2022. április 27., szerda

Az amerikai hírszerzés segített Ukrajnának lelőni a "több száz" ejtőernyőst szállító orosz repülőgépet

 

A Pentagon és a külügyminisztérium vezető tisztségviselői a héten ragaszkodtak ahhoz, hogy az USA és a NATO nem folytat közvetítő háborút Oroszország ellen Ukrajnában,

de aztán olyan bombasztikus jelentéseket kapunk, mint az NBC, amelyben meg nem nevezett védelmi és hírszerzési tisztviselők pozitívan dicsekednek a megszálló erőkben okozott károkkal, beleértve "több száz" ejtőernyős lelövését az égből, akik egy Il-76-os katonai szállító repülőgépen voltak....

"Ahogy Oroszország megkezdte az inváziót, az USA részletes hírszerzési információkat adott az ukrán erőknek arról, hogy az orosz rakéták és bombák pontosan mikor és hol szándékoznak csapást mérni, ami arra késztette Ukrajnát, hogy a légvédelmet és a repülőgépeket a veszély útjából kivonja, mondták az NBC Newsnak jelenlegi és volt amerikai tisztviselők.""

És akkor jön ez a megdöbbentő beismerés: "Ez a szinte valós idejű hírszerzési információcsere egyúttal előkészítette az utat Ukrajna számára, hogy a háború első napjaiban lelőjön egy több száz katonát szállító orosz szállító repülőgépet - mondják a tisztviselők -, ami segített visszaverni egy orosz támadást egy kulcsfontosságú repülőtér ellen Kijev közelében" - írja az NBC.

A leleplezés csaknem két hónappal azután történt, hogy március elején a Biden-kormányzat tisztviselői a sajtónak elárulták, hogy az Egyesült Államok valós idejű hírszerzési információkat osztott meg Ukrajnával. A jelek szerint ezek az erőfeszítések mostanra nem csak jelentősen kibővültek, de valószínűleg jelentős harctéri veszteségeket eredményeznek Oroszország számára.

Az NBC jelentése így folytatódik: "Ez része volt annak, amit amerikai tisztviselők egy masszív és példátlan hírszerzési műveletnek neveznek, amelyet egy nem NATO-partnerrel folytatott hírszerzési megosztás keretében hajtottak végre, és amely szerintük döntő szerepet játszott Ukrajna eddigi sikereiben a nagyobb és jobban felszerelt orosz hadsereggel szemben".

 

 

Az ukrán erők már az invázió első napjaiban jelentős harctéri győzelmet arattak azzal, hogy lelőttek egy orosz Il-76 Candid típusú repülőgépet, amely Kijev mellett tevékenykedett. Bár nem világos, hogy az NBC riportjában idézett amerikai tisztviselők erre a konkrét állítólagos lelövési incidensre utalnak-e (az orosz védelmi minisztérium hajlamos az ilyen szállító repülőgépek lelövését mechanikai hibának könyvelni el hivatalos álláspontként) - ez több tucat, vagy akár néhány száz orosz ejtőernyős halálát is okozhatta.

Február 26-án egy második szállító repülőgépet is lelőttek, az AP akkor részletezte: "Egy második orosz Iljusin Il-76-os katonai szállító repülőgépet lőttek le Bila Cerkva közelében, Kijevtől 50 mérföldre (85 kilométerre) délre, két amerikai tisztviselő szerint, akiknek közvetlen ismereteik vannak az ukrajnai körülményekről".

Ami a konkrétumokat illeti, az NBC jelentése csak ennyit mondott:

Az NBC News visszatart néhány konkrét részletet, amelyet a csatorna megerősített a hírszerzési megosztásról az amerikai katonai és hírszerzési tisztviselők kérésére, akik szerint az erről való beszámolás segíthet az oroszoknak abban, hogy fontos információforrásokat zárjanak el.

"Rengeteg valós idejű hírszerzési információt osztottak meg olyan dolgok tekintetében, amelyek felhasználhatók az orosz erők konkrét célba vételére" - mondta egy korábbi magas rangú hírszerzési tisztviselő, aki ismeri a helyzetet. Az információk között kereskedelmi műholdfelvételek szerepelnek, "de sok más hírszerzési információ is, például arról, hogy bizonyos típusú orosz egységek hol tevékenykednek".

Egy másik névtelenül nyilatkozó tisztviselő elárulta, hogy az Egyesült Államok által biztosított hírszerzés valóban "jelentős különbséget" jelentett a háborúban. Lloyd Austin védelmi miniszter pedig a héten azt mondta, hogy az USA egy "meggyengült Oroszországot" szeretne látni.

 

 

"Mind taktikai, mind stratégiai szinten hatásos volt. Vannak olyan példák, ahol elég egyértelműen elmondható, hogy ez jelentős különbséget jelentett" - idézték a tisztviselőt. De ironikus módon a jelentés azzal egy időben jelent meg, hogy a Pentagon ragaszkodik ahhoz, hogy nem, ez nem egy proxy háború...

"Nem harcolunk Oroszországgal" - mondta Austin a Fox Newsnak egy kedden sugárzott interjúban. "Ukrajna jelenleg harcban áll Oroszországgal".

Az Ukrajnának nyújtott biztonsági segélyek mennyisége ellenére Austin ragaszkodott ahhoz, hogy a konfliktus nem alakul át proxy-háborúvá.

"Nem az, ez egyértelműen Ukrajna harca" - mondta Austin arra a kérdésre, hogy az ukrajnai konfliktus proxy-háborúvá alakulhat-e. "Ukrajna szomszédai, szövetségesei és partnerei lépnek fel, hogy biztosítsák, hogy megkapják, amire szükségük van a sikerhez".

De nyilvánvalóan van valami ellentmondás, amikor ez a hivatalos amerikai álláspont, miközben névtelen tisztségviselők azt szivárogtatják a sajtónak, hogy az amerikai hírszerzés segít Ukrajnának ejtőernyősökkel teli repülőgépek lelövésében. És máris Oroszország egyre inkább fenyegetőzik a Nyugattal való esetleges közvetlenebb konfrontációval, és arra figyelmeztet, hogy minden külső fegyverszállítmányt kivesznek.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-amerikai-hirszerzes-segitett-ukrajnanak-leloni-a-tobb-szaz-ejtoernyost-szallito-orosz-repulogepet

A döntés megszületett. Oroszország atomfegyvereket fog bevetni Nagy-Britannia ellen

És "villámgyorsan" Putyin szerint. Szentpétervári beszéde részletezi a lényeget, ebben a videóbemutatón.

