A nagyobb AI egyre gyorsabban növekszik.

Sok ember úgy gondolja a transzhumanizmust, hogy karot cserél, chipeket tesz be, szemet vesz ki, vagy exoskeletont tesz testünkbe, mégis meg lehet tenni sejtszintű és molekuláris szinten is. Hidrogélek segítségével fogják megtenni. A hidrogélek oltással jutnak be a szervezetbe. A vakcina / technológia a hidrogélben lesz.

Mi van a hidrogélben? A hidrogél nanotechnológiát tartalmaz. Mi a nanotechnológia, azok horgok, karok, kis érzékelők, antennák, sok minden.

A videó kiemeli
Hideg háború zajlik Kína és Amerika között, mert aki irányítja az AI-t, az irányítani fogja a világot. Kínának kevesebb ellenőrzése és korlátja van, mint Amerikának, ami lehetővé teszi Kína számára, hogy előre lépjen az AI-vel, nem azért, mert létrehozza, hanem lehetővé teszi Amerika számára, hogy létrehozza. Kína ezt követően elfogadja az AI-t, és megvalósítja a nyilvánosság előtt. Amikor a mesterséges intelligenciát megvalósítja a nyilvánosságban, adatokat kap; A DATA az új olaj. A DATA az arany, mert a DATA-val az AI NÖVEKSZIK. Minél több adatod van, annál több mesterséges intelligencia és az AI fogja irányítani a világot, így tévedés van az AI-vel kapcsolatban.

A nanogél belép a testbe, mindenhez ragaszkodik belül és létrehoz egy építészeti struktúrát [állványzatot], amely megváltoztatja a testet belülről.

A nanogél egy nanorészecske, amely hidrogélből - térhálósított hidrofil polimer hálózatból áll.

A globalisták azt állítják, hogy a kihalás szintjén bekövetkező esemény közeleg, és a testben lévő bioszenzorok lehetővé teszik számukra, hogy mindent figyelemmel kísérjenek, így ha egy faj kihal, újjá tudják teremteni. [Cukormázzal bevont megtévesztés].

Az állandó terror- és félelemállapot megtéveszti az embereket abban, hogy több magánéletet és szabadságot adjanak fel, rohannak a fegyelemért, és hozzájárulnak a kötelező szerződés-nyomon követéshez, amelyhez szükséged van egy bioszenzorra benned, hogy figyelemmel kísérjék az egész lakosságot.

A katonák az AI által irányított gépekké válnak. A katonáknál ez nem áll meg.

A test belsejében található hidrogélek nemcsak a test szerkezetét változtatják meg, hanem a test frekvenciáját is, átalakítva a testet géntechnológiával módosított organizmussá. [A természetben nem található meg, így szabadalmaztatható].

Okos városok

Nagyszámú ember intelligens városokba telepítése kiemeli az embert a természetből. Az ember és a természet közötti szimbiotikus kapcsolat megszakítása betegséghez vezet. Az intelligens városokban az emberek napi 24 órás megfigyelése olyan adatokat szolgáltat, amelyek „szükségesek” az AI növekedéséhez.

Vedd figyelembe a gyerekeket

A jövő emberei, a posztemberek és a transz emberek, ők a gyermekeink. Azok a gyermekek, akik műanyag zacskókban, kádakban, laboratóriumokban születnek. Már állatokkal megcsinálják.

Az átmenet dátuma 2030, amely után természetes emberi születés nem következik be.

A karanténtörvények, a szociális szolgálatok stb. Miatt családjaiktól elszakított gyermekeket az állam fogja gondozni, ami ha tudja a történelemből, hogy gyakran visszaélésekhez, kísérletekhez, pedofilok által elkövetett nemi erőszakhoz, szexkereskedelemhez és sátáni rituális áldozatokhoz vezet. https://ourgreaterdestiny.org

Tervezett babák

Mindenkinek választania kell

Az AI képesség a szellem / lélek határtalan hatalmát tükrözi emberi formában, csak olyan hosszú ideig hazudtak és irányítottak bennünket, hogy elfelejtettük, hogy mindegyikünk az Isteni szikra vagy sejtje.

Ami érvényesül, mindenkinek választania kell. Terjeszd a hírt.

Előítéletek és igénybevétel nélkül

Doreen A Agostino
http://freetobewealthy.net

https://besthirdetes.hu/tudasfa/mi-tortenik-ha-a-biologia-es-a-digitalis-technologia-egyesul.html

A világon elsőként Japánban a hatóságok megtiltották az oltottak esetében a véradást és a transzfert.

 

Pontosabban, a Covid-19 ellen beoltott betegek nem lesznek képesek vért adni vagy adományozni másoknak.

A tiltó intézkedést újból felülbírálják, miután az egészségügyi szakemberek konkrét adatokkal rendelkeznek a Covid-19 oltás vérre gyakorolt hatásáról.

