2021. április 10., szombat

Szenzációs bírósági ítélet Németországból!

 

Vége gyermekek számára a tesztelésnek és a maszk hordásnak!

A Weimari Bíróság 2021.04.08. napján kelt 178 oldalas, 9 F 148/21 ítélet mondja ki, egybehangzó szakértői vélemények alapján, hogy sem a PCR-tesztek, sem a gyorstesztek nem képesek vírusfertőzést kimutatni.

Az ítélet értelmében tehát Thüringiában, gyermekeket már nem lehet kötelezni, hogy akár beltérben vagy kültéren maszkokat hordjanak, távolságot tartsanak vagy teszteljék őket.

A német bíróság előtt most először kerültek bizonyításra az előírt korona-ellenes intézkedések tudományos értelmetlenségei és szükségtelenségei egy több hónapos jog eljárásban. Szakértőként a higiénés orvos, Prof. Dr. med Ines Kappstein, a pszichológus Prof. Dr. Christof Kuhbandner és a biológus Prof. Dr. rer. biol. hum. Ulrike Kämmerert kerültek meghallgatásra.

A ténybeli és jogi helyzet megvizsgálása és a szakértői vélemények kiértékelése után a bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a mostani tiltó intézkedések olyan mértékű kockázatot jelentenek a gyermek mentális, testi illetve érzelmi jólétére, hogy a további fejlődésük beavatkozás nélkül valószínű, hogy jelentős károkat szenved.

A bíróság megállapítja: „Itt fennáll ilyen kockázat. Mivel a gyermekeket nemcsak szellemi, testi és lelki fejlődésük tekintetében veszélyezteti, hogy az iskolai időben viselniük kell az arcmaszkot, és hogy távol tartsák magukat egymástól és más emberektől, hanem jelenleg is károsítja őket az a kötelezettség. Ez sérti a gyermekek és szüleik számos jogát a törvény, az alkotmány és a nemzetközi egyezmények alapján. (Ezen nemzetközi egyezményeket természetesen Magyarország is ratifikálta. megj. szerk. ) Ez vonatkozik különösen az alaptörvény 2. cikkéből eredő személyiség szabad fejlődésének és testi épségének jogára, valamint az alaptörvény 6. cikkétől a szülők általi nevelésre és gondozásra vonatkozó jogra (az egészségügyi intézkedések tekintetében is).

A bíróság kifejti: “A gyermekeket fizikailag, pszichésen és oktatási értelemben is károsítják, megsértik jogaikat, anélkül, hogy a gyermekek vagy harmadik személyek számára bármilyen előny származna ebből.”

Az ítélet a maszkok tekintetében:

A maszk-viselés tekintetében a bíróság megállapította Kappstein professzor szakértésének kiértékelése alapján, és nemzetközi adatok figyelembevételével is, hogy a maszkok hordásának hatékonyságát egészséges emberek számára a nyilvánosságban tudományos bizonyítékok nem igazolják.

A maszkok nemcsak haszontalanok, hanem veszélyesek is – állapította meg a bíróság: „Amint a szakértő is kifejtette, minden maszkot helyesen kell viselni, hogy elvileg hatékony lehessen. A maszkok azonban szennyeződési kockázattá válhatnak, ha megérintik őket. A lakosság nem viseli őket megfelelően, másrészt nagyon gyakran megérintik őket a kezükkel. Ez a televízióban is látható politikusoknál is megfigyelhető, amennyiben viselik azokat.

„A SARS-CoV-2, aeroszolokon, keresztül, vagyis a levegőn keresztül történő továbbadása orvosilag valószínűtlen és tudományosan nem bizonyított. Ez egy olyan hipotézist képvisel, amely főleg az aeroszolos fizikusokhoz nyúlik vissza, akik a véleményezőként érthető módon nem képesek felmérni a szakterületükről eltérő orvostani összefüggéseket. Az „aeroszol” elmélet rendkívül káros az emberi együttélésre, és azt jelenti, hogy az emberek már nem érezhetik magukat biztonságban semmilyen belső térben, sőt egyesek még az épületeken kívüli „aeroszolok” fertőzésétől is félnek. Az „észrevétlen” átvitel mellett az „aeroszol” elmélet arra a tényre jut, hogy minden embertársunkat fenyegeti a fertőzés.

A diákok, a tanárok és a hallgatók, vagy a munkahelyi kollégák közötti szoros, azaz 1,5 m (1 – 2 m) alatti távolságok még akkor sem jelentenek kockázatot, ha a két kapcsolattartó egyikének megfázásos tünetei vannak, mert az ilyen kontaktok időtartama az iskolában vagy akár felnőttekkel valahol a nyilvánosság előtt túl rövid ahhoz, hogy a cseppek átterjedjenek. Ezt mutatják azok a háztartások tanulmányai is, ahol a számos bőr- és nyálkahártya-érintkezés szoros együttélés ellenére a háztartás csak néhány tagja betegszik meg, ha valakinek légúti fertőzése van.

A PCR- és gyorstesztek ALKALMATLANSÁGA:

A PCR-vizsgálattal kapcsolatban a bíróság megállapítja: „A szakértő Prof. Dr. med. Kappstein szakértésében rámutat, hogy az alkalmazott PCR-vizsgálattal csak genetikai anyag detektálható, de arra nem ad tájékoztatást, hogy az RNS olyan vírusokból származik-e, amelyek képesek fertőzésre és ezért képesek szaporodni, azaz reprodukcióra képesek.

A szakértő Prof. Dr. rer. biol. hum. molekuláris biológus, szakértői jelentéseben megerősíti Kämmerer , hogy a PCR-teszt – még akkor is, ha helyesen hajtják végre – nem tud információt szolgáltatni arról, hogy egy személy aktív patogénnel fertőzött-e vagy sem.

Mivel a teszt nem képes megkülönböztetni a “halott” anyagot egy élő vírustól, például egy teljesen ártalmatlan genomfragmentumot, amely a test saját immunrendszerének megfázás vagy influenza elleni harcának maradványa régebbről (ilyen genomfoszlányok még sok hónappal az immunrendszer harca után megtalálhatók.)

Még akkor is, ha a PCR elvégzése során mindent “helyesen” végeztek el, beleértve az összes előkészítő lépést (PCR tervezés és felállítás, mintavétel, előkészítés és PCR végrehajtás), és a teszt pozitív, azaz: egy genomszekvencia észlelésre került, amely szükség esetén szintén akár létezhet is az egyik, vagy akár másik specifikus korona-vírusban (SARS-CoV-2), ez semmilyen körülmények között nem jelenti azt, hogy az a személy, akinek a tesztje pozitív volt, megfertőződött egy replikálódó SARS-CoV-2-vírussal, következésképpen mások emberek számára fertőző, veszélyes lenne.


Forrás: https://2020news.de/sensationsurteil-aus-weimar-keine-masken-kein-abstand-keine-tests-mehr-fuer-schueler/ , https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/

Dr. Bossche OLTÁSGYÁRTÓ És Dr. Yealdon A PFIZER Korábbi ALELNÖKE: A KÖZELÉBE SE MENJ AZ OLTÁSOKNAK!

"Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egy világméretű emberiségellenes bűncselekményre készülnek a világ népességének nagyrésze ellen."

Dr. Bossche OLTÁSGYÁRTÓ És Dr. Yealdon A PFIZER korábbi ALELNÖKE: A KÖZELÉBE SE MENJ AZ OLTÁSOKNAK!