Az RT is beszámolt róla, mint itt.

https://www.rt.com/russia/554619-putin-strategic-threat/

https://www.rt.com/russia/554557-uk-ukraine-strike-warning/

Úgy tűnik, hogy az ukrán repülőgépek romániai bázisokról is felszálltak! Romániából alacsonyan repülnek a Fekete-tenger felett, és Odesán keresztül lépnek be Ukrajnába.

Román ügynökök tevékenykednek Odesában. A Moszkva az S-400-asokkal tartotta távol ezt a forgalmat, ami most elveszett, és a krími légvédelmi rendszerek vették át a repülések észlelésének szerepét.

Imádkozzunk és készüljünk fel!

Nagy pontosságú, nagy hatótávolságú, tengeri Kalibr rakétacsapások megsemmisítették a zaporozsjei alumíniumgyár területén lévő hangárokat, amelyekben nagy mennyiségű külföldi fegyver és lőszer volt, amelyet az Egyesült Államok és európai országok szállítottak az ukrán csapatoknak.

 

 

A tüzérségi egységek a nap folyamán 309 lövészetet hajtottak végre. Megsemmisítették: 14 parancsnoki állás, 292 AFU ember- és haditechnikai eszközkoncentrációs terület, valamint 3 lőszerraktár a Harkovi területen lévő Cserwonye és Illicsevka közelében.

Az AFU infrastruktúrájára mért újabb nagy pontosságú irányított rakétacsapásról, egy megsemmisített ukrán nacionalista és AFU erődítményről, valamint az orosz fegyveres erők által az ukrán raktárból zsákmányolt trófeákról készült felvételek kerültek nyilvánosságra.

Az orosz katonai rendőrség segített egy kisgyermekes családnak a Harkovi területről Oroszországba evakuálni.

Orosz katonai orvosok a Harkovi területen továbbra is orvosi segítséget nyújtanak az ukrán fegyveres erők által lövéseknek kitett civileknek.

A kijevi rezsim nem hagyott fel a provokációs kísérleteivel, hogy háborús bűnökkel vádolja az orosz fegyveres erőket. Az ukrán fegyveres alakulatok továbbra is egészségügyi infrastruktúrát használnak erődök felszerelésére és nehézfegyverzet bevetésére.

Az elmúlt nap folyamán Kijev részvétele nélkül 16 480 embert evakuáltak Ukrajna veszélyes területeiről.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-dontes-megszuletett-oroszorszag-atomfegyvereket-fog-bevetni-nagy-britannia-ellen

Az olasz bíróság szerint a kötelező védőoltás alkotmányellenes, a "halálos mellékhatások" kockázatosak

"Ki határozná meg az eldobható állampolgárok arányát? Ez vitathatatlan. Ellenkező esetben ez nácizmust eredményez".

A szicíliai közigazgatási bíróság kimondta, hogy Olaszország kötelező Covid-oltási kötelezettsége alkotmányellenes. A bíróság megállapította, hogy a Covid elleni védekezésre szánt kísérleti mRNS-kezelések bizonyítottan "súlyos vagy halálos káros hatásokat" okoznak. A bíróság kifejti, hogy még ha az ilyen halálesetek ritkák is, egyetlen haláleset is elég ahhoz, hogy a kötelezettség alkotmányellenes legyen.

A szicíliai döntés az Alkotmánybíróságra hárítja a döntést, amelynek most kell majd döntenie a kérdésben. Nézze meg Marco Mori olasz ügyvéd alábbi videóriportját az úttörő döntésről:

 

 

Video átirat

Jó, kiváló hírem van.

Várjuk meg, hogy többen is bekapcsolódjanak, és máris kezdhetjük.

Rendben, ez egy nagyon fontos döntés.

Ez a szicíliai közigazgatási bíróság döntése.

A bíróság továbbította az ügyet az Alkotmánybírósághoz, amely az ebben a konkrét esetben az egészségügyi személyzetre kirótt kötelező védőoltás alkotmányellenességéről szól.

Az indoklás azonban a kötelező védőoltást teljes egészében érinti.

A szicíliai közigazgatási bíróság szerint a kötelező védőoltás alkotmányellenes.

Ez az 53 oldalas ítélet minden bizonnyal nyomást gyakorol majd az Alkotmánybíróságra.

Ez utóbbi nem fogja tudni megőrizni a kötelező oltást és a kormány álláspontját, hacsak nem hoz egy politikus által megszabott döntést.

Már tettek is érte, Giuliano Amato politikust nevezték ki az Alkotmánybíróság elnökének. Őszintén szólva, jobb indoklást nem is adhattak volna.

Nagyon érdekes rész az Eudravigilance adatai, amely az Európai Unió farmakovigilanciai adatbázisa.

Amelynek az adatai valóban megdöbbentőek.

A határozatban ez áll: "Az európai adatbázis által összegyűjtött adatokból kiderül, hogy 2022. január végéig 570 millió Pfizer adagot adtak be az EU-n belül, eddig.

Ezekkel kapcsolatban 582 ezer esetben jelentettek mellékhatásokat, amelyek közül 7000 halálos kimenetelű volt".

Ez volt a Pfizer. Ami az AstraZenecát illeti, "69 millió adaggal kapcsolatban 244 000 nemkívánatos hatásról számoltak be, amelyek közül 1447 halálos kimenetelű volt".

Aztán megemlítik a Modernát is. 139 millió adag, 150 000 mellékhatás, ebből 834 volt halálos kimenetelű.

Aztán a Janssen. 19 millió adag, 40.766 bejelentett eset, amelyből 279 volt halálos kimenetelű.

"A fent említett mellékhatások többsége kétségtelenül enyhe.

 

 

De e hatások között vannak súlyos kórképek is, amelyek egyes esetekben valószínűleg visszafordíthatatlanul veszélyeztetik a beoltott beteg egészségét." - és pontosan ez a lényeg.

Fogyatékosságot, vagy a legszerencsétlenebb esetekben halált okozva.

Ezért tehát kétséges, hogy az ilyen gyógyászati termékek, amelyeknek a mellékhatásairól adatokat gyűjtenek, megfelelnek-e a fent említett alkotmányos követelménynek."

És akkor írtak kilenc látványos sort.

És kíváncsi vagyok, hogy Giuliano Amato mit fog írni ezekről a sorokról.

Mivel ő egy politizáló személy, és a kormány álláspontjával egyezik.

"Igaz, hogy a súlyos káros hatások eseteinek egy kis hányadáról derül ki, hogy súlyos káros hatásokról van szó".