Mint már köztudott a kísérleti vakcinák elsődleges halált okozó mellékhatása a vérrögképződés, és az emiatt kialakult állapotok (embólia, trombózis, stb.) ezért a japán hatóságok csak akkor engedélyezik a beoltottaknak a vérdonációt, ha már tisztában vannak azzal, miféle elváltozásokat okozhat a beadott szer a beoltott ember vérében.

Írja az informatialibera.ro

Tucker Carlson COVID-19: a leghalálosabb "OLTÁS" a történelemben!

BEÜLTETHETŐ NANOTECHNOLÓGIA A COVID OLTÁSOKBAN?

 

Beültethető hidrogél bioszenzor.

A DARPA-Gates által finanszírozott Szilícium-völgy társaságon keresztül készült, úgy tűnik, hogy a következő COVID vakcinában alkalmazzák. Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvány a Profusa-val, a Szilícium-völgy társaságával közösen fejlesztettek ki egy hidrogélből készült nanotechnológiát (hasonló a lágy kontaktlencséhez), amelyet injekcióval be lehet injektálni és be lehet ültetni a bőr alá. Vakcina, mint szállító rendszer. Ez az érzékelő (vagy pontosabban egy bioszenzor), kisebb, mint egy rizsszem, hatékonyan összeolvadna a testtel. Nanotechnológiaként összekapcsolódik a vezeték nélküli hálózattal (az 5G-vezérelt IoT), és mind az Önről, mind a testéről információkat továbbítana a hatóságoknak, valamint információkat is kapna. Ez a Defense One cikke már 2020 márciusában arról számolt be, hogy a bioszenzor fejlesztés jó úton halad, hogy 2021 elején megkapja az FDA jóváhagyását, ami nagyjából ugyanabban az időben szólt erről, hogy számíthatunk a COVID vakcina bevezetésére.
2 részes hidrogél bioszenzor különféle jeleket bocsát ki.

