A Vatikán és az európai országok püspöki konferenciái a kormányok intézkedéseit szolgai módon betartva erkölcsi nyomást gyakoroltak az emberekre, hogy oltassák be magukat az ú. n. Covid 19 ellen, miközben az oltást „a szeretet aktusának” nevezték, hiszen – mondták ők – az embereknek nem csak magukat, de felebarátjukat is óvni kell. Ezért az oltásokat kötelezőnek kiáltották ki. Bergoglio ebben is élen járt, és elsőként kötelezte alkalmazottjait oltásra. Aki erre nem volt hajlandó, azt először felfüggesztették, majd ha továbbra sem oltatta be magát, akkor elbocsátották. Ugyanezt tette a legtöbb ország bizonyos csoportokkal, elsősorban a rendőrség és a hadsereg tagjaival, a tanárokkal, az orvosokkal és a többi egészségügyi dolgozóval.

Olaszországban az alkotmánybíróságok a korona-oltásokkal kapcsolatos ügyekben a napokban négy olyan ítéletet hoztak, melyek az eddigi korona-oltás történelmet alapvetően írják felül. A négy ítélet összefoglalva:
Az olasz legfelsőbb állami gyógyszer-agentúra (=AIFA; a. m. állami közegészségügyi intézet) a bíróság előtt bevallotta, hogy a korona-oltások hatékonyságáról és hasznáról semmilyen információ nem áll a rendelkezése.
Az ítéletek szerint:
– Aki az oltással kapcsolatban információt és felvilágosítást követelt, annak igaza volt.
– A felfüggesztett és elbocsátott ápolóknak és tanároknak kártérítést kell fizetni.
Ezeket az ítéleteket az olasz parlamentben januárban munkába lépő korona-vizsgálóbizottság nyilván meg fogja erősíteni.

Mind a négy ítéletnek, melyből három már jogerőre emelkedett, nagy jelentősége van a polgárok szabadság- és alapvető-jogaira nézve, melyeket a kormányok a korona-évek alatt önkényesen megsértettek.

Az első ítélet:
Egy eljárás során, melyet Latium tartomány alkotmánybírósága, melynek minden olaszországi törvény és határozat elbírálása az illetőségi körébe tartozik, folytatott le, minden állítólagos oltás-biztosíték semmivé foszlott. Három oltatlan ápoló, akiket felfüggesztettek állásukból, panaszt emelt az AIFA ellen, mert az nem adott nekik elegendő információt és felvilágosítást az oltóanyagokról. A bíróság ugyan elutasította panaszukat, de a megokolás magáért beszél: A bíró szavai szerint a panaszt azért kellett elutasítani, mert az egészségügyi hatóságnak semmilyen ilyen információ nem állt a rendelkezésére, és ezért nem is tudott ilyesmivel szolgálni.
Magyarul: a hivatalos intézet bíróság előtt vallotta be, hogy se az oltóanyag engedélyezésekor, se a mai napig semmilyen adattal nem rendelkezik ezek hatékonyságáról és hasznáról. Ennek az az oka, hogy az Európai Gyógyszer Agentúra a mai napig nem adott át nekik semmi ilyen információt.

Mint ismeretes: e tények ellenére minden ország kormánya a korona-évek alatt szünet nélkül ennek az ellenkezőjét ismételgette. Emberek millióit oltatták be azzal a hazug állítással, hogy minden gondosan le van tesztelve, be van bizonyítva, és az oltóanyagok abszolút biztosak – holott erre semmilyen adat, bizonyíték nem állt a rendelkezésükre.

A második ítélet:
A Chieti-i bíróság egyik tagja, Luca De Ninis bíró, aki a maffiák elleni harcban vált híressé, felmentett két polgárt, akiket „munkában való akadályozással” vádoltak meg. A két vádlott 2021-ben egy oltásközpontban információkat követelt az oltóanyagról, amit az oltás beadásával megbízott doktornő nem adott meg nekik. Amikor ők kitartottak amellett, hogy joguk van a felvilágosításhoz, az orvosnő rendőröket hívott, akik eltávolították őket. A kiadott parancs nyilván így szólt: nem kérdezni, csak engedelmeskedni.
A két eltávolítottra az ügyészség hivatali személy akadályoztatása miatt büntetést szabott ki. Ők fellebbeztek, és most igazságot szolgáltattak nekik. De Ninis bíró megállapította, hogy a polgároknak megingathatatlan joguk volt arra, hogy információkat követeljenek, mielőtt beleegyeznek az oltásba. Ha valaki, akkor nem ők, hanem az orvosnő járt el helytelenül, ezért a bíró az ő esetét átadta az ügyészségnek. A továbbiakban azoknak kell dönteniük az orvosnő eljárásának törvényessége felett.
De Ninis bíró ítéletében az eddigi legkeményebb, azaz a legrészletesebb és legszolidabb indokokat sorolta fel az állami oltás-kampány ellen. Az ítélet jogerős.

A harmadik ítélet:
A harmadik ítéletet Susanna Zanda bírónő hozta meg Firenzében egy oltatlan ápolónővér javára, aki egy évig volt állásából felfüggesztve. A nővér beperelte munkaadóját, és sikerrel járt. A bíróság elismerte, hogy az asszonyt súlyos diszkrimináció érte, és munkaadóját a kiesett napokra napi 200 euró, összesen 70 ezer euró megfizetésére kötelezte.
A bírónő döntésében a kötelező biztosítótársaságnak a beoltott beteggondozók egészségi állapotáról adott jelentése játszotta a fő szerepet. Ez a jelentés objektív bebizonyította, hogy az oltás nem védett a vírus ellen. A biztosítótársaság adatai szerint 2022-ben a beoltott beteggondozók 62 százaléka volt betegállományban Covid-fertőzés miatt. A bírónő ebből azt a logikus következtetést vonta le, hogy az oltás nem véd a korona ellen. Ezért a perelő ápolónővérnek nem csak a napi 200 eurót, hanem az önkényes diszkrimináció miatt a megítélt 70 ezer eurót is meg kell kapnia. Ez az ítélet még nem jogerős.

A negyedik ítélet:
Egy Viterbo-i bíró az Oktatásügyi Minisztériumot arra ítélte, hogy három oltatlan tanárnak fizessék ki a felfüggesztésük miatt kiesett bérüket. Az ítélet ebben az esetben nem a korona-intézkedések jogosságát vagy helyességét kérdőjelezte meg, hanem az oltás-törvényben olvasható zavaros megfogalmazásokra, vagyis formális hibákra hivatkozott. De mivel az ítélet jogerős, ezzel precedenst teremt, ami a jövőben más eljárásokban döntő szerepet játszhat.

A fősodratú média természetesen hallgat ezekről az ítéletekről. Ez senkit nem lep meg, hiszen a téves információk elterjesztésében a média döntő szerepet játszott. E szerepükért a kormány gazdagon megjutalmazta őket. A média eme dicstelen szerepének feldolgozása még várat magára.

A 2024. januárjában munkáját megkezdő parlamenti korona-vizsgálóbizottság előtt remélhetőleg ezek az ítéletek fontos szerepet fognak játszani.

(forrás: www.katholisches.info – 2023. december 7.)

[Fordító megj.: Milyen jó lenne, ha Magyarországon is megkezdődnének, és ilyen jól végződnének a korona-perek! Amennyire én tudom, annak ellenére, hogy sok országban elkezdődött végre az elszámolás, itthon semmi ilyesmiről nem hallani.]

https://www.katolikus-honlap.hu/2301/igazsag.htm