Kérem, ezt hallgassák meg! "ennek ellenére az Alkotmánybíróság által meghatározott kritérium".

"Az Alkotmánybíróság által a kötelező gyógykezelések érvényesítésére meghatározott kritérium valószínűleg nem tartalmaz mennyiségi értékelést.

Tehát a kötelező védőoltás jogszerűségét kizárja, ha olyan készítményeket használnak fel, amelyeknek az oltott betegek egészségére gyakorolt hatása meghaladja a normális tolerálhatóság küszöbét.

Amelybe nem tartozhat bele a súlyos vagy halálos mellékhatások kockázata, még akkor sem, ha ezek a beoltott populációhoz viszonyítva kis hányadát teszik ki."

Tehát még ha kevés is, egy halálos kimenetelű hatás is elegendő ahhoz, hogy ez elfogadhatatlanná váljon.

"És még abban az esetben is, ha elfogadjuk a - bár ritka - halálos mellékhatások kockázatát, ennek a kritériumnak érzékeny etikai következményei lennének."

Például ki határozná meg az eldobható állampolgárok arányát?

Ez vitathatatlan. Ellenkező esetben ez nácizmust eredményez.

Ez vitathatatlan. Ha az Alkotmánybíróság ezzel az ítélettel szemben dönt, az azt jelenti, hogy tagjai a politika kiszolgálói.

Ők politikusok, nem jogászok. Egy jogász nem juthat másra, mint hogy ugyanarra a következtetésre jusson, mint ez a döntés.

Ha a bíróság tagjai másként döntenek, az azt jelenti, hogy természetesen nem tudatlanok, hanem bizonyára valaki rendkívül elfogult és politizál.

Valaki, akit a fénysebességnél gyorsabban el kell bocsátani.

Tehát ebben a kérdésben, és az állítási kötelezettségre hivatkozva kell őket kihívni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-olasz-birosag-szerint-a-kotelezo-vedooltas-alkotmanyellenes-a-halalos-mellekhatasok-kockazatosak-video

Kié lesz végül minden, beleértve Önt is? A világ vagyonának túlnyomó többsége mindössze két befektetési cég - a BlackRock és a Vanguard Group - tulajdonában van.

Együttesen az S&P 500 cégek közel 90%-át birtokolják, és befektetési részesedésükön keresztül titokban monopolhelyzetben ellenőrzik az összes iparágat.

Mostanra talán már ismeri a Világgazdasági Fórum szlogenjét: "2030-ra semmi sem lesz a tulajdonában". Ennek érdekében a BlackRock és más befektetési cégek felvásárolnak minden családi házat, amit csak találnak, és készpénzes ajánlatokat tesznek 20%-50%-kal a kért ár felett.

A lakásvásárlás az ország alapítása óta az amerikai álom része. A pénzügyi siker, a biztonság és a szabadság jelentős részét képezi. George Washington kijelentette, hogy "a magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok". Most az alsó és középosztálybeli amerikaiakat szándékosan úgy helyezik el, hogy állandó bérlőkké váljanak, ami azt jelenti, hogy nem tudnak tőkét építeni.

Ez a vagyon újraelosztása az alsó- és középosztályból a felsőbb rétegek felé, és ez összhangban van a társadalmi átrendeződésre vonatkozó tervekkel, amelyeket olyan címszavak alatt írnak le, mint A nagy visszaállítás, Build Back Better, Agenda 21 és a 2030-as fenntartható fejlődési menetrend.

Ezek a programok mind ugyanazt a célt szolgálják: a tulajdon és a vagyon globális monopóliumát, a birtokosok és a nem birtokosok, a tulajdonosok és a birtokoltak, az uralkodók és az uraltak, az elit és a jobbágyok egyértelmű szétválasztásával.

A fenti 45 perces videó, a "Monopoly - Kövesd a pénzt" átfogó áttekintést nyújt arról, hogy valójában kié a világ. Mint kiderül, a világ vagyonának túlnyomó többsége mindössze két befektetési cég - a BlackRock és a Vanguard Group - tulajdonában van.

Együttesen az S&P 500 cégek közel 90%-ában rendelkeznek tulajdonnal,1 és befektetési részesedésükön keresztül titokban monopolhelyzetben ellenőrzik az összes iparágat. Röviden, az az elképzelés, hogy a piacon verseny van, egy okos illúzió.

A BlackRock felvásárolja az otthonokat

 

 

Mostanra talán már ismeri a Világgazdasági Fórum szlogenjét: "2030-ra semmi sem lesz a tulajdonában". Ennek érdekében a BlackRock és más befektetési cégek jelenleg minden egyes családi házat felvásárolnak, amit csak találnak, és 20%-50%-kal az eladási ár felett készpénzes ajánlatot tesznek.2

Attól függően, hogy Ön hol él, észrevehette, hogy a lakásokat a meghirdetést követő órákon belül eladják, ami szinte lehetetlenné teszi a lakáskeresést. A lakásvásárlók a saját államomban, Floridában bizonyára tapasztalják ezt a jelenséget.

A befektetési cégek egész környékeket vásárolnak fel. Csak egy példa: a texasi Conroe-ban egy 124 házzal rendelkező környéket 32 millió dollárért - 20%-kal a listaár felett - vásárolt meg a Fundrise LLC, egy ingatlan crowdfunding cég, amely aztán megfordult, és az összes házat egylakásos bérlakássá (SFR) alakította át.3 .

Befektetési szakértők szerint az SFR-ek "kivételesen vonzó befektetési eszközök", és ez az egyik szempont, amely a trendet mozgatja. A demográfiai változások, mint például a családalapítás és a megfizethetőségi korlátok szintén hajtóerőként szerepelnek.4 De ez valójában nem magyarázza meg teljesen, hogy mi történik.

A magántulajdon elleni háború

A lakásvásárlás az ország alapítása óta az amerikai álom része. A pénzügyi siker és a biztonság jelentős részét képezi. Most az alsó- és középosztálybeli amerikaiakat szándékosan úgy helyezik el, hogy állandó bérlőkké váljanak, ami azt jelenti, hogy nem tudnak tőkét építeni. A lakásvásárlás lehetőségét, még ha meg is engedhetik maguknak, megfosztják tőlük azok a cégek, amelyek készpénzes ajánlatokkal túllicitálhatják őket.

 

A "60 Minutes" egyik legutóbbi epizódjában (fent) Lesley Stahl valóban jó munkát végzett annak feltárásában, hogy miért szöknek az ingatlanárak az egekbe. Nem csak arról van szó, hogy ezek a befektetési társaságok egy gombnyomással fel tudják vásárolni a lakásokat, hanem mesterségesen felhajtják mind a lakások, mind a bérleti díjak árát.