A DefenseOne cikk felvázolja a hidrogél bioszenzor tulajdonságait és kapacitásait:
„Az érzékelő két részből áll. Az egyik egy 3 mm-es hidrogél-húr, olyan anyag, amelynek polimerlánc-hálózatát néhány kontaktlencsében és más implantátumokban már használnak. Fecskendővel a bőr alá helyezve, a húr tartalmaz egy speciálisan kialakított molekulát, amely fluoreszcens jelet küld a testen kívül, amikor a test elkezd fertőződni. A másik rész a bőrhöz rögzített elektronikus alkatrész. Fényt küld a bőrön keresztül, észleli a fluoreszcens jelet, és újabb jelet generál, amelyet viselője elküldhet orvoshoz, weboldalhoz stb. Olyan ez, mint egy vérlabor a bőrön, amely reagál a betegségre mielőtt komolyabb tünetek, például köhögés, nem jelentkezik. ”
A Profusa egy másik ilyen Szilícium-völgyi vállalat, amely kapcsolatban áll az Egyesült Államok katonai ipari komplexumával. Weboldalán azzal dicsekszik, hogy „úttörő szerepet játszik a szövetintegráló bioszenzorok a testkémia folyamatos ellenőrzéséhez”. Legyen szó a Big Tech cégekről, a Google-ról, a Facebookról vagy a Twitterről, vagy olyan kisebb játékosokról, mint a Profusa, a Katonai és a Szilícium-völgy törzséhez csatlakozik, és az NWO (Új Világrend) fontos részét képezik. A DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), amelynek feladata a megszokottól eltérő új halálos technológiák megálmodása volt, hogy egyre több embert rabszolgává tegyen és megöljön, 2011-ben dobott némi pénzt a Profus-nak, és továbbra is szorosan együttműködik velük.
A Profusa a Bill és Melinda Gates Alapítványhoz is kötődik, ami nem meglepő, mivel az eugenicista és a népesség elnéptelenedésének szószólója, Gates szinte egyedül vezényelte ezt a hamis világjárványt. Emlékezzen arra, hogy Gates finanszírozta a londoni Imperial College-t, amelynek nevetséges és figyelmetlen modelljei előrejelezték a végzetet, amely soha nem is került a tényleges megvalósítás közelébe. E cikk szerint a Profusa jelenleg a Birodalmi Főiskola együttműködésével folytat tanulmányt. A Profusa weboldala a következőket mondja:
„A bioszenzorok nem a testtől elszigeteltek, hanem teljesen integráltan működnek a test szövetében - mindenféle fém eszköz vagy elektronika nélkül, ezzel legyőzve a test elutasítási kísérleteit. A mai napig az injektált bioszenzorok már négy éve működnek. Kisebb, mint egy rizsszem, mindegyik bioszenzor rugalmas, körülbelül 5 mm hosszú és fél milliméter széles rost, amely porózus állványból áll, amely kapilláris és sejtes növekedést vált ki a környező szövetekből. A hidrogél olyan fénykibocsátó fluoreszkáló molekulákhoz kapcsolódik, amelyek folyamatosan jeleznek egy test vegyi anyagának, például oxigénnek, glükóznak vagy más érdeklődésre számot tartó biomolekulának a koncentrációjának arányában. "
Az emberi test feltörése idegen szintetikus nanotechnológiai tárgyakkal.
A Profusa meg akarja tudni az egész testkémiáját - oxigénszintjét, glükózszintjét, hormonszintjét, pulzusát, légzési gyakoriságát, testhőmérsékletét, azzal a képességgel, hogy (nem jelzett) terjeszkedjen a menstruációs ciklus ismeretének területeire (ha nő vagy), a szexuális életed, az érzelmeid és még sok más -, majd ezt az információt át akarja adni valamiféle orvosi hatóságnak, bár természetesen nyilvánvaló, hogy ez az adat az NWO összeesküvők kezébe kerül, aki tömegek manipulálására használná. A Profusa kiadta ezt a sajtóközleményt. Az injektálható testérzékelők 2018-ban a valóságban közelebb viszik a személyes kémiáját egy mobiltelefonhoz. Az injektálható testérzékelők a személyes kémiai anyagokat egy mobiltelefonhoz továbbítják.
„A hagyományos érzékelőknek, például a folyamatos glükózmérőkben található érzékelőknek van egy érzékelő elektróda huzalja, amely behatol a bőrbe, hogy megmérje a sejteket körülvevő folyadék cél vegyi anyagát. Mivel azonban a test idegen anyagként „látja” az elektródát, több napon belül el kell távolítani és ki kell cserélni egy másik helyre, hogy elkerüljék a gyulladás és a hegszövet hatásait, amelyek végül megakadályozzák az elektróda pontos működését. A Profusa csapata olyan apró bioszenzorok családját fejleszti, amely szövetszerű hidrogélből áll, hasonlóan egy puha kontaktlencséhez, amelyeket fájdalommentesen helyeznek a bőr alá egyetlen injekcióval.
Ahelyett, hogy elszigetelten lennének a testtől, a bioszenzorok teljesen integrálva működnek a test szövetébe - mindenféle fém eszköz és elektronika nélkül, ezzel legyőzve a test elutasítási kísérleteit. "
Ez további bizonyíték arra, hogy a Transzhumanizmus jövője felé mutató szintetikus menetrenden keresztül hanyatt esünk, ahol az embert egyesítik a géppel az Emberi 2.0 létrehozására. A tervek szerint ez a módosított ember szintetikus fémből és műanyaghoz hasonló részekből készül; az értékesítési ütem az, hogy kibővülünk és tovább fogunk fejlődni, azonban az az igazság, hogy elpusztítjuk azt, ami emberré tesz minket. Ez a friss cikk arról számolt be, hogy az American Chemical Society (ACS) egyre közelebb kerül az elektronika testbe történő integrálásához:
„A hagyományos mikroelektronikus anyagok, például a szilícium, arany, rozsdamentes acél és irídium hegesedést okoznak beültetésükkor. Az izom- vagy agyszövetben történő alkalmazáshoz elektromos jeleknek kell áramlaniuk a megfelelő működésük érdekében, de a hegek megszakítják ezt a tevékenységet ... "Elkezdtünk olyan szerves elektronikus anyagokat vizsgálni, mint a konjugált polimerek, amelyeket nem biológiai eszközökben használtak" - mondja Martin, aki a Delaware Egyetemen van. "Találtunk egy kémiailag stabil példát, amelyet kereskedelmi forgalomban értékesítettek antisztatikus bevonatként az elektronikus kijelzők számára." A tesztelés után a kutatók megállapították, hogy a polimer rendelkezik a hardver és az emberi szövet összekapcsolásához szükséges tulajdonságokkal ... Eddig a csapat dopaminnal készített egy polimert, amely szerepet játszik az addiktív viselkedésben, valamint az EDOT dopamin-funkcionalizált változataiban monomer. Martin szerint ezek a biológiai-szintetikus hibrid anyagok valamikor hasznosak lehetnek a mesterséges intelligencia és az emberi agy egyesítésében.Végül, Martin szerint az álma az, hogy képes legyen testre szabni, hogyan rakódnak le ezek az anyagok a felszínen, majd az élő szervezet szövetébe tenni. "Lenyűgöző az a képesség, hogy egy élő szervezetben ellenőrizzék a polimerizációt."
Ez a hidrogél bioszenzoros implantációs rendszer csak akkor működne, ha az NWO irányítók hozzáférést kapnának mindenki véráramához
Az NWO szempontjából ahhoz, hogy ez a rendszer világszerte sikeres legyen, be kell jutniuk minden ember véráramába, amit megtehetnének, ha továbbra is érvényben tartanák a kötelező oltási törvényeket, amint ez már megtörténik vagy amiről beszélnek a világ számos nemzetében, államában és régiójában. Massachusetts nemrégiben elfogadott egy törvényt, amely az influenza elleni oltásokat írta elő iskolások számára; az ausztrál miniszterelnök kötelező oltásról beszél; a másik oldalon azonban olyan államok, mint Dél-Dakota, törvényjavaslatokat hoztak be az iskolák kötelező oltásának betiltásáról. Ez lesz az igazi csatatér az elkövetkező hónapokban, amikor a Warp Speed hadműveletet és más sémákat a markolatig tolnak, és a kétségbeesett NWO megpróbálja fenntartani a világjárvány lázát, hogy lecserélhessék az elhamarkodott és teszteletlen COVID vakcinájukat, egy új típusú RNS vakcinával, amely képes módosítani a genetikáját (RNS és DNS), és nagy valószínűséggel képes beültetni nanotech hidrogél bioszenzort. Gates e technológia egyik finanszírozójának azt mutatja, hogy kifogásai nagyon gyengék, amikor azt mondja, hogy nem próbálja az emberiséget mikrochipelni. https://naturalmagazin.hu/.../beultetheto-nanotechnologia...