A floridai Jacksonville-ben például 2021-ben átlagosan 31%-kal emelkedtek a bérleti díjak, a texasi Austinban pedig 40%-kal. Úgy tűnik, ennek két oka van: Nem építünk elég lakást, és amit építenek, azt a vállalati bérbeadók piaci ár felett vásárolják meg.

A vállalati ingatlanbefektetők meg sem nézik a lakásokat, amelyekre licitálnak, és jellemzően lemondanak az ellenőrzésekről. A ház bármilyen állapotban lehet, és órákon belül eladható. Ahogy Stahl megjegyzi, "ez komoly hátrányba hozza az első lakásvásárlókat", mivel sok akadályon kell átugraniuk, mielőtt hitelt tudnának felvenni és az üzletet lezárni.

A kormány becslései szerint jelenleg 4 millió lakás hiányzik, és ez a hiány tovább nő. A Stahl által megkérdezett egyik ingatlanbefektetési cég azt állítja, hogy hetente átlagosan 200-300 kiadó lakást listáznak, és hetente 10 000 bérleti megkeresést kapnak.

Nem is annyira rejtett vagyonátcsoportosítás

Amint azt a Kultúrhuszárság egyik tweetje megjegyezte:5

"Ez a vagyon újraelosztása, és nem a gazdagok vagyonát osztják újra. Ez a normális amerikai középosztály, a föld sója, amely a világ leghatalmasabb szervezeteinek és magánszemélyeinek kezébe kerül. A hagyományos pénzügyi eszköz örökre eltűnt.

A lakástőke a fő pénzügyi elem, amelyet a középosztálybeli családok a vagyonépítéshez használnak, és a BlackRock, egy szövetségi tartalék által finanszírozott pénzintézet felvásárolja az összes házat, hogy biztosítsa, hogy a fiatal családok nem tudnak vagyont építeni... Ez a társadalom alapvető átrendeződése.".

Valóban, és ez pontosan egybecseng a társadalmi átszervezésre vonatkozó tervekkel, amelyeket olyan címszavak alatt írnak le, mint A nagy újjászervezés, Build Back Better, Agenda 21 és a 2030-ig tartó fenntartható fejlődési menetrend (lásd az alábbi videókat).6,7

 

 

Ezek az agendák mind ugyanarra a célra dolgoznak együtt, ami a tulajdon és a vagyon globális monopóliuma, a birtokosok és a nem birtokosok; a tulajdonosok és a birtokoltak; az uralkodók és az uraltak; az elit és a jobbágyok egyértelmű szétválasztásával.

A "fenntartható fejlődés" menetrendje egy terv az önök rabszolgasorba taszítására.

A magántulajdon elleni háború évtizedekre nyúlik vissza. 1976-ban, az ENSZ első, Habitat 1 elnevezésű, az emberi településekről szóló konferenciáján8 az ENSZ a 10. pontban9 kijelentette, hogy

"A földet ... nem lehet közönséges vagyontárgyként kezelni, amelyet magánszemélyek ellenőriznek, és amely ki van téve a piaci nyomásnak és a piaci hatékonyság hiányosságoknak. A föld magántulajdona a vagyon felhalmozásának és koncentrációjának egyik fő eszköze is, és ezért hozzájárul a társadalmi igazságtalansághoz; ha nem ellenőrzik, a fejlesztési tervek tervezésének és végrehajtásának egyik fő akadályává válhat. A földhasználat állami ellenőrzése ezért nélkülözhetetlen."

Az elképzelés nyilvánvalóan az, hogy az olyan magánbefektetési cégek, mint a Vanguard és a BlackRock, megakadályozhatják a társadalmi igazságtalanságot azáltal, hogy felvásárolnak minden magántulajdont és bérbe adják azt. Így senki (a befektetőiken kívül) nem tud vagyont szerezni.

A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok. ~ George Washington

Erről szól a "méltányosság", és ennek semmi köze az egyenlőséghez. A "társadalmi méltányosság" hihetetlenül igazságtalan, mivel megfosztja a tehetséggel és lendülettel rendelkezőket attól a lehetőségtől, hogy valamit kihozzanak magukból.

 

 

A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok

Az ENSZ emberi településekről szóló menetrendje, az Agenda 21 és a 2030-as fenntartható fejlődési menetrend közvetlen ellentétben áll az Egyesült Államok Bill of Rights-jával és az ország alapító elveivel. George Washington kijelentette: "A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok". Hasonlóképpen John Adams is kijelentette, hogy "A tulajdonnak biztonságosnak kell lennie, különben a szabadság nem létezhet".

1992-ben a Föld-csúcstalálkozón az Éghajlatváltozási Egyezmény főtitkárhelyettese és az ENSZ Környezetvédelmi Programjának ügyvezető igazgatója, Maurice Strong kijelentette:10

"A jómódú középosztály jelenlegi életmódja és fogyasztási szokásai, amelyek magukban foglalják a magas húsfogyasztást, a nagy mennyiségű fagyasztott és készétel fogyasztását, a fosszilis tüzelőanyagok, készülékek, otthoni és munkahelyi légkondicionáló berendezések és kertvárosi lakások használatát, nem fenntarthatóak".

Ha a húsfogyasztás, a fagyasztott élelmiszerek, a fosszilis tüzelőanyagok használata, a háztartási gépek, a légkondicionáló berendezések és az egylakásos házak "nem fenntarthatóak", akkor értelemszerűen minden fenntartható fejlődési terv célja mindezek megszüntetése. Ez egyes országokban könnyebben megvalósítható, mint más országokban. Ahogy azt a Cook Country News Herald 2012-ben kifejtette:11

"Mivel a Kongresszus nem ért egyet az ENSZ összes ilyen, a tulajdonunk elrablására és a gazdaságunk tönkretételére irányuló rendszerével, ezért azokat végzéssel, végrehajtási utasításokkal, kiáltványokkal, irányelvekkel és a helyi közösségeknek adott nagylelkű támogatásokkal fogadják el...".

Röviden, a technokrata elit különböző eszközökkel próbálja kijátszani az amerikai alkotmányt és a Bill of Rights-t. Ilyen például az a törekvés, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetét és az Egészségügyi Világszervezetet globális hatalmi központokká tegyék, ahol a tagállamok kénytelenek betartani az általuk meghatározott napirendeket, aláásva ezzel a nemzeti szuverenitást.

Amint azt a fenti Agenda 21 videóban kifejtettük, az Agenda 21 nem áll meg a magánlakás- és földtulajdon korlátozásánál. Magában foglalja a következőket is:

Röviden, a globális elit azt akarja elhitetni veled, hogy a bolygó megmentésének egyetlen módja az, ha a rabszolgájuk leszel. Ez egy tragikus végkifejlet, az biztos. Ha sikerrel járnak, gyakorlatilag az összes alkotmányos jogotok és szabadságotok megszűnik.

Kié a termőföld és ki diktálja az élelmiszerpolitikát?

Nem a magánlakás-tulajdon az egyetlen dolog, amit az elitisták közelgő monopóliuma fenyeget. Bill Gates ma már az amerikai termőföldek egyik legnagyobb magántulajdonosa,12 és a globális élelmiszerpolitika felett is páratlan hatalmat gyakorol,13 amint azt az AGRA Watch jelentése14, "The Man Behind the Curtain: The Gates Foundation's Influence on the UN Food Systems Summit" (A Gates Alapítvány befolyása az ENSZ Élelmezési Rendszerek Csúcstalálkozójára).

Bár Gates csak egy ember, befolyását jelentősen növeli és felnagyítja az a tény, hogy olyan nagyszámú vállalatot és szervezetet finanszíroz, amelyek titokban teljesítik az utasításait. Amikor hosszú listákat látunk a csoportokról, automatikusan azt gondoljuk, hogy sok játékos van a játékban, holott valójában Gates az egyetlen szál, amely a legtöbbjüket vagy mindegyiket átszövi.

Az AGRA Watch 2014-es jelentésében15 "Három példa a Gates Alapítványi támogatásokkal kapcsolatos problémákra" rávilágít arra, hogy Gatesnek a globális élelmiszertermelésbe történő hatalmas befektetései miért nem oldották meg az előttünk álló nagyon is valós problémák egyikét sem. Mindenekelőtt, az általa támogatott megoldások közül sok olyan "sebtapasz", amely valójában a gyökérproblémákat súlyosbítja.

Ilyen például a géntechnológiával módosított (GE) élelmiszerek kifejlesztésének finanszírozása, amelyeket úgy terveztek, hogy bizonyos tápanyagokban magasabb legyen a tápanyagtartalmuk. A probléma az, hogy ezek a növények végül a helyi sokféleséget néhány GE-fajtával helyettesítik, amelyek még a helyi körülményeket sem veszik figyelembe. Így a "dúsított" növényfajták erőltetésével az alultápláltság valójában tovább mélyül, mivel a biológiai sokféleség csökken.

Másodszor, "a terméshozamra való makacs összpontosítás" ellentmond a kutatásoknak, amelyek szerint az alacsony terméshozam vagy az elégtelen termelés nem okozza a világ éhezését. "Ma már bőséges bizonyíték van arra, hogy a probléma inkább a szegénység és a hozzáférés hiánya, amelyet a helyi élelmiszerrendszerek tönkretétele és az élelmiszerek kereskedelmi forgalomba hozatala tovább mélyít" - jegyzi meg az AGRA Watch, hozzátéve:

"A Gates Alapítvány és az AGRA által nyújtott támogatások továbbra is a hozamra összpontosítanak, és ezzel Afrikát egy olyan rendszerre készítik elő, amely inkább a profitorientált, hozamorientált kereskedelmi gazdálkodók igényeinek felel meg, mint a helyi közösség számára változatos növényeket termesztő parasztok vagy kisgazdák számára."

További észrevételek olvashatók az AGRA Watch cikkében16 "Philanthrocapitalism: The Gates Foundation's African Programs Are Not Charity" című, 2017 decemberében megjelent cikkében, amelyben a filantrokapitalizmust úgy írják le, mint "kísérletet arra, hogy a piaci folyamatokat jótékony célokra használják", amely azonban eleve problematikus, "mivel a piacok nem alkalmasak arra, hogy társadalmilag építő célokat hozzanak létre".

Másképp fogalmazva, a Gates-féle emberbaráti tevékenység minden egyes megoldott probléma után több új problémát teremt. Gates a szintetikus marhahús-iparban is befektetett, és nem meglepő módon felszólítja a nyugati nemzeteket, hogy térjenek át a 100%-ban hamis marhahúsból készült étrendre17 - mindezt a környezet megmentésének nevében. Ez ugyanaz az érv, amelyet az Agenda 21 és a többi fenntartható fejlődési program is követel.

 

 

A médiát és az orvostudományt teljesen ellenőrzik

A mainstream média és a gyógyszeripar két másik fontos terület, amelyet a monopólium-központú "mély állam" vett át. Mindkét iparág túlnyomórészt a BlackRock és a Vanguard tulajdonában van,18 így azt gondolni, hogy a mainstream média az igazságról fog beszámolni, enyhén szólva vakmerő, különösen, ami az egészségügyet és az orvostudományt illeti.19

Az allopátiás orvoslást egyébként a kapzsiság fogságában lévők irányítják, amióta John D. Rockefeller 1901-ben megalapította a Rockefeller Orvosi Kutatóintézetet, és kampányt folytatott a természetgyógyászat felszámolása érdekében, ami a normális volt, hogy azt kőolajalapú, szabadalmaztatott gyógyszerekkel váltsa fel.

Mindent, amit nem lehetett szabadalmaztatni, eltöröltek, és az ismert gyógymódokat kuruzslásként utasították el. Rockefeller ezt ugyanúgy érte el, ahogyan Gates és más technokraták ma is teszik - a média ellenőrzésével.

A WHO-szerződés a COVID báránybőrbe bújtatott farkasa

A WHO világjárványügyi szerződése talán a legnagyobb fenyegetés, amellyel eddig szembesültünk, és nagyban hozzájárul majd a Nagy Újraindítás végrehajtásához. Amint azt egy 2022. márciusi cikkemben20 megjegyeztem, a pandémiáról szóló szerződés közvetlen fenyegetést jelent a nemzetek szuverenitására, hogy saját maguk és polgáraik számára hozzanak döntéseket, és ha hatályba lép, mindenhol aláássa a demokráciát.

2021. május 24-én az Európai Tanács bejelentette, hogy támogatja egy nemzetközi pandémiaszerződés létrehozását, amelynek értelmében a WHO-nak hatalmában állna az egyes nemzetek alkotmányát saját alkotmányával helyettesíteni a "pandémiamegelőzés, felkészültség és reagálás" zászlaja alatt21.