Egyetemi tanulmány politikai megrendelésre: így lehet rávenni az embereket a Fenevad bélyegének felvételére

 

A politikában és a médiában zajló koronavita régóta egy kérdés körül forog: kit, mikor és milyen gyorsan oltanak be? Állítólag csak így lehet megvédeni a lakosságot az új koronavírus veszélyétől. A lakosság jelentős része azonban még mindig nem akarja a vakcinákat, és tart attól, hogy ez egyelőre kísérleti stádium.

Tudományos szempontból vették górcső alá, hogy az úgynevezett "vakcina-szkeptikusokra" hmivel lehetne hatni. A berlini Humboldt Egyetem és a berlini Social Science Center (WZB) így összegezte a tapasztalatokat:

"Mintánkban azt tapasztaltuk, hogy a válaszadók csak 67 százaléka fogadná el az oltást, ha az rendelkezésre állna. További 17 százalék nem dönt az oltási kérdésben, további 16 százalék pedig teljesen megtagadná az oltást."

Korábban azt mondták, hogy legalább a lakosság 60-70 százalékát be kell oltani. Mostanra azonban 80 %-ra növelték az "immunizációs kvótát".

"A legfrissebb felmérések arra engednek következtetni, hogy ezt a célt valószínűleg sok országban lehetetlen teljesíteni."

A kutatást vezető Prof. Dr. Heike Klüvernek azonban különböző megközelítései vannak az oltási hajlandóság jelentős növelésére. A tanulmány szerint három különböző politikai eszközben érdemes gondolkodni. Ezek a "szabadságjogok biztosítása", az "anyagi ellentételezés", és a "háziorvosok általi oltás".

Németországban 20 500 embert kérdeztek meg egy reprezentatív lakossági felmérés keretében. A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy a megfelelő közlemény szerint az oltási hajlandóságot, különösen az úgynevezett bizonytalanok csoportján belül, a "politikai eszközök" jelentősen növelhetik. Így az említett stratégiák egyenként képesek "körülbelül öt százalékponttal növelni az oltási hajlandóságot". Összességében még 13 százalékpont is reális - de csakis a bizonytalanok körében.

"A vakcinázást határozottan ellenzők csoportjában ennek a három stratégiának alig van hatása."

A meggyőzéshez alkalmazandó stratégia eldöntésekor a népesség életkora volt a meghatározó. A fiatalabb célcsoport számára a "szabadságjogok" megadása fontosabb, míg a "határozatlan idős polgárokra szempontjából eredményesebb a háziorvosok bevonása.

Ha a politikusok pénzügyi ösztönzőket akarnak igénybe venni, a pénztárcát szélesre kell nyitni:

"Csak akkor van hatása, ha az összeg kellően magas (legalább 50 euró), míg a túl alacsony összeg (pl. 25 euró) nem bír mozgósító erővel."


https://mediaforras.com/egyetemi-tanulmany-politikai-megrendelesre-igy-lehet-ravenni-az-embereket-az-oltasra-690

Vérlázító - Gyermekek visszaállítása


Finoman indul, de amikor megláttam, hogy a ******* felnyomja a tampont a kisgyermek orrán, biztos vagyok benne, hogy ha megtehettem volna, otthagyom, nem nézem tovább. Ezek a dolgok felkúrják az agyam.

Ha ez nem ébreszti fel a tömegeket, semmi sem fogja. Szülők letérdelve, ha nem te, akkor ki? Ha nem most, akkor mikor?