2022. március 3-án a Tanács engedélyezte a nemzetközi megállapodásra irányuló tárgyalások megkezdését. Az alábbi, az Európai Tanács honlapjáról származó infografika22 összefoglalja a folyamatot.

A WHO minden, a világjárvánnyal kapcsolatos döntése felülírná a nemzeti és állami törvényeket. Végül minden egészségügyi vonatkozású döntés a WHO joghatósága alá kerülhet, mivel a szerződés kimondott céljai között nem csak a jövőbeni világjárványok elleni védekezés szerepel, hanem egy erősebb egészségügyi keretrendszer is, amelyben a WHO a globális egészségügyi ügyek koordináló hatósága lenne általánosságban.24

Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója szintén hivatalosan kijelentette, hogy a WHO főigazgatójaként "központi prioritása", hogy a világot az egyetemes egészségügyi lefedettség felé terelje.25 Ahogy Dr. Peter Breggin26 megjegyezte, utalva Ghebreyesus 2022. január 24-én a WHO végrehajtó bizottságához intézett beszédére, amelyben kifejtette globális egészségügyi tervét: "A kommunizmus szelleme érződik a dokumentumban".

 

 

WEF: A világot a legjobban egy önjelölt koalíció irányítja.

A WEF 2010-es "Globális újratervezés" című jelentése27 szerint a világot az "érdekeltek" - multinacionális vállalatok, kormányok, nemzetközi szervek, mint az ENSZ és a WHO, valamint kiválasztott civil társadalmi szervezetek - önmaga által kiválasztott koalíciója irányítja a legjobban, amely aztán a világ lakossága nevében hoz döntéseket.

Ha megnézzük, azt találjuk, hogy minden globalista programnak, függetlenül attól, hogy minek nevezik, ez a célja. Mindannyian azon dolgoznak, hogy elvegyék a hatalmat az emberektől azáltal, hogy a választott tisztségviselőket irrelevánssá teszik. Minden hatalom egy önmaga által kiválasztott, önjelölt elit kezében lesz. Ha azt hiszed, hogy szándékukban áll azt tenni, ami a legjobb az embereknek, akkor ideje felébredni, mert nyilvánvalóan álmodsz.

Már jóval több mint 100 éve azt teszik, ami a legjobb nekik, még akkor is, ha a döntéseik megmérgezték az élelmiszer-ellátásunkat, a talajunkat, a levegőnket és a vizünket. Még akkor is, ha ez tönkretette a környezetünket, és nem biztonságos gyógyszereket és mérgező élelmiszereket eredményezett; még akkor is, ha ez éhezéshez, betegségekhez és halálhoz vezetett.

Hazudtak, csaltak, és minden létező alattomos, erkölcstelen és etikátlan trükköt bevetettek. Kényszerítettek, megvesztegettek és manipuláltak. Lassan, de biztosan beszivárogtak a társadalom minden területére azzal a szándékkal, hogy megváltoztassák azt a saját céljaik érdekében.

A technológia, amely a technokrácia alapját képezi, lehetővé tette, hogy a megalomániások eme önjelölt csoportja virágozhasson, és az árnyékban építse ki hatalmi struktúráját. Csak most kezdik igazán megmutatni valódi arcukat, az abszolút hatalom és ellenőrzés iránti vágyukat.

Ahogy a New American munkatársa, C. Mitchell Shaw28 megjegyezte: "Ha nem fizetsz a termékért, akkor te vagy a termék". TE és a személyes adataid a Google, a Twitter, a Facebook és az Instagram termékei. Ezek a platformok mind az Ön személyes adatait adják el profitért. Ez az üzletük.

Az adataidat a mesterséges intelligenciának is betáplálják, és algoritmusokat hoznak létre, hogy profilozzanak és manipuláljanak téged. Mindent, amit mondasz és teszel, felhasználnak ellened. Ezeknek a megalomániásoknak a végcélja mindig ugyanaz: pénzt keresni rajtad, még akkor is, ha ez árt neked vagy megöl, és manipulálni téged, hogy elfogadd az ajánlatukat, hogy uralkodjanak rajtad. Az egésznek akkor lesz vége, ha elég ember ébred rá, hogy mit csinálnak, és nem hajlandóak a programjukat követni.

Notes

1 The Conversation May 10, 2017

2 Investment Watch June 11, 2021

3, 4 Financial Samurai January 8, 2022

5 Twitter Cultural Husbandry June 8, 2021

6 UN 2030 Agenda

7 JBS.org Stop Agenda 2030

8 UN Habitat Conferences

9 YouTube New American December 21, 2020 at 5:16

10 International Journal of Environmental Studies June 16, 2016: 339-340

11 Cook County News Herald December 8, 2012

12 The Guardian April 5, 2021

13 Lew Rockwell August 22, 2020

14 The Man Behind the Curtain: The Gates Foundation’s Influence on the UN Food Systems Summit (PDF)

15 CAGI.org Three Examples of Problems with Gates Foundation Grants July 21, 2014

16 Third World Network, Philanthrocapitalism: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity

17 Forbes March 22, 2021

18 Rights and Freedoms June 15, 2021

19 The Defender June 18, 2021

20 Lifesite News March 31, 2022

21, 23, 24, 26 America Out Loud February 18, 2022

22 European Council March 3, 2022

25 National Review June 14, 2017

27 WEF, Everybody’s Business, Report of the Global Redesign Initiative, 2010

28 New American September 21, 2020

Featured image is from OffGuardian

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/kie-lesz-vegul-minden-beleertve-ont-is

A UK kormánya a Twitter betiltásával és potenciális börtönnel fenyegeti Elon Muskot, ha engedélyezi a szólásszabadságot

Az Egyesült Királyság kedden azzal fenyegetőzött, hogy teljesen betiltja a Twittert, és esetleg börtönbe zárja Elon Muskot, ha megsérti a készülő "online biztonsági törvényt" azzal, hogy lehetővé teszi a szabad véleménynyilvánítást a platformján.

A lépés alig néhány órával azután történt, hogy az EU a Twitter teljes betiltásával fenyegetőzött, ha Musk engedélyezi a szabad beszédet a platformon, az USA pedig a 230. szakasz "reformjával" fenyegetőzött, hogy a közösségi médiavállalatok "elszámoltathatók" legyenek az általuk okozott "károkért".

A CNBC-től:

A brit online biztonsági törvényjavaslat kötelezővé tenné a közösségi médiaszolgáltatók számára, hogy foglalkozzanak mind az illegális posztokkal, mind a "legális, de káros" anyagokkal - ez a homályos meghatározás a technológiai iparág egyes szereplőinek kritikáját váltotta ki, mivel aggályosnak tartják, hogy ez elfojtja a szólásszabadságot.

"A Twitternek és az összes közösségi médiaplatformnak meg kell védenie felhasználóit az oldalukon történő károkozástól" - mondta a CNBC-nek egy brit kormányszóvivő.

"Új online biztonsági törvényeket vezetünk be a gyermekek védelme, a visszaélések megelőzése és a szólásszabadság védelme érdekében" - mondta a szóvivő. "Minden olyan technológiai cégnek, amelynek felhasználói vannak az Egyesült Királyságban, be kell tartania az új törvényeket, különben súlyos bírságokkal és az oldalaik blokkolásával kell szembenéznie".

A Twitterhez hasonló platformok számára még nagyobb lenne a tét az online biztonságról szóló törvényjavaslat értelmében, amely súlyos jogsértések esetén börtönbüntetéssel fenyegeti a cég vezetőit, valamint az éves globális forgalom akár 10%-áig terjedő büntetéssel.

A jogszabály, amelyet a brit törvényhozóknak még jóvá kell hagyniuk, várhatóan még idén törvényerőre emelkedik.

 

 

Musk a nap folyamán, az EU fenyegetéseinek megjelenése után azt mondta, hogy "a szólásszabadságtól rettegők szélsőséges ellenreakciója mindent elmond".

"A szólásszabadság alatt egyszerűen azt értem, ami megfelel a törvénynek. Ellenzem a cenzúrát, amely messze túlmutat a törvényen. Ha az emberek kevesebb szólásszabadságot akarnak, akkor kérni fogják a kormányt, hogy hozzon erre vonatkozó törvényeket. Ezért a törvényen túllépés ellentétes az emberek akaratával" - mondta Musk.

Népszerű

  • Az Egyesült Királyság kormánya a Twitter betiltásával és Elon Musk börtönbüntetésével fenyegetőzik, ha engedélyezi a szólásszabadságot

  • Neocon Mark Levin: „Nem vagyok nacionalista”, azok, akik az „Amerika az első”, „skizofrének”

  • Jeff Bezos megtámadja Elon Muskot a Twitteren, Sam Hyde „F*ggot C**ksucker”-nek nevezi

  • „A szólásszabadság alatt egyszerűen azt értem, ami megfelel a törvénynek”: Elon Musk tisztázza álláspontját az EU-fenyegetések után

  • A Fehér Ház a 230-as reformok szakaszát hirdeti, miután Elon Musk Twitter-vásárlással kapcsolatos kérdést tett fel

Igazán figyelemre méltó, hogy ezek a nyugati rezsimek hogyan ítélik el Kínát és Oroszországot a másként gondolkodók elleni kemény fellépésért, miközben saját országukban aktívan totális háborút folytatnak a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás ellen saját alattvalóik ellen.

Egy komment:

Komolyan? Az emberek tényleg azt hiszik, hogy a kísértetbaba Musk lesz a szólásszabadság megmentője? Ha ha ha ha

Musk egy túlságosan előléptetett mély állami eszköz, akinek a személyes életrajzát 2015-ben alaposan leleplezték!

"Szóval miért gondolom, hogy ezek a cégek hamisak? Kezdjük Musk Mike Griffinhez fűződő kapcsolataival. Griffin 2005 és 2009 között a NASA vezetője volt, de Musk oldalán megtudjuk, hogy Griffin az In-Q-Telnek is dolgozott,
a CIA kockázati tőke részlegének! Ez talán a legnagyobb vészjelzés az egész oldalon.

Érdekes módon ezt az információt Griffin saját oldaláról is kitörölték. Mi is pontosan az In-Q-Tel?

"Az In-Q-Tel csúcstechnológiai vállalatokba fektet be azzal a kizárólagos céllal, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség és más hírszerző ügynökségek a legmodernebb információs technológiával legyenek felszerelve a következőkben.
az Egyesült Államok hírszerzési képességének támogatására."

Ez a kulcs az egész rejtély megfejtéséhez, ezért javaslom, hogy olvassa el többször is, hogy beleélje magát.

Azt javaslom, hogy az In-Q-Tel nem csak "befektetett" Musk összes cégébe, hanem valójában létrehozta őket, és őt magát is. Tudjuk, hogy a CIA sok fedőcéget hoz létre, hiszen a mainstream beismeri ezt. De általában
hogy ezt azért teszik, hogy megkönnyítsék a különböző belföldi titkos műveleteket. De sok bizonyítékon megbotlottunk, hogy a cégeket még az amerikai út szempontjából is alapvetőbb okokból hozzák létre"

Idézet a 4. oldalról itt:
https://mileswmathis.com/musk.pdf

Az egész cikk Muskot szögezi le. Személyes vagyonának exponenciális növekedése a felemelkedésének korai szakaszából származó tündérmesékre épül. Mint látni fogja, ha elolvassa az egész cikket.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-uk-kormanya-a-twitter-betiltasaval-es-potencialis-bortonnel-fenyegeti-elon-muskot-ha-engedelyezi-a-szolasszabadsagot

 

2022 eleje óta több mint egy tucat nagy élelmiszer-feldolgozó és műtrágyagyár lángba borult.

 ... felrobbant, vagy repülőgép-szerencsétlenség érte Arizonában, Arkansasban, Kaliforniában, Illinoisban, Indianában, Kansasban, Louisianában, Maine-ben, New Hampshire-ben, Észak-Karolinában, Oregonban, Texasban, Washingtonban és Wisconsinban.

Ebben egyáltalán nincs semmi furcsa. Néhány cikk ezekről a tüzekről itt, itt és itt található.

Néhány lángba borult élelmiszer-feldolgozó üzem:
Azure Standard Foods
Bonanza Meat Co.
Cargill-Nutrena takarmánygyár
Deli Star
East Conway Beef and Pork
General Mills
Idaho's Gem State feldolgozóüzem
JBS
Louis Dreyfus Company, az ország legnagyobb szójabab-feldolgozó és biodízel üzemében
Maid-Rite Steak Co.
Maricopa Food Pantry
McCrum burgonyaüzem
Nestle
Nutrien Ag Solutions műtrágyagyár
Raw Farm, az ország legnagyobb nyers tejtermelője
Rio Fresh
Shearer's Foods
Smithfield Foods
Taylor Farms
Tyson
Wisconsin River Meats

Februárban a Winston-Salem-i Weaver műtrágyagyár kigyulladt, és több száz tonna ammónium-nitrát égett el egy olyan időszakban, amikor a gazdák már aggódtak, hogy az ellátási lánc megszakadása és az infláció miatt elegendő műtrágyát kapnak-e.

 

 

Így a helyzetet tovább rontva, minden előzetes értesítés nélkül, 2022. április 8-án a Union Pacific 20%-os vasúti szállítási csökkentést rendelt el, ami hatással volt a CF Industries Holdings-ra, a világ legnagyobb műtrágyagyártó vállalatára. A Vanguard, a BlackRock és a State Street történetesen a Union Pacific legfőbb részvényesei, a BlackRock és a Vanguard pedig a T. Rowe Price Associates-szel együtt a CF Industries Holdings 3 legfőbb részvényese között van. Ez közvetlen hatással lesz az olyan kulcsfontosságú mezőgazdasági területekre, mint Iowa, Illinois, Kansas, Nebraska, Texas és Kalifornia. Ez végső soron hatással lesz az élelmiszer-ellátásra és az árképzésre. A CF Industries csak egy a 30 vállalat közül, amelyeknek ezekkel a korlátozásokkal kell szembenézniük.

A Canadian National Railway (CN), amely New Orleansból Illinois államon keresztül, Michiganen és Minnesotán át egészen Kanadáig fut, állítólag segíti a műtrágyapiac növekedését. Az érintett vállalatok közül bármelyik igénybe veszi a CN-t?

Véletlenül Bill Gates a CN legnagyobb tulajdonosa.

Bizonyára Bill Gates és barátai megmentik a helyzetet a Breakthrough Energy Ventures nevű vállalkozásukon keresztül, amelynek keretében nagy összegeket fektettek be az alternatív műtrágyákba.

A Breakthrough Energy Coalition 2015-ben indult, és eredetileg a 28 érintett teljes csoportját felsorolta, amely azóta lecsökkent Bill Gatesre és Jeff Bezos alkalmi említésére. Fontos megérteni, hogy mekkora ez a csoport, és mennyire érintettek az energiaágazatban. A Corey's Digs egy 2019-es jelentésben foglalkozott ezzel a csoporttal, amely több tucat szigetet érintett, ahová beszivárogtak, hogy alternatív energiát üzemeltessenek és átvegyék a turizmusukat. A Kaliforniai Egyetem is tagja ennek a csoportnak, ahogy Jeff Bezos, Soros György, Richard Branson, Jack Ma, Mark Zuckerberg, Marc Benioff, Reid Hoffman, Tom Steyer, Meg Whitman és Nat Simons is.

Bill Gates 2018-ban Tanzániában magyarázta el a műtrágya iránti szeretetét. Véletlenül a Gates vezette és a Rockefeller által finanszírozott Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) egy epikus kudarc volt, amelynek első értékelő jelentése 2022. február 28-án jelent meg, miután 15 évig tartó, merész állításokkal az afrikai kistermelők megmentésére irányuló erőfeszítéseket tett. A hamis ígéretüket, miszerint "2020-ra megduplázzák a hozamokat és a jövedelmeket 30 millió mezőgazdasági háztartás számára", 2020 júniusában törölték a honlapjukról, miután a Tufts Egyetem értékelése kevés bizonyítékot mutatott az előrehaladásra, sőt, az éhezés 31%-os növekedését mutatta ki. Az értékelők megállapították, hogy számos hiányosság volt, és az AGRA jelentési és nyomon követési adatai gyengék voltak. Még a német kormány is fontolgatja, hogy megvonja a támogatást az AGRA-tól a növényvédőszer-használat miatt, ami azért ironikus, mert Gates azt állítja, hogy az Egyesült Államokban el kell távolítani a növényvédőszereket, és át kell térni a beltéri vertikális gazdálkodásra. Igen, az USAID természetesen továbbra is támogatja az AGRA-t, mivel eddig már 90 millió dollárral járult hozzá az adófizetők pénzéből. Teljes összefoglaló itt.

 

 

Az AGRA egyik legnagyobb eredménye az volt, hogy 11 afrikai országban 72 agrárpolitikai reformban vett részt a vetőmagokkal, műtrágyával és a piacra jutással kapcsolatban. Törvényeket hoztak a "minősített" vetőmagok szellemi tulajdonjogainak védelmére, egyben büntetéseket szabtak ki a nyílt forráskódú vetőmagok megosztására. Képzelje el, hogy földművesnek, háztáji gazdálkodónak vagy kertésznek kell lennie, és a feketepiacon kell megosztania és kereskednie a vetőmagokkal, hogy ne kapjon büntetést. Bárki, aki azt hiszi, hogy az Egyesült Államokban nem próbálkoznak ezzel, csak áltatja magát, különösen mivel a globalisták kezében vannak a legnagyobb magán vetőmagbankok, és befektetnek a legnagyobb kereskedelmi vetőmagcégekbe. A BASF, a Corteva (korábban Dupont), a Syngenta (a ChemChina része) és a Monsanto (ma Bayer) a globális vetőmagpiac nagyjából 50%-át ellenőrzi.

2022. március 17-én közleményt tettek közzé az U.S. Federal Registerben, amelyben 2022. május 16-ig kérték a verseny és a szellemi tulajdon rendszerével kapcsolatos észrevételeket: Seeds and Other Agricultural Inputs. Ne feledje, hogy a megfelelő szemüvegen keresztül olvassa el ezt a dokumentumot közlemény, amely a Biden által 2021 júliusában aláírt végrehajtási rendeletből származik a verseny előmozdításáról az amerikai gazdaságban.

Végső céljuk - minden ember, minden élelmiszer, erőforrás és termék ezen a bolygón a blokkláncon keresztül nyomon követhető és nyomon követhető lesz. Ez nem elmélet - ez a céljuk. 2021 júliusában az FDA kiadta az "Okosabb élelmiszerbiztonság új korszakát", amely a technológia által támogatott nyomon követhetőség alkalmazásából áll egy digitális, nyomon követhető élelmiszerrendszer számára, a gazdaságtól a tányérig, a blokklánc segítségével. A digitális személyazonosság, amely hozzáférést biztosít a létesítményekhez, ellenőrzi a pénzügyi kiadásokat, és nyomon követi mindenki mozgását, több fronton is elindult, beleértve a vakcina-azonosító útlevelet. Végül megpróbálnak majd a chip felé mozdulni, mivel a biometria mindenhová történő telepítésével ez egyszerűbb lesz.

A teljes cikk itt olvasható...

https://www.pokolafoldon.hu/blog/2022-eleje-ota-tobb-mint-egy-tucat-nagy-elelmiszer-feldolgozo-es-mutragyagyar-langba